• 34
  • 34
click to enable zoom
Ladataan karttaa...
Hakutuloksia ei löytynyt.
open map
Näkymä Tavallinen Satelliitti Hybridi Maasto Oma sijainti Koko näytön tila Edellinen Seuraava
Näet numeroina montako kohdetta kultakin alueelta löytyy. Jos haluat tutkia ilmoituksia tarkemmin, klikkaa kartasta haluamaasi kohtaa.

Sulje tämä neuvo klikkaamalla tätä ilmoitusta.
Edistyneempi haku
Tuloksia löytyi 0 kpl. Haluatko ladata tulokset nyt? Paina tästä.
Edistyneempi haku
löytyi 0 results

Selaa ilmoituksia

Valitse hakukriteerit:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Ostetaan – Laajasalosta rivitalo-/paritaloasunto tai pieni omakotitalo (Uusimaa / Helsinki)

Haussa Laajasalon alueelta rivitalo- tai paritaloasunto tai pieni omakotitalo. Koko noin 90-130 m2, sauna sekä 2-3 makuuhuonetta. Ei haittaa, jos pientä remonttia tarvitsee tehdä. Mahdollista sisällyttää kauppaan vaihto nykyiseen asuntoomme Kulosaaressa (97m2, 4h, sauna, parveke, hissitalo, rv -1979).

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Asunto 20810-alueelta. KT/RT/OKT/Puutalo. Vähintään 2 MH. (Varsinais-Suomi / Turku)

Ostetaan hyväkuntoinen/remontoitava asunto 20810 alueelta. Ei väliä onko kerrostalo/rivitalo/puutalo ym, mutta parveke ja hissi ovat ehdottomia mikäli kerrostalo. Vapautuminen täytyisi tapahtua aivan viimiestään 31.1.. Tarjoa mielellään jos harkitset myyntiä, olemme hyvin avoimia kaikentyyppisille asunnoille.

260 000 €
Lue lisää...

Myydään – Rivitalo 61 m2, 2 h + k + kph + s + wc + käyttöullakko 30 m2 + ulkovarasto 7 m2 (Uusimaa / Hyvinkää)

1-tasoinen rivitalokaksio 61 m2, 1-tasoinen, 2 h + k + kph + s + käyttöullakko 30 m2 + ulkovarasto 7 m2. Päätyhuoneisto, takapiha etelä-länsi, sähkölämmitys, sauna ja kph remontoitu 2014, erillinen wc. Ilmainen lämmityspistokeautopaikka, taloyhtiön pihassa on vapaita vieraspaikkoja. Vapautuu tammikuun 2021 lopulla. Rauhallinen okt-alue, hyvät ulkoilumaastot lähellä.

143 000 €
Lue lisää...

Myydään – FOR INVESTMENTOR- FarmCenter with own forest pond on the yard with 3 winter residenc... (Pirkanmaa)

At this moment houses has long term tenants, buthere is also place for the investmentors themself. This area is very nice, clean, silent, safe countryside.If You like to have place, where You are far from any kind of pandemia areas now or in future, so this will be Your best investment If You are potential investmentor, so I can send some videos around this ...

550 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Vanha puutalo kunnostettavaksi (Pirkanmaa / Tampere)

Etsin pienehköä (alle 100 neliötä) ennen 1950-lukua rakennettua puu- tai hirsirunkoista omakotitaloa Tampereelta kunnostettavaksi vanhaa ja perinteitä kunnioittaen. Kaikenkuntoiset kohteet huomioidaan. Sijainti saisi olla noin 5 kilometrin säteellä keskustasta.

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan omakotitalo Turun tai Kaarinan alueelta (Varsinais-Suomi / Turku)

Halutaan ostaa omakotitalo Turun tai Kaarinan alueelta. Mielellään 5 huonetta, sauna, takka ja pihaa jonkin verran. Maalämpö olisi iso plussa. Neliöitä mielellään yli 120 m2. Mieluiten 2000-luvulla rakennettu, mutta annetaan mahdollisuus vanhemmillekin taloille.

400 000 €
Lue lisää...

Myydään – Kaksio Helsingin Kruunuvuorenrannassa (49,5m2) (Uusimaa / Helsinki)

49 m2

Myydään luhtitalon ensimmäisen kerroksen hyväpohjainen ja vaaleasävyinen 49,5m2 kaksio Kruunuvuorenrannassa (Hopeakaivoksentie 36). Olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä avointa ja valoisaa tilaa. Olohuoneesta pääsy koko huoneiston mittaiselle lasitetulle parvekkeelle. Oma sisäänkäynti katetulta huoneistopihalta/terassilta, johon kesäiltaisin paistaa ilta-aurinko. Kylpyhuoneessa sauna. Mukava ja rauhallinen yhtiö jolla on iso yhteinen piha. Asunto sijaitsee lähellä merta ja metsää, jossa kivat lenkkeilymaastot. Bussipysäkki on lähellä. ...

220 275 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – ASUNTO MAASEUDULTA (Varsinais-Suomi / Salo)

Olen Keravalla asuva keski-ikäinen nainen. Etsin nyt maalta edullista vuokra-asuntoa (kaksio tms.), sillä luonto ja erityisesti linnut ovat vieneet luontokuvaajan sydämeni. Työtä toimittajana teen kotoa käsin, joten asuinpaikan sijainti ei ole niin tarkkarajainen. Minua kiinnostavat esimerkiki Lohjan ja Salon alueen maaseudut, kuten Nummi-Pusula, Lahnajärvi, Suomusjärvi, Kisko, miksei myös Siuntion, Kirkkonummen tai jopa vaikkapa Mäntsälän ja Porvoon suunnat. Asumismuotona käyvät kaikki muut paitsi kerrostalot. Kaksiota ...

600 €
Lue lisää...

Ostetaan – 2-3h + keittiö rivitaloasunto Turusta (Varsinais-Suomi / Turku)

Ostetaan 2-3h + keittiö hyväkuntoinen remonttivapaa rivitaloasunto Turusta.

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Maalaisromanttinen pientila omalla rannalla (Etelä-Karjala)

Ostetaan/vuokrataan Lappeenranta, Taipalsaari, Lemi, Ylämaa, ja muut lähiseudut. Toiveena kivan kokoinen vanha hirsi-/puurakenteinen talo piharakennuksineen. “Maalaisromanttinen pientila omalla rannalla” Täydellinen kohde käsittää mahdollisimman monta seuraavista: – Sijainti taajaman ulkopuolella – Ajomatka Lappeenrannan keskustaan max 30 min. – Omakotitalo, vanha hirsirunko, terve ja ehjä. Vanhaa kunnioittaen kunnostettu nykyajan vaatimuksiin. – Asuintilaa ~100 neliötä tai vähän enemmän. – Om ...

200 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – Rivitalo 3h+k+s pienelle perheelle Tampere, Kangasala, Pirkkala, Lempäälä (Pirkanmaa)

3 henkinen perhe tarvitsee tilaa hengittää ja touhuta, eli rivitalokoti luonnon läheltä etsinnässä. Molemmilla vakituiset työt ja luottotiedot kunnossa eli varma vuokra ja takuuvuokrakin löytyy. Tarvitaan myös kahdelle autolle paikat, mutta toisen ei tarvitse olla lämmitystolpallinen. Asuntoa voi tarjota Tampereen itä ja eteläosista, Kangasalta, Pirkkalasta ja Lempäälän pohjoisosista. Ei suoralla sähkölämmityksellä olevista yhtiöistä.

980 €
Lue lisää...

Ostetaan – Rivitalo neliö tai kolmio Tampereelta alueelta Muotiala – Veisu (Pirkanmaa / Tampere)

Halutaan ostaa Tampereelta rivitalo neliö tai isohko kolmio, jossa pieni oma piha. Alueena: Muotiala, Viinikka, Veisu, Korkinmäki, Iidesranta/Järvensivu, Vuohenoja ja Koivistonkylä. Hallila mahdollinen. Myös kerrostaloasunto voi tulla kysymykseen, jos siinä on oma pihaläntti. Samoin paritalo jos as. oy muotoinen. Huoltoyhtiö suotava. Saa olla remontoitava, kohtuulliset asumiskustannukset. Plussaa takasta ja ilmalämpöpumpusta sekä suojaisasta pihasta (esim. metsään rajoittuva).

330 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan 4h Paloheinä, Länsi-Pakila, Torpparinmäki (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan 4h Paloheinä, Länsi-Pakila, Torpparinmäki-alueelta. Ensisijaisesti okt, rt, pari- tai erillistalo. Nopeat kaupat.

300 000 €
Lue lisää...

Myydään – Myydään hevostila/muu harrastetila (Varsinais-Suomi / Mynämäki)

Kauniissa peltomaisemassa viehättävä vihreä keidas. Vain 40km turusta ja olet jo omalla maatilalla, jossa voit ja mahdut harrastamaan. Ei ole kimppakämppä. Asuinrakennus on remontoitava. kuitenkin jo muuttokunnossa. Iso navetta ja pihalla on runsaasti erilaisia puita mm. vanha eläinsuoja jossa tilat 3 hevoselle, iso erillinen tila isommillekin koneille ja huonokuntoinen pihasauna sekä oma pieni lampi. Eli kyllä toki tekemistäkin riittää. Talossa on edulliset asumiskustannukset; tulisijakin ...

127 000 €
Lue lisää...

Myydään – Merenrantakiinteistö, 2 omakotitaloa, (390 ja 313 m2), vierastalo (65 m2), erilline... (Varsinais-Suomi / Kaarina)

390 m2

Upea, puistomainen tontti, Turun keskustasta 15 km, golf-kentälle 15 min. ajomatka. Kuvia pyydettäessä.

1 750 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan vähintään 4h+k Suutarilasta (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme pihallista asuntoa, jossa makuuhuoneita saisi olla vähintään 3. Plussaa Suutarilan ala-asteen läheisyys. Pikaiset kaupat mahdolliset.

360 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – kaksio kantakaupungista (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan vähintään 45 M2 kaksio omalla tontilla Helsingin kantakaupungin alueelta.

350 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Rivitalokolmio Pirkkalasta (Pirkanmaa / Pirkkala)

Ostetaan rivitalokolmio pirkkalasta, mieluiten yksitasoinen, tarjoa

Lue lisää...

Ostetaan – Vesilahdelta 2000-luvun omakotitalo, 3mh (Pirkanmaa / Vesilahti)

Etsimme 2000-luvun puolella valmistunutta omakotitaloa Vesilahdelta. Vaatimuksena vähintään kolme makuuhuonetta ja oma tontti.

320 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Lempäälästä 2000-luvun omakotitalo, 3mh (Pirkanmaa / Lempäälä)

Etsimme 2000-luvun puolella valmistunutta omakotitaloa Lempäälästä. Vaatimuksena vähintään 3mh ja oma tontti.

320 000 €
Lue lisää...

Myydään – Petreliuksessa 3-4 h + avokeittiö + vaatehuone + lasitettu parveke (88 m²) (Varsinais-Suomi / Turku)

88 m2

Olemme myymässä kotiamme, joka sijaitsee Petreliuksessa viihtyisällä ja rauhallisella alueella, lähellä hyviä ulkoilumaastoja sekä puistoja. Sijainti on loistava ja kaikki palvelut löytyvät lähietäisyydeltä. Esim. päiväkoti ja alakoulu sekä kauppa, uimahalli ja kuntosali pihapiirissä. Lyhyt matka Skanssiin ja Kupittaalle, eikä keskustaankaan ole matkaa kuin kolmisen kilometriä. Taloyhtiössä on tehty kaikki suuret remontit ja saneeraukset viimeisen 7 vuoden aikana eikä mitään sellaisia ole näköpiirissä siis pitkiin ...

206 000 €
Lue lisää...

Myydään – Talo+ hevostalli (Päijät-Häme / Hartola)

Hirsirunkoinen Talo n. 105m2. Pihalla paljon istutuksia, kesäkeittiö, sauna, aitat ja 3 hevosen talli,

125 000 €
Lue lisää...

Myydään – Omakotitalo 4h, k, khh, kph, s. Asuintilojen pinta-ala 113m2. (Uusimaa / Vantaa)

Vuonna 2013 rakennettu puutalo suurella tontilla ja loistavalla sijainnilla pientaloalueella Vantaan Rekolassa! Tämä kodin neliöt pitävät sisällään mm. saumattomasti yhdistyvän avonaisen keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmän, jonka sydämenä sykkii tietenkin varaava takka. Keittiö on varusteltu nykyaikaisin, rosterisin kodinkonein. Lisäksi tässä isommankin perheen tarpeisiin taipuvassa kodissa on suuri (n. 20m2) master bedroom ja kaksi hyvän kokoista makuuhuonetta, joista toinen soveltuu loistavasti myös työhuoneeksi. Pihaa ...

448 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Pieni kaksio Kallion seudulta (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan pieni kaksio (tai iso yksiö, jossa selkeästi erillinen alkovi) noin 36-45 n2 Helsingin kantakaupungin alueelta, mieluiten Kalliosta, Alppilasta tai Vallilasta. Toiveena: Yhtiön isot remontit tehty, vähintään putket Oma tontti Ei katutason tai 1. kerroksen asuntoa Hyvin hoidettu ja rauhallinen yhtiö Pinta/keittiöremontin tarve ei haittaa, jos huomioitu hinnassa Mielellään vapaa/vapautumassa pian Budjetti noin 200 000 – 300 000 eur Oikotien ja Etuoven kohteet tiedossa. ...

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Uudehko omakotitalo Kangasala/Tampere (Pirkanmaa / Kangasala)

Pienelle perheelle haussa uudehko omakotitalo ( 2000-luvulla rakennettu). Hirsirakenne plussaa, mutta myös muut kiinnostavat. Omaa pihaa oltava ja rauhallinen sijainti. Alueet:esim. ruutana, suinula, aitolahti, kämmenniemi, terälahti, Saarenmaa.

280 000 €
Lue lisää...

Myydään – 4h+k+s 94,5 m² (Pohjois-Savo / Kuopio)

94 m2

Saunallinen, hissillinen tilava neliö, sis. autopaikan. Huoneisto hyvin pidetty, remontoitu. Taloyhtiö remontoinut kattavasti yleisiä tiloja. Rauhallinen asuinalue, Kauppa, päiväkoti ja koulu 0,5 km säteellä, keskusta n. 2 km. Lenkkeilypolut, hiihtoladut lähellä asuntoa. Ota yhteyttä saat lisätietoa. Kannattaa tutustua.

82 000 €
Lue lisää...

Myydään – Siisti, vakavarisessa taloyhtiössä, toimiva ja kaunis ilta-aurinkoon oleva kaksio (Pirkanmaa / Ylöjärvi)

57 m2

Varakas taloyhtiö jossa tehty paljon päivityksiä ja yleistä huolen pitoa sekä juuri remontin läpikäynyt kaunis rivarikaksio, jossa 2 autopistokepaikkaa + 2 terassia (etu- ja takapihat) – Keittiössä uudet pinnat ja uusi keraaminen liesi. -Ruokailutila, olohuone, Wc, tuulikaappi ja makkarin seinät sekä kaikki ovet, karmit ja listat juuri maalattu. – Lasiovet suihkuhuoneeseen ja saunaan. Saunaan uudet led-valot + lauteet ja kiukaan kivet. – Lasitiiliseinä makkarissa.

115 000 €
Lue lisää...

Myydään – Uusi omakotitalo reilun kokoisella tontilla Kuljussa (Pirkanmaa / Lempäälä)

Hei, Tarjolla olisi Lempäälän Kuljussa v.2017 valmistunut talo, yksikerroksinen. Tontti on 1010 m2 . Huoneita talossa on : 4 makuuhuonetta + 2 wc + khh + pesuhuone&sauna + keittiö + olohuone ( 145 m2) . Yksi näistä makuuhuoneista toimii tällä hetkellä työhuoneena mutta voi muuttaa helposti makuuhuoneeksi. Tontti on erittäin rauhallinen – takapihalla on puistoalueeksi kaavoitettua aluetta n 6000 m2 ja etupihalla myös puistoalueeksi ...

460 000 €
Lue lisää...

Myydään – Iso ja ihana lämpöhirsi-rakenteinen omakotitalo (Keski-Suomi / Uurainen)

Iso talo, jossa 7 mh, k, oh, 3x wc, sauna, ulkosauna, iso autokatos/varasto. Ota yhteyttä, jos kiinnostuit. Hinta 240-260.

249 €
Lue lisää...

Ostetaan – n. 60-110m2 asunto Karjarannan asuntomessualueelta (Satakunta / Pori)

Ostetaan 60-110m2 asunto Porin Karjarannan asuntomessualueelta. (Rivitalo, paritalo tai omakotitalo) Jos olet myymässä, laita sähköpostia.

Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan 3 h + k rivi-/ kerrostalo (Pirkanmaa / Tampere)

Länsi-Tampereelta halutaan ostaa 3 h + k. Piha ja autokatos toivottavia, Alueena Lielahti, Pohtola ,Hyhky, Haapalinna, Pispala Kaarila. Ei isoja remontteja tulossa, Vapautuminen viimeistään maalis-huhtikuussa.

Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan hyväkuntoinen kolmio kakkosasunnoksi (Uusimaa / Hanko)

Etsimme hyväkuntoista kolmiota hangosta. Toiveena puutalo-osake, rivi- tai kerrostalo (kerrostalossa parveke).

Lue lisää...

Myydään – Paritalo 78m2 Kellokoskella (Uusimaa / Mäntsälä)

78 m2

Hyökännummella 2017 valmistuneesta kiinteistömuotoisesta paritalosta 78 neliöinen 2 makuuhuoneen saunallinen asunto. Reilun kokoinen aurinkoinen takapiha ja suuri terassi. Lämmin varasto (8m2) sekä autokatos. Sähköinen lattialämmitys koko asunnossa, poistoilmalämpöpumppu sekä erillinen ilmalämpöpumppu.

230 000 €
Lue lisää...

Ostetaan Ostetaan kaksio/kolmio Espoo Haukilahti/Westend (Uusimaa / Espoo)

Hei! Etsinnässä kaksio/kolmio Espoosta akselilta Haukilahti/Westend. Kerros- tai rivitalo. Kaiken kuntoiset huomioidaan. Kaupat onnistuvat heti oikean kodin löydyttyä.

400 000 €
Lue lisää...

Myydään Upea rantakohde hyvien liikenneyhteyksien varrella (Uusimaa / Kirkkonummi)

Finnträskin rannalla vakituiseen asumiseen soveltuva upea kokonaisuus. Omaa rantaviivaa 75 m. Erittäin hyvät liikenneyhteydet. Kaikki rakennukset remontoitu tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Pääosin hirsirakennuksia. Päätalo n. 120 m2 + yläkerta jota ei pinta-alaan lueta kokonaisuudessaan. Suuri lasikuisti 20 m2. Rantamökki saunalla, useita varastorakennuksia, autotalli ym. Harvinaisuus nyt tarjolla, ei pakko myyntiä, mutta jos sopiva ostaja löytyy niin tässä se on koti ja mökki samassa. Kiinteistön koko 2,6 ...

890 000 €
Lue lisää...

Ostetaan Yksiö (tai pieni kaksio) 35-45m2+vh +parveke Kukkumäki-Kortepohja-Lohikoski-keskusta seutuv... (Keski-Suomi / Jyväskylä)

Ostetaan yksiö hyvin hoidetusta, rauhallisesta ja mielellään savuttomasta taloyhtiöstä. Toimiva pohja ja hyvät säilytystilat plussaa. Asunto voi olla pintaremontin tarpeessa.

80 000 €
Lue lisää...

Myydään Paritalo 89m2 – Kiulukangas (Pohjois-Pohjanmaa / Oulu)

2 kerrosta, 2 mh, khh, 28m2 lasitettu ja katettu parveke, autokatos, korotettu olohuone (+5,6m huonekorkeus). terassi, 2xkylmä varasto, 1xlämmin varasto. Tarkemmat tiedot viestillä. Vapautuu mahdollisesti vuoden 2021 puolella.

228 000 €
Lue lisää...

Ostetaan O: Mökki vesistön ääreltä, Uusimaa (Uusimaa)

Ostetaan kompakti mökki vesistön ääreltä omalla rannalla max. noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Erityisesti Mäntsälän, Porvoon ja Hyvinkään seudut kiinnostaa. Toiveissa sähköt, kantovesi ja terve (hirsi)runkoinen rakennus. Tarjoa rohkeasti! Nopea käsiraha järjestyy jos sopiva paikka löytyy.

150 000 €
Lue lisää...

Myydään yksitasoinen rivitaloasunto 4h + k + s + varastot + autokatos (v. 2008, 91m2, Holvasti/Tampe... (Pirkanmaa / Tampere)

4h + k + s + varastot (kylmä + lämmin) + autokatos. Laadukkaasti varusteltu yksitasoinen 91 neliöinen rivitaloasunto suositulla ja turvallisella asuinalueella päättyvän kadun päässä. Vuonna 2008 valmistunut taloyhtiö on hyvin hoidettu eikä isoja remontteja ole tulossa vielä vuosiin. Suojaisa takapiha isolla terassilla. Lämmitysmuotona suorasähkö, jota tukevat varaava takka ja ilmalämpöpumppu (sähkön kulutus vuosittain n. 12000 kWh).

255 000 €
Lue lisää...

Ostetaan Viisihenkinen perhe etsii asuntoa Porvoosta (Uusimaa / Porvoo)

Etsimme Porvoosta omakotitaloa. Neliöitä pitäisi olla vähintään 100 ja tontti oma.

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan Omakotitalo tai rivitalokoti Laajasalosta, Tammisalosta tai lähialueelta (Uusimaa / Helsinki)

Etsinnässä yli 100 m2 omakoti -tai rivitalo Laajasalo, Tammisalo tai lähialue. Mahdollisuus myös VAIHTO kaupan osana: hyväkuntoinen kerrostalo-osake 80m2 Laajasalosta, hissitalo.

475 000 €
Lue lisää...

Ostetaan Rivi- tai omakotitalo Laajasalo, Tammisalo tai lähiialue. (Uusimaa / Helsinki)

Etsinnässä yli 100 m2 omakoti -tai rivitalo Laajasalo, Tammisalo tai lähialue. Mahdollisuus myös VAIHTO kaupan osana: hyväkuntoinen kerrostalo-osake 80m2 Laajasalosta, hissitalo.

450 000 €
Lue lisää...

Myydään iso rivitaloasunto rauhalliselta alueelta Länsi-Vantaalta (Uusimaa / Vantaa)

Neljän makuuhuoneen rivitaloasunto hyvien liikenneyhteyksien sekä koulun ja päiväkodin läheisyydestä. Asunto remontoitu kattavasti 2000-luvulla, jolloin asuntoon tehty avara avokeittiö-olohuone. Asunnossa lisäksi erillinen takkahuone saunaosaston yhteydessä. Asunnossa on lasitettu parveke ja oma piha, jossa iso terassi. Osakkeen käytössä myös oma autotalli.

388 000 €
Lue lisää...

Ostetaan Turun keