• 5562
  • 5562
  • 5562
  • 5562

Properties listed in Pirkanmaa

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Ostetaan asunto – Halutaan ostaa 3-4h asunto Tampereen Tammelasta (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan 3-4h asunto Tampereen Tammelasta tai lähistöltä. Mielellään yli 70m2, muuttovalmis omatonttisesta talonyhtiöstä. Suuret remontit mm. putkiremontti takanapäin. Bonusta kunnollinen keittiö, parveke ja läpitalon huoneisto. Tarjoa!

Ps. Myös asunnonvaihto mahdollinen saman alueen remontoituun kaksioon!

280 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan asunto Tampere (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan asunto Tampereelta: yksiö, kaksio tai pieni kolmio huomioidaan. Voi olla kerrostalo tai rivitalo. Remontoitavakin ok, harkitsen kaikenlaisia vaihtehtoja. Sopivan löytyessä kaupanteko onnistuu nopeastikin. Hinta alle 200 000 . Tarjoa omaasi viestillä

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan 2000-luvulla rakennettu hyväkuntoinen okt-talo (Pirkanmaa / Lempäälä)

Etsimme Lempäälästä 120-180m2 omakotitaloa. Jos talosi täyttää alla olevat ominaisuudet niin tarjoa rohkeasti:
– 2000-luvulla rakennettu
– hyväkuntoinen, huollot/remontit tehty ajallaan
– 4mh ja khh
– hyvät, nopeat kulkuyhteydet Treelle ja päiväkodit sekä koulut lähellä (esim. Kulju, keskusta, Sääksjärvi, Hakkari)
– rauhallinen piha mielellään metsän/puiston/pellon laidalla
– maalämpö, ilmalämpöpumppu plussaa

370 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – rivitalo max. 5km Tampereen keskustasta (Pirkanmaa / Tampere)

Haluaisin ostaa rivitaloasunnon max. 5km etäisyydeltä Tampereen keskustasta. Vähintään 3h+k+s. Ainakin jonkinlainen oma suojaisa takapiha tulisi olla. Kaiken kuntoiset kiinnostaa, myös alkuperäiskuntoiset. Hintakatto on 200 000e. Esim. Koivistonkylä kiinnostaa alueena.

200 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – 15 minuuttia Tampereen keskustasta! (Pirkanmaa / Kangasala)

Yksitasoinen 4h+keittiö rauhallisesta pienestä rivitaloyhtiöstä. Maalämpö, päättyvän tien päässä ja metsän vieressä. Keittiö remontoitu 2017, lattiat uusittu samalla.

175 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Paritalo Pirkkalassa (Pirkanmaa / Pirkkala)

Myynnissä 2005 valmistunut 2-kerroksinen paritalo Pyhäjärven tuntumasta

305 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Vanha hirsitalo (Pirkanmaa / Pälkäne)

Myyntiin tulossa vanha, hyvin kunnossapidetty, iso hirsirakenteinen 2- kerroksinen, 1900- luvun alussa rakennettu omakotitalo omalla tontilla keskellä kylää. Lämmitys vesikiertoisilla pattereilla (ilmasta-veteen -lämpöpumppu, tukena öljy). Useita vanhoja kakluuneja, joita käytetään talvisin. Keittiössä puuhella ja leivinuuni. Taloa remontoitu ja ajanmukaistettu jatkuvasti, suurin osa käyttövesiputkista uusia. Lämmitysputkisto -60 luvulta.
Puutarhassa hedelmäpuita, marjapensaita ja vanhoja isoja puita.

390 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Myydään 5h+k+s rivitalon pääty Hallilassa (Pirkanmaa / Tampere)

Myydään Hallilassa 105 neliöinen rivitalon pääty 5h+k+s. Hyvässä kunnossa ja yhdessä tasossa. Iso piha ja katettu terassi. Rakennusvuosi 1995.

290 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Okt /paritalo itä-tampere/kangasala (Pirkanmaa / Tampere)

Etsinnässä itä-tampereelta /Kangasalalta (Vatiala) omatonttinen okt tai paritalo ( paritalo mielummin omatontti mutta vuokra käy myös). 4mh toive , maks.2 kerroksinen. Kulkuyhteydet lähellä (bussi). Tarjoa rohkeasti omaasi.

360 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Hirsitalo (Pirkanmaa / Kangasala)

148 m2

Myydään todella upea Kontion 2011 valmistunut hirsiunelma vain n. 30 min. päässä Tampereelta. Kohteessa on 3h,k,ruok.tila,khh,kph,s,2xwc,vh,yläparvi, sekä 2 kpl käyttöullakkotilaa, joista saa tehtyä esim. lisähuoneita. Lämmitysjärjestelmänä toimii maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Kahden auton katoksessa säilyvät autot säältä suojassa. Pihapiirissä myös 1925 rakennettu hirsimökki, sekä ulkosauna, jonka Aito-kiukaan löylyt hakevat vertaistaan. Vanha mökki muuntautuu helposti vierasmajaksi, taideateljeeksi tai vaikka bän ...

299 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Puutalo-osake Juhannuskylässä (Pirkanmaa / Tampere)

Vuoden -28 puutalo-osake viihtyisällä pihapiirillä ihan Tampereen yhtimessä, Tuomiokirkon vieressä. Läpitalon huoneisto kahdessa kerroksessa, puulattiat, vuosi sitten uusittu keittiö, vanha kakluuni, alhaalla keittiö, huone ja vessa ja ylhäällä ullakkotila. Yhtiöjärjestyksen mukainen koko on 51m2, mutta todellinen pinta-ala on lähempänä 60m2.
Lisätietoja saa kysymällä!

192 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo tai tontti Tampere-Lempäälä akselilta, tai läheltä Lempäälän kes... (Pirkanmaa / Lempäälä)

Omatontti, jossa rauhallinen piha / Hyvät kulkuyhteydet Tampereelle eli bussi- tai junayhteyksien lähettyviltä / Jokin muu lämmitysmuoto kuin sähkö, tai jos sähkö niin oltava vesikiertoiset patterit/lattialämmitys / Autotalli iso plussa, tai rakennusoikeutta sen tekemiseen / Minimissään. 3 makuuhuonetta // Tarjoa rohkeasti, jos nämä ehdot täyttyvät edes jollain tasolla.

370 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kaksio 2-4km päästä keskustasta (Pirkanmaa / Tampere)

Haluttaisiin ostaa kaksio, mielellään yli 50neliöinen, parvekkeellinen maksimissaan noin 4km päässä keskustasta. Taloyhtiön tontti saisi olla oma ja LVIS remontti tehty.

140 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Myydään omakotitalo Länsi-Tampereelta (Pirkanmaa / Tampere)

Monien mahdollisuuksien talo Ryydynpohjassa. Vuonna 1963 rakennettu iso rapattu 2-kerroksinen omakotitalo omalla 1150 m2 tontilla. Asuinpinta-ala 160 m2, kokonaispinta-ala n. 250 m2. Talossa on 6 huonetta ja keittiö, lisäksi iso kellaritila autotalleineen. Puulämmitteinen sauna, öljylämmitys. Remonttia on tehty vuosien varrella.

250 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Upea arvokoti ydinkeskustassa, persoonallinen 78 neliötä kahdessa tasossa (Pirkanmaa / Tampere)

Historiallisen Tampereen ytimessä, vuonna 1927 valmistunut as Oy. Kahdessa tasossa upeasti remontoitu koti, lisätilana toisen kerroksen lisäksi makuuparvi! Omista pala Suomen historiaa heti Stockmannin takana. Paloportaat ja punatiiltä: tästä ei tunnelma parane. Kysy rohkeasti lisää!

350 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Uniikki koti Tampereen keskustassa (Pirkanmaa / Tampere)

Myynnissä persoonallinen ja erikoinen kerrostalokoti Tampereen Juhannuskylässä.. Kahdessa kerroksessa n. 140 neliötä, uusittu keittiö sekä yläkerran kaksi huonetta. Alakerrassa 2 makuuhuonetta, iso oleskelutila, sauna-pesuhuone, sekä WC jossa pyykinpesukoneliitäntä.
Asunnossa kaksi upeaa ja toimivaa kaakeliuunia, korkea huonekorkeus ja ihan keskustassa!

500 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo Hämeenkyröstä (Pirkanmaa / Hämeenkyrö)

Etsinnässä olisi omakotitalo Hämeenkyröstä. Vaatimuksina rakennusvuosi 1985 tai uudempi. Minimissä 3mh, mieluusti 4mh. Ei rinnetaloja eikä kellarikerroksilla. Oma tontti vähintään 3000m2. Etuovi ja oikotie tuttuja, joten sieltä löytyviä ei tarvitse tarjota. Kun sopiva löytyy, tulee myyntiin nykyinen talo Nokian Pinsiöstä 5mh reilulla 4000m2 omalla tontilla piharakennuksineen.

280 000 €
Lue lisää...

Vuokrataan asunto – Yksiö Sääksjärvellä (Pirkanmaa / Lempäälä)

Täysin remontoitu yksiö 3/3 kerros.

470 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Kerrostalo Ruovesi 2h+sauna+lasitettu parveke,rakennettu 2008 (Pirkanmaa / Ruovesi)

60 m2

2h+sauna+vaatehuone, lasitettu parveke, rakennettu 2008, 1kerrosk+s+, hissi talo yv.144, sopii myös liikuntarajoitteelliselle, todella hyvässä kunnossa, arvostettu taloyhtiö
Vapautuu tarvittaessa melko nopeasti.
Talossa koodilukitus+ovipuhelin+posti kannetaan sisään, lto ilmavaihto, induktio liesi, täysikokoiset jääkaappi ja pakastin,pesukone ja kuivuri myös tulee kauppaan.
Sisäänkäynti katutasosta, parveke “2kerros”, lasitettu parveke
palvelut lähellä

119 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Tilava rivitalokolmio Kylmäkoski (Pirkanmaa / Akaa)

Päätyasunto pienessä taloyhtiössä, mukavan iso piha omassa rauhassa. Marjapensaita, omenapuu ja terassi. Hiljattain remontoitu sauna-kylpyhuone-kodinhoitohuone. Uuteen kouluun n. 1,5 km.

125 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – OKT Lempäälän seudulta, 3 mh, rauhallinen sijainti (Pirkanmaa / Lempäälä)

Ostetaan hyväkuntoinen omakotitalo Lempäälästä tai lähiseudulta. Oma tontti, rauhallinen sijainti, ei taajama-alueelta. Bussiyhteyksien lähettyviltä. Autotalli ja puulämmitteinen sauna plussaa.

200 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Harvoin myynnissä Krs-.talohuoneisto Näsijärven rantamaisemista (Pirkanmaa / Tampere)

Vapaana, vähän asuttu 3h+k+kh+s+vh 75m2, hissillisessä hyvin hoidetussa, vakavar.omatonttisessa as-oy.ssä. Sijainti Särkänniemen lähellä n150 m Näsijärven rannasta, jonne suorat näkymät oh:sta ja th:sta ja parvekkeelta .Tehokas tilasunn. läpitalon huoneisto .Lattiat tammiparkettia, kosteat tilat kaakeloitu. Yhtiövastike n 4/m2, Hp 285000.

285 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Uutta vastaava rivitalo kuin ok-talo (Pirkanmaa / Ylöjärvi)

Erittäin kaunis, valosa päätyasunto 107,5m2 ‘.oh+k+3mh+tkh/mh+sauna+khh2 wc,3 suihkua, ,parveke ja terassi, 2 autopaikkaa(toi en katospaikka) erillinen varasto, todella iso piha.
Kaikki pal elut, koulut,kaupat, likuntahallit ja ulkoikumaastot hellö. Tkl pysäkki vieressä.

