• 8106
  • 8106

Properties listed in Etelä-Karjala

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Ostetaan asunto – Omakotitalo (Etelä-Karjala / Lappeenranta)

Etsinnässä kolmihenkiselle perheelle omakotitalo. Alueet Ojala-Tuomela, Hiessilta, Myllymäki ja Karhuvuori kiinnostavat. Uudehko omakotitalo etsinnässä. Talossa saisi olla vähintään kolme makuuhuonetta.

300 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Omakotitalo lapsiperheelle Simpeleellä (Etelä-Karjala / Rautjärvi)

1993 rakennettu ja remonttejakin läpikäynyt terve talo.Lämmönlähteenä ilmalämpöpumppu,takka ja sähköinen kattolämmitys.Khh ja pesutiloissa lattialämmitys.Iso hyvin hoidettu piha ja mukava rauhallinen asuinalue.
Autotalli ja varasto talon yhteydessä,takapihalla autotalli/varasto.
Keskustan palveluihin ja kouluun n. 3km.
Talon ulkomaalaus aloitettu,kuvia myöhemmin tai tarvittaessa.

115 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Maa-tai metsätila (Etelä-Karjala / Lappeenranta)

Etsinnässä maa-tai metsätila talolla tai ilman Lappeenrannan alueelta. Mieluisin sijainti Joutsenon ympäristö mutta kaikki huomioidaan. Haaveissa olisi päästä asumaan ja harrastamaan luonnon äärelle.

140 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan vanha pientila. (Etelä-Karjala / Lappeenranta)

Onko tulossa myyntiin pientila? Onko tuttu miettinyt muualle muuttoa? Tiedätkö mahdollisia pian autioituvia tupia, jotka kaipaisivat uutta eloa?

Pieni perhe kaipaisi omaa kotia. Hakusessa on Lappeenrannan ympäristöstä oma pieni tila. Ihanne olisi Ylämaalle/Pulsaan/Lemille päin, johonkin sinne välimaastoon. Toiveena kivan kokoinen vanha hirsi-/puurakenteinen talo, remppahommia saa ja pitääkin olla. Pihapiirissä saisi olla myös tukevasti pystyssä oleva navetta pientä eläinten pitoa ja harrastelua varten.

120 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Koti lapsiperheelle. (Etelä-Karjala / Savitaipale)

Lapsiystävällinen naapurusto, 3mh+th, (aidattu) piha, pinnat sekä kaapistot ehjät, siistit ja nykyaikaiset.
Koulukeskukseen päästävä turvallista reittiä kävellen, vähintään 1 auton paikka pihassa.
Mikäli tiedät sopivan, laita tarkempia tietoja sekä kuvia asunnosta.
Ostettavia kohteita(rivari/omakotitalo) voi myös tarjota.

Lue lisää...

Myydään asunto – Huippupaikalla keskustan saunallinen kolmio (Etelä-Karjala / Lappeenranta)

Kolmio Lappeenrannan keskustassa, hyvä huonejärjestys. Sauna ja parveke, ylin kerros. Lyhyt matka Kauppatorille ja keskustan kauppoihin. Julkisivu remontti tehty. Myydään edullisesti paikkakunnalta muuton vuoksi, hinta on tingitty. Asuntoon kohdistuu rahoitusvastiketta, julkisivu lainaa noin 28000 euroa, jonka voi maksaa yhtiövastikkeen kanssa tai halutessa voi maksaa koko lainan taloyhtiölle. Myynti on VAIN 123000 euroa. Tämä asunto sopii hyvin myös SIJOITUSASUNNOKSI, asunto on vuokrattu tällä hetkellä ja tulijoita olisi jonossa.< ...

123 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Myydään vuokrattu kolmio (Etelä-Karjala / Lappeenranta)

Kolmio

80 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – uusi kaksio. (Etelä-Karjala / Lappeenranta)

54 m2

Myydän vuonna 2018 valmistuneesta pienestä kerrostalosta todella valoisa läpitalon huoneisto, kaksio 54,5 m2 (3/4-kerros). Asunnossa on ikkunallinen sauna, iso makuuhuone sekä tupakeittiö olohuoneen yhteydessä. Olohuoneessa on ranskalainen parveke ja tupakeittiöstä pääsee isolle parvekkeelle (liukuovi), jossa on lasitus verhoineen (näkyy myös hieman Saimaa). Asunnossa on lattialämmitys ja tupakeittiössä koko seinä ikkunaa lattiaan saakka. Keittiössä on kivitasot ja integroidut kodinkoneet. Asuntoon kuuluu iso irtainvarasto. alakerr ...

216 000 €
Lue lisää...