• 15922
  • 15922

Properties listed in Lappi

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Myydään – Omakotitalo myynnissä (Lappi / Kemijärvi)

98 m2

Hieno isolla tontilla oleva omakotitalo myyntiin. Tontilla myös vanha 1900-luvun alun hirsitalo josta kunnostamalla saa kivan kesän vietto paikan

52 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo etsinnässä (Lappi / Kemijärvi)

Halutaan ostaan omakotitalo Kemijärven alueelta, maksimissaan 50 km:n säteellä keskustasta. Pientä remontoitavaakin saa olla. Unelmiemme kodissa olisi pihasauna eikä naapureita ihan vieressä.

80 000 €
Lue lisää...

Myydään – OKT hyvien kulku- ja verkkoyhteyksien varrella Etelä-Lapissa (Lappi / Ranua)

117 m2

60-luvun neljän makuuhuoneen rintamamiestalo, jonka pihapiirissä omaa rauhaa, tilaa harrastaa ja ulkoilla. Ympäristössä hyviä metsästys- ja marjastusmaita sekä kalastusvesiä. Kiinteistön pinta-ala n. 8 ha, sisältää vähän metsää, suota ja pellon ulkosaunan/navetan takana. Koulutaksi hakee lapset omasta risteyksestä. Talossa on valokuitu, joten voit tehdä tehokkaasti etätöitä tai pääset töihin Ranualle vartissa, Pudasjärvelle puolessa tunnissa.

Huoneistoala 117m2, brutto pinta-ala 139m2, rakennusvuosi 1960. Vesikiertoinen latt ...

88 000 €
Lue lisää...

Myydään – Omakotitalo (Lappi / Salla)

Lämmin mukava omakotitalo rauhallisella paikalla lähellä Sallan keskustaa 7 km Viime kesänä tehty mittava remontti.. Iso ulkovarasto, kelosauna, maakellari. Tontti on 1 ha aidattu tontti ja rautaportti. Tontilla.
on myöskin kala-allas. Kasvatettu kaloja omaan tarpeeseen ja hotellille. Ei naapureita näköpiirissä , vaikkakin on lähellä noin 300 metriä lähimpiin naapureihin. Linja-autopysäkit molempiin suuntiin. Lisätietoja saa viestillä.
Hintapyynti on 125 000€/tarjous

125 000 €
Lue lisää...

Myydään – Iso omakotitalo (Lappi / Salla)

Matkatupa jossa myöskin oman asunnon tilat. Majoitustiloja 3 huoneistos joissa kaikissa minikeittiö, wc suihku. Oman asunnon puoli noin 100m2 jossa on myöskin sauna, ph, kh, pukuhuone ja 2 wc. . Talon pa noin 250m2 . Tontti on oma rakennusoikeutta jäljellä vielä 450m2. Erinomainen sijainti. Hyvien kulkuyteyksien varrella . Kelkkareitistö vieressä. Lähellä uutta Sallan kansallispuistoa. Soveltuu perheyrittäjälle. Kuunnellaan myöskin tarjous. Kysy lisää viestillä.

98 900 €
Lue lisää...

Ostetaan – O: omakotitalo/mökki järven rannalta (Lappi)

Ostetaan omakotitalo/mökki järven rannalta itä tai keski-lapista.
Plussaa:
– yli 3h
– rantasauna
– hyvä kunto

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – 2000-luvun okt, rauhallinen sijainti (Lappi / Tornio)

Etsinnässä omakotitalo rauhallisella sijainnilla (ei keskusta tai vähintään 5km), mielellään 2000-luvulla rakennettu. Myös Keminmaan alueelta käy.

Toiveina leivinuuni tai jokin muu (esim. maalämpö) joka helpottaa sähkönkulutuksen kanssa. Mielellään ei akuuttia remonttitarvetta.

Tällä hetkellä vuokralla asuva 2 hengen talous, lainatarjous taskussa.

180 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Rauhaisa remontoitava okt pariskunnalle (Lappi)

Olemme pariskunta 30 kieppeillä ja etsimme sitä omaa paikkaa pitkäaikaiseksi ellei lopunelämän kodiksi. Remontoimme mielellämme ja se onkin preferenssi valmiin sijasta – näin se kodintuntu tulee.

-oma tontti ja rauha, ei naapureita näköpiirissä
-juoksevaa vettä ei tarvitse ja huussi on varsin mainio meille
-sähköt olisi hyvä olla niin työt hoituu

Tarjoa rohkeasti, olemme kiinnostuneita monenlaisesta!

15 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – 2 – 3h + keittiö + sauna Jyrhämänranta alueelta (Lappi / Rovaniemi)

Ostamme 2h – 3h + keittiö sekä mahdollinen sauna on plussaa Jyrhämänrannalta Kirkon vierestä. Kellonsoittajankatu sekä Sairaalakatu myös mahdollisia. Tältä alueelta siis.

150 000 €
Lue lisää...
VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot