• 4435
  • 4435
  • 4435
  • 4435

Properties listed in Uusimaa

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Ostetaan asunto – Ostetaan asunto Helsingin keskustasta omaksi kodiksi (Uusimaa / Helsinki)

Olemme 30+ työssäkäyvä aviopari, etsimme omaa kotia Helsingin keskustan alueelta. Erityisesti Hesperian puiston, Katajanokan, Punavuoren, Meilahden sekä Kallion alueet kiinnostavat meitä. Asunto saisi olla mielellään remontoitava, muttei kuitenkaan suurempia taloyhtiöremontteja tuloillaan. Huoneluku mielellään 2-4, neliöitä min 45 m2. Hinta max 300 000 euroa.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo/erillistalo Kivistössä, (Uusimaa / Vantaa)

Hakusessa olisi mielellään Kivistön “vanhalta” puolelta kolmilapsiselle perheelle okt/erillistalo, myös paritalo mahdollisuuksien rajoissa. Tilaa pitää olla siis 100+ neliötä, ja vähintään kolme makuuhuonetta. Autotalli/harrastetila iso plussa.

400 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Omakotitalo 100m2 (130)Herttoniemestä isolla puutarhatontilla (Uusimaa / Helsinki)

100 m2

Tunnelmallinen vankka kivitalo, K, OH (tunnelmallinen takka), RH, 3mh, S, 2 wc, sauna ja saunatupa, kellarikerroksessa tilava kodinhoitohuone, iso katettu terassi etelä-länsi aurinkoon, jonka alla lämmin autotalli.
Puutarhatontti 800m2, +100m2 rakennusoikeutta, 3 omenapuuta, 1 kirsikkapuu, 3 marjapensasta, 2 vaahteraa, iso pihanurmikko pelailuun, hyvä maaperä puutarhurille.
Valmistunut 1953, uusi tiilikatto, uudet ikkunat- ja ovet, kytketty kaukolämpöön, keittiö modernisoitu ja lattiat, valoisa asunto ja ikkunat joka il ...

514 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kulosaaresta 3 – 4h kerros- tai rivitaloasunto (Uusimaa / Helsinki)

Halutaan ostaa noin 65 – 75m2 kerrostaloasuntoa Kulosaaresta Itäväylän eteläpuolelta. Asunnossa tulisi olla 3 makuuhuonetta ja rapussa hissi jos asunto on kolmannessa kerroksessa tai ylempänä. Myös 3-4h rivitaloasunto halutaan ostaa Kulosaaresta.

Olemme asunnon vapautumisen suhteen joustavia.

Jos haluatte vaihtaa asuntonne toiseen tekemällä sitovia tarjouksia, voimme etukäteen sopia teidän asunnon hinnasta ja tehdä siitä sitovan tarjouksen sopivaksi ajaksi. Sillä tavalla kaupanteko on varmalla pohjalla.

J ...

425 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kaksio tai iso yksiö Töölöstä (Uusimaa / Helsinki)

Ostamme kodiksemme vanhaa kunnioittaen remontoidun tai remontoimattoman kaksion tai ison yksiön Töölöstä.

340 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – OK-talo 3h+k+at (Uusimaa / Inkoo)

Myydään ok-talo 3h+k+at (1960)alkuperäiskuntoinen. Tontti 4250 m2 -kaunis puutarhatontti 100m merestä ( edustalla) Kaikki palvelut vieressä.Erittäin rauhaisa paikka..
H.270000 e/ tarjous. (vaihdosa ok-talo Hämeenlinnasta on mahdollinen)

270 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – kerrostalo kaksio tai kolmio Töölöstä (Uusimaa / Helsinki)

etsitään keskustakotia kaksio tai kolmio min. 60m2 Töölöstä. Asunnossa tulisi olla suuret remontit tehtynä ja asunto erittäin hyvässä kunnossa.. Hissi sekä parveke myös.