255 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Rivitalo (Pirkanmaa / Nokia)

Remontoitu kolmio

185 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Kolmio – Keskusta (Pirkanmaa / Tampere)

Hyvien palveluiden ääressä upea kolmio vanhassa jugend talossa kaupungin sydämmessä. Korkeat huoneet ja vanhan ajan miellyttävä pohjaratkaisu parvekkeen kera.

408 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kerrostalosenioriasunto (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan senioriasunto (kolmio) Tampereelta, mieluummin Näsi- tai Pyhäjärven lähettyviltä. Hissillinen talo ja autopaikka tarvitaan

350 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Rivitaloasunto 4h+K+S (Pirkanmaa / Hämeenkyrö)

2-tasoinen siisti asunto myynnissä.

132 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo 5h+k (Pirkanmaa / Pirkkala)

Hakusessa 3-4 makuuhuoneen 1-tasoinen omakotitalo Naistenmatkan koulun oppilaaksiottoalueelta. Rakennusvuoden on oltava vähintään 90-luvulta. Omalla tontilla tai siedettävän hintaisella vuokratontilla.

370 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Omakotitalo Ylöjärven Kurussa (Pirkanmaa / Ylöjärvi)

Nyt tarjolla 1991 rakennettu 1.5 kerroksinen okt Kurusta! Kalleimmat isot remontit on tässä talossa tehty. (Katto ja rännit uusittu 2017 syksyllä, ylä-ja alakerran kylpyhuoneet remontoitu 2014. Valokuituverkkoon liittyminen 2016…)

Kyseessä 94 neliöinen, kaunis valkoinen tiiliverhoiltu talo hyvältä alueelta läheltä Kurun palveluja. Tampereelle tulee matkaa n. 40min uutta Kuruntietä.
Sama matka Virroille.
Alakerrassa oh, keittiö, erillinen wc, kylpyhuone ja saunatilat. Yläkerrassa 3mh, pieni vaatehuone sekä w ...

165 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Täystiili okt (Pirkanmaa / Valkeakoski)

Nyt hiljaisessa myynnissä todellinen löytö edullisesti!

Suositulla asuinalueella Valkeakosken Eerolassa pururadan vieressä kiva täystiilitalo, 4h+k+s-khh+varasto+autotalli.

Todella edulliset asumiskustannukset! Loistava vaihtoehto esim. rivitaloasunnon ostoa harkitseville, samalla rahalla omat seinät, oma piha, naapuri ei heti seinän tai tai takapihan väliaidan takana, ja ei ole vastikekuluja.

Vaikka sijainti on rauhallinen, on koulut, päiväkodit ja kauppa kivenheiton päässä. Ideaparkkiin ajaa n. 20 min, Tamper ...

154 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – OKT Vesilahti (Pirkanmaa / Vesilahti)

101,5 m2 kokoinen, v. 2000 valmistunut talo Vesilahden kirkonkylässä. 3 mh, oh, k, wc, khh, vh, kylpyhuone ja sauna. Lämpimässä autotallirakennuksessa (kerrosala 42 m2) on toimistokäyttöön rakennettu työhuone (n. 12 m2). Autotallirakennuksesta löytyy myös autokatos ja kylmä varasto.

Taloa on melko kattavasti remontoitu viime vuosina. Kesällä 2019 talo ja autotalli on ulkomaalattu laadukkaasti asiantuntevan yrityksen toimesta.

Oma puutarhatontti, 1850 m2, joka täynnä istutuksia; omenapuu, luumupuu, marjapensaita, erila ...

240 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Myydään rivitalo 95 m2 Pyhäjärven ranta maisemista (Pirkanmaa / Tampere)

Hyväkuntoinen kaksitason 3_4huonetta rivittalo, länsi Tampere, keskustaan. 9 km ja hyvät bussiyhteydet..

