• 6336
  • 6336

Properties listed in Pirkanmaa

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Myydään asunto – hiljaisessa myynnissä Ihanne MAATILAKOKONAISUUS Matkailuun/Juhlapaikaksi (+om... (Pirkanmaa / Sastamala)

1 000 m2

Tämä Maatilan rakennukset sijaitsevat 1,5 ( puolitoista) hehtaarin alueella kauniilla maaseutumiljöössä. Noin 30 minuuttia Tampereelta Poriin päin. Tilalla lukuisia rakennuksia, joista talviasuttavia taloja on 3 kpl . Entisöidyistä rakennuksista vanhin on 1700-luvulla rakennettu pölkkyhirsitalo ( runsaat 200m2) , toinen 1900-luvun alussa pystyhirrestä rakennettu päärakennus ( runsaat 325m2) ja kolmantena 2000-luvulla rakennettu puutalo ( runsaat 100m2) . Lämmintä varastotilaa rakennettu 2000-luvulla (yli 300m2). Lisäksi tontille ku ...

550 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kaksio / pieni kolmio Tampereen keskusta-alueelta (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan kaksio tai pieni kolmio Tampereen keskusta-alueelta (max 2km keskustasta). Remontoitu tai remontoitava, kerrostalo, oma tontti.

230 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan asunto Tampere (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan asunto Tampereelta: yksiö, kaksio tai pieni kolmio huomioidaan. Voi olla kerrostalo tai rivitalo. Remontoitavakin ok, harkitsen kaikenlaisia vaihtehtoja. Sopivan löytyessä kaupanteko onnistuu nopeastikin. Hinta alle 200 000 . Tarjoa omaasi viestillä

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan 2000-luvulla rakennettu hyväkuntoinen okt-talo (Pirkanmaa / Lempäälä)

Etsimme Lempäälästä 120-180m2 omakotitaloa. Jos talosi täyttää alla olevat ominaisuudet niin tarjoa rohkeasti:
– 2000-luvulla rakennettu
– hyväkuntoinen, huollot/remontit tehty ajallaan
– 4mh ja khh
– hyvät, nopeat kulkuyhteydet Treelle ja päiväkodit sekä koulut lähellä (esim. Kulju, keskusta, Sääksjärvi, Hakkari)
– rauhallinen piha mielellään metsän/puiston/pellon laidalla
– maalämpö, ilmalämpöpumppu plussaa

370 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Myydään rivitalosta 3h+k+sauna, Vehmainen (Pirkanmaa / Tampere)

Myydään YHDESSÄ TASOSSA oleva rivitalokolmio 71,5 m2: kaksi makuuhuonetta, keittiö ja olohuone avointa yhtenäistä tilaa, erillinen wc, sauna. Asunto on remontoitu kauttaaltaan viime vuosina, Oma autokatos ja ulkovarasto etupihalla. Toiselle autolle mahdollisuus ilmaiseen pysäköintipaikkaan talon päädyssä.

Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla Vehmaisissa puiston vieressä. Puistossa mm. lasten leikkipuisto sekä urheilukenttä. Kaukajärvelle matkaa 400 metriä. Vehreä ja hyvänkokoinen takapiha etelään päin. Iso terassi. Takapihalt ...

185 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan asunto Tampereelta (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan asunto Tampereelta. Etsinnässä 2h + k, saunasta plussaa. Etsitään mielellään keskustan lähettyviltä tai vaihtoehtoisesti hyvien kulkuyhteyksien vierestä.

170 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kolmio Nekala-Viinikan alueelta (Pirkanmaa / Tampere)

Kolmihenkinen perhe etsii kolmiota Nekalan tai Viinikan alueelta. Ensisijaisesti haemme asuntoa, jossa putkiremontti on jo tehty.