450 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kolmio (tai iso kaksio työhuoneeksi muokkautuvalla tilalla) kantakaupungista... (Uusimaa / Helsinki)

Hyvä asunnon myyjä,

Etsin vaimoni kanssa kolmiota (tai kaksiota työhuoneeksi sopivalla tilalla) n. 60-90 m2 kantakaupungin alueelta. Arvostamme metron läheisyyttä (minimissään alle kilometri) sekä hyvin hoidettua taloyhtiötä. Jos putkiremontti ei ole näköpiirissä seuraavan 10 vuoden sisään niin se olisi plussaa. Pidämme esimerkiksi korkeasta huonekorkeudesta, asunnoista useammassa tasossa, ullakkohuoneistoista ja jugend-arkkitehtuurista. Meillä ei ole kiire muuttaa, joten remonttikuntoista asuntoakin saa tarjota, kunhan se n ...

500 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Halutaan ostaa omakotitalo/rivitalo (Uusimaa)

Etsin omakotitaloa tai rivitalo-osaketta pääkupunkiseudulta (Helsinki/Espoo/Kirkkonummi). Pieni pintaremontti onnistuu, tarvitsemme vähintään kaksi makuuhuonetta, 80+ neliötä. Hyvien julkisten yhteyksien varrelta, mieluiten lähellä jotain juna-asemaa.

270 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Yksiö tai kaksio, Meilahti/Munkkiniemi/Ruskeasuo/Töölö (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan yksiö tai kaksio (min 35m2) alueilta Meilahti, Munkkiniemi, Ruskeasuo, Töölö tai Niemenmäki. Myös remppakohteet käy. Ei katutason asuntoja. Nopea kaupanteko onnistuu tarvittaessa. Toisaalta asunnon ostolla ei ole kiire, joten myös vuoden 2019 aikana myyntiin tulevat kohteet kiinnostavat.

270 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Helsingistä yksiö tai kaksio (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan remontoitava yksiö tai kaksio ensisijaisesti kantakaupungin alueelta.
Toiveet: Koko saisi olla 25m2 – 60m2. Alueelta: Helsingin kantakaupunki (tai lähialue hyvillä kulkuyhteyksillä)
Hintahaarukka noin 150 000 – 250 000 euroa. Kerro omastasi viestillä ja olen yhteyksissä!

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kaksio tai yksiö Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Etsin ensiasunnokseni yksiötä tai pientä kaksiota Helsingin kantakaupungista tai Kalliosta. Kaikki tarjoukset, myös remontintarpeessa olevista asunnoista huomioidaan. Ota viestillä yhteyttä ja kerro omastasi.

270 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Tuusulasta tai sen lähikunnista omakotitalo (Uusimaa / Tuusula)

Etsimme 95m2 – 200 m2 vanhaa tai uutta omakotitaloa 5-lapsisen perheen kodiksi rauhalliselta alueelta. Ajatuksena olisi olla n.2 vuotta vuokralla minkä aikana olisimme saanut myytyä tällä hetkellä vuokralla olevan omakotitalomme Turusta. Ala-aste saisi olla lähellä, tai sijainti ilmaisen taksikyydityksen alaisessa paikassa.

Tarjoa kaikenlaista 95 m2-200 m2, vanhaa tai uutta, kunhan on asumiskelpoinen! Erityisesti Tuusulan reunamat kiinostavat, myös Kerava, Järvenpää, Klaukkala, Sipoo ym. käyvät. Hinta max 320 000 euroa ...

320 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo Helsinki-Vantaa-Sipoo -akselilta (Uusimaa / Vantaa)

Etsimme kotia Helsingin, Vantaan tai Sipoon alueelta. Haussa ensisijaisesti omakotitalo tai erillistalo, mutta paritalotkin huomioidaan. Toiveena on oma suojaisa piha. Asunnon koko 80m2 – 150m2, rv. 1980 tai uudempi. Jos harkitset omasi myyntiä, ota viestillä yhteyttä!

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan 2-3h Helsingistä (Haaga, Pitäjänmäki, Ruskeasuo) (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan kaksio-kolmio omalla tontilla. Saa olla isostikin remonttia vaativa. Putkiremontti joko tehty juuri/tulossa tänä vuonna.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo helsinki espoo vantaa (Uusimaa / Helsinki)

Hei
Ostetaan omakotitalo helsinki vantaa espoo
Neliöt yli 65
Rakennus vuosi mieluiten 1998 ylöspäin
Tarjoa rohkeasti asuntoa
Paritalo voi myös käydä tapaus kohtaista

385 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Rivitalokaksio 44,5 m2 Järvenpää/Isokytö (Uusimaa / Järvenpää)

Myydään siistikuntoinen rivitalon päätyhuoneisto rauhalliselta Isokydön alueelta. Oma piha jossa terassi sekä istutuksia. Lämmin ulkovarasto.
Monipuoliset palvelut lähellä, Haarajoen junasemalle 2km, Järvenpään keskustaan n. 3km.
Hyvät ulkoilumahdollisuudet myös lähellä.

