• 16415
  • 16415

Properties listed in Varsinais-Suomi

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Myydään – Omakotitalo maalla. (Varsinais-Suomi / Salo)

Myynnissä n. 2 ha kokonaisuus vaskiolla.
Asunnossa on 3 makuuhuonetta,keittiö,kodinhoitohuone, puusauna ja pesutila kahdella suihkulla.
Lisäksi löytyy autoverstas, lato, pieni lampi ja vanha talo pihalta. Vanha talo on toiminut lähinnä varastona. Mutta siitä saa myös asuinkelpoisen remontoimalla sen ensin.
Tästä ihana kokonaisuus seuraaville asukkaille.

220 000 €
Lue lisää...

Myydään – Rintamamiestalo maalta (Varsinais-Suomi / Pöytyä)

110 m2

3h + k + 2wc + khh + s + kph + var + autotallu + vierasmökki 2h.
Hyvin pidetty kaksikerroksinen omakotitalo Kyröstä maaseudun rauhasta. Lisäksi ulkona sähköllinen vierasmökki kahdella huoneella, autotalli, autokatos öljymontulla, ulkosauna (sähkö) & pesutilat sekä varastotilaa. Takka, ilmalämpöpumppu & yösähköllä varaava kakluuni säästämässä sähkökustannuksissa. Iso terassi johon aurinko paistaa melkein koko päivän! Helppohoitoinen piha muutamalla marjapensaalla ja raparpereilla. Pienelle perheelle täydellinen. Ei het ...

134 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Kerrostalo kaksio (Varsinais-Suomi / Turku)

Ostetaan kerrostalo 2 h keittiö Parolanpolku 12 tai 14 Runosmäen alueelta Turusta.

100 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Rivitalo Kaarinasta tai Liedosta, 3-4 h (Varsinais-Suomi / Kaarina)

Ostetaan muuttovalmis 3-4 h rivitalo Kaarinasta (poislukien keskustan ja Hovirinnan alue) tai Liedosta. Asunnossa nykyaikainen ja siisti tyyli sekä avara ja toimiva pohjaratkaisu.
Edullinen yhtiövastike. Erillinen wc. Ilmalämpöpumppu. Luonnonläheinen ja rauhallinen alue. Oma pieni piha. Rauhallinen taloyhtiö. Sauna. Etuoven ja Oikotien kohteet jo tiedossa. Vanhoista, remontin tarpeessa olevista kohteista ei tarvitse olla yhteydessä.

230 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Maatila/tilakeskus/pientila/maalaistalo (Varsinais-Suomi / Aura)

Halutaan ostaa maalaistalo/hirsitalo/pohjalaistalo/tilakeskus/pientila miljöö pihapiireineen Varsinais-Suomen alueelta. Ensisijaisesti Aura, Kyrö, Pöytyä seudulta mutta muut seudutkin huomioidaan. Saa olla remonttia tarviava. Iso tontti ja ulkorakennukset on plussaa. Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan päästäänkö kauppoihin.

300 000 €
Lue lisää...

Myydään – Omakotitalo ja halli (Varsinais-Suomi / Lieto)

140 m2

Tässä kohteessa omakotitalon asumisen ja harraste/oman yrityksen työtilat voi yhdistää. Vasta remontoidussa talossa 140/240 neliötä ja uudessa lämpimässä hallissa 310 neliötä kahdessa kerroksessa. Autonosturi ja puominostin valmiina kovempiinkin tarpeisiin. Ylimääräisen tilan voi ottaa tuottavaan käyttöön vaikka moottoripyörien talvisäilytyksessä. Pienet ylläpitokulut uusien ilmavesipumppujen ansiosta. Energialuokka B. Hyvien liikenneyhteyksien vieressä mutta maaseudun rauhassa. Ilmaiset koulukuljetukset ja Föli reitti melkein ovel ...

527 000 €
Lue lisää...

Myydään – Luolavuori (Varsinais-Suomi / Turku)

Luolavuori, kerrostalohuoneisto 3h, k, kph, vh, lasitettu parveke, 76m
Sijaintikerros/kerroksia yhteensä 1/3

Siistikuntoinen läpitalonhuoneisto rauhallisella paikalla metsäisin maisemin!

163 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – Mökki (Varsinais-Suomi)

Haluaisimme vuokrata Turun lähistöltä ajalle huhti-syyskuu 2023 tai koko vuodeksi 2023 mökin meren rannalta (rannassa syväys vähintään 1,65 m),
autotie perille (lossimatka ei haittaa). Sähköt olisi kiva juttu
Ota yhteyttä jos mökkisi olisi vapaana eläkeläispariskunnan ja lasten käyttöön.

Lue lisää...

Ostetaan – Rivitalo kaksio Raisiosta (Varsinais-Suomi / Raisio)

Ostetaan 2h+k noin 65m2 rivitalo Raisiosta. Plussaa isosta pihasta ja saunasta. Asunnon kunnolla ei ole merkitystä, tarjoa rohkeasti!

Alue Huhko / Ihala / Hauninen / keskustan alue

120 000 €
Lue lisää...

Myydään – Rivitalo-osake Naantali (myös vaihto) (Varsinais-Suomi / Naantali)

77 m2

A-energialuokan yhtiössä lähes uusi v. 2020 valmistunut rivitalo-osake (3h+k+s+ph/wc+erillinen wc 76,5 m²) yhdessä tasossa Naantalin Luonnonmaalla

(Vaihdossa voi tarjota 2h-(3h)+k+s rivitalo-osaketta Naantalissa, Meri-Naantalin alueella myös kerrostalo-osake otetaan huomioon).

Asunnon lämmitys on nykyaikainen ja ekologinen maalämpöön perustuva, miellyttävällä vesikiertoisella lattialämmityksellä, lisäksi mukavuuslämpö pesuhuoneessa ja wc:ssä.
Asunnon mukavuutta lisää edelleen ilmalämpöpumppu kattoyksiköllä ja sä ...

232 900 €
Lue lisää...

Myydään – autopaikka (Varsinais-Suomi / Turku)

Autohallipaikka, voidaan myös vuokrata

16 000 €
Lue lisää...

Vuokrataan – autopaikka (Varsinais-Suomi / Turku)

Lämmin autohallipaikka.

85 €
Lue lisää...

Ostetaan – 4-5h +k kerrostalohuoneisto (2023) (Varsinais-Suomi / Parainen)

Ostetaan touko-lokakuun aikana 2023 vapautuva 4-5h +k kerrostaloasunto Paraisten keskustasta tai sen reunamilta. Myös tilavat kolmiot, joissa vähint. 2 vaatehuonetta, voivat tulla kyseeseen. Etsimme ensisijaisesti huoneistoa, jossa olohuone ja keittiö olisivat yhdistettävissä. Oma parveke oltava, sauna asunnossa ei tarpeen; yhteinen sauna taloyhtiössä riittää. Taloyhtiössä mielellään linjasaneeraus tehtynä. Myymme Kaarinan keskustassa sijaitsevat 2 rivitaloasuntoa kesällä 2023 ja uuden asunnon löydyttävä vuoden loppuun mennessä.

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo Liedosta, Kaarinasta tai Turusta (Varsinais-Suomi / Lieto)

Ostetaan omakotitalo Liedosta, Kaarinasta tai Turusta. Poislukien Liedon as, Yliskulma, Tarvasjoki. 3-5mh. 2000-luvulla rakennettu. Nykyaikainen tyyli, keittiö, khh jne 2010 ->. Oma tontti vähintään 1000 neliötä. Mieluusti omassa rauhassa. 1-2 kerroksessa.

350 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Halutaan ostaa Liedosta 2 krs omakotitalo (Varsinais-Suomi / Lieto)

Halutaan ostaa 2 krs omakotitalo Liedosta, mieluiten Vierunpuistosta, mutta kiinnostaa myös lisäksi esim. Vanhalinna, Loukinainen, Nuolemo ym. (Liedon asema, Ilmarinen sekä Tarvasjoki jätetään huomioimatta).

Mikäli olet myyntiaikeissa tai tiedät jonkun, joka on myymässä kotiaan, laitathan viestiä.

Meillä ei ole kiire, kaupat voidaan tehdä vaikka ensi vuoden puolellakin. Mielellämme kuulisimme vaihtoehdoista :).

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Kolmio (Varsinais-Suomi / Turku)

Hyväkuntoinen ja tunnelmallinen kolmio, alueelta Kakola – Linnanfältti – Portsa, Yliopistonmäki ja lähialueet. Kerrostalo parvekkeella ja vaatehuoneella tai vastaavan kokoinen puutalo-osake.

370 000 €
Lue lisää...

Myydään – Omakotitalo Märynummelta (Varsinais-Suomi / Salo)

151 m2

Myydään omakotitalo luonnonläheiseltä asuinalueelta, Salon Märynummelta. Asuinpinta-ala 151m2, kahden auton autotalli 53m2. 5h, k, khh, ph, s, 2wc, 2vh. Käyttöönottovuosi 2008. Oma tontti, 1464m2. Vesikiertoinen lattialämmitys koko asunnossa. Lämmitys: pelletti, varaava takka, ilmalämpöpumppu. Oma kasteluvesikaivo. Valokuitu. Energiatehokkuusluokka C.

Mahdollista asentaa pellettilämmityksen tilalle/rinnalle ilma-vesilämpöpumppu ennen luovutusta.

Etäisyyksiä:
Päiväkoti 1km
Ala-aste 1km
Ylä-aste 5,8km< ...

265 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – TONTTI Turun, Kaarinan tai Liedon alueelta (Varsinais-Suomi)

Ostetaan mielellään noin 1000m2 tontti Turun, Kaarinan tai Liedon alueelta. (Kohmo, Kurala, Nummi, Auranlaakso, Littoinen, Kultanummi, Silvola, Kausela, jne.) Rakennusoikeutta mielellään 160 neliötä tai enemmän.

100 000 €
Lue lisää...

Myydään – Myydään Turun keskustasta puutalo-osake (Turku,Pohjola) (Varsinais-Suomi / Turku)

Turun, Pohjolasta yksiön puutalo-osake missä on mahdollista laajentaa yläkertaan, mikä on jo aloitettu. Rakennuslupa voimassa 2023 kesään asti.

110 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – TURUN ALUEELTA uudehko omakotitalo, rivitalo, paritalo, erillistalo itäiseltä puol... (Varsinais-Suomi / Turku)

Hei,

etsimme uudehkoa omakotitaloa, paritaloa, rivitaloa tai erillistaloa Turun itäiseltä puolelta (Kohmo, Kurala, Nummi, Auranlaakso, Littoinen, Kultanummi, Silvola, Kausela, jne.). Myös muita alueita harkitaan kuten läntiseltä puolelta Lijlalaakso, Mälikkälä, yms.

Asunnossa saisi olla mielellään vähintää 120 neliötä, 5 huonetta (3 makuuhuonetta + työhuone + olohuone) myös pienempiä kohteita voidaan harkita. Asunto saisi mielellään olla uudehko eli 2000-luvulla rakennettu.

450 000 €
Lue lisää...

Myydään – Rivitaloasunto 4 h + k, 80m2 (Turku, Paattinen) (Varsinais-Suomi / Turku)

80 m2

Hieno 1- tason rivitalon päätyasunto. Kauppa, koulu, kuntosali ja kirjasto aivan vieressä. Toimiva pohjaratkaisu ja katettu iso terassi takapihalla. Ilmalämpöpumppu ja autokatos löytyy.

159 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan uudehko / täysin remontoitu omakotitalo / iso rivitalo, 4 mh Länsi-Turun a... (Varsinais-Suomi / Turku)

Uudehko / täysin remontoitu omakotitalo Länsi-Turun alueelta (Ruohonpää, Suikkila, Kuninkoja, Mälikkälä, Pläkkikaupunki, Nättinummi, Raisio-Turku raja, Hepokulta, Kähäri, Raunistula jne). Kokoluokka 4 makuuhuonetta, pinta-ala n. 120-200 m2. Autotalli / katos sekä varasto tarvitaan. Myös tilava rivitalo mahdollinen. Max. hintaluokka 450 000.

450 000 €
Lue lisää...

Myydään – Omakotitalo (Varsinais-Suomi / Turku)

Talo, jossa vanha osa 1,5 kerroksinen rintamamiestalo valmistunut 1947 ja peruskorjattu 2022 sekä uusi osa ( 2 kerrosta) rakennettu 2008. Neliöitä noin 165 ja jos lasketaan uuden osan kellarihuone ( 40m2) mukaan on neliöitä yhteensä 200m2. Uuden osa alakerran huonetta ei lasketa asuinneliöiksi, koska on osittain maan alla. Uusi osa paalutettu ja salaojat löytyy. Lattialämmitys YK ja AK. Vanhalla puolella vesikierteiset patterit.
Lattiat vinyylia ja laattaa.
Lämmitys kaksoiskattilalla , joka toimii sähköllä ja öljyllä ja ...

329 000 €
Lue lisää...

Vuokrataan – Vuokrataan siisti kaksio Laitilan keskustassa. (Varsinais-Suomi / Laitila)

Laitilan keskustassa siisti kaksio 59 neliötä. Kolmas kerros ja läpi talon huoneisto. Pintoja uusitaan vielä ennen seuraavaa vuokralaista. Vapautuu 1.8. vuokra 500e/kk +vesi. Vuokravakuus 500e. Asunnossa iso parveke ja astianpesukone.

500 €
Lue lisää...

Ostetaan – pikaisesti hyväkuntoinen rivitalo kolmio Raision Tikanmaan alueelta, minulle ja ka... (Varsinais-Suomi / Raisio)

Etsin hyväkuntoista rivitalo kolmiota Raision Tikanmaan alueelta pikaisesti minulle ja kahdelle pienelle pojalleni..
Hinta max 169 000 euroa. Asuintilat voi olla kahdessa kerroksessa.

169 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – rivitalo 2-3h Maskusta (Varsinais-Suomi / Masku)

Halutaan ostaa rivitalo, 2-3h. Sijainti toiveena Maskun keskusta, kirkonseutu, Akkoinen, Immalla. Tärkeintä, että pihalta löytyy kahdelle autolle autopaikka.
Hinta kunnosta riippuen max 170 000€

170 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – O: Omakotitalo max 5 km Turun keskustasta (Varsinais-Suomi / Turku)

Ostetaan talo Turun keskustan lähettyviltä: esim. Pitkämäki, Länsikeskus, Raunistula, Vähä-Heikkilä, Korppolaismäki, Puostomäki. Rakennettu mielellään vuoden 1980 jälkeen. Hintaluokka 150-450t. Min. 140 m2.

450 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Rt/okt 4-5h (Varsinais-Suomi / Turku)

Oletko aikeissa myydä 4h-5h rivitaloasuntoasi/omakotitalosi Turusta?

Asunto voi olla remontoitu tai pientä kunnostusta vaativa, kaikki huomioidaan. Asunnon oltava omalla tontilla tai tontti ostettavissa.

Laitathan minulle tiedot asunnosta sekä kuvat hintapyynnön kera.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Kolmio kivitalosta/ rivitalosta (Varsinais-Suomi / Turku)

Kolmio Majakkaranta- Uittamo – Martti – Hirvensalo alueilta. Kerros/ rivitalo. Oma tontti, maalämpö, suuret remontit tehty. Mieluiten ei saunaa. Erillinen wc. Ei suoraa auringonpaahdetta.

300 000 €
Lue lisää...

Myydään – Kaunis rivitalokaksio maaseudun rauhassa (Varsinais-Suomi / Salo)

44 m2

Muuttovalmis, remontoitu kaksio tehoneliöillä maalaismaisemissa Kiikalassa. Asunto on täysin remontoitu, mikään ei muistuta 70-luvusta paitsi alkuperäiset kauniit tiiliseinät olo- ja makuuhuoneessa. Ihana valo, ehjät ja puhtaat pinnat ja oma, olohuoneen kokoinen puoliksi katettu terassi.

Remonttihuoletonta ja edullista asumista isojen kaupunkien puolivälissä, Salon keskustaan matkaa noin 30 km ja Somerolle 20 km. Omalta kylältä löytyvät peruspalvelut: kauppa (Sale), apteekki, pankki, kirjasto, terveysasema ja päiväkoti. Hist ...

47 000 €
Lue lisää...

Myydään – Myydään omakotitalo (Varsinais-Suomi / Rusko)

Myydään omakotitalo 95/107m2. Valmistunut 2021. Talossa 3mh + tupakeittiö, khh, wc, ph, sauna. Terassi 48 m2, johon tulossa osittain valokate. Lämmityksenä toimii poistoilmalämpöpumppu ja vesikiertoinen lattialämmitys. Lisänä myös takka. Talo sijaitsee 1291m2 vuokratontilla.

325 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ruotsalaistalo (Varsinais-Suomi / Turku)

Halutaan ostaa peruskuntoinen ruotsalaistalo.

200 000 €
Lue lisää...

Myydään – Rivitalo | Turku, Jäkärlä | 3h + k + kph + wc + sauna + vh | 149 000,00€ | 80m2 | v... (Varsinais-Suomi / Turku)

80 m2

MYYDÄÄN!

Rivitalo | 3h + k + kph + wc + sauna + vh | 149 000,00€ | 80m2 | v.1988 |

Avara, kokonaan modernisti laatu edellä remontoitu 2-kerroksinen betonirakenteinen 80m2 rivitalo (3H + K + S).
Alakerrassa sijaitsee tuulikaappi, eteinen, keittiö, olohuone ja wc. Keittiö on tilava ja koostuu laadukkaista integroiduista kodinkoneista. Asunnon portaat on ehostettu kokonaisuudessaan lattian väritykseen sopivaksi sekä hankittu upeat lasikaiteet. Olohuone on suuri mahdollistaen erilaisia huonekalujen järjestelyjä. Wc ...

149 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Rivitalo 2-3h Turku ja ympäryskunnat (Varsinais-Suomi / Turku)

Haluaisimme löytää ok kuntoisen rivitalon Turusta tai Turun lähellä olevista kunnista esim Raisio, Rusko, Naantali, Lieto, Kaarina(Littoinen), Masku. Asunnossa 2-3 huonetta, sauna, pieni piha, parkkipaikka mielellään kahdelle autolle.

170 000 €
Lue lisää...

Myydään – Uudehko moderni omakotitalo Liedon keskustan palveluiden ääreltä (Varsinais-Suomi / Lieto)

4h+k+sauna+khh+ ”walk in closet”, varasto, autokatos, talon levyinen terassi (osittain katettu), ulkoporeallas, etupiha asfaltoitu – muu alue nurmikkoa, talon ympäri tuija-aita, vesikiertoinen lattialämmitys, ilpo. Talossa avokeittiö-olohuone yhdistelmä isoine ikkunoineen..Talo on uudenveroinen.

384 000 €
Lue lisää...

Myydään – Myytävänä kaksio Turussa Runosmäessä (Varsinais-Suomi / Turku)

56 m2

Kaksio 56 neliöinen. Kolmannessa kerroksessa, rakennusvuosi 1976. Kuulemma Runosmäen paras taloyhtiö. Kellarikerroksessa on sauna, mitä saa perjantaisin ja lauantaisin vuorolla käyttää tunnin kerrallaan. Löyty myös pesutupa ja kuivaushuone. Iso lasitettu parveke.

100 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – huonokuntoinen asunto (Varsinais-Suomi)

Ostan remonttia vaativan asunnon, myös ns pommikuntoiset kiinnostavat.
Kerros-, rivi- tai puutalo.
Myyjällä ei vastuuta kunnosta, eikä piilovioista.
Asuntoon saa jättää kaikki roskat ja tavarat, joilla ei käyttöä.
Helppoa esim perikunnille.
Nopeat ja helpot kaupat!

200 000 €
Lue lisää...

Myydään – Omakotitalo (Varsinais-Suomi / Salo)

150 m2

Myydään kaunis täysin remontoitu vuonna -28 rakennettu omakotitalo. 4h ja keittiö,sauna, kodinhoitohuone,2wc, iso terassi ja parveke. 2 isoa varastoa joista tarvittaessa saa kolmannen makuuhuoneen.

140 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – Halutaan vuokrata 2h tai 3h (Varsinais-Suomi / Uusikaupunki)

Halutaan vuokrata kaksio tai kolmio Uudestakaupungista tai Laitilasta + lähistö.
Olen rauhallinen nainen. Siisti ja luottotiedot kunnossa. En polta eikä minulla ole eläimiä.
Asuntoon pitäisi kuitenkin olla mahdollista laittaa minun omat astian- ja pesukone. Eli paikka pesukoneille. Kaikki ehdotukset otetaan huomioon. Kerrostaloasunnot ja rivitalo tai erillistalot.

550 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – Asunto kaupungin (turun) ulkopuolelta. (Varsinais-Suomi / Turku)

Etsitään asuntoa vuokrata turun ulkopuolelta noin 20-30 KM, mielellään takalla tai kamiinalla lämmitettävä ja ei naapureita lähettyvillä “rumpuharrastuksen” takia.

Vuokramerkinnät kunnossa.

550 €
Lue lisää...

Ostetaan – Yksiö, kaksio tai kolmio (Varsinais-Suomi / Turku)

Mielellään remontintarpeessa oleva kohde Turussa. Taloyhtiön suuret remontit kuitenkin mielellään tehty.

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan kerrostaloasunto 2-3h+parveke luolavuori (Varsinais-Suomi / Turku)

Ostetaan kerrostaloasunto 2-3h + parveke alueelta: Luolavuori, Mäntymäki, Ispoinen, Vasaramäki, Petrelius, Itäinen Keskusta, Martti, Vähäheikkilä, Kupittaa

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostan remonttia vaativia asuntoja (Varsinais-Suomi / Turku)

Ostan kaiken kuntoisia kerrostaloasuntoja sekä rivitaloasuntoja Turusta.

-Hinta korkeintaan 250 000euroa
-Asuntokaupat voidaan tehdä heti
-Asunnon kunnolla tai koolla ei ole merkitystä

Ota yhteyttä jos haluat myydä asunnon.

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Okt, paritalo tai tontti Turku/lähialueet (Varsinais-Suomi / Turku)

Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Masku, Rusko, Lieto akselilta haussa okt, paritalo tai vastaava. Kannattaa tarjota kaikkea!

220 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Kerros- luhti- tai rivitaloasunto Turku/lähialueet (Varsinais-Suomi / Turku)

Remontoitavaa saa olla, mutta taloyhtiössä mielellään suuret remontit jo tehtynä. Tai jos ne näkyvät hinnassa, niin mikäs siinä… Kaikki huomioidaan! Turku, Naantali, Raisio, Lieto, Masku, Kaarina ja Rusko sektorilta.

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Haussa eläkeläispariskunnalle 2h + k + s yksikerroksinen rivitaloasunto Turusta tai... (Varsinais-Suomi / Turku)

Etsimme rivitalon päätyhuoneistoa joko Turun tai ympäristökuntien alueelta. Eläkeläisinä toive olisi luonnollisesti rauhallinen elinympäristö ja hyvin mielellään metsäiset kävelytiet lähistöllä + helpot kulkuyhteydet ruokaostoksille ja terveydenhuoltoon. Toivoisimme pääsevämme vähän helpompiin asumisolosuhteisiin täältä 50 -luvun 5 huoneen omakotitalosta isoine tontteineen Paattisilla.

120 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – 0-35min etäisyydeltä Turusta (Varsinais-Suomi)

Etsitään lyhytaikaisesti, kalustettua tai kalustamatonta asuntoa vuokralle, pääosin ma-pe mutta myös satunnaisesti viikonlopuille.
Vuokran tarve ennen kuin saadaan oma asunto ostettua. Tällä hetkellä asumme vielä Uudellamaalla & työt täällä. Eli viikonloppuisin enemmän tai vähemmän ajan vielä kotiin Uudellemaalle.

Tarve olisi alustavasti maalis-huhtikuu.

Etsin luotettavaa vuokranantajaa, saat mukavan ja luotettavan vuokralaisen itsellesi 🙂 Olethan yhteydessä jos sinulla on tarjota hyvä/tyydyttävänkuntoinen p ...

150 €
Lue lisää...

Myydään – Kaunis erinomaisessa kunnossa oleva rivitalokoti kahdessa kerroksessa (päätyasunto) (Varsinais-Suomi / Naantali)

106 m2

Eteisestä avautuu olohuone ja keittiö. Isoa avointa tilaa korostavat korkeat huoneet ja takapihalle aukeavat isot ikkunat, jonne käynti on myös olohuoneesta. Takapihalta löytyy terassi, runsaasti nurmikkoa, paikka grillille sekä isot pengerrykset istutuksille. Kyseessä siis todellinen puutarhurin unelma! Alakerrasta löytyvät myös yksi makuuhuone, vaatekomero, erillinen WC, kylpyhuone sekä sauna.
Yläkerrassa on yksi avoin tila, jonka pystyy tarvittaessa jakamaan.
Huoneistoon sisältyy kaksi autopaikkaa, joista toinen asun ...

290 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – omakotitalo (Varsinais-Suomi / Turku)

Haetaan Turusta reilun kokoista (OH+ 3 MH + 1-2 työhuonetta) omakotitaloa, esim. alueilta: Räntämäki, Koroinen, Nummi, Itäharju, Kurala, Kaerla, Kastu, Raunistula, Pohjola, Pitkämäki, Vasaramäki, Luolavuori,Puistomäki, Pihlajaniemi, tai muutoin kohtuullisen reitin päässä juna-asemista (Pää- tai Kupittaan)

450 000 €
Lue lisää...

Myydään – Kerrostatalo 4h (Varsinais-Suomi / Turku)

93 m2

Myydään remontoitu kerrostalo 4h. Keittiö remontoitu joulukuussa 2020 Kaluste Sarokas ja asunnon pinnat maalattu. Viihtyisä yhtiö jossa on jo remontoitu julkisivut ja ikkunat.
Koulu, terveysasemma, kauppa ja kirjasto lähellä sekä kulkuyhteydet keskustaan erittäin hyvät,
Parkkihalli aivan talon vastapäätä.

130 000 €
Lue lisää...
VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot