• 3935
  • 3935
  • 3935
  • 3935

Properties listed in Uusimaa

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Ostetaan asunto – kerrostalo kaksio tai kolmio Töölöstä (Uusimaa / Helsinki)

etsitään keskustakotia kaksio tai kolmio min. 60m2 Töölöstä. Asunnossa tulisi olla suuret remontit tehtynä ja asunto erittäin hyvässä kunnossa.. Hissi sekä parveke myös.

450 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kolmio (tai iso kaksio työhuoneeksi muokkautuvalla tilalla) kantakaupungista... (Uusimaa / Helsinki)

Hyvä asunnon myyjä,

Etsin vaimoni kanssa kolmiota (tai kaksiota työhuoneeksi sopivalla tilalla) n. 60-90 m2 kantakaupungin alueelta. Arvostamme metron läheisyyttä (minimissään alle kilometri) sekä hyvin hoidettua taloyhtiötä. Jos putkiremontti ei ole näköpiirissä seuraavan 10 vuoden sisään niin se olisi plussaa. Pidämme esimerkiksi korkeasta huonekorkeudesta, asunnoista useammassa tasossa, ullakkohuoneistoista ja jugend-arkkitehtuurista. Meillä ei ole kiire muuttaa, joten remonttikuntoista asuntoakin saa tarjota, kunhan se n ...

500 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kerrostalohuoneisto 2-3h Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Haluan ostaa 2-3 huoneen asunnon Helsingin alueelta, Kehä I sisäpuolelta. Neliöitä olisi hyvä olla vähintään 50
Huoneisto voi olla remontoitavassa kunnossa, kunhan taloyhtiö on hyvin hoidettu.
Hinta on riippuvainen asunnon vaativasta remontista, joten kannattaa tarjota

285 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Halutaan ostaa omakotitalo/rivitalo (Uusimaa)

Etsin omakotitaloa tai rivitalo-osaketta pääkupunkiseudulta (Helsinki/Espoo/Kirkkonummi). Pieni pintaremontti onnistuu, tarvitsemme vähintään kaksi makuuhuonetta, 80+ neliötä. Hyvien julkisten yhteyksien varrelta, mieluiten lähellä jotain juna-asemaa.

270 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Yksiö tai kaksio, Meilahti/Munkkiniemi/Ruskeasuo/Töölö (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan yksiö tai kaksio (min 35m2) alueilta Meilahti, Munkkiniemi, Ruskeasuo, Töölö tai Niemenmäki. Myös remppakohteet käy. Ei katutason asuntoja. Nopea kaupanteko onnistuu tarvittaessa. Toisaalta asunnon ostolla ei ole kiire, joten myös vuoden 2019 aikana myyntiin tulevat kohteet kiinnostavat.

270 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Helsingistä yksiö tai kaksio (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan remontoitava yksiö tai kaksio ensisijaisesti kantakaupungin alueelta.
Toiveet: Koko saisi olla 25m2 – 60m2. Alueelta: Helsingin kantakaupunki (tai lähialue hyvillä kulkuyhteyksillä)
Hintahaarukka noin 150 000 – 250 000 euroa. Kerro omastasi viestillä ja olen yhteyksissä!

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kaksio tai yksiö Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Etsin ensiasunnokseni yksiötä tai pientä kaksiota Helsingin kantakaupungista tai Kalliosta. Kaikki tarjoukset, myös remontintarpeessa olevista asunnoista huomioidaan. Ota viestillä yhteyttä ja kerro omastasi.

270 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Tuusulasta tai sen lähikunnista omakotitalo (Uusimaa / Tuusula)

Etsimme 95m2 – 200 m2 vanhaa tai uutta omakotitaloa 5-lapsisen perheen kodiksi rauhalliselta alueelta. Ajatuksena olisi olla n.2 vuotta vuokralla minkä aikana olisimme saanut myytyä tällä hetkellä vuokralla olevan omakotitalomme Turusta. Ala-aste saisi olla lähellä, tai sijainti ilmaisen taksikyydityksen alaisessa paikassa.

Tarjoa kaikenlaista 95 m2-200 m2, vanhaa tai uutta, kunhan on asumiskelpoinen! Erityisesti Tuusulan reunamat kiinostavat, myös Kerava, Järvenpää, Klaukkala, Sipoo ym. käyvät. Hinta max 320 000 euroa ...

320 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo Helsinki-Vantaa-Sipoo -akselilta (Uusimaa / Vantaa)

Etsimme kotia Helsingin, Vantaan tai Sipoon alueelta. Haussa ensisijaisesti omakotitalo tai erillistalo, mutta paritalotkin huomioidaan. Toiveena on oma suojaisa piha. Asunnon koko 80m2 – 150m2, rv. 1980 tai uudempi. Jos harkitset omasi myyntiä, ota viestillä yhteyttä!

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Okt meri/järvi näkymällä Espoo/Hki (Uusimaa / Espoo)

Etsimme omakotitaloa, josta avautuu kaunis merinäkymä -myös järvi käy sekä omarantaiset kohteet. Palveluiden alueella tulisi olla kohtuullisen hyvät. Myös tontit/remontoitavat kohteet kiinnostavat. Mielellään kivitalo.

700 000 €
Lue lisää...

Vuokrataan asunto – Hyvä viihtyisä omakotitalo (Uusimaa / Helsinki)

Vuokraamme hyvän viihtyisän omakotitalon Helsingin Puistolasta. Talo on peruskorjattu rintamamiestyyppinen talo jossa hyvät tilat.
Yläkerta 2 mh + wc, keskikerros mh + olohuone+ keittiö + wc, alakerta takkahuone, kodinhoitotila ja sauna. + askartelutila..
Vapautuu helmikuun alussa v. 2019.

1 600 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Hyväkuntoinen 4h + k + vh + kph + er.wc (Uusimaa / Vantaa)

86 m2

Tilava ja valoisa perheasunto aivan Koivukylän palveluiden läheisyydessä Havukosken puolella.
Läpitalon huoneisto, jossa tilavat makuuhuoneet, hyvin varusteltu keittiö, suuri olohuone, mistä käynti lasitetulle parvekkeelle.
Kylpyhuone ja erillinen wc. Hyvin hoidettu ja siisti yhtiö omalla tontilla ja suojaisa leikkialue lapsille talon sisäpihalla.
Kävelymatkan päässä loistavat palvelut, kuten kaupat, koulut ja päiväkodit sekä tietenkin liikenneyhteydet.
Koivukylän juna-asemalle, 01360 Koivukylän puistotie, o ...

136 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – 87m2 omakotitalo 1500m2 tontilla halvalla, heti muuttovalmis (Uusimaa / Mäntsälä)

87 m2

Edukkaasti tyydyttävässä kunnossa, pari viikkoa tyhjillään ollut vanhahko ja vaatimaton talo. Voi muuttaa suoraan asumaan. Ajattelin että ensi kesänä voisi ainakin ulkoseinät maalata ja jotain muuta pikkuaskartelua, tapetointia yms mitä nyt vanhassa talossa haluaa/tarvii nikkaroida.. Hyvä oma loiva rinnetontti jolla nurmikkoa, kukkaistutusta ja vähän puita. Lähellä myös metsää esim koiralenkkejä varten. Alapihalla hiekkaparkkis kolmelle autolle. Kerron mielelläni lisää tai näytän taloa kiinnostuneille. Kuuntelen myös järkeviä tarjo ...

128 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Asunto kaupoilla (Uusimaa)

Elikkäs unelmien koti sijaitsisi hyvien kulkuyhteyksien lähellä kantakaupungin alueella. Koti olisi ylimmässä kerroksessa hissitalossa. Parveke on missä tuulettaa siivouspäivänä petivaatteita. Vessoja kaksi, tilava keittiö ja iso olohuone, sekä kaksi makuuhuonetta. Kaappitilaakin on niin, että vois muillekkinjakaa. Kodin pinnat olisi valmiiksi kauniit ja tyylikkäät. Remonttihuolia ei olisi vähintään 20 vuoteen edessä. Ah mitä elämää…
Sitten herätään todellisuuteen ja myönnetään, että pankista saatiin lainalupaus 200000€ ...

200 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Avara kaksio (57,5m) 2h+k+p (Uusimaa / Espoo)

58 m2

Tilava 2h+k+parv. (57,5 m2) Espoon Kilossa. Hyvä pohjaratkaisu ja tilavat huoneet. Ikkunat etelään, itään ja pohjoiseen. Rauhallinen ja lapsisystävällinen taloyhtiö, hyvät naapurit. Yhtiössä muun muassa erillinen tilava kerhohuone, varastolokerot, remontoidut saunatilat. Erinomaiset kulkuyhteydet: bussipysäkeille noin 100 m, Kilon ja Keran juna-asemille noin 1,0 km. Alueella useita päiväkoteja, Kilon koulun ala-asteelle noin 100 m matka, Kilonpuiston koululle noin 1,5 km matka.

Vapautuminen 2 kk kaupanteosta.

175 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo, 3+ huonetta. (Uusimaa)

Ostetaan omakotitalo, mielellään omalla tontilla ja mielellään vähintään 3 huonetta. Toiveina: hirsitalo, voi olla kunnostettavaa. Lisätoiveina: varaava takka tai uuni tai useampi, autotalli. Sijainti mielellään Kehä III ulkopuolella.

150 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Omakotitalo Uusmäessä 98m2 (Uusimaa / Espoo)

98 m2

Myynnissä vuonna 2015 valmistunut arkkitehdin suunnittelema Kastelli-omakotitalo. Talo on kompakti, hyvin suunniteltu pienen perheen moderni koti. Talossa on 3 h, työhuone, avokeittiö, 2 x wc/ kylpyhuone, kodinhoitohuone sekä sauna. Saunassa on sekä puu- että sähkökiuas. Maalampö ja varaava takka. Talo on omalla noin 500 neliön tonttisosuudella ( hallinnanjakosopimus). Hyvät liikenneyhteydet, sijainti lähellä Helsingin rajaa. Ristikon kauppakeskus on noin kilometrin päässä ja Selloon on matkaa noin 3 km.

Kuvia ja lisää tieto ...

520 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kolmio Helsingistä! (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme mieheni kanssa vähintään 70 neliöistä kolmiota (tai neliötä) etelä-Helsingistä (ei Runeberginkatu tai Mannerheimintie), Munkkiniemestä tai vanhasta Lauttasaaresta. Rahoitus on kunnossa eikä meillä ole omaa asuntoa myytävänä. Asunto voi olla remontoitava. Talosauna ja parveke bonusta.

Jos sinulla on kriteerit täyttävä asunto myytävänä ota yhteyttä.

650 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Remontoitava perheasunto Kruununhaka-Katajanokka-Töölö (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan remontoitava asunto nelihenkiselle perheelle. Alueena: Kruununhaka- Katajanokka -Töölö. Vähintään 100 neliötä, 3 makuuhuonetta/muuntelukelpoinen pohja.

800 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rivari (Uusimaa / Vantaa)

Halutaan ostaa uudehko rivari tai muu pienellä pihalla varustettu kaksio tai kolmio (50-75 m2) mieluiten Vantaalta n. 10 km säteellä Jumbosta (muutkin huomioidaan ihan Järvenpäähän asti). Pihan suojaisuus ja vihreys plussaa samoin autokatos.

300 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Remontoitu valoisa kaksio isolla pihalla (Uusimaa / Helsinki)

58 m2

Hyväkuntoinen asunto 2 h+kk+kph ja etäläpiha loistavalla paikalla Viikin, Herttoniemen ja Myllypuron rajalla. Sijainti on erittäin rauhallinen päättyvän tien päässä ja kotiovelta pääsee suoraan lenkkipolulle Hallainvuoren metsiin, kuitenkin jokerilinjan 550 pysäkki on aivan vieressä ja julkiset yhteydet toimivat erinomaisesti.

Asunto on remontoitu kauttaaltaan (myös kph ja keittiö uusittu) hiljattain ja pinnat ovat raikkaan vaaleat. Todella avara ja valoisa pohjaratkaisu. Asunnon kruunaa kokonaan aidattu iso piha, jossa kate ...

179 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – kolmio; Töölö, Taka-Töölö, Meilahti, Konepaja (Uusimaa / Helsinki)

Hei!

Ostetaan kolmio Töölöstä, Taka-Töölöstä, Meilahdesta tai Konepajalta. Ensisijaisesti talosta, jossa ei ole heti suuria remontteja tiedossa.

Oikean osuessa kohdalle kaupat onnistuvat tarvittaessa nopeasti (rahoitus kunnossa). Älä epäröi myyntiä ilman välittäjää, Voin halutessasi neuvoa myynnin kannalta välttämättömien asiakirjojen suhteen. Tarjoa rohkeasti!

420 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Iso yksiö pieni kaksio Etu-Töölöstä (Uusimaa / Helsinki)

Olen kiinnostunut ostamaan ison putkiremontoidun (yli 30m2) yksiön tai kaksion Etu-Töölöstä. Minua kiinnostaa erityisesti ennen 1950-lukua rakennetut asunnot. Minulla on ASP laina käytössä, joka astuu voimaan tammikuussa 2019.

350 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – 3 (Uusimaa / Helsinki)

3-4 h+k, Länsi- tai Pohjoishelsinki

Alin kerros tai hissillinen talo. Parveke.

1 200 €
Lue lisää...

Myydään asunto – kolmio Munkkivuoressa, (Uusimaa / Helsinki)

Alin kerros, Läpitalon huoneisto. Linjasaneeraus tehty noin 8 vuotta sitten. Nyt julkisivuremontti. Mm. ranskalainen koulu lähellä.

230 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Tilava 30,5 m2 yksiö esim. ensiasunnoksi tai sijoittajalle (Uusimaa / Helsinki)

Myydään kaunis ja hyväkuntoinen 30,5 m2 yksiö Malmin, Tapaninvainion ja Pukinmäen rajalla hyvin hoidetussa taloyhtiössä. Asunnossa tilava parveke metsänäkymällä.

Erinomaiset liikenneyhteydet, rauhallinen sijainti, kaupat lähellä ja hyvät lenkkimaastot vieressä.

Lisää tietoja viestillä.

139 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 3-4 H + K, S (Uusimaa / Porvoo)

Haussa omakotitalo, jossa kolme makuuhuonetta (tai esimerkiksi 2x makuuhuone ja vierashuoneeksi taittuva takkahuone), K, S

Kerkkoo, Virtaala, Suomenkylä, Saksala, Vanhamoisio seudulta etenkin kiinnostaa. Kohde voi olla muuttovalmis tai odottaa remonttia; Kunhan hinta kohtaa.

Kaupat välittäjän kanssa tai ilman

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan asunto kolmiö/ neliö (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan asunto kolmiö/neliö Helsingin alueilta Malmi, Tapanila, Tapaninvainio, Tapaninkylä, Puistola. Paritalo, rivitalo, kerrostalo, omakotitalo. Oma tontti. Pieni remontti ei haittaa, toivotan että taloyhtiö on hyvin hoidettu. Pesutupa plussaa, takka plussaa

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo keskustasta (Uusimaa / Lapinjärvi)

Haussa omakotitalo lapinjärven keskustan tuntumasta. 4-5h

180 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Rivitalo – 4h, oh, k, wc (Uusimaa / Porvoo)

Rauhallisella alueella keskustan ja meren lähellä rivitalon iso 120m2 huoneisto käsittäen 4h+oh+et+k+wc. Talolta vain 400 metriä rantaan.
Entinen liikehuoneisto. Myönnetty poikkeamislupa käyttötarkoituksen muuttamiseksi asunnoksi.
Tehty pintaremontti osittain valmiiksi.
Huoneistolle kuuluu autokatospaikka. Talon edustalla ja takapihalla on runsaasti autopaikkoja. Taloyhtiö omistaa kaksi tonttia. Edullinen yhtiövastike.
Energiatodistus D2018.

132 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – min. 45m2 ja max. 220 000€ kaksio (noin) (Uusimaa / Helsinki)

Etsin ensimmäistä omaa kotia Helsingistä noin seuraavilla kriteereillä:
– min. 45m2 kaksio
– max. 210 000-220 000€, kunnosta ja sijainnista riippuen
– putkiremontti tehty
– hyvät julkiset kulkuyhteydet keskustaan
– parveke olisi iso plussa, sauna ei

Toivealueita: Mitä lähempänä keskustaa ja julkisia kulkuyhteyksiä sen parempi. Esim. Käpylä, Oulunkylä, Etelä-Haaga, Pohjois-Haaga, Vallila, Herttoniemi…

Kiitos paljon yhteydenotostasi!

220 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Pieni okt, Keski-Uusimaa (Uusimaa)

Ostetaan pieni okt Nurmijärvi/Hyvinkää + lähialueet. Hinta kunnon mukaan, ei purkukuntoisia/asuinkelvottomia, suojaisa tontti etusijalla.

220 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Valoisa kaksio Malmilta (Uusimaa / Helsinki)

Rauhallisessa taloyhtiössä oleva, toisessa kerroksessa sijaitseva, tehokas saunallinen kaksio (46,5 m2) lähellä Malmin palveluita.

Hyvän pohjaratkaisun vuoksi asunto on tilava. Huoneiston parveke sekä kaikki ikkunat ovat sisäpihalle, etelään päin. Olohuone on avara, jonka yhteydessä on keittokomero. Makuuhuone on tilava, johon mahtuu hyvin leveäkin parisänky. Siellä on myös tv-liitäntä. Makuuhuoneessa sekä eteisessä on liukuovikaapit. Asumismukavuutta lisää huoneistossa oleva sauna. Huoneisto on siistikuntoinen.

Taloy ...

178 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rivitaloasunto 3h+k+s Keravalta Kaleva-Kurkela alueelta. (Uusimaa / Kerava)

Etsin hyväkuntoista kolmiota alle 2km säteellä Kurkelan koulusta rauhallisella sijainnilla. Taloyhtiön tulee olla hyvin hoidettu. Pintaremontin tarve ei haittaa. Autokatos on plussaa. Asunnon tarve on viimeistään 1.4.2019, mutta kaupat voidaan tehdä vaikka heti.
Myös pihallista kerrostaloasuntoa tai isoa kaksiota voi tarjota.

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Etsitään taloa helsingin lähialueilta, sipoo tuusula, espoo vantaa ym. (Uusimaa / Sipoo)

Etsitään taloa omalla rauhalla ja isolla tontilla helsingin lähistöltä esim. Sipoo. Talon ei tarvitse olla iso 60-100 neliötä riittää. lisärakennukset plussaa.

240 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Uusimaa (Uusimaa / Vantaa)

55 m2

Hyvällä sijainilla oleva ihastuttava rivitalokaksio lähellä lentokenttää. Edullinen vastike. Ikkuna ja ovet uusittu . Patterit uusittu. Olen toinen asukas ja olen asunnut 14 vuotta.
2 isoa suojaisaa pihaa. Lähetän mielellään kuvia tarvittaessa.

Tule tutustumaan ja tarjoa…

198 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Hyväkuntoinen 3h+k+sauna+autokatos (Uusimaa / Järvenpää)

Harvoin tarjolla tästä taloyhtiöstä.Todella keskeisellä ja arvostetulla alueella.
Asuisit kuin puistossa, vieressä Harjulan puisto, hienoa lehtopuistoa. Asunto todella hyvässä kunnossa.
Hyvällä sijainnilla , Järvenpäässä Loutissa, todella lähellä keskustaa, erittäin siististi asuttu.
Turvalliseksi suunniteltu ja rauhallinen ympäristö.
Vieressä kuntoilu/pururata yms leikkipaikkoja. Lapsiystävällinen puistomainen ympäristö . Kävelymatka lähes joka paikkaan.

Rakennusvuosi 2004 , SKANSKA laatua.Hyvä taloy ...

232 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Tilava yksiö (Uusimaa / Vantaa)

36 m2

Olohuone+keittiö+makuualkovi+tilava kylpyhuone+sauna+tilava katettu parveke 9 neliötä. Loistava sijainti. 5min. Juna-asemalle ja 16min. Helsingin keskustaan. 15min. Lentoasemalle. Kauppakeskukselle 3min. Netti, ilmastointi ja vastike on 126e/kk terveellinen talo ja puhdas ilmastointi.

187 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Perheasunto pk-seudulla väh. 80 m2 (Uusimaa)

Ostetaan Helsinki/Espoo/Vantaa alueelta omk-, erillis- tai paritalo, jossa mieluiten kolme makuuhuonetta (tai kahden makuuhuoneen lisäksi käyttöullakko tms. vastaavia tiloja), järkevät asuinkustannukset ja ainakin hiukan pihaa. Unelma-asunnossa olisi näiden lisäksi avarat oleskelutilat, käytännölliset kodinhoitotilat ja ehkä jopa tulisija…Rauhallinen sijainti kuitenkin lähellä pääväyliä ja palveluita plussaa. Remonttikuntoisetkin huomioidaan, kokonaisbudjetti noin 300 000 euroa.

300 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Valoisa ja tilava toisen kerroksen kaksio Hermannissa, 59 m2 (Uusimaa / Helsinki)

59 m2

Rauhallisen ja vehreän kotikadun varrella tilava, siisti kaksio., 2h+k+kph+ransk.parv.
Heti vapaa.
Hyvät liikenneyhteydet ja lähellä palveluita.

Tässä yhtiössä on putkiremontti alkamassa 01/2019..

270 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kaksio Helsingin kantakaupunki (Uusimaa / Helsinki)

Halutaan ostaa huonokuntoinen remontoitava asunto Helsingin kantakaupungista tai Lauttasaaresta.

380 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Omakotitalo, iso puutarha, kasvihuone ja kanala. (Uusimaa / Raasepori)

2002 rakennettu, 4 mh, olohuone-keittiö, puuhella, varaava takka olohuoneessa. Sauna, khh, kahden auton autotalli, lämmin työhuone ja varasto.
Kaksi kasvihuonetta ja kanala, jossa 20 kanaa.
Varaava sähkölattialämmitys, 175 e/ kk lämmityskulut.

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 2-3 H+K. Hyrylä tai Riihikallio. (Uusimaa / Tuusula)

Hissitalo ( tai hissittömässä talossa 1-2 kerros )
Toivomuksena edullinen hoitovastike, eikä suurempia remontteja tulossa taloyhtiössä. ( asunnon pieni pintaremontti ei ole este )

150 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Remontoitava 3h+k (Uusimaa / Hyvinkää)

Pieni 65m2 rivitalon päätyasunto remontoijalle kävelymatkan päässä keskustasta. Vapautuu 31.12. 2018.

129 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan asunto Helsingin keskusta (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan asunto, koko noin 70-120 m2 Helsingin ydinkeskustasta. Alueena: Punavuori, Kaartinkaupunki, Kamppi, Ullanlinna. Asunto saisi olla ennen 1930 rakennetusta talosta.
Asunto voi olla osittain tai kokonaan remontointikunnossa. Maksamme markkinahinnan, välityspalkkio säästyy. Hinta max 900 000 euroa.

900 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan pieni kaksio Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan pieni kaksio Vallilasta tai Haagan alueelta, koko noin 30-60m2. Asunto saisi mielellään olla suhteellisen siistikuntoinen, mutta myös remonttikohteet otetaan huomioon. Hinta max 200 000 eruoa. Asunto tulee ensiasunnokseni. Lähetä viestillä tietoa omastasi!

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kolmio Länsi-Pasilasta (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan 3h+k Länsi-Pasilasta. Kunnolla ei väliä. Koko 70m2 tai enemmän.
Aikataulumme on joustava, myös nopeat kaupat mahdolliset.

380 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kerrostaloasunto mäkkylästä yli 100 m2 (Uusimaa / Espoo)

Etsimme kerrostaloasuntoa Espoon Mäkkylästä, jossa mahdollisuus autohallipaikkoihin. Asunnon koko yli 100 m2.

500 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Hitas-kolmio (rakennusvuosi 2018) (Uusimaa / Helsinki)

68 m2

Ennakkotieto:

Tulossa myyntiin loka-marraskuun taitteessa valmistumassa oleva Hitas-kolmio (68m2) Helsingin Kruunuvuorenrannassa meren välittömässä läheisyydessä.

31. lokakuuta valmistuvasta, osakkaille luovutettavasta talosta vapautumassa myyntiin 68m2, parvekkeellinen kolmio. Merenrantaan matkaa vain muutama sata metriä. Kaikki asunnot vietiin Hitas-arvonnan jälkeen käsistä, eli nyt on ainutkertainen mahdollisuus vielä päästä kiinni vapautumassa olevaan asuntoon upouudesta talosta.
Arvioitu myyntihinta on noin ...

265 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Tulossa myyntiin asunto oy muotoinen omakotitalo. (Uusimaa / Helsinki)

Omakotitalo 241m2 .Tontilla rakennusoikeutta jäljellä 132m2.Jakamaton tontti.Sähkö-ja vesiliittymät sisältyvät rakennusoikeuteen,
Ensimmäiset omistajat ja rakentajat myyjinä.
Rakennusvuosi 1997-1998.Rinnetontti 1010m2.
Suunniteltu vapautuvaksi 2019 aikana sopimuksen mukaan.
Sekä ruotsin,että suomenkieliset päiväkodit ja ala-asteen koulut lähellä.
Lähettyville valmistumassa uusi ammattikorkeakoulu Campus.
ITIS ostoskeskus ja Urheiluhallit mm.salibandy.keila,futis ja Liikuntamylly kävelymatkan etäi ...

Lue lisää...