• 7366
  • 7366

Properties listed in Varsinais-Suomi

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Ostetaan asunto – Omakotitalo ja rantasauna meren rannalta (Varsinais-Suomi / Turku)

Etsimme hyvältä paikalta hyväkuntoista omarantaista omakotitaloa. Talon ikä noin 10v. Turun seuduta laajasti ajateltuna.

900 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 3h+k tai avokeittiö / 2h+k, joka mahd. muuttaa 3h+avok. (Varsinais-Suomi / Turku)

Halutaan ostaa Turun keskustan alueelta. Max. v. 1950 rakennettu kerrostaloasunto (Miel. vanhempi). Miel. näkymä sisäpihalle tai rauhalliselle kadulle. 2mh tai mahdollisuus muuttaa pohjaa 2mh:een ja avokeittiön asunnoksi. Vanhat lautalattiat, leveät ikkunapenkit yms. plussaa. Miel. LVIS tehty lähivuosina. Hissi ei välttämätön. Parveke ei välttämätön. Neliöt miel. 60-80. Hinta alla suuntaa-antava, n. 3500€/neliömetri. Tarjoa rohkeasti vaihtoehtoja

260 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Uudistettu omakotitalo Taimosta (Varsinais-Suomi / Naantali)

Täysin uudistettu omakotitalo arkkitehdin piirustusten mukaisesti.

360 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Halutaan vuokrata omakotitalo (Varsinais-Suomi / Salo)

Hei! Etsin perheeni kanssa omakotitaloa vuokralle (4henkilöä) luottotiedot kunnossa, ja vuokrat aina maksettu ajallaan. Minimi 3h, max 20km salon keskustasta.

1 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan OKT/rivitaloasunto Salo Kaukvuori/Ylhäisi (Varsinais-Suomi / Salo)

Ostetaan OKT/rivitaloasunto väh. 4h+k Salosta Kaukvuori/Ylhäisi -alueelta. Kaikenkuntoiset huomioidaan,

180 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Rivitalo 6h+k+s 148m2 (Varsinais-Suomi / Turku)

Hyvällä sijainilla Länsikeskuksen palveluiden läheisyydessä oleva tiilirivitalo. Reilu takapiha ja erittäin maltillinen vastike (150e, sis. Vesi). Asunnossa on pinnat uusittu kylpyhuonetta lukuun ottamatta 2000-luvulla. Remonttien yhteydessä on myös uusittu sähköjä reilusti eli kaikki johdot muutettu maadotetuiksi asuintiloissa ja osa valaistuksesta korvattu upotetuin Led lampuin. Lämminvesivaraaja uusittu 2019. Asunnon kokonaispinta-ala on 148.5m2 harjakaton vuoksi kuitenkin osa neliöistä ei ole luettavissa asuinpinta-alaan. Tarkk ...

325 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Omakotitalo Varsinais-Suomessa/Turku (Varsinais-Suomi / Turku)

241 m2

Myydään 1 1(2 kerroksinen rintamamiestalo omalla 1068 m2 tontilla. Rakennettu 1952-54. Peruskorjattu vuosina 2004-2012. Kokonaisneliömäärä 241 m2. Huoneistoala 112 m2.
Korjauksessa uusittu vesikatto, ulkolaudoitus, sähköt ja vesiputket sekä viemäröinti. Hulevesijärjestelmä laitettu. Lämmitysmuotona öljy, lisäksi puuhella keittiössä. Taloon on mahdollisuus asentaa takka.

Seinissä kyproc-levyt ja tapetti. Lattiat ovat lautaa. Eteisessä ja käytävällä seinät maalattua koivuhelmipaneelia. Kuistilla maalattu paneeli.

...

350 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Omakotitalo merenlahden rannalla kallion päällä (Varsinais-Suomi / Parainen)

100 m2

1913 rakennettu päivitetty ja laajennettu omakotitalo sivurakennuksilla . Tontti 1,4 ha kumpuileva kalliopohjainen maasto puustoa on ja puutarhaa paljon on tehty ja vielä olis hiukan hommia, isot hommat tehty. Asuinhuoneiston neliöt on arvio, varmaan vähän enemmän kun en ole mitannut tarkasti

230 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Turusta, Kaarinasta tai Naantalista. (Varsinais-Suomi)

Haussa kolmio Turusta, Kaarinasta tai Naantalista. Kerrostalosta tai rivitalosta. Mahdollisuus nopeisiin kauppoihin.

160 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Vanha talo puutarhalla merentai järven tuntumassa tai omalla rannalla (Varsinais-Suomi)

Rakennus 1920-luvulta tai vanhempi, vähintään kohtuukuntoinen, hyvä kivijalka. Tontti 1 h tai enemmän. Pienempikin huomioidaan, mikäli hyvä puutarhapaikka. Hienoa, jos rakennuksessa säilynyt paljon alkuperäistä ja/tai entistettävissä.

600 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Vanha talo puutarhalla meren tuntumassa tai omalla rannalla (Varsinais-Suomi / Kustavi)

Rakennus 1920-luvulta tai vanhempi, vähintään kohtuukuntoinen, hyvä kivijalka. Tontti 1 h tai enemmän. Pienempikin huomioidaan, mikäli hyvä puutarhapaikka.

600 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo Turusta 20740-alueelta (Varsinais-Suomi / Turku)

Etsimme nelihenkiselle perheellemme omakotitaloa Turusta 20740-alueelta.

Toiveissa 40-, 50- tai 60-luvun talo, puuta tai kiveä. Haaveenamme on myös piha, jossa olisi tilaa kasvimaalle ja lapsille leikkiä. Talon kunto voi olla hyvä tai ei niin hyvä, remonttia emme pelkää, talon henki ja tunnelma ovat tärkeämpiä.

Kiirettä meillä ei ole, mutta jos asia tuntuu ajankohtaiselta, otattehan rohkeasti yhteyttä.

280 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rivitalokolmio Turusta (Varsinais-Suomi / Turku)

Etsitään hyväkuntoista rivitalokolmiota 5km säteellä Turun keskustasta. Mielisijainti Uittamon ja Luolavuoren alueet (+Ispoinen, Petrelius, Puistomäki jne.) Itäiseltä puolelta myös Koivulan, Ilpoisten ja Vasaramäen alueet ovat ok. Läntiseltä puolelta kiinnostavat ensisijaisesti Suikkilan ja Pitkämäen seutu sekä Mälikkälä. Sijainnin kriteerinä rauhallisuus ja hyvät ulkoilumahdollisuudet. Asunnosta tulisi lisäksi löytyä sauna sekä pieni piha. Muutto mahdolliesti ja mieluusti nopeastikin. Tarjoa!

225 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Uniikki Lammi kivitalo (Varsinais-Suomi / Lieto)

Arkkitehdin suunnittelema hieno kokonaisuus rinteessä, mäntymetsän sylissä päättyvän tien päässä.
Talo on erinomaisella ja hiljaisella alueella. Talon sisä- ja takapiha -alueet avautuvat kauniiseen metsäalueeseen ja sieltä pääsee helposti läheiselle kunto- ja frisbeegolf-radalle sekä keskustaan ja kouluihin.
Talo on puolitoista-kerroksinen ja alakerrasta löytyvät autotalli (kahdelle autolle), ulkovarasto, tekniikka (jossa wc), vaatehuone, yksi huone sekä baari/kirjasto. Yläkerrassa 2 makuuhuonetta, joista toisen yhteyte ...

637 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Maatilan talouskeskus (Varsinais-Suomi / Loimaa)

Sijainti hyvien yhteyksien varrella omassa rauhassa päättyvän tien päässä. Alueella (n. 3 ha) on talo, hirsirunkoinen + lisäosa, yht.n. 150 m2, jossa 4 h, k, s, sähkölämmitys, ilmalämpöpumppu, 2 tulisijaa. Lisäksi piharakennus n. 60 m2, joka alunperin tehty harraste- ja elintarviketilaksi, sis.kylmiö, suihku ja wc. Sopii myös majoitukseen.. Muita rakennuksia: konehalli n. 450 m2 (kylmä tila, soveltuu varastoksi, pihatoksi tai maneesiksi), hevostalli 10 hevoselle sekä muita vanhoja kotieläinrakennuksia esim. kanoille, lampaille yms. ...

160 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan asunto (rivi- pari tai omk-talo) Turusta. (Varsinais-Suomi / Turku)

Etsitään asuntoa Turusta, mielellään rivi- pari- tai pientä omakotitaloa. Toiveena oma piha. Olemme valmiita tekemään remppaa, pieni tai isomuotoista. Ihannepaikat olisivat Vasaramäki, Luolavuori, Vähäheikkilä, Pohjola, Raunistula, Käräri, Ruohonpää … Saa myös tarjota muilta alueilta, pyöräilyetäisyys keskustaan olisi kuitenkin kiva.

Ota ihmeessä yhteyttä jos sinulla on tiedossa joku kohde meille! Kauppoihin olemme valmiita nopealla aikataululla koska asumme tällä hetkellä vuokralla.

270 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Jugendtalossa 3h+k (81m2) Tku keskusta (Varsinais-Suomi / Turku)

81 m2

Peruskuntoinen asunto. Rauhallinen sijainti: läpitalon asunto, ikkunat sisäpihoille päin.

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 2h+k vanhasta kivitalosta (Varsinais-Suomi / Turku)

2h+k vanhasta kivitalosta. Toivomus alueena Turun itäinen keskusta tai Portsa. Asunnossa ei tarvitse olla suuret remontit tehtynä. Plussaa jos putkiremontti tehty.

220 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Rivitalo koti lammen rannalla (Varsinais-Suomi / Taivassalo)

42 m2

Erittäin siisti tilava rivitalo yksiö lammen rannalla aivan Taivassalon keskustan tuntumassa. Reilun kokoinen valoisa yksiö omalla nurmikko etupihalla, sekä tilavalla takapihaterassilla. Eteisessä ja makuuhuoneessa reilusti kaappitilaa liukuovikaapistoilla. Tilava kylpyhuone. Asuntoon kuuluu ilmainen sähköpistokepaikka autolle ja taloyhtiön yhteistiloissa todella siisti sauna ja runsaasti säilytystilaa varastoineen. Tässä toimiva ja luonnonläheinen asunto, josta hyvät yhteydet Turun suuntaan, sekä Uuteenkaupunkiin.

47 500 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan rivitalo/paritalo/puutalo-osake (Varsinais-Suomi / Turku)

Alueena:
Vasaramäki, Nummi, Pohjola, Kähäri.
Vähintään 2 mh, s

310 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – pienehkö 1-tasoinen omakotitalo / rivitalo Naantalista, Taimon alueelta tai ... (Varsinais-Suomi / Naantali)

Oletteko myymässä 1-tasoista omakotitaloa Naantalin Taimon alueelta tai lähialueilta?
Olemme pian eläköitymässä oleva pariskunta ja haemme pientä, kohtuuhintaista asuntoa. Etsimme (remontoitavaa) omakotitaloa/rivitaloa, jossa (2-) 3 mh + oh + keittiö + wc + takka + sauna + autotalli/autokatos.

240 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – hiljaisessa myynnissä Pienelle perheelle, tilava ja valoisa kerrostalo asunto... (Varsinais-Suomi / Loimaa)

94 m2

Pienelle perheelle, valoisa kerrostalo asunto Loimaalla.
4h + keittiö, Kph+2 wc, Lasitettu parveke etelään. Huoneistossa 2 sisäänkäyntiä. Hissitalon 3. kerros. Vuosina 2009 tehty keittöremontti jolloin, kaapistot vaihdettu. Keittiön tasot, lattiat, seinät maalattu/tapetoitu 2010 koko asunnossa. Kulmahuoneisto. Taloyhtiö on vuosien varrella tehnyt paljon uudistuksia mm. viemärit sukitettu, vesikatto, ikkunat ja parvekeovet uusittu. Lähellä Loimaan keskustaa, sekä rautatie- ja linja-autoasemaa lähellä.
Autokatosvuokra 10 ...

82 000 €
Lue lisää...

Ostetaan hiljaisessa myynnissä – Lapsiperheelle uudehko omakotitalo (Varsinais-Suomi / Turku)

Olemme 3 hengen pieni perhe ja etsimme Turusta mieluiten uudehkoa omakotitaloa, jossa on maalämpö tai vesikiertoinen lattialämmitys. Toiveena 120-220m2 kokoinen talo max muutamana kilometrin päässä keskustasta.

Olemme myyneet vanhan asuntomme, joten pystymme tarv tekemään nopeat kaupat!

550 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo haussa (Varsinais-Suomi / Masku)

5-henkinen perhe etsii isohkoa omakotitaloa Maskun keskustan tai Takapaltan alueilta. Haussa 5-6h ja keittiö, min. 140m2, puutarhatontti/ mahdollisuus perustaa sellainen, turvalliset kulkuyhteydet koululle sekä autokatos tai -talli.
Olemme kiinnostuneita myös purkukuntoisista taloista hyvällä sijainnilla.

270 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Pieni omakotitalo Naantalista tai naapurikunnista (Varsinais-Suomi / Naantali)

Etsin pientä omakotitaloa luonnon rauhasta. Asun nyt Turun keskustassa ja on aika päästä metsän keskelle. Asun yksin enkä siis tarvitse satoja neliöitä, tällä hetkellä 50 neliöinen kaksioni on aika passeli. En kaipaa naapureita tai vilkasta tietä heti talon kulmalle, kunnallistekniikkaa ja sähköjä kyllä kaipaan.

Jos sinulla on esimerkiksi mummonmökki joutilaana, tarjoa ihmeessä kuvien kanssa!

150 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Kaksio rauhallisessa taloyhtiössä (Varsinais-Suomi / Salo)

41 m2

Kodikas rustiikkinen kaksio asunto Oy Aijalanlinnassa joko kesäasunnoksi, tai ympärivuotiseen käyttöön. Kolmas kerros, hissitön talo. Syrjäinen sijainti tarjoaa upeat ulkoilumaastot. Isohko piha-alue, yhteiset saunatilat ja pesutupa. Lähin kauppa sijaitsee n. 8 kilometrin päässä. Kimppataksi käytössä kaupassa käyntiin 5€/hlö.
Talon valmistusvuosi 1947. Pihan viemäri- ja salaojakorjaus tehty 2008. Viemärien pinnoitus tehty 2012.

Teen ilmoituksen iäkkään äitini puolesta. Kuvia asunnosta ei valitettavasti tällä hetkellä o ...

18 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Pientila (Varsinais-Suomi)

Ostetaan pientila, eli omakotitalo (3-4h, k, wc/suihku, sauna voi olla piharakennuksessa). Tonttia väh. 1ha sekä piharakennus jossa 4-5 hevosen pito mahdollisuus.
Sijainti noin 1h ajomatkan päässä Turusta joten voi olla Satakunnan, Kanta-Hämeen tai Pirkanmaan puolellakin.

75 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ok-talo, turku/lähikunnat, oma rauha (Varsinais-Suomi)

Etsinnässä omakotitalo Turun seudulta/lähikunnista. Turusta max 30km säteellä!
Ensijaisesti etsimme rintamamiestyyppistä taloa, mutta muitakin voi tarjota.
Talon koko min. 3h+k ja asuinpinta-ala min. 90 neliötä.
Suurin toive, kiinteistöllä olisi oma rauha eli joko päättyvän tien päässä taikka ei yhtään naapureita.
Mielellään ei remontin tarpeessa oleva kohde, mutta tätäkin asiaa voidaan harkita.
Suuri plussa olisi, jos talon lisäksi olisi erillinen rakennus, jossa huone, jota voisi käyttää asuintilana ...

170 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan 3h + k Tähkäpolku 2, 76,5 m2 (Varsinais-Suomi / Turku)

Ostetaan 3h + k Tähkäpolku 2, Petrelius, Turku.

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rivitalo 2h(tai 3h) + k + s (Varsinais-Suomi / Turku)

Ostetaan rivitalokaksio Turusta, kolmiotakin saa tarjota. Bussiyhteydet keskustaan oltava hyvät, eli pyhäpäivisinkin pääsee bussilla kulkemaan keskustan suuntaan useammin kuin kerran tunnissa. Erillinen keittiö olisi plussaa, mutta ei pakollinen. Toiveena pääosin jo remontoitu kohde.

Rivitalo voi myös sijaita Kaarinan Piispanristillä tai Auranlaakson/Littoisten alueella.
EI alueilta Varissuo, Lauste, Vaala, Runosmäki, Perno, Pansio tmv.

185 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Kolmio telakan läheisyydestä (Varsinais-Suomi / Raisio)

75 m2

Myydään tilava kolmio telakan läheisyydestä. Asunnon keittiötä kunnostetaan vuotovaurion jäljiltä, mutta muutoin asunto on pinnoiltaan melko hyväkuntoinen ja siisti. Sijainti on hyvä ja palvelut ovat lähellä. Potentiaalinen ostokohde esim. remonttitaitoiselle asunnon etsijälle.

59 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Täystiilitalo lapsi- ja/tai koiraperheelle. (Varsinais-Suomi / Lieto)

Keväällä 2020 tulossa myyntiin -90 valmistunut täystiilitalo tuulettuvalla alapohjalla ja nykyaikisella koneellisella ilmanvaihdolla.
Koko 5h+k+s+2wc yhteensä 130m2. Sopii hyvin esim. koiraperheelle koska piha on osittain aidattu.

223 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – kotia etsimässä (Varsinais-Suomi)

100 m2

etsin kahden koirani kanssa omakotitaloa rauhalliselta aluuelta. oikeastaan toivoisin että naapureita tai isoja autoteitä ei lähellä olisi. olen kolmekymmenvuotias mies ja tällä hetkellä sairauseläkkeellä. minulle on joskus tullut luottohäiriömerkintöjä muttei noin kolmeen vuoteen uusia. soita tai laita viestiä jos sinulla olisi tarjota asuntoa. varsinais-suomi mielellään saariston puoli aluetoiveena ja vuokra suunilleen kuudessasadassa eurossa

kiitos

600 €
Lue lisää...

Vuokrataan asunto – Pikku kaksio Naantalin keskustassa (Varsinais-Suomi / Naantali)

Naantalin keskustassa sijaitseva parvekkeellinen kaksio etsii uutta vuokralaista putkiremontin jälkeen.
Syyskuun lopussa valmistuvan remontin yhteydessä ovat uudistuneet myös keittiö ja kylpyhuone.
Asunnossa on tunsaasti kaappi-ja komerotilaa

650 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Puutalo-osake Portsasta (Varsinais-Suomi / Turku)

Myynnissä hyväkuntoinen puutaloasunto Portsasta. Tupakeittiö, wc/suihku, makuuhuone+kellaritilat. Otathan pikaisesti yhteyttä mikäli kiinnostaa ja kysy lisätietoja sekä esittelyaikaa! 🙂

155 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata loma-asunto – Halutaan vuokrata pitkäaikaisesti kesämökki. (Varsinais-Suomi / Parainen)

Vuokrataan siisti kesämökki pitkäaikaisesti 2-5 vuotta (optio pidemmälle ajalle). Meren rannalla, autotie perille, mukavuuksilla sähkö, vesi, vesi-vessa, sauna.

400 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Halutaan ostaa muuttovalmis kaksio tai kolmio (Varsinais-Suomi / Kaarina)

Ostetaan kaksio tai kolmio Piispanristin alueelta, mielellään remontoitu ja siisti.

95 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Rivitalo kaksio (Varsinais-Suomi / Mynämäki)

Myydään rivitalo 62 neliön kaksio Mynämäen keskustassa. Rakennettu 1990.

90 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan maalaistalo/hevostila (Varsinais-Suomi)

Ostetaan Loimaa-Oripää-Pöytyä-Aura -alueelta vanha maalaistalo/maatilan pihapiiri. Tonttia pitäisi olla riittävästi 1-2 hevosen pitoon. Etsitään kohdetta, jossa vanhat pönttöuunit/kakluunit ja lautalattiat yms. olisi säilytetty tai kunnostettu vanhaa kunnioittaen.

350 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Muuttovalmis -78 val ok-talo (Varsinais-Suomi / Raisio)

Siisti -78 valmistunut ok-talo, yksilöllinen ratkaisu, kellarikerros ja 3-tasossa olevat asuintilat. Keittiö, ruokailutila, olohuone, 3 makuuhuonetta, takkahuone, kodinhoitohuone, saunatilat, 2 wc:tä. Remontoitu, keittiö ja wc uusittu Käyttövesiputket uusittu 2019 n. 154 m 2, 2 patiota

255 000 €
Lue lisää...

Myydään loma-asunto – Idyllinen lomaparatiisi (Varsinais-Suomi / Kemiönsaari)

80 m2

ET-lehdessä no 15 (ilmestynyt 24.7.2019) esitelty vanha kalastajatila rakennuksineen myynnissä.

110 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo haussa (Varsinais-Suomi)

TALO:
MATERIAALI: puinen, hirsitalo tai lautaverhoilu. Aitoa kivitaloa voidaan myös harkita, tiiliverhoiltu ei ole makuumme.
– PERUSTUKSET: ei valesokkelia, rossipohja paras
– KUNTO: ei pommikuntoinen, kylpyhuone, WC ja keittiö oltava käytettävissä heti. Toisaalta pintojen ei tarvitse olla muodin mukaisia tai uusittuja. TALON IKÄ ei ole este kaupalle, olemme myös kiinnostuneita vanhoista kiinteistöistä.
– KOKO: Väh 80 neliötä. (Mikäli sauna on erillisrakennuksesssa, 60 neliötäkin saattaa ri ...

260 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan rt/kt asunto 3-4h (Varsinais-Suomi / Turku)

Ostetaan rivitalo- tai kerrostaloasunto min. 3h esim. seuraavilta alueilta:
-kastu
-luolavuori
-ispoinen
-vasaramäki
-Petrelius
-nättinummi
-kaerla
-raunistula
-teräsrautela
-länsikeskus
Saa tarjota muiltakin alueilta.
Ilmoita samalla tehdyt ja tulevat remontit.

165 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Etsinnässä omakotitalo tai rivitalokolmio/kaksio Salosta (Varsinais-Suomi / Salo)

Hei,

Pariskunta on aikeissa ostaa rivitalokolmion/ison kaksion tai pienen omakotitalon Salosta budjetilla max 80 000e. Sijaintitoiveena joko Salon keskus tai sitten jostain motarin varrelta Helsinkiin päin mentäessä. Mielellään suht siisti asunto/talo vaikka remonttivaraakin saa olla. Oma piha olisi suurta plussaa. Muuttoajankohta mielellään jo elokuussa.

Olethan yhteydessä viestillä.

Kiitos

80 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kaksio Naantalista (Varsinais-Suomi / Naantali)

Ulkosuomalainen nainen etsii tulevia eläkepäiviä silmällä pitäen pientä kaksiota tai suurempaa yksiötä (makuualkovilla) loma-asunnoksi kerrostalosta Naantalista. Mielellään Ruonan alueelta. Max. 80.000,- EUR velattomana ja yhtiövastike max. 220,-/kk.

Tulen lomalle Suomeen heinäkuun lopulla mutta myös siskollani, joka asunn Naantalissa, on mahdollista tulla katsomaan asuntoa.

Tarjouksia ottaa vastaan Tarja.

Bis bald!

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Persoonallinen koti äidille ja tyttärelle (Varsinais-Suomi / Turku)

Etsimme pikaisesti valoisaa, tilavaa ja edullista kotia Kärsämäen alueelta, Tyttäreni aloittaa syksyllä Kärsämäen koulussa. Koti saa olla remontoitava, kunhan putkiremontti ja kylpyhuone on tehty. Rauhallinen ja luonnonläheinen sijainti plussaa.

85 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Etsitään omakotitaloa Halinen/Nummi -alueelta (Varsinais-Suomi / Turku)

Etsitään omakotitaloa 4-5h + keittiö Halisten tai Nummen alueelta.

290 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Omakotitalo (Varsinais-Suomi / Kaarina)

Littoisissa tiilivuorattu talo Huoneistoala 175m2 /kerrosala 190m2. Talli + harrastetila 60m2. Rakennettu 1999 ja laajennettu 2009. Oma tontti metsän reunassa 1444m2. Rauhallinen sijainti ja kouluun 600m.
Rauhallinen myyntiaikakin, vapautuu noin 12 kk päästä.
Kunto hyvä. Maalämpö asennettu 2016.

341 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Uniikki navettaan rakennettu omakotitalo ym. (Varsinais-Suomi / Masku)

Myydään tilakokonaisuus, jonka päärakennuksena on uniikki vanhaan navettaan rakennettu kaksikerroksinen omakotitalo, jonka tarkistamaton lämmitetty pinta-ala on noin 250 m2. Talossa on kolme tilavaa makuuhuonetta, kaksi olohuonetta, alkovi, keittiö, kaksi wc-/suihkutilaa, iso terassi, iso piha-alue sekä runsaasti varastotilaa, joka ei sisälly em. pinta-alaan. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu hirsinen pihasauna paljuineen sekä noin 100 neliön peruskuntoinen rintamamiestalo. Tontin pinta-ala on lohkottavissa halutun kokoiseksi sopimukse ...

370 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Myydään paritaloasunto (Varsinais-Suomi / Kaarina)

97 m2

Paritalo Raadelmassa

277 000 €
Lue lisää...