• 8222
  • 8222

Properties listed in Pirkanmaa

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Ostetaan asunto – 3-4h+k+oma piha ja sauna (Pirkanmaa)

Etsimme rivi-pari-omakotitaloa Pirkanmaalta hyvien kulkuyhteyksien päästä eli bussin täytyisi kulkea keskustaan ja TAYS:iin niin aamuin kuin illoinkin, toinen meistä on ajokortiton. Max.20 km Tampereelta. Putkiremontit ym. isot tulee olla tehtynä, eikä talonyhtiössä saa olla mahdollisia kosteusvaurioita ymv, mutta pintaremontoimme asunnon mielellämme itse. Piha saisi tarjota ainakin vähän yksityisyyttä. Asumiskulut eivät saa olla isot eli suosimme maalämpö/kaukolämpö ym.ratkaisuita. Poissuljetut alueet Tesoma/Hervanta/Tasanne/Liela ...

190 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Myydään rivitalokolmio (Pirkanmaa / Nokia)

73 m2

Nokialta Harjuniitystä myyntiin rivitalo kolmio, 73,5m2. Tehty putki-sekä kattoremontit. Ikkunat sekä ovet uusittu. Asuntoa remontoitu/päivitetty 2010 luvulla. Siistissä kunnossa, iso takapiha. Rakennusvuosi 1978. Kaukolämpö.

147 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Omakotitalo (Pirkanmaa / Valkeakoski)

Omakotitalo ihanalla asuinalueella.

242 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Asunto 3-4h omalla pihalla Vuoreksesta (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan rivitalo, erillistalo, omakotitalo, paritalo, luhtitalon alakerta-asunto Vuoreksen alueelta.
Asunnossa tulisi olla aidattavissa oleva piha ja autopaikat saatavilla vähintään yhdelle, mieluusti kahdelle autolle.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 3-4 h + k Tammelasta/Armonkalliosta (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan kolmio tai neliö Tammelasta tai Armonkalliosta.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo (Pirkanmaa / Tampere)

Hei. Etsimme Hirvikallio/Levonmäki alueelta 5h+k omakotitaloa.

390 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Erillistalo Itä-Tampereelta, 3h+k+rh+s, 85 m² (Pirkanmaa / Tampere)

Omakotitalomaista asumista yhtiömuotoisessa erillistalossa. Hyvä sijainti, jossa Koiliskeskuksen kaikki palvelut, koulut ja päiväkoti ovat muutaman kilometrin säteellä. Uimaranta, sekä hyvät ulkoilumaastot ovat myös lähietäisyydellä. Talo sijaitsee päättyvän tien päässä ja kulku kotipihaan on kävelytieltä. Viisto sisäkatto luo huonekorkeutta, sekä varaava takka talon keskellä luo mukavaa tunnelmaa ja lämpöä kylmemmilläkin ilmoilla. Ilmalämpöpumppu auttaa pienentämään lämmityskuluja. Hyvät kulkuyhteydet Jyväskyläntietä ja Aitolahden ...

219 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Tunnelmallinen erillistalo Kaarilassa (Pirkanmaa / Tampere)

Päättyvän kadun päässä, vehreällä ja suojaisalla tontillaan seisova erillistalo Tampereen Kaarilassa etsii uusia asukkaitaan.
Omatonttiseen taloyhtiöön kuuluu neljän asunnon pienkerrostalo, sekä tämä ihana, rintamamiestalohenkinen erillistalo. Taloyhtiössä on tehty runsaasti remontteja, esimerkkinä putki- ja kattoremontit. Lisäksi asuntoa on pintaremontoitu. Asunto alkuperäisine lautalattioineen henkii kaunista vanhan ajan tunnelmaa, kuitenkin siistein ja nykyaikaisin ratkaisuin. Lämmitys tapahtuu sähköllä, mutta kuluja helpo ...

172 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Pariskunta etsii kotia (Pirkanmaa / Tampere)

Nuori pari etsii Tampereelta kotia pari-/rivi-/omakotitalosta. Toiveena olisi noin 80-110 m^2 kokoinen, remontoitu, saunallinen asunto. Arvostamme Taysin ja luonnon läheisyyttä sekä kotia, jolla on tunnearvoa. Alueena pidämme erityisesti Takahuhdista. Odotamme yhteydenottoasi!

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Vähintään 4h+k rivitaloasunto Pirkkalan ja Tampereen rajan tuntumasta (Pirkanmaa / Pirkkala)

Etsitään 2000-luvulla rakennettua, vähintään 4h+k rivitaloasuntoa Pirkkalan ja Tampereen rajan tuntumasta (Rantaperkiö, Härmälä, Pere, Toivio, Pakkalankulma, Killo, Kurikka, Haikka, Nuoliala, Partola). Suojaisa sekä reilun kokoinen takapiha ja lähellä olevat leikkipuistot ovat plussaa..

320 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Koti ison vesistön rannalta haussa (Pirkanmaa)

Etsin mieheni kanssa kotia vähintään noin puolen hehtaarin tontilla ison vesistön rannalta. Tärkeää olisi että ajomatkaa Tampereelle ei kertyisi hurjan paljon yli tuntia. Mielellämme kuulisimme talosta kuin talosta, uudesta tai vanhasta pääasia on ettei riesana ole vilkasta tietä tontin kyljessä (eikä läpikään) eikä home -tai muita sisäilmaongelmia. Alueena muutkin kuin Pirkanmaa käy (Keski-Suomi, Päijät-Häme, Kanta-Häme), ilmoitukseen pystyy laittamaan vain yhden…

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rivitalo 3-4 h+k, sauna ja piha (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan rivitaloasunto (paritalo) jossa 3-4 h+k+sauna+piha. Alueina Haukiluoma, Lintuviita, Tohloppi, Ikuri, Kalkunvuori, Ristimäki (mahdollisesti myös Rahola, Kaarila ja Lamminpää). Putket ja kylpyhuone+sauna mielellään tehty 2000-luvulla, muuten kunnon ei tarvitse olla huippu. Toivottavasti uusi koti löytyisi vihdoin tätä kautta. Tarjoa!!

165 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kaksio Nekalasta (Pirkanmaa / Tampere)

Etsin Nekalasta 2h+k, vähintään 45m2 ja putki- ja julkisivuremontit tehty.

125 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Remonttikuntoinen asunto (Pirkanmaa / Tampere)

Hakusessa täyden remontin vaativa asunto 2,5km säteellä Tampereen keskustasta. Erityisesti ennen 50-lukua rakennetut talot kiinnostaa. Ota rohkeasti yhteyttä!

135 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – OKT (Pirkanmaa / Sastamala)

Mielellään uudehko/muutaman vuoden vanha OKT Vammalasta, vähintään 4 mh. Ensisijaisesti alueet Vareliuksen alakoulun piiristä.

Lue lisää...

Ostetaan asunto – 2000-luvulla rakennettu 4-5h+k (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan 2000-luvulla rakennettu omakotitalo/rivitalo/paritalo/erillistalo 4-5h+k. Alueina Nekala, Viinikka, Koivistonkylä, Veisu, Korkinmäki, Turtola, Nirva ja Muotiala.

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan tontti/omakotitalo Lempäälästä (Pirkanmaa / Lempäälä)

Etsimme perheemme kanssa tonttia tai siisti kuntoista omakotitaloa (5h) Lempäälästä hyvien kulkuyhteyksien päässä ja Max 2.5 km alakoulusta. Myös purkukuntoiset talot huomioidaan.

340 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan rivi/paritalo kolmio (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan uudehko rivi/paritalo kolmio/neliö Linnainmaa, Atala, Risso, Leinola yms. lähiympäristö. Myös Kangasalta voi tarjota kohteita Vatialasta, Nattarista tai Lentolasta.

240 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo 30min Tampereelta (Pirkanmaa)

Ostetaan omakotitalo tai vakituiseksi asunnoksi kelpaava mökki läheltä Tamperetta. Min neliöitä 60m2 ja omalla tontilla. Takka ja autotalli/katos iso plussa tai että rakennusoikeutta löytyy vielä. Pientä pintaremonttia saa olla mutta kuntoluokka Hyvä-Tyydyttävä.

130 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rivitalo 3-4 h + omalla pihalla ja saunalla (Pirkanmaa / Tampere)

Hei,

Oletko ajatellut myydä rivitalokolmiota tai neliötä seuraavilta sijainneilta: Pispala, Hyhky, Onkiniemi, Muotiala, Korkinmäki, Järvensivu, Messukylä tai Hakametsä.

Sijainnin lisäksi meille tärkeää olisi olla oma sauna ja oma piha. Neliöitä toivoisimme asunnossa olevan vähintään 65 ja asunnon kunto pintaremontoitu tai uusi/uudehko.

Myös luhtitalot tai paritalot huomioidaan.

Tarjoa omaasi viestillä!

1 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – pienelle perheelle Tampereelta (Pirkanmaa / Tampere)

Etsimme rivitaloa, puutalo-osaketta tai vastaavaa Tampereelta seuraavilta alueilta: Tahmela/Pispala/Hyhky/Epilä/Nekala/Juhannuskylä/Armonkallio. Olemme valmiita tekemään myös pintaremonttia. Asunnon neliöillä ei ole niin suurta merkitystä kunhan asunnossa riittää tilaa pienelle perheelle.

260 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Meille omakotitalo vuokralle. (Pirkanmaa)

Vakituisessa hoitotyössä oleva aviopari haluaa vuokrata omakotitalon tai erillistalon. Alue Nokia, Kulju, Tampere ym ym. Mitä lähempänä Tays:iä sitä paree. Autotalli aina plussaa. Olemme hyviä vuokralaisia ja meidän perään ei tarvitse soitella puuttuvista vuokrista. Vuokra oltava kohtuullinen ettei aivan riistetä ylihintaa. Mieluusti pitkäaikaiselle vuokralle.

800 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Oma koti hakusessa (Pirkanmaa / Tampere)

Etsinnässä ensiasunto itselle pääasiassa Kaleva-Janka -akselilta, mutta myös Pyynikki, Amuri, Rantaperkiö ja Hatanpää kiinnostavat.

Asunto voi olla mitä vaan väliltä remontoitava – hyvä kunto. Taloyhtiössä mielellään isoimmat remontit tehtynä ja sauna sekä parveke ovat mukava lisä, mutta em. asiat ovat joustettavissa jos asunto on muuten hyvä. Asunnon koko mielellään yli 28 neliötä.

Etsin siis hyvin avoimin mielin itselleni omaa, pysyvää kotia, joten ehdota siis rohkeasti!

125 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rivitalo Itä-Tampereelta (Pirkanmaa / Tampere)

Hei! Etsin morsiameni kanssa meille yhteistä ensiasuntoa Itä-Tampereelta Takahuhti-Pappila-Linnainmaa-Messukylä alueen tietämiltä seuraavilla hakukriteereillä:

– Rivitaloasunto omalla pihalla
– Pinta-ala 65-100 neliötä (n. 3 huonetta, ei rajaava tekijä)
– Velaton hinta max. 222 000 euroa
– Remontoimme asunnon mieluusti itse, joten asunnon huonompi kunto ja se huomioiden edullisempi hinta olisi plussaa
– Keittiö ja olohuone sijaittava mieluusti lähekkäin toisiaan

Jo ...

222 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Petsamosta tai Käpylästä talo max 480 000 (Pirkanmaa / Tampere)

Etsimme paritaloa, taloa Tampereen Petsamosta tai Käpylästä. Toiveessa on, että talo on hyvässä kunnossa. Kaikki kohteet kuitenkin huomioidaan.

480 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Omakotitalo (Pirkanmaa / Valkeakoski)

Myytävänä hyvien kulkuyhteyksien varrelta puu-/vesikeskuslämmitteinen 130m2 omakotitalo isolla (noin hehtaarin) tontilla. Ulkorakennuksina pihasauna, jonka yhteydessä tilava puuvarasto ja muuta varastotilaa. Lisäksi pihapiirissä varastokäytössä ollut isompi piharakennus (entinen navetta), jonka sivussa pieni autotalli. Puolen tunnin ajomatka Tampereelta, 15-20 min Hämeenlinnasta ja 5-10 minuuttia Iittalasta.

