• 1293
  • 1293
Hakutuloksesi

Sijoita meihin!

Palvelumme Hiljainenasuntokauppa.fi avattiin marraskuun alkupuolella eli noin neljä viikkoa sitten. Alkumme on ollut todella lupaava ja varsinkin somepuolemme kerrassaan räjähtävä – palvelumme on tavoittanut www-sivujemme ja some – kanaviemme kautta jo kymmeniätuhansia henkilöitä. Ilmoituksia palveluun on kuukauden aikana jätetty jo noin 150 kpl ja lisäksi uutiskirjettämme myytävistä ja ostettavista kohteista tilaa jo suuri määrä ihmisiä ympäri Suomen. Teemme asioita uudella tavalla ja rikomme totuttuja kaavoja.

Etsimme piensijoittajia auttamaan toimintaamme kasvamaan. Sijoittaja saa tietyn prosenttiosuuden Hiljainenasuntokauppa.fi liiketoiminnasta ja tätä kautta hänellä on mahdollisuus saada myöhemmin sijoitukselleen todella hyvä tuotto. Sijoituksen määrä minimissään 2500 euroa.

Haluatko kuulla lisää? Kerromme tavoitteemme ja tunnuslukumme ja avaamme mielellämme toimintaamme jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan porukkaamme. Lähetä meiliä, kerro hieman itsestäsi ja liitä mukaan puhelinnumerosi niin olemme yhteyksissä.

soile@hiljainenasuntokauppa.fi