145 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Valoisa parvekkeellinen kolmio linjasaneeratusta yhtiöstä Alppilan sydämestä (Uusimaa / Helsinki)

69 m2

Haikeudella myymme pitkäaikaisen kotimme perheluvun kasvaessa. Tässä vaaleassa 69 neliön läpitalon kolmiossa on toimiva pohjaratkaisu ja tehokkaasti käytetyt neliöt. Yhtiössä on tehty isot remontit. Lasitetulta parvekkeelta on näkymät Linnanmäen suuntaan vanhojen puutalojen ylle. Kahden makuuhuoneen ikkunat ovat rauhalliselle sisäpihan puolelle. Keittiössä on runsaasti kaappitilaa sekä korkeat jääkaappi ja pakastin. Linjasaneerauksen yhteydessä asunto pintaremontoitiin sekä muun muassa kylpyhuoneeseen tehtiin osakasmuutostyönä uusi ...

425 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo (Uusimaa / Lohja)

Halutaan ostaa omakotitalo Lohjan alueelta. Rauhallinen sijainti. Entinen Nummi-pusulan alue kiinnostaa, toki muutkin alueet huomioidaan. 3 makuuhuonetta. Tarjoa rohkeasti omaasi

220 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kaksio/kolmio Munkkivuoresta (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan omalla tontilla oleva kaksio tai kolmio Munkkivuoresta. Kaikki tarjoukset huomioidaan.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kaksio tai kolmio Haagan alueelta (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan kaksio tai kolmio Haagan alueelta, ensisijaisesti Etelä-Haagasta. Kaikki tarjoukset huomioidaan.

300 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Valoisa rivitalokolmio lapsiystävällisellä alueella Kilossa (Uusimaa / Espoo)

Rivitalon päätyhuoneiston tilat kahdessa tasossa. Alhaalla eteinen, wc, keittö, sekä olohuone. Olohuoneesta käynti kauttaaltaan laudoitetulle (2017) terassille. Lisäksi terassilla pieni katos, mikä antaa mukavasti suojaa sateilta. Alakerran tiloja avarrettu vuosien saatossa, mm. keittiön ja olohuoneen välinen seinä puhkaistu, sekä olohuoneen ja portaikon väliseinä purettu (kaide laitettu tilalle). Yläkerrassa kaksi makuhuonetta, pesuhuone + wc, sekä sauna. Taloyhtiön suojaisa piha erittäin lapsiystävällinen (pihasta löytyy mm. pien ...

255 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kolmio Tikkurilasta (Uusimaa / Vantaa)

Hakusessa kerrostalo/luhtitalo/rivitaloasunto Tikkurilasta, noin 65-80 neliötä. Uudehko tai suuret remontit ja pintaremontit jo tehty. Parveke tai piha. Kerrostalosta ei mielellään pohjakerrosta, ellei ole hyvin rauhallinen sijainti. Ikkunasta toivotaan avarampaa näkymää kuin seuraavan talon seinä. Plussaa riittävästä kaappitilasta ja siitä jos vessassa on tilaa pesutornille. Ei tarvetta autopaikalle.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Yksiö Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Ostan itselleni pienen kodin kantakaupungista tai raitiolinja-alueelta. Alppila-Kallio alue olisi mieluisin. Voi olla myös remonttia vaativa.

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 35-55 m2 Helsingin kantakaupungista (Uusimaa / Helsinki)

Olemme nuori pariskunta etsimässä ensimmäistä omistusasuntoamme Helsingistä. Asunto saisi olla mielellään 45-55 m2, mutta jos huonekorkeutta riittää tai pohja on hyvä, saa asunto olla pienempikin. Olemme valmiit remontoimaan asunnon vaikka kokonaan, mutta putkiremontti tulisi olla tehty 25 vuoden sisään.

Kaupat voimme tehdä heti, sillä meillä on pankin lainalupaus valmiina.

Kiinnostavat alueet: Punavuori, Töölö, Ullanlinna, Kamppi, Kruununhaka, Katajanokka, Kluuvi. Mahdollisesti myös Meilahti, Munkkiniemi ja Käpylä.

300 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Keravan Keskusta, Untola: 3h+avok+KPH+WC 73m2 (Uusimaa / Kerava)

Keravan keskustan välittömässä tuntumassa rauhallisella alueella lähellä kaikkia palveluita vapautumassa myyntiin 3h+avok+KPH+WC.kerrostalohuoneisto vuonna 1967 rakennetussa talossa. Taloyhtiössä 75 huoneistoa kolmessa rakennuksessa. Huoneisto sijaitsee 1/3 kerroksessa.

Taloyhtiössä valmistunut 2018 kesällä erittäin kattava linjasaneeraus perinteisellä tavalla, jossa on uusittu talotekniikka lähes kokonaan (mm.sähköt, data, käyttövesi, viemärit, porrashuoneet, IV-laitteistot). Huoneistoa remontoitu saneerauksen yhteydessä ja ...

199 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – 41 m2, Kruununhaka (Uusimaa / Helsinki)

Hyväkuntoinen ylimmän kerroksen tehopohjainen kaksio, josta näkymät lahden yli kallioon, hakaniemeen, merihakaan ja sompasaareen. Läpitalon huoneisto, jossa oma parveke/kattoterassi aurinkoisen sisäpihan puolella. Kylpyhuone uusittu 2008, lvis-saneeraus tehty 1995. Ei suuria remontteja tiedossa lähitulevaisuudessa.

330 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Martinlaakso/Myyrmäki 4 huonetta+keittiö (Uusimaa / Vantaa)

Perheemme etsii 4 h+keittiö asuntoa Martinlaaksosta, mutta Myyrmäessä juna-asemien (Myyrmäki, Louhela) välittömässä läheisyydessä olevat huomioidaan myös. Martinlaaksosta etsimme asuntoa myös läheltä juna-asemaa. Erityisesti Martinlaaksossa kiinnostaa asunnot Kivivuorenkujalla, Kukinkujalla (Talot 3 ja 5), Raiviosuonmäellä, Raiviosuonrinteellä ja Laajaniitynkujalla. Mikäli talossa ei ole hissiä, niin asunnon on oltava 1.kerroksessa. Asunto voi olla missä kunnossa pinnoiltaan tahansa, olemme remonttitaitoisia. Uudiskohteet menee bud ...

190 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan heti yksiö Helsingistä, kantakaupungista tai läheisyydestä (Keskust... (Uusimaa / Helsinki)

Terve.

Olen valmis ostamaan nopealla aikataululla yksiösi Helsingistä, kantakaupungista tai sen läheisyydestä. Pienet, alle 20 neliön kokoiset asunnot huomioidaan myös. Saat asunnosta markkinahintaisen käteistarjouksen.

Yhteydenotossasi ilmoita seuraavat tiedot:
– Postiosoite
– Asunnon neliöt
– Asuinkerros
– Hoitovastikkeen ja mahdollisen rahoitusvastikkeen suuruus
– Taloyhtiöön tulevat remontit
– Muut oleelliset asunnon kuntoon liittyvät tiedot

180 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Paritalo Mäkkylässä (Uusimaa / Espoo)

100 m2

Kesällä tulossa myyntiin 100m2 4h+k+s+p kahdessa tasossa, isolla terassilla ja omalla autokatoksella, päättyvän tien varrelta. Aivan Helsingin rajalla, halutulta ja todella rauhalliselta alueelta. Kyseessä 2005 valmistunut pieni yhtiö, jota asukkaat ovat hyvin pitäneet. Plussana mm. oma tontti, takka, kaukolämpö, alhainen vastike. Täältä ei usein asuntoa vapaudu, joten jos kiinnostuit, niin ole reippaasti yhteydessä. Kaupat viimeistään syyskuussa.

Hyvin pidetty laadukas perheasunto ensimmäiseltä omistajalta.

450 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakoti-tai erillistalo 3-4MH (Uusimaa / Vantaa)

Ostetaan Leppäkorpi/Metsola/Korso-pohjoinen alueelta hyväkuntoista taloa lapsiperheelle. Autotalli ja/tai -katos sekä tilava piha myös toiveena. Ota yhteyttä ja tarjoa!

420 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kaksio tai kolmio Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Halutaan ostaa kaksio tai kolmio Helsingistä kantakaupungin alueelta, max 3 km keskustasta. Mielellään ylimmistä kerroksista ja parveke etelään tai länteen toiveissa. Tarjoa omaasi viestillä.

450 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan 3h-4h asunto Kruununhaka-alueelta (Uusimaa / Helsinki)

Etsinnässä 3-4h asunto Kruununhaan alueelta.

600 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan OK-talo tai rivitalo (Uusimaa)

Halutaan ostaa saunallinen omakotitalo tai rivitalo, vähintään 50neliötä.
Suurimmat remontit tehtynä, pieni pinta remontti ok.

150 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Omakotiasujan unelmakohde (Uusimaa / Espoo)

190 m2

Huolellisesti peruskorjattu ja hyvällä maulla laajennettu 1950-luvun rintamamiestalo puutarhatontilla, jossa omenapuita, marjapensaita ja iso vadelmamaa sekä katos kahdelle autolle.

Talossa on asuintiloja kolmessa tasossa n. 190 m2.

Keskikerroksessa on pääsisäänkäynti, keittiö, josta käynti isolle katetulle terassille, tilava olohuone, makuuhuone ja WC.

Ylimmässä kerroksessa on kaksi suurta makuuhuonetta, vaatehuone ja kaksi kylmää vinttitilaa.

Alimmassa kerroksessa on takkahuone ja valoisa ateljeehuone, ...

370 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kruununhaasta tai Siltasaaresta (Uusimaa / Helsinki)

Halutaan ostaa yksiö tai pieni kaksio siltasaaresta, noin 28-40m2, putkiremontoidusta talosta. Toiveena on asunto ennen vuotta 1935 rakennetusta kerrostalosta. Mielellään 2. tai ylempi kerros. Maantasakerros käy, jos asunto sisäpihalla, puutarhamaisessa ympäristössä.

330 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Omakotitalo (Uusimaa / Pornainen)

Myytävänä iso omakotitalo Pornaisten keskustassa. Kivitalo 200m2+erillinen lämmin autotalli/katos/varastorakennus, 3000m2 tontilla. Talo kaksi kerroksinen. Pornaisten palvelut alle 2km säteellä. Pellettilämmitys, oma porakaivo, uuni+takka ym. Iso puutarhapiha.

335 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Saunallinen kolmio (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme saunallista kolmiota Helsingistä, rakennusvuosi min. 1990. Kunto hyvä tai pienen pintaremontin tarve. Sijainnilla ei ole väliä.

220 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Saunallinen kolmio (Uusimaa / Vantaa)

Etsimme Vantaalta, mieluiten kehäradan varrelta, saunallista kolmiota. Rakennusvuosi min. 1990. Kunto siisti tai pienen pintaremontin tarve.

220 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 3-4h+k (Uusimaa / Helsinki)

Etsinnässä minimissään 3h+k, mielellään parveke. Oma tontti + sauna plussaa. Alueet: Roihuvuori, Herttoniemi, Laajasalo, Vuosaari (Aurinkolahti), Kulosaari ja Tammisalo.

300 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Iso kaksio Isolla pihalla (Uusimaa / Kerava)

Ihastuttava kaksio paritalossa idyllisellä Koivikon alueella Keravalla. Tässä kahden kerroksen asunnossa on alakerrassa tilava olohuone ja keittiö. Lautalattiat yhdessä vaaleiden pintojen kanssa tekevät alakerrasta valoisan. Portaat vievät sinut yläkertaan jossa on makuuhuone sekä kylpyhuone ja sauna. Säilytystilaa löytyy makuuhuoneen liukuovien takaa runsaasti.. Isolla pihalla on omenapuita ja marjapensaita.

205 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Etsitään Kinnarin alueelta 5 h + keittiö (Uusimaa / Järvenpää)

Etsimme perheellemme omakotitaloa tai rivitalohuoneistoa Kinnarin alueelta. Toiveena on 5 h + keittiö. Lapset haluavat uuteen Kinnarin kouluun, joten toivomme asuntoa koulun läheisyydestä (myös Järvenpään keskusta käy). Haluamme muuttaa kevään 2019 aikana tai viimeistään 1.6.2019.

350 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – omakotitalo (Uusimaa / Porvoo)

2012 valmistunut hirsitalo. 4mh, k, oh, khh, s, vh+ 2wc. Varaava takka leivinuunilla, tilat yhdessä kerroksessa. Puolen hehtaarin metsään rajoittuva rauhallinen tontti. 2 auton katos + varasto ja pihalla lisäksi 2 auton talli jonka yhteydessä myös täysin varusteltu 35m2 yksiö/harraste tai työtila. Puutarhavaja ja pihavarasto/puuliiteri myös pihapiirissä.

340 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – : 4-5 h ja 90+ neliötä alueelta Munkkiniemi-Munkkivuori-Niemenmäki-Ruskeasuo... (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme kotia alueelta Munkkiniemi-Munkkivuori-Niemenmäki-Ruskeasuo-Meilahti. 4-5 h, 90+ neliötä. Lapsiperheellämme on vielä rattaat käytössä eli myös hissi voi olla tarpeen asunnosta riippuen. Remonttikohteet ok, mutta putkiremontti tehty.

500 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan uuttavastaava rivitalo-osake (Uusimaa / Raasepori)

Ostetaan uutta vastaava rivitalo osake autokatoksella Tammisaaren keskustan tuntumasta, merenrannalta. Candelininkadulta.

500 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kolmio tai iso kaksio Tapiolasta (Uusimaa / Espoo)

Etsimme noin 60–70 m2 asuntoa, jossa taloyhtiön suuret remontit takanapäin. Asunnon kunnolla ei väliä. Rakennusvuosi ennen 1969.

380 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kolmio tai iso kaksio (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme noin 60–70 m2 asuntoa, jossa taloyhtiön suuret remontit takanapäin. Mahdollisia alueita esim. Käpylä, Oulunkylä, Lauttasaari, Ruskeasuo, Alppila, Etelä-Haaga, mutta tarjoa rohkeasti muualtakin. Asunnon kunnolla ei väliä. Rakennusvuosi ennen 1969.

400 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Kerrostalo kaksio 2h+k+p, n.50m2 Vantaan Hiekkaharjussa (Uusimaa / Vantaa)

Myydään hyväkuntoinen parvekkeellinen kerrostalokaksio rauhallisesta asuinympäristöstä aivan Vantaan Hiekkaharjun juna-aseman vierestä. Putki- ja julkisivuremontit tehty, eikä isompia remontteja näköpiirissä. Hyvin hoidettu taloyhtiö ja erinomaiset ulkoilumaastot aivan lähellä.. Sijainti toisessa kerroksessa ja kerrostalossa hiljattain kunnostettu hissi. Nykyisillä omistajilla olisi tarve asua asunnossa vuokralla vuoden 2019 loppuun saakka.

.Mh: 155 000e
Vh: 159 172,73e

155 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Putkiremontoitu yksiö Kalliossa (Uusimaa / Helsinki)

24 m2

Erittäin hyvällä paikalla tehoneliöt 6.kerroksen yksiö. Asunnon pinnat siistit, mutta vaatii pienen päivityksen.
Laaja putkiremontti meneillään, jonka yhteydessä mm. kph remontoidaan kokonaan, tila pesu tornille lisätään.
Hinta arvio 1600-1700/m2, joka tarkentuu vasta remontin jälkeen kesäkuussa. Upeat näkymät yli kaupungin sekä loistavat liikenne yhteydet.Ennen kaikkea : SIJAINTI SIJAINTI SIJAINTI !

165 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kolmio tai kaksio Töölöstä (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme perheellemme uutta kotia Töölöstä.

Olemme kiinnostuneita ostamaan joko kolmion tai ison kaksion, neliöitä saisi olla vähintään 55. Asunnon kunnolla ei ole väliä. Toiveena olisi löytää asunto nopeasti, mutta pystymme tarvittaessa olemaan aikataulun suhteen hyvinkin joustavia.

Otahan yhteytä, jos harkitset asuntosi myyntiä!

440 000 €
Lue lisää...