Talossa 2,5 kerrosta: keskikerroksessa keittiö, olohuone ja 2 muuta huonetta ja wc. Tässä kerroksessa myös takka ja ke ...

142 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan asunto Pirkkalan Toiviosta (Pirkanmaa / Pirkkala)

Haussa 4 hengelle sopiva asunto Pirkkalasta Toivion koulunkäyntialueelta, omakotitalo, paritalo, rivitalo, kaikki huomioidaan.

500 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rantakiinteistö tai ok-tontti (Pirkanmaa)

Halutaan ostaa mieluiten Pirkanmaalta mutta muutkin suunnat mahdollisia, kokonaisuus ratkaisee! Kirkasvetisen, mieluummin suuren vesistön rannalta tontti tai kiinteistö, mieluummin vakituisen asunnon statuksella.
Myös loma-asunnot/mökkitontit huomioidaan. Autotie perille.
Joko uusi 2010 jälkeen rakennettu talo tai jos vanha, niin ennen 1940 rakennettu hirsirunkoinen rakennus.
EI 1950-90-luvun taloja kiitos.

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo/paritalo 100+ m2 (Pirkanmaa / Kangasala)

Ostetaan paritalo tai omatonttinen omakotitalo Kangasalta (ei Kuhmalahti/Sahalahti). Vähintään 3mh ja 100+ neliötä. Rakennusvuosi 2000+ ja asunnon ilme moderni. Rauhallinen ja suojaisa piha.

Huom! Etuoven kohteet tiedossa, ethän tarjoa niitä.

320 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Sijoitus remonttikohde yksiö/kaksio (Pirkanmaa / Tampere)

Etsitään remonttikohdetta sijoitukseen Tampereelta keskustasta tai muulta hyvältä paikalta. Asunnon sisäisellä kunnolla ei väliä, kunhan yhtiössä remontit kunnossa ja vastike kohtuullinen. Ei ylihintaisia tai kohteita joissa remontointi ei nosta asunnon arvoa remontin osuutta enempää!

140 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – omakotitalo (Pirkanmaa / Ylöjärvi)

Etsitään omakotitaloa tai rivitaloa vuokralle max. 650€/kk, vain pitkäaikaiseen vuokraukseen. Muuttamaan pääsemme koska vain. Lemmikit oltava sallittu, koska mukana muuttaa kaksi koiraa. Luottotiedot kunnossa. Laitahan viestiä jos sinulla on jotain tarjolla!

650 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Omakotitalo Petsamossa (Pirkanmaa / Tampere)

120 m2

1943 valmistunut puutalo Kaupim metsien lähellä rauhallisessa ympäristössä upea puutarha hedelmäpuita viiniköynnös (rypäleitä) bussipysäkki aidan sivulla
Kaukolämpö

355 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Etsitään omakotitaloa Tampereelta (Pirkanmaa / Tampere)

5 henkinen perhe etsii uudehkoa, max. 6km keskustasta olevaa omakotitaloa/rivitaloa.
-Min. 140m2
-Mieluusti oma tontti
-Energiatehokas.

650 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Pienehkö okt Linnainmaa, Kurikka, Koivistonkylä tms. (Pirkanmaa / Tampere)

90-130 m2 omakotitalo Tre keskustasta max 10 km itä-kaakko-etelä -suuntaan.
– Oma tontti.
– Saa olla alkuperäiskuntoinen.
– Ei erillistaloa.

280 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostamme asunnon Pirkanmaalta (Pirkanmaa)

Haemme kerrostaloasuntoa (kolmio tai neliö, omalla tontilla) Tampereen keskustan liepeiltä tai riviasuntoa (omalla tontilla) max 10 km Tampereelta.
Neliöitä vähintään 70, asunto hyväkuntoinen, talossa ei isoja remontteja odotettavissa.
Hinta kohteen mukaan, (neuvotteluhaarukka voi olla esim. 150 000-230 000 €)

230 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rivitalo-asunto, pieni omakotitalo, puutalo-osake, paritalo-asunto Tampereel... (Pirkanmaa / Tampere)

Heippa! Etsin omalla terassilla/pihalla/piha-alueella ja autopaikalla varustettua kotia Tampereelta. Hyvien bussireittien varrella. Etäisyys Tampereen rautatieasemalta max. 10km. Kodin koko 40-100m2. Mielellään kylpyhuone-remontti jo tehtynä. Ja jos keittiökin rempattu niin sekin on vain plussaa. Sauna olisi hyvä asia, mutta ei pakollinen.

Alueet, joista olen kiinnostunut: Amuri, Jussinkylä, Tammela, Kaleva, Petsamo, Viinikka, Nekala, Vihioja, Koivistonkylä, Nirva, Veisu, Muotiala, Hervanta, Vuores, Härmälä, Rantaperkiö ja H ...

120 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Upeasti pidetty yksitasoinen omakotitalo Ylöjärven Siivikkalassa (Pirkanmaa / Ylöjärvi)

114 m2

Upeasti pidetty, vuonna 1982 valmistunut, yksitasoinen omakotitalo (105m2 +9m2) muutama vuosi sitten uudelleen rakennetulla omalla 1.050 m²:n tontilla. Rakennusoikeutta runsas 100 m²jäljellä.

Tilat ja pohjaratkaisu todella viihtyisät, sillä olohuoneen vieressä on tilava takkahuone, josta käynti aurinkoterassille. Keittiössä kokkailee vaikka isommallakin porukalla, koska se on tosi tilava ja varustettu ruokailu/ruoanlaittosaarekkeella. Puuhella kulmassa tuo tunnelmaa pakkaspäivinä. Keittiö uudistettu 2018.

Pesutilat ov ...

269 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Myydään Pirkkalasta siisti, valoisa läpitalon huoneisto 3h+k+p... (Pirkanmaa / Pirkkala)

Hiljaisessa myynnissä Pirkkalasta siisti ja hyväkuntoinen ylimmän kerroksen kolmio lasitetulla parvekkeella. Asunnon pinta-ala 75 m2. Taloyhtiön asunnot remontoitu perusteellisesti, myös putkiremontit tehty. Taloyhtiössä sauna ja kuntosali. Pirkkalan kuntakeskustaan n.1,2 km matka, lähellä bussipysäkit. lähikauppa sekä syksyllä valmistuva uusi päiväkoti/ala-aste.

Kuvia kohteesta pyydettäessä.

129 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rivitalo/paritalo (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan rivitalo/paritalo Länsi-Tampere – Ylöjärvi akselilta(ei metsäkylä, eikä viljakkala)
3-4h.

175 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Äiti ja tytär etsii omakotitaloa vuokralle (Pirkanmaa)

Olen 41-vuotias 4, 5 vuotiaan tytön äiti, joka etsii omakotitaloa vuokralle Pirkanmaalta. Elokuu olisi paras ajankohta muutolle, mutta syyskuussa viimeistään pitäisi olla uusi katto pään päällä. Haemme uutta kotia pitkäaikaiseen asumiseen, ja kenenkään kolmannen osapuolen vuoksi emme tule pois muuttamaan. Lapsen täytyy saada kasvaa samassa kodissa ja ympäristössä, ja mikäli laitat talosi joskus myyntiin, niin olen se ensimmäinen ostajaehdokas. Olen kotoisin Lapin mäntymetsistä, ja haluan lapseni kasvavan omakotitalossa. Pian hän on ...

800 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – OKT/RT/erillistalo Pirkkala/Tampere (Pirkanmaa / Pirkkala)

Etsitään ensisijaisesti omakotitaloa, rivari tai muu yhtiömuotoinen myös mahdollinen. Nopeat kaupat onnistuu!

– sijainti Pirkkala/Tampere – max noin 15 km Treen keskustasta
– väh. 2-3 mh / muokattavissa
– kaikenkuntoiset huomioidaan, pintarempattava ideaalein
– toiveissa suojaisa ja aurinkoinen piha- tarjoa rohkeasti: mieluiten viestitse sis. perusinfot pohjakuvan ja mahd muidenkin kuvien kera

290 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kolmen makuuhuoneen yksitasoinen Rivitalo/Paritalo/Erillistalo (Pirkanmaa / Tampere)

Olisin halukas ostamaan yksitasoisen kolmen makuuhuoneen rivitalon, erillistalon tai paritalon (max 10km Tampereen keskustasta). Autolle tulisi olla autokatospaikka talon välittömässä läheisyydessä. Hoitovastike n. 300 €.