285 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Okt/mummonmökki (Pirkanmaa / Sastamala)

Täydin remontoitu mummonmökki vakituiseen asumiseen. N.40m2 ja parvi n.30m2. Vesikatto, eristeet ala ja yläpohja, ovet, ikkunat, sähköt, vesiputket yms. Uusittu 2017-2018. Porakaivo vesi sisään. Harmaavesisuodatin. Ei täytä säädöksiä tällä hetkellä. Kunnan vesi ja viemäri rajalla. Uusi tynnyrisauna ja hirsinen vanha sauna ja varasto.

Rinne tontti 1366m2 keskellä Salmin hienoa kylää.

35km tampereelle ja 20km Nokialle. Häijää 6km.

79 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kompakti okt (Pirkanmaa)

Hakusessa kompakti okt (2-3 huonetta) Pirkanmaan alueelta, ensi sijaisesti Tampereen lähialueilta. Hinta maksimissaan 150000 euroa. Tarjoa omaasi!

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kolmio tai neliö Tampereelta (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan kolmio tai neliö Itä-Tampereen alueelta, myös asunnot Tampereen ja Kangasalan rajalta huomioidaan.
Ehdoton kriteeri on oma sauna ja etusijalla hyväkuntoiset, uudehkot kohteet. hinta max 280 000 euroa.
Tarjoa rohkeasti omaasi ja laita viestiä

280 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Rivitalon päätyasunto 4h+k, Vesilahti kirkonkylä (Pirkanmaa / Vesilahti)

Valoisa, siisti ja hyvän pohjaratkaisun omaava yksitasoinen rivitalon päätyasunto.

Vesilahden kirkonkylällä lähellä palveluita, koulua ja päiväkotia.

179 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – omakotitalo (Pirkanmaa / Valkeakoski)

Myydään puurakenteinen, vesikeskuslämmitteinen omakotitalo, jota laajennettu 80-luvulla täysharjamitalla, asuintilat kolmessa kerroksessa. Talo on hyvässä asumiskunnossa, päivitysremonttia vailla. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, pieni aula ja vaatehuone. Keskikerroksessa olohuone, keittiö, takkahuone, yksi huone, joka periaatteessa makuuhuone, mutta toiminut ns. tietokonehuoneena sekä wc. Alakerrassa pesuhuone, sauna ja lämmitys-/pannuhuonetilat.

Noin hehtaarin tontilla on mm. koristeomenapuita, tavallisia omenapuita, luumu ...

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Omakotitalo Tampereen lähettyviltä (Pirkanmaa / Tampere)

Etsin puuverhoiltua omakotitaloa max n.25 km säteellä Tampereesta. koirille soveltuvalla pihalla..talon koko n.80-100m2 ja hyvänkuntoinen.

160 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Etsitään kotia Länsi-Tampereelta (Pirkanmaa / Tampere)

Etsimme uutta kotia Tampereelta Pyynikin, Pispalan, Tahmelan tai Hyhkyn alueelta. Asunnossa/kiinteistössä saisi olla noin 90-150 neliötä. Toivoisimme myös että asunnossa olisi kolme makuuhuonetta, oma piha/iso parveke, sauna sekä autopaikka/-talli. Myös remonttikohteet kiinnostavat!

450 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kaksio tai kolmio Tampereelta (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan 2h tai 3h Tampereen keskustan alueelta

Haussa olisi remontoitu tai pientä pintaremonttia kaipaava kaksio tai kolmio Tampereen keskustasta. Suurelle remontille ei ole juurikaan aikaa / halukkuutta, mutta remonttikohteetkin otetaan huomioon harkinnan kautta. Asunto saisi olla 45m2 tai isompi ja parvekkeesta ja/tai saunasta isoa bonusta. Hintakattoa ei ole vielä tarkkaan määritetty, mutta luultavasti maksimi hinnassa liikutaan 250 000 euron paikkeilla.Taloyhtiön asiat olisi hyvä olla kunnossa ilman sen suurempia remont ...

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo isolla tontilla (Pirkanmaa / Orivesi)

Pienen maatilan tyyppinen kokonaisuus isolla tontilla haussa. Rakennukset voivat olla vanhoja ja laittoa saa olla.

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – kolmio Tampereen Muotialasta (Pirkanmaa / Tampere)

Etsimme Tampereen Muotialasta (tai lähistöltä) saunallista kolmiota. Toiveena kerrostalo/rivitalo/luhtitalo. Oma parveke tai piha plussaa. Kokotoive yli 65m2.

Ota yhteyttä ja tarjoa!

275 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rivitalo 4h, s, at (Pirkanmaa / Tampere)

Hei!

Etsimme Tampereen alueelta rivitaloa, autotalli olisi hyvä olla. Hintahaarukka on noin 200 000€.

Muutto kesällä ajankohtainen.

230 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Pirkanmaan alueelta kiinteistö (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan vanha, remontoitava kiinteistö jolla sähköt ja mielellään jonkinlainen vesijärjestelmä. Ei saaresta, toiveena Pirkanmaan alue. Plussaa jos vesi rannassa tai lähellä. Saisi olla peltoa tai metsääkin edes vähän. Tarjoa omaasi. Tavoitteena löytää paikka nopeasti että pääsemme remontoimaan keväällä! Hinta max 200 000 euroa, tai enemmänkin jos kohde hyvä. Tarjoa omaasi viestillä.

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Perhe etsii asuntoa alueelta Pyynikki, Pispala, Ratina, Tampella (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan 3 tai 4 huonetta Pyynikiltä, Pispalasta, Ratinasta tai Tampellasta. Asunnossa tulisi olla sauna /mahdollisuus rakentaa sauna ja tontin tulisi olla oma. Hinta 300000 – 500000.

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo tai talviasuttava mökki Etelä-Suomesta. (Pirkanmaa / Tampere)

Istetaan omakotitalo tai talviasuttava mökki osamaksulla. Voin lyhentää asuntoa 800 – 1000 /kk. Tehdään kaupasta viralliset paperit ja asunto pysyy nimissäsi, kunnes viimeinen maksu on suoritettu. Mieluiten Etelä-Suomen alueelta; Uusimaa, Päijät-Häme, Kanta-Häme, Pirkanmaa. Hinta alle 200 000 euroa. Tarjoa omaasi viestillä!

200 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – RT kolmio (Pirkanmaa / Ylöjärvi)

Myyntiin tulossa rivitalon päätyasunto. Siistikuntoinen 80m2.

149 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo Pirkanmaalta, kunnostettava (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan vanha hirsirunkoinen okt tai mummonmökki kunnostettavaksi. Alue: Ylöjärvi / Hämeenkyrö / Nokia

Hinta noin 0 – 80 000 euroa. Tarjoa rohkeasti!

80 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – 3H ,K,S Rivitalo (Pirkanmaa / Pirkkala)

73 m2

2001 valmistuneessa rivitalossa kolmio. Yhtiössä juuri kylpyhuoneet saneerattu.

238 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 5h rivitalo tai omakotitalo Tampere 33400 tai 33410 alueilta (Pirkanmaa / Tampere)

Etsinnässä yksi-tai kaksitasoinen viiden hengen perheelle soveltuva koti länsipuolelta Tamperetta. Rinnetalo tai rintamamiestalo ei käy. Mielellään pinnoiltaan remontoitavassa kunnossa ja se huomioitu myyntihinnassa.

Mikäli haluat vaihtaa pienempään asuntoon ja pysyä alueella, niin vaihdossa mahdollisuus yksitasoiseen 3h+k rivitaloasuntoon (rak.vuosi 1983, 84 m2) Reuharinniemessä. Asunto hyväkuntoinen (siistit pinnat, kph ja keittiö remontoitu alle 5 vuotta sitten).

280 000 €
Lue lisää...