• 2459
  • 2459
  • 2459
Hakutuloksesi

Yhteistyö-yrityksemme hakee LKV-tutkinnon suorittanutta kiinteistönvälittäjää myynninjohdon- ja asuntomyyjän tehtäviin Uudenmaan alueelle.

Toiveenamme on, että olet jämäkän selkärangan omaava, rehellinen, miellyttävä persoona, kaikin puolin hyvä tyyppi. Täsmällisyys, asiantuntevuus, asiallisuus ja energisyys löytyvät luonnollisina osina sinua, samoin kuin hyvät käytöstavat ja selkeä, kohtelias ulosanti. Olet tehnyt kiinteistökauppaa ja osaat alan kuviot, mutta sinusta löytyy potkua ja halua myös johtotehtäviin. Olet yrittäjä tai vahvasti yrittäjähenkinen.

Haemme sinua sekä kiinteistönvälitystehtäviin kuin vetämään myyntipuolta, kouluttamaan ja rekrytoimaan uusia myyjiä ja kehittämään uutta dynaamista digiajan yritystämme eteenpäin. Osakkuus yrityksessä on mahdollista ja toivottavaakin. Tarjoamme sinulle elämäsi mahdollisuuden. Palkkiotaso on 10t- 20t/kk ja yrityksemme ja tarjoaa vastuuta, vapautta, liikkumatilaa ja runsaasti valmiita myyntitoimeksiantoja pk-seudun alueelta.

Klikkaa tästä ja täytä sähköinen hakemus ja kerro itsestäsi, olemme yhteyksissä ja annamme mielellämme lisätietoja. Voit myös halutessasi lähettää vapaamuotoisen hakemuksen CV:n kera osoitteeseen: info@hiljainenasuntokauppa.fi Käsittelemme hakemukset luottamuksella ja yhteistyökumppanimme edustaja on yhteyksissä sopiviin hakijoihin.