230 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – halutaan vuokrata kolmio (Pirkanmaa / Ylöjärvi)

Haetaan 3h+k asuntoa Ylöjärveltä. Alimmainen kerros, rivitalo tai ok talo. Läheltä kauppoja ja palveluja.

750 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Ok talo/mummonmökki (Pirkanmaa / Sastamala)

Peruskorjattu 1920 vuoden pieni ok talo. Neliöitä n.45 ja parvella 30m2. Ulkovarasto. Vanha hirsirakennus ja tynnyrisauna/2 hengen palju. Tontti 1366m2. Muutettu vakituiseksi asunnoksi, mutta sopii myös vapaa-ajan asunnoksi.

Sastamalan kauniissa Salmin kylässä. Nokian rajan tuntumassa. Tre 35km. Nokia 20km. Häijää 6km.

Järvi ja veneenlaskupaikka n.1km. Otamuksen retkeilyreitit melkein takapihalla.

Peruskorjattu 2017-2019
-vesikatto
-ovet ja ikkunat
-alapohja
-eristeet ala ja yläpohja

79 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Omakotitalo itä-Tampere ( linnainmaa-Teisko akseli), Kangasala (Pirkanmaa / Tampere)

Nelihenkinen perhe etsii isoa omakotitaloa! Etsimme tositarkoituksella, myöhempi ostomahdollisuus plussaa.
Arvostamme rauhallista ympäristöä ja luonnonläheisyyttä!
Luottotiedot kunnossa.

1 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo 4h+k (Pirkanmaa / Pirkkala)

Lapsiperheelle talo Pirkkalasta 4h+k. Mielellään yhdessä tasossa ja omalla tontilla. Koulu ja päiväkodi lähellä. Myös remonttikohteet sopii!

330 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Pieni omakotitalo (Pirkanmaa)

Haluaisin ostaa pienen omakotitalon noin 30-40min ajomatkan päästä Tampereen keskustasta. Haussa talo mieluiten hieman syrjäisemmältä seudulta, mutta myös taajama-alue käy kunhan tontti on suojaisa ja paikka rauhallinen. Talon tulisi olla terve, siisti ja hyväkuntoinen. Pieni pintaremontin tarve ei haittaa.

Myös metsänlaidalla olevat rivarit/paritalot huomioidaan.

180 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Kaksio Peltolammilla (Pirkanmaa / Tampere)

53 m2

Kolmannen kerroksen valoisa läpitalon kaksio. Hyvin hoidetussa taloyhtiössä. Hyvät kulkuyhteydet, upeat ulkoilumaastot ja uimaranta kävälymatkan päässä.
Kaikki isot remontit (LVIS) tehty.

Hoitovastike 226.46eur/kk
Vesi 22 eur/kk/hlö
Ei hissiä.

93 500 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – ensiasunnoksi puutalo-osake tai kerrostaloasunto (Pirkanmaa / Tampere)

Etsinnässä persoonallisia kohteita Pyynikinrinteeltä Etu-Kalevaan! Juhannuskylä, Armonkallio, Nalkala, Amuri, Kaakinmaa, Finlayson, Pyynikinrinne…

– 20-55m2
– Rakennusvuosi ehdottomasti ennen 1960
– Tarjoa rohkeasti myös vaikka isojen remonttien kynnyksellä tai aikana, huoneiston kunto saa olla minkälainen tahansa

170 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo Linnainmaa/Leinola 4h+ (Pirkanmaa / Tampere)

Etsimme yksitasoista omakotitaloa alueelta Linnainmaa/Leinola maksimissaan yhden kilometrin säteellä Linnainmaan koulusta. Huoneita tulisi olla vähintään neljä ja neliöitä vähintään 100.

320 000 €
Lue lisää...