170 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Persoonallinen tila kahdessa kerroksessa (Pirkanmaa / Tampere)

75 m2

Tampereen Härmälässä tulossa myyntiin ihanassa hirsirunkoisen talon päädyssä, omalla sisäänkäynnilla oleva tila. N.75m2. Yläkerrassa huone+kk, iso sauna ja pesutilat sekä wc. Alakerrassa tunnelmallinen oleskelutila.
Tila on toistaiseksi virallisesti liiketilana mutta mahdollisuus muuttaa asuinhuoneistoksi.

82 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Omakotitalo Illo Sastamala (Pirkanmaa / Sastamala)

160 m2

Maaseudun rauhassa iso rintamamiestalo isolla tontilla. Tehty laajat saneeraukset ja asunto on loistavassa kunnossa.. Pihassa 3 hevosen hyväkuntoinen tallirakennus, halli ja varastotilaa noin 400m2. Tallin vintillä järjestää vaikka häät. Aidattu tontti, koiratarhoja. Loistavat mahdollisuudet kotieläinten pitoon ja metsästykseen peurarikkailla alueilla.
Suihku + Sauna + Lämminvesivaraaja ja vesiputket uusittu 2015 ja paljon muuta remonttia tehty. Ulkosaunan remontti kesken.

219 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Myynnissä Hyhkyssä lähes uusi kolmio Pyhäjärven rantamaisemissa (Pirkanmaa / Tampere)

76 m2

Tulossa myyntiin halutulta Hyhkyn alueelta uuden veroinen arkkitehdin suunnittelema 2017 valmistunut kolmio kaksikerroksisen talon yläkerrasta. Kolmio on valoisa, parvekeellinen ja saunallinen huoneisto, jossa on walk in vaatahuone. Sisustusmeteriaalit ovat tasokkaat. Pihassa autopistokepaikka. Asumiskustannukset ovat edulliset. Aurinkoinen parveke on etelä/länsisunnassa ja siitä pilkahtaa Pyhäjärvi. Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla.

290 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Härmälä (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan hyväkuntoinen asuttava koti Härmälä/Rantaperkiö alueelta.

185 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – omakotitalo Pirkkalan Toiviosta (Pirkanmaa / Pirkkala)

Ostetaan omatonttinen omakotitalo Pirkkalan Toiviosta. Lämmitysjärjestelmä mieluiten maalämpö/ilmalämpöpumppu tai öljylämmitys vesikiertoisilla pattereilla. Neliöitä vähintään 120. Makuuhuoneita vähintään 3 ja mielellään mahdollisuus neljänteen.

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Tilava OK-talo isolla tontilla ja tilavalla piharakennuksella (Pirkanmaa / Tampere)

Isolla tontilla oleva hyväkuntoinen omakotitalo mielellään haja-asutusalueelta enintään 25km Tampereen keskustasta. Lämmin tilava piharakennus/talli olisi myös oltava. Etuoven ym. palveluiden kohteet tiedossa, joten älä tarjoa niitä!

300 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Valoisa avara omakotitalo perheystävällisellä alueella (Pirkanmaa / Tampere)

Halutaan myydä arkkitehdin suunnittelema kaunis omakotitalo. Sijaitsee rauhallisella omakotialueella. Päiväkoti, koulut ja palvelut lähellä. Miellyttävä kyläyhteisö. Hyvät ulkoilumaastot ja hyvät yhteydet Tampereen kaupungin keskustaan. Kuvia lähetetään mielellään sähköpostilla tai lisätään tähän ilmoitukseen.

365 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Kaunis rivarikaksio järvimaisemissa (Pirkanmaa / Nokia)

Nokian maaseudulla, 63 m2 hyväkuntoinen kaksio saunalla. Asunnossa hyvä vuokralainen valmiina. Tampereelle 28 km, Nokialle 10 km, Ellivuoren laskettelukeskukseen 36 km.
Asunnossa on hyvä pohja ja tilavat huoneet. Paljon kaappitilaa. Taloyhtiössä tehty putkiremontti ja yhtiö on saneerattu kauttaaltaan (julkisivu, katto, sähköt). Olohuone ja keittiö järvinäkyvin, sillä järvi on tien toisella puolella. Alueen paras sijainti ja rauhaisa piha, patio , ulkovalaistus ja sähköt terassilla. Kauppa ja bussibysäkki 200 metrin päässä. Ih ...

72 800 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – allergiselle, 2-3h+k+p (kerrostalosta) (Pirkanmaa)

Ostetaan allergiselle (kemikaali- ja hajusteyliherkkyys) sopiva 2-3h+k+p kerrostaloasunto, Tampere, Nokia, Pirkkala, Lempäälä, Kangasala alueelta.
Asunnon on oltava heti vapaa.
Tuo kemikaali- ja hajusteyliherkkyys vaatii lähinnä sitä että edelliset asukkaat eivät olisi käyttäneet hajusteellisia pyykinpesuaineita, huuhteluaineita jne.

80 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kompakti kolmio Tampereelta/Pirkkalasta omatonttisesta yhtiöstä (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan uudehko kolmio kerros-, luhti- tai rivitalosta Tampereelta (tai Pirkkalasta 33950). Yhtiön tontti pitää olla oma. Neliöitä saisi olla alle 75. Ei mielellään sähkölämmitteinen. Asunnossa tulisi olla sauna sekä mahdollisuus autopaikkaan. Alueina kiinnostavat muun muassa Koivistonkylä, Veisu, Muotiala, Hakametsä, Messukylä, Härmälänranta sekä Pirkkalan Partola.
Kerro omastasi viestillä!

230 000 €
Lue lisää...

Vuokrataan asunto – Kalustettu Maalaistalo rauhalliselle perheelle Sastamala/Mouhijärvi (Pirkanmaa / Sastamala)

120 m2

Kalustettu Maalaistalo ( 120m2) rauhalliselle perheelle (3h+k+s+kodinhoith)

Kalustettu talomme sijaitsee kauniilla paikalla Sastamalan Mouhijärvellä, josta hyvät yhteydet OMALLA autolla naapurikaupunkeihin mm. Tampere, Pirkkala, Nokia, Pori, Vammala, Hämeenkyrö. Pihapiirissä kaunis Metsälampi, mikä soveltuu uimiseen kaiken ikäisille. Kauppa , posti, terveyskeskus, koulu, päiväkoti 4 km päässä. Paikkakunnalla koulukuljetukset. Minimivuokra-aika 1 vuosi, Luottotiedot oltava kunnossa. Kotivakuutus vaaditaan. Talossa sähkölämmit ...

749 €
Lue lisää...

Vuokrataan asunto – Kalustettu puutalo pienelle perheelle maaseudulla Sastamalan Mouhijärvi (Pirkanmaa / Sastamala)

100 m2

Kalustettu puutalo rauhalliselle pienelle perheelle tai yksiasujalle maaseudulla

Talo sijaitsee rauhallisella ja kauniilla paikkakunnalla Sastamalan Mouhijärvellä, josta hyvät yhteydet OMALLA autolla naapurikaupunkeihin Tampere, Pirkkala, Nokia, Pori, Hämeenkyrö. Pihapiirissä myös metsälampi, joka soveltuu mainioksi uimapaikaksi kaiken ikäisille. Minimi vuokra-aika vähintään 1 vuosi. Talon pihapiiri on laaja ja maaseutumainen. Talon ikkunat etelään. Talo siis kalustettu, mutta voi tuoda myös omia kalusteita. Talossa oma Sähk ...

690 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Asunto Arvokiinteistössä Tampereen keskusta (Pirkanmaa / Tampere)

47 m2

HINTAA MUUTETTU ASIAKKAAN EDUKSI.. Arvokiinteistön 6 kerroksen Cityasunto ( 47m2) Tampereen keskustassa. Soveltuu hyvin sijoittajalla. Asunto helppo vuokrata ja nytkin siinä on vuokralainen. Kaikki remontit kiinteistössä tehty viime vuosien aikana. Lisätietoja annan mielelläni pyydettäessä. Iso keittiö, iso huone, alkovi, OMA SAUNA, kylpyhuone.

199 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Remontoitu kaksio Tampere Multisilta (Pirkanmaa / Tampere)

51 m2

Myydään remontoitu 51 m2 kaksio (kk/kph/vh) Tampereen Multisillasta.

Multisillan alueella ainoita taloyhtiöitä, joissa on jo tehty kaikki suuret remontit ja perusparannukset.

Tästä sopiva asunto vailla huolia yhdelle, kahdelle, pienelle perheelle tai sijoitukseen.

Asunto on pintaremontoitu 2010-luvun kuluessa kauttaaltaan. Samoin keittökomero on uusittu 2015. Lattiamateriaalina asunnossa on laminaatti. WC/kylpyhuoneessa on lattialämmitys, asennettu putkiremontin yhteydessä 2018.

Taloyhtiöön on tehty kaik ...

60 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kartano tai vastaava (Pirkanmaa / Tampere)

Haussa tilava kartano, tai päätalo sivurakennuksineen. Suunnitelmana majoitus – ja tapahtumapalveluiden tarjoaminen kohteessa. Mielellään max 30 min Tampereen keskustasta . Ei totaalista remonttia kaipaavaa kohdetta, pienempää ja keskisuurta remonttia voin teettää. Haen joustavalla mielellä, älkää epäröikö laittaa viestiä.

500 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rivitalo/Omakotitalo (Pirkanmaa / Akaa)

5 henkinen perhe etsii omaa kotia Akaan Toijalasta. Onko sinulla myynnissä tai piakkoin tulossa myyntiin 4-5h hyvä kuntoinen rivari tai omakotitalo pienellä pihalla? Tarjoa meille 🙂

160 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo tai rivitalo Länsi-Tampereelta. 4-5+huonetta (Pirkanmaa / Tampere)

Etsimme 4-5h omakotitaloa tai rivitaloa Länsi-Tampereen alueelta
Asunto voi olla uusi tai jo hieman vanhempi remontoitava kohde, joten kaikki vaihtoehdot huomioidaan.

350 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Tampereen Armonkalliolta, Juhannuskylästä, Tammelasta, Tampellasta tai etu-K... (Pirkanmaa / Tampere)

Otsikossa mainitut alueet ovat mieluisimpia, mutta myös länsipuoli Tampereesta voi tulla kyseeseen, jos asunto on persoonallinen! Tarjoa rohkeasti omaasi, kaikki lähden katsomaan! Asunto koko voisi olla 35 – 55 neliötä, remontoitu, tai remontoimaton. Parvekkeella, tai ilman. Hissillä, tai ilman. Saunaa en tarvitse, mutta sekin voi olla.

Asunnoksi käy myös kaksikerroksinen asunto, jossa makuuhuone on alemmassa kerroksessa.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kaksio Tahmelasta tai Pispalasta / Pispalanharjulta (Pirkanmaa / Tampere)

Olen etsimässä Tahmelasta, Ylä-Pispalasta, Pispalanharjulta valoisaa, saunallista kaksiota, mistä Pyhäjärvinäkymät (edes jonkinlaiset).
Voi olla rivitalo, luhtitalo tms.
Vähintään peruskuntoinen oltava.
Joko parvekkeella/terassilla tai omalla takapihalla.

165 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Tampereen keskustasta: piharakennus, joka on remontoitu asunnoksi, tai jonka... (Pirkanmaa / Tampere)

Piharakennus (sauna, varasto) voi siis olla jo valmiiksi asunnoksi muutettu, tai vielä muussa käytössä. Mieluisimpia alueita Juhannuskylä – Armonkallio, mutta kaikki lähden katsomaan! Tarjoa siis rohkeasti! Koko voisi olla 35 – 55 neliötä.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – kahdelle pyhäjärven rantamaisemista (Pirkanmaa / Tampere)

Etsimme kotia Pyhäjärven rantamaisemista. Tahmelan, Pispalan ja Hyhkyn seudut ovat meille ne kaikkein tutuimmat. Myös Kaarila ja Villilä alueena saattaisivat tulla kyseeseen. Tarvitsemme olohuoneen ja makuuhuoneen lisäksi työtilat/vierashuoneen. Uudehko/suht remonttivapaa kohde olisi meille kaikkein mieluisin. Myös oma piha olisi meille mieluisa. Pikaisetkin kaupat onnistuu sopivan kohteen löydyttyä.

240 000 €
Lue lisää...

Vuokrataan asunto – Omakotitalo vuokrataan (Pirkanmaa)

Uudehko omakotitalo jossa 3 makuuhuonetta, iso tupakeittiö, olohuone, kodinhoitohuone, suihku ja 2 ×wc. Edulliset asumiskulut.
Hirsisauna, kylmä varasto sekä lämmin tila 28 m2. Iso tontti, siistit eläimet tervetulleita myös.

800 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Asemakaavan rantatontti/ mökki (Pirkanmaa / Ylöjärvi)

Ylöjärven Kurussa
Kallioinen, aurinkoinen omakotitalon rantatontti. Rakennuspaikka 2140m2+rantakaista n.1500m2. Vesi ja viemäri nurkalla.
Rakennusoikeutta n.400m2 jäljellä.
Tontilla hirsinen peruskorjattu mökki n.40m2 ja rannassa peruskorjattu hirsisauna.
Tampereelta 50km/45min.

140 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Omakotitalo 4h+k sekä 2h+k (Pirkanmaa / Tampere)

Omalla tontilla 60 luvun täystiilitalo, jonka läheisyydestä löytyy hyvät palvelut. Tässä talossa lapsiperheen on hyvä asua ja harrastaa. Päiväkoti, ala-aste ja urheilupuisto sijaitsevat muutaman sadan metrin päässä, samoin päivittäistavarakauppa ja bussipysäkki.
Asuintilojen kokonaispinta-ala on 149 neliöö. Isommassa asunnossa on takka. Saunaosasto, joka on alakerrassa sisältää löylyhuone puu/sähkökiukaalla, pesu- ja pukuhuoneen. Lisäksi siellä on tilava oleskelutila ja varastotiloja.
Kiinteistössä on lämmin autotalli, ...

328 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – hiljaisessa myynnissä kolmio Tampereen Ruotulasta (Pirkanmaa / Tampere)

Myydään kolmio vuonna 1965 valmistuneen talon kolmannesta kerroksesta. Asunto on pinnoiltaan siisti ja eteisen ja keittiön lattiat on juuri uusittu. Keittiössä n. vuoden vanha jääkaappi-pakastin yhdistelmä, astianpesukone ja kiertoilmauuni. Asunnon sijainti talon päädyssä ylimmässä kerroksessa on erittäin rauhallinen. Taloyhtiön putkiremontti on tehty v. 2005 ja muutoinkin yhtiö on hyvin hoidettu. Avara verkkovarasto ja kylmäkellari myös olemassa. Hissiä ei ole. Asunnossa on lasitettu parveke länteen, mistä on metsänäkymä. Lähellä ...

159 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – 1920 Luvun tunnelmallinen asunto täydellisellä sijainnilla (Pirkanmaa / Tampere)

1928 valmistuneesta kivitalosta, hyvästä taloyhtiöstä 62m2, 2h+k+kph+alkovi. Asunnossa myös pieni kodinhoitotila, jossa valmius pyykinpesukoneelle.
Asunto on kauttaaltaan remontoitu ajan henkeä kunnioittaen. Tunnelma on käsin kosketeltava, asunnon kolme metriä korkeat huoneet erottaa toisistaan uudelleen pintakäsitellyt alkuperäiset paksut puuovet. Joka huoneella on myös oma ikkunansa ja ajan hengen mukaan upeat leveät ikkunapenkit. Kaappitilaa on runsaasti sillä vuonna 2017 valmistuneessa pintaremontissa vanhat komerot ja al ...

229 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Yksiö Tampereen keskustan läheisyydestä (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan siisti/peruskuntoinen yksiö, kooltaan noin 29-37 neliötä Tampereen Keskustasta/sen läheisyydestä. Toiveena että lähikauppa ja bussipysäkki lähellä.

130 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rivitaloasunto (Pirkanmaa / Ylöjärvi)

Etsinnässä rivitalokolmio Ylöjärveltä tai Tampereelta. Suojaisa takapiha ja sauna on tärkeä. Siivikkalan alue kiinnostaa.

130 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo (Pirkanmaa)

Ostetaan perinnehirsitalotyyppinen omakotitalo isolla yli 2000 m2 tontilla alle tunnin ajomatkan päässä Tampereen yliopistolliselta sairaalalta.

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rivitalokolmio Tampere, Kangasala, Pirkkala (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan 90-luvun tai uudempi hyväkuntoinen rivi/pari/luhtitalokolmio Tampereelta, Pirkkalasta tai Kangasalta. Myös Sääksjärvi ja Höytämö huomioidaan. Asunnossa saisi olla pieni piha. Hinta max 190 000€. Ota yhteyttä!

190 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Isolla tontilla oleva talo isommalle perheelle (Pirkanmaa / Lempäälä)

Myydään haja-asutusalueella oleva talo. Useita makuuhuoneita 1980 luvun tiilitalo. Remontoitu 2006 – 2019 välisenä aikana. Puulämmitys. Halleja 2 toinen rasvamontulla lämmitys öljyllä. Koiratarha. Hoidettu tontti. Vapautuu keväällä 2020.

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kaksio Tampereelta (Pirkanmaa / Tampere)

2000 vuodesta ylöspäin

145 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Paritalo Pirkkalassa (Pirkanmaa / Pirkkala)

Myynnissä 2005 valmistunut 2-kerroksinen paritalo Pyhäjärven tuntumasta

305 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Vanha hirsitalo (Pirkanmaa / Pälkäne)

Myyntiin tulossa vanha, hyvin kunnossapidetty, iso hirsirakenteinen 2- kerroksinen, 1900- luvun alussa rakennettu omakotitalo omalla tontilla keskellä kylää. Lämmitys vesikiertoisilla pattereilla (ilmasta-veteen -lämpöpumppu, tukena öljy). Useita vanhoja kakluuneja, joita käytetään talvisin. Keittiössä puuhella ja leivinuuni. Taloa remontoitu ja ajanmukaistettu jatkuvasti, suurin osa käyttövesiputkista uusia. Lämmitysputkisto -60 luvulta.
Puutarhassa hedelmäpuita, marjapensaita ja vanhoja isoja puita.

390 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Okt /paritalo itä-tampere/kangasala (Pirkanmaa / Tampere)

Etsinnässä itä-tampereelta /Kangasalalta (Vatiala) omatonttinen okt tai paritalo ( paritalo mielummin omatontti mutta vuokra käy myös). 4mh toive , maks.2 kerroksinen. Kulkuyhteydet lähellä (bussi). Tarjoa rohkeasti omaasi.

360 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Hirsitalo (Pirkanmaa / Kangasala)

148 m2

Myydään todella upea Kontion 2011 valmistunut hirsiunelma vain n. 30 min. päässä Tampereelta. Kohteessa on 3h,k,ruok.tila,khh,kph,s,2xwc,vh,yläparvi, sekä 2 kpl käyttöullakkotilaa, joista saa tehtyä esim. lisähuoneita. Lämmitysjärjestelmänä toimii maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Kahden auton katoksessa säilyvät autot säältä suojassa. Pihapiirissä myös 1925 rakennettu hirsimökki, sekä ulkosauna, jonka Aito-kiukaan löylyt hakevat vertaistaan. Vanha mökki muuntautuu helposti vierasmajaksi, taideateljeeksi tai vaikka bän ...

299 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Puutalo-osake Juhannuskylässä (Pirkanmaa / Tampere)

Vuoden -28 puutalo-osake viihtyisällä pihapiirillä ihan Tampereen yhtimessä, Tuomiokirkon vieressä. Läpitalon huoneisto kahdessa kerroksessa, puulattiat, vuosi sitten uusittu keittiö, vanha kakluuni, alhaalla keittiö, huone ja vessa ja ylhäällä ullakkotila. Yhtiöjärjestyksen mukainen koko on 51m2, mutta todellinen pinta-ala on lähempänä 60m2.
Lisätietoja saa kysymällä!

192 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo tai tontti Tampere-Lempäälä akselilta, tai läheltä Lempäälän kes... (Pirkanmaa / Lempäälä)

Omatontti, jossa rauhallinen piha / Hyvät kulkuyhteydet Tampereelle eli bussi- tai junayhteyksien lähettyviltä / Jokin muu lämmitysmuoto kuin sähkö, tai jos sähkö niin oltava vesikiertoiset patterit/lattialämmitys / Autotalli iso plussa, tai rakennusoikeutta sen tekemiseen / Minimissään. 3 makuuhuonetta // Tarjoa rohkeasti, jos nämä ehdot täyttyvät edes jollain tasolla.

370 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kaksio 2-4km päästä keskustasta (Pirkanmaa / Tampere)

Haluttaisiin ostaa kaksio, mielellään yli 50neliöinen, parvekkeellinen maksimissaan noin 4km päässä keskustasta. Taloyhtiön tontti saisi olla oma ja LVIS remontti tehty.

140 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Myydään omakotitalo Länsi-Tampereelta (Pirkanmaa / Tampere)

Monien mahdollisuuksien talo Ryydynpohjassa. Vuonna 1963 rakennettu iso rapattu 2-kerroksinen omakotitalo omalla 1150 m2 tontilla. Asuinpinta-ala 160 m2, kokonaispinta-ala n. 250 m2. Talossa on 6 huonetta ja keittiö, lisäksi iso kellaritila autotalleineen. Puulämmitteinen sauna, öljylämmitys. Remonttia on tehty vuosien varrella.

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo Hämeenkyröstä (Pirkanmaa / Hämeenkyrö)

Etsinnässä olisi omakotitalo Hämeenkyröstä. Vaatimuksina rakennusvuosi 1985 tai uudempi. Minimissä 3mh, mieluusti 4mh. Ei rinnetaloja eikä kellarikerroksilla. Oma tontti vähintään 3000m2. Etuovi ja oikotie tuttuja, joten sieltä löytyviä ei tarvitse tarjota. Kun sopiva löytyy, tulee myyntiin nykyinen talo Nokian Pinsiöstä 5mh reilulla 4000m2 omalla tontilla piharakennuksineen.

280 000 €
Lue lisää...

Vuokrataan asunto – Yksiö Sääksjärvellä (Pirkanmaa / Lempäälä)

Täysin remontoitu yksiö 3/3 kerros.

470 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Tilava rivitalokolmio Kylmäkoski (Pirkanmaa / Akaa)

Päätyasunto pienessä taloyhtiössä, mukavan iso piha omassa rauhassa. Marjapensaita, omenapuu ja terassi. Hiljattain remontoitu sauna-kylpyhuone-kodinhoitohuone. Uuteen kouluun n. 1,5 km.

125 000 €
Lue lisää...