• 6668
  • 6668

Properties listed in Uusimaa

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Myydään asunto – Hieno kolmio saunalla Tuusulan Hyökkälässä (Uusimaa / Tuusula)

81 m2

Myydään toimiva ja kaunis kolmio, 3h ja keittiö, sauna sekä lasitettu parveke. Läpitalon pääty ja ylin kerros. Parvekkeet, ikkunat ja ovet uusittu, parvekkeella lasit kolmeen suuntaan avariin maisemiin ilta-auringon suuntaan. Hyvä pohja, tilavat ja valoisat huoneet, erillinen wc. Asunto remontoitu eri vaiheissa, mm. A la Carte -keittö 2007, taloyhtiön laaja katto- ja julkisivuremontti valmistui 2017. Vieressä hyvät palvelut ja upeat ulkoilureitit vanhan Kirkkotien ja Tuusulanjärven maisemissa. Päiväkodit ja koulut myös aivan lähell ...

179 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Taas yksi geneerinen ”Halutaan ostaa asunto Helsingin kantakaupungista 45m2” (Uusimaa / Helsinki)

Haluamme ostaa OMAKSI asunnoksi kaksion Helsingin kantakaupungista, neliöitä saisi olla yli 45m2. Jos pohja on läpitalo, voi tarjota asuntoa myös pienemmillä neliöillä. ”Julkisilta” asuntomarkkinoilta asuntoa emme ole yrityksistä huolimatta löytäneet, sillä hyvän kohteen kohdalla sijoittajat tuntuvat vievän ne käsistä.

Tällä hetkellä asustelemme Vallilassa, joten sijainti voi olla oikeastaan mitä tahansa tästä keskustan suuntaan. Asunnon rakennusvuosi saisi olla max. 1950, joten tämä rajaa tietyt alueet pois. Suurimmat remon ...

360 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kolmio Iso Omenan läheisyydestä (Uusimaa / Espoo)

Ostetaan kerrostalokolmio Iso Omenan läheisyydestä. Mieluiten Matinkatu 14, Anjankuja 2 tms lähellä oleva sijainti. Myös remontoitava käy, jolloin luonnollisesti hinta alhaisempi.

290 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – KANNELMÄKI 2-3h (Uusimaa / Helsinki)

Etsin itselleni asuntoa Kannelmäen alueelta:

-Kaksio (tai kolmio)
-Rakennuksen vuosimalli 1957-1963 tai 2003->
-Isot remontit tulee olla tehtynä (putket ja julkisivu)
-Parveke

270 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Autohallillinen omakotitalo tai okt+ iso tontti Pohjois-Espoo, Otalampi, Sim... (Uusimaa / Espoo)

Olisimme kiinnostuneita ostamaan enintään 30km Helsingistä Röylä-Otalampi-Simola-akselilla omakotitalon, jonka yhteydessä on runsaasti korkeaa tilaa autoille. Vaihtoehtoisesti kiinnostaa omakotitalo, jossa on mahdollisuus rakentaa halli.

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Pieni asunto Itä-Helsinki (Uusimaa / Helsinki)

Hei,

Etsimme pientä (1-2h) asuntoa, Kulosaari, Aurinkolahti, Kruunuvuorenranta, Laajasalo ja lähialueet. – tarjoa.

170 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rivi-tai paritalo 3-4 h+k+s (Uusimaa / Vantaa)

Ostetaan Metsola/Matari alueelta kolmelle hengelle sopiva rivi- tai paritalokoti. Plussaa on jos asunnossa tai yhtiössä ei ole isoja remontteja tiedossa.

260 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan asunto Helsingin keskustasta omaksi kodiksi (Uusimaa / Helsinki)

Olemme 30+ työssäkäyvä aviopari, etsimme omaa kotia Helsingin keskustan alueelta. Erityisesti Hesperian puiston, Katajanokan, Punavuoren, Meilahden sekä Kallion alueet kiinnostavat meitä. Asunto saisi olla mielellään remontoitava, muttei kuitenkaan suurempia taloyhtiöremontteja tuloillaan. Huoneluku mielellään 2-4, neliöitä min 45 m2. Hinta max 300 000 euroa.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo/erillistalo Kivistössä, (Uusimaa / Vantaa)

Hakusessa olisi mielellään Kivistön “vanhalta” puolelta kolmilapsiselle perheelle okt/erillistalo, myös paritalo mahdollisuuksien rajoissa. Tilaa pitää olla siis 100+ neliötä, ja vähintään kolme makuuhuonetta. Autotalli/harrastetila iso plussa.

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kulosaaresta 3 – 4h kerros- tai rivitaloasunto (Uusimaa / Helsinki)

Halutaan ostaa noin 65 – 75m2 kerrostaloasuntoa Kulosaaresta Itäväylän eteläpuolelta. Asunnossa tulisi olla 3 makuuhuonetta ja rapussa hissi jos asunto on kolmannessa kerroksessa tai ylempänä. Myös 3-4h rivitaloasunto halutaan ostaa Kulosaaresta.

Olemme asunnon vapautumisen suhteen joustavia.

Jos haluatte vaihtaa asuntonne toiseen tekemällä sitovia tarjouksia, voimme etukäteen sopia teidän asunnon hinnasta ja tehdä siitä sitovan tarjouksen sopivaksi ajaksi. Sillä tavalla kaupanteko on varmalla pohjalla.

J ...

425 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 1-2hh+parveke Meri-Espoosta (Uusimaa / Espoo)

Kiire ei ole, mutta haussa parvekkeellinen yksiö tai kaksio, miksei kolmiokin, meri-Espoosta akselilla Saunalahti-Soukka-Tapiola.

235 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 1-2hh+parveke meri-Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Kiire ei ole, mutta haussa valoisa, luonnonläheinen parvekkeellinen 1-2hh + k/kk asunto ylemmistä kerroksista. Sijainti metroradan tai raitiovaunulinjojen varrella. Hinta neuvoteltavissa.

235 000 €
Lue lisää...

Myydään loma-asunto – hiljaisessa myynnissä työtila Taka-Töölöstä (Uusimaa / Helsinki)

Ihana, valoisa ja monipuolinen tila Taka-Töölössä on tulossa myyntiin. Tila sopii loistavasti esim Helsingissä töissä käyvälle pariskunnalle vapaa-ajan tilaksi, kerhotilaksi tai terapiahuoneeksi. Tila ei sovellu esim ravintolatoimintaan tai kuntosaliksi. Oma sisäänkäynti rauhalliselta sisäpihalta. Täällä ei koronat, kerrostalon äänet tai liikenteen melu haittaa, kellarissa paksujen seinien suojassa on helppo olla ja hengittää. Sijainti ei voisi olla täydellisempi, kaikki tarvittava on vieressä, kaupat, koulut, urheilu,-ja uimahalli ...

579 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Kaksio Keravalla hyvien kulkuyheyksien varrella (Uusimaa / Kerava)

60 m2

Keravan Saviolla myynnissä 60 m² 2h+k+kh+2 vh+lasitettu parveke 1989 valmistuneessa talossa. Kerros 2/3. Asunto on pintaremontoitu 2014 ja samalla uusittiin kylpyhuone. Lasitettu parveke etelään. 2 tilavaa vaatehuonetta tuo lisää säilytystilaa. Rauhallinen sijainti päättyävän tien päässä. Lähikauppaan ja apteekkiin 500m ja juna-asemalle kävelet 10 minuutissa.

Pieni, hyvin hoidettu talonyhtiö. Kellarissa pesukone, kuivaushuone, verkkovarastot ja taloyhtiön saunatilat. Ei suuria remontteja tulossa. Parvekkeiden kunnostuksesta ...

138 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Loistokuntoinen rt-asunto Helsingin Alppikylässä (Uusimaa / Helsinki)

Laatua ja kodikkuutta tehoneliöissä!

Kunnoltaan lähes uudenveroinen 2-tasoinen rivitaloasunto kätkee sisälleen skandinaavisen, hyvin suunnitellun ja laadukkaasti rakennetun kodin, joka sijaitsee kujalla, omassa rauhassa, omalla tontilla! Velaton, hyvin hoidettu taloyhtiö, jossa ei vuosikausiin suuria remontteja luvassa.

Alakerta on pyhitetty yhdessäololle ja suuri, hyvinvarusteltu keittiö yhdistyy open concept -muotoisena ruokailutilaan ja olohuoneeseen. Alakerrassa on lisäksi wc/suihku/khh (tila sekä pesukoneelle ett ...

420 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Paritalo/Rivitalo/Omakotititalo Kartanonkoskella tai Tammistossa (Uusimaa / Vantaa)

Etsimme viihtyisää rivitialoa/paritaloa/omakotitaloa Kartanonkosken ja Tammiston alueelta. 3-5 h sekä oma piha olisi tähtäimessä.

410 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Yksiö Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Halutaan ostaa alle 30 neliön yksiö Helsingistä. Yksiötä voi tarjota käytännössä miltä alueelta tahansa, mutta ensisijaisesti etsinnässä seuraavilta alueilta: kantakaupunki, Pitäjänmäki lähialueineen tai Herttoniemi ja Laajasalo lähialueineen. Kaikenkuntoiset huomioidaan.

200 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Hyvän kuntoinen paritalo Vantaan ylästössä (Uusimaa / Vantaa)

Hyvin hoidetusta yhtiöstä yhdessä tasossa 90,5 neliöinen paritalo. Isohko ja suojaisa takapiha. Pientä pintaremonttia on vuosien varrella tehty. Kaksi ulkovarastoa, autokatos paikka, korkea huonetilaa ja takka. Rakennusmateriaali, kevytharkko tiiliverhoilulla. Mikäli kiinnostuit ota rohkeasti yhteyttä.

390 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Etsitään ensiasuntoa Matinkylä-Espoonlahti-Kivenlahti akselilta (Uusimaa / Espoo)

Moikka! Mulla ois hakusessa itselleni ensiasunto (kaksio/kolmio) otsikossa kuvatulta alueelta. Kriteereinä se, että putkiremontti on joko a) tehty taikka b) sitä ei ole lähivuosina tulossa asuntoon. Toiveena ois myös, että kämppä ois lähellä tulevaisuudessa valmistuvaa metrolinjaa.

Mulla on lainahakemukset tässä vireillä, eli tarvittaessa nopeatkin kaupat mahdollisia. Nykyinen vuokrasoppari kestää heinäkuun loppuun, eli periaatteessa ei haittaisi vaikka asunnon löytäminen venyisi kesällekin.

Olisin tosi kiiitollinen, ...

200 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Erillistalo Kannistossa (Uusimaa / Vantaa)

110 m2

Hiljaisessa myynnissä v. 2016 valmistunut ihana ja avara erillistalo omalla tontilla. Hyvät kulkuyhteydet, sekä koulu ja päiväkoti lähellä.

398 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – LAAJASALO 2H, max. 270 000e (Uusimaa / Helsinki)

Etsin itselleni asuntoa Laajasalosta

-Rakennuksen vuosimalli 2003->
-Parveke
-40m2->
-ei 1. krs

270 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Esikoista odottava perhe etsii kolmiota tai neliötä Keravalta (Uusimaa / Kerava)

Terve!

Olemme esikoistamme odottava aviopari Tampereelta ja etsimme ensiasuntoa Keravalta. Meille tärkeää on löytää koti enintään 1,5 km päässä Keravan juna-asemalta ja erillisellä wc:llä. Alueina meitä kiinnostavat mm. Sompio, Keskusta, Heikkilä, Lapila, Sariolanmäki ja Jaakkola. Sekä rivitalo- että kerrostalokohteet (3 tai 4 h) kiinnostavat, mutta mieluiten kaukolämmityksellä ja omalla tontilla. Arjessamme arvostamme hyviä kierrätysmahdollisuuksia sekä viihtyisää saunomistilaa talonyhtiössä tai asunnossa. Suosimme kohteita ...

230 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ensiasunto nuorelle naiselle Keravalta (rivi- tai paritalo) (Uusimaa / Kerava)

Etsin ensiasuntoa Keravalta, toiveissa on rivi- tai paritalo. Asunnon koko pitäisi olla 2-3h ja 50 – 70 neliötä, yksitasoinen asunto. Asunnossa pitää olla sauna, sekä hyvät kulkuyhteydet juna-asemalle. Asunnossa ei saa olla tulossa suurempia remontteja esim. putkiremontti, julkisivuremontti, kattoremontti yms pitäisi olla tehtyinä. Pientä pintaremonttia olen valmis tekemään. Olen valmis nopeisiin kauppoihin, mutta myös joustavat kaupat ovat mahdollisia.

Ole rohkeasti yhteydessä mikäli sinulla olisi myydä minulle koti t ...

180 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Ainutlaatuinen omakotitalomainen kerrostalohuoneisto Ullanlinnassa (Uusimaa / Helsinki)

Täysin poikkeuksellinen kolmen kerroksen omakotitalomainen kerrostalohuoneisto Helsingin henkeäsalpaavimmalla sijainnilla rauhallisen kadun varrella. Skandinaavisen ajaton vuonna 2017 remontoitu koti, joka on kaikin puolin harkittu, näyttävä ja laadukas.

Huikeilla seinän kokoisilla ikkunoilla varustettu huoneisto, jonka materiaalivalinnat on tehty vaativammankin perheen toiveita kunnioittaen. Lattiamateriaalina käytetty Merbau massiivisauvaparkettia ja olohuoneessa ylellistä kalkkikivilaattaa. Spa-osastolla, kylpyhuoneessa j ...

3 520 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – 1-tasoinen päätyhuoneisto rivitalosta 75,5m2 3h,k,s,khh,erill.wc,ph *Tuomaril... (Uusimaa / Espoo)

75 m2

Mukava 1-tasoinen huoneisto loistavalla paikalla Tuomarilassa. Siistikuntoinen asunto, jossa erinomainen pohjaratkaisu pienelle
perheelle. Erillinen wc, kodinhoitohuone ja suojaisa aidattu piha alue n. etelän suuntaan. Tuomarilan kouluun ja päiväkotiin n. 100
m ja junalle n. 7 minuutin kävelymatka.
Pinnat uusittu 2016 sisällä.
– yhtiövastike 3€/m2, joka sisältää lämmityksen (kaukolämpö)
– Iso kellarivarasto

Ota yhteyttä jos kiinnostaa tutustua tarkemmin

248 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Vuokrattu 59,5 neliön kaksio Matinkylästä (Uusimaa / Espoo)

Vuokrattu 59,5 neliön kaksio Matinkylässä ensimmäinen kerros, mutta ei maantasa. Lasitettu parveke. Keittiö, eteinen ja kaikki lattiapinnat uusittu 2017. Vessa valmistuu perinteisestä putkiremontista 3.4.2020. Kaikki seinät maalattu, ovet uusittu ja kotari uusittu maaliskuu 2020. Metrolle 900 metriä. Hyvin hoidettu talonyhtiö. Lisätietoja ja kuvia yhteydenotolla.

185 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Westend, Tapiola, Haukilahti noin 200 m2 (Uusimaa / Espoo)

Halutaan vuokrata Westend, Tapiola, Haukilahti alueelta noin 200 m2 perheasunto. OKT, PT, RT, KT käy. Avarat tilat. Isommatkin huomioidaan. Kahdelle autolle paikat, mieluiten talli/halli.

Lue lisää...

Myydään asunto – Remontoitu 2h keskustan tuntumasta (Uusimaa / Järvenpää)

54 m2

Myydän juuri remontoitu 54m kaksio Järvenpään loutista aivan keskustan tuntumasta. Kerrostalon ensimmäisessä kerroksessa(ei maan tasossa) sijaitseva huoneisto on täydellinen ensiasunto tai hyvä kohde sijoitukseen. Erittäin hyvät kulkuyhteydet vain n. 400m juna asemalle.

145 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ensiasunto Laajasalosta nuorelle pariskunnalle 3h, väh. 60 neliöitä (Uusimaa / Helsinki)

Haluamme ostaa ensiasunnon Laajasalon alueelta. Etsinnässä 3h (-4h) ja toiveena neliöitä vähintään 60. Mielellään hissillinen talo ellei 1.krs. Isoimmat remontit tulisi olla tehtynä. Olemme valmiita nopeisiin kauppoihin, mutta myös joustavat kaupat ovat mahdollisia.

Ole rohkeasti yhteydessä mikäli sinulla olisi myydä meille koti tai vinkkaa jos tunnet jonkun jolla olisi.

280 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kaksio (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan siisti kaksio itä-Helsingistä. 40-65m2, hissillinen talo paitsi jos 1.krs., 70-luvulla ja sitä aiemmin rakennetussa taloyhtiössä putki- ja julkisivuremontti tehty.

180 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – 4 h + k + sauna, rivitalo omalla pihalla (Uusimaa / Helsinki)

Yksitasoinen rivitalo loistavien kulkuyhteyksien äärellä 12 min junamatkan päässä Helsingin keskustassa (asemalle 700 m). 3 mh, keittiö, sauna sekä erillinen WC, olohuoneessa toimiva takka. Oma aidattu piha sekä lämmin ulkovarasto.

Asunto v. 2014 jälkeen täysin remontoitu sisustusarkkitehtia apuna käyttäen (myös märkätilat ja vesieristeet).

Omalla tontilla sijaitseva hyvin hoidettu pieni yhtiö jossa mm. putket ja viemärit tehty. Kaukolämpö ja edulliset asumiskustannukset. Koulut, päiväkodit ja palvelut lähellä.

330 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan 4h Espoosta (Uusimaa / Espoo)

Noin 85-110 neliötä, 4h + k + kph + s ja erillinen wc. Mieluiten rivi- tai paritaloasunto, voidaan harkita myös pienkerrostaloa. Sijainti noin 1 km Tuomarilan, Koivuhovin tai Espoon asemalta.

290 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omk-talo Järvenpäästä (Uusimaa / Järvenpää)

Ostetaan Järvenpään peltolasta omk-talo tai isompi rivitalo asunto.

350 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo/Tontti Espoosta (Uusimaa / Espoo)

Etsimme Espoosta omalla tontilla olevaa vanhempaa omakotitaloa tai pelkkää tonttia, johon voisi rakentaa. Remonttikuntoiset talot käy. Tontti voi olla isompikin, olemme miettineet yhtenä vaihtoehtona ryhmärakennusprojektia (toinen osapuoli on jo tiedossa). Tarjoa rohkeasti omaasi! Asumme tällä hetkellä vuokralla, joten kaupanteko onnistuu tarvittaessa nopeastikin.

600 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Huomio Etelä-Helsinki! (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan asunto ylemmistä kerroksista, n 100 – 130 neliötä riippuen pohjasta, huonompikuntoinenkin käy..

1 000 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan n. 35-50m2 rivitaloasunto Tikkurilan läheisyydestä (Uusimaa / Vantaa)

Tervehdys, haussa on kooltaan n. 35-50 neliöinen yksiö/kaksio rivitaloasunto lähtökohtaisesti. Sijainti tulisi olla Vantaan Tikkurilan läheisyydestä. Huoneisto itsessään voi olla peruskuntoinen. Rakennusvuosi 1980 ->.

190 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan remontointikuntoinen asunto Helsinki (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan Helsingin tai Espoon alueelta tyydyttävän kuntoinen/remontoitava asunto, koko max. noin 120m2, hintaluokka max 600 000 €. Tarjoa rohkeasti!

600 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – yksiö/kaksio Roihuvuoresta aikaisintaan loppuvuodesta 2020 (Uusimaa / Helsinki)

Etsin ensiasunnoksi yksiötä tai kaksiota Roihuvuoresta. Omistusoikeuden siirtoajankohta voi aikaisintaan olla lokakuussa 2020, joten voit esimerkiksi etsiä rauhassa uutta asuntoa. Voin myös muuttaa asuntoon vuokralle sovitusti tätä ennen, ja tehdä sitovan ostotarjouksen asunnosta. Asunnon tulisi mielellään olla vähintään noin 30 neliötä, ja lähtökohtaisesti vain parvekkeelliset tai pihalliset asunnot, erityisesti 1. kerroksen asunnot kiinnostavat. Taloyhtiön tulisi olla vastuullisesti hoidettu, ja vastikkeen kohtuullinen erityisest ...

140 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kerrostaloasunto Tapiolasta max. 60m2. (Uusimaa / Espoo)

Ostetaan remontoitava kerrostalohuoneisto putkiremontoidusta yhtiöstä Tapiolasta tai lähistöltä.

270 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan: kolmio Tammisalosta / Herttoniemestä / Roihuvuoresta (Uusimaa / Helsinki)

Ostan 60-100 m2 kolmion tai neliön. Ensisijaisesti etsin kotia Tammisalosta, mutta Roihuvuori ja Herttoniemikin käy.

350 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Myy meille asuntosi Pukinmäestä (Uusimaa / Helsinki)

Myy meille yksiö tai pieni kaksio Pukinmäestä, kaupat voidaan tehdä hyvinkin nopeasti. Jos taas tarvitset hieman aikaa esim. uuden asunnon etsimiseen, voidaan vapautumisesta sopia joustavasti. Tarjoa rohkeasti!

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan yksiö tai kaksio kantakaupungista Helsingistä. (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan yksiö tai kaksio kantakaupungista Helsingistä. Hinta max 270 000€. Ensiasunnon ostajana pystyn muuttamaan nopeallakin aikataululla.

Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Herttoniemi – myydään 3h+k vanhassa Herttoniemessä (Uusimaa / Helsinki)

Olemme haikein mielin luopumassa ihanasta kodistamme Herttoniemessä. Hyvin hoidettu talonyhtiö, kaikki isot rempat tehty. Kaksi makuuhuonetta, iso olkkari ja juuri uusittu suihku/WC . Talonyhtiöllä sauna ja pesutupa, sekä omenapuu ja kasvatuslaatikot pihalla.

349 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ullakkoasunto (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan ullakkoasunto Helsingin kantakaupungin alueelta, mieluiten Kalliosta. Asunto voi olla rakennusvaiheessa, remonttikuntoinen tai jo remontoitu. Parveke, korkea huonekorkeus ja sauna ovat plussaa, mutta kaikki vaihtoehdot otetaan huomioon.

Asunnon koko n. 39 – 70 m2. Kauppojen teko onnistuu tarvittaessa nopeastikin.

400 000 €
Lue lisää...

Myydään loma-asunto – Kerrostalo asunto hiljaisessa myynnissä 5h+k (Uusimaa / Espoo)

Taloyhtiössä on valmistunut linjasaneeraus 2019, jossa kylpyhuone ja vessa uusittu täysin.
Asunto ensimmäisessä kerroksessa.

Asunnosta saa remontoitua mieleisensä

250 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – hiljaisessa myynnissä Myynnissä (Uusimaa / Helsinki)

107 m2

Kaikki kunnossa.
3- vuotta sitten remontoitu
– käyttövesi putken
– sauna, kylppäri
– wc
– oma iso piha, suojaisa , jne

419 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Yksiö tai pieni kaksio Etelä-Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Ostan yksiön tai pienen kaksion (25-35 neliötä) Etelä-Helsingistä itselle asuttavaksi. Hinta max. 240 000 (pystyn nopeisiin kauppoihin).

Toiveena, että suuret remontit on tehty, mutta muuten saa olla remppakuntoinen asunto. Etsin hyvää taloyhtiötä ja mieluiten vanha tunnelmallinen talo sekä valoisa avara asunto. Yhtiövastike alle 300€/kk. Ei katutason asunto.

Ensisijaisena toiveena Töölön tai Meilahden alue, mutta olen kiinnostunut myös mm. Hakaniemestä, Kallion vanhoista rakennuksista, Kruununhaasta sekä Punavuoren j ...

240 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Yksiö tai pieni kaksio kantakaupungista (Uusimaa / Helsinki)

Ostan yksiön tai pienen kaksion kantakaupungin alueelta Helsingistä.
Alueet esimerkiksi Kallio,Alppila, Pasila, Vallila.

Asunto voi olla täysin remontin tarpeessa oleva.

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Pariskunta etsii kotia Helsingistä / 2-3 h Ruskeasuo Meilahti Munkkiniemi Et... (Uusimaa / Helsinki)

2-3 h Ruskeasuo Meilahti Munkkiniemi Etelä-Haaga

Oletko myymässä asuntoasi?
Nuori pariskunta etsii utta kotia. Ota meihin yhteyttä!

Haluamme ostaa ison kaksion tai pienen kolmion Helsingistä Ruskeasuo – Meilahti – Munkkiniemi – Etelä-Haaga -akselilta.

Arvostamme hyvää taloyhtiötä.

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Itä-Helsinki 1h + kk (Kontula) (Uusimaa / Helsinki)

Etsin yksiötä Itä-Helsingin alueelta erityisesti Kontulan suunnalta.

Neliöt: < 33

Tarjoa rohkeasti, kaikenkuntoiset asunnot huomioidaan.

100 000 €
Lue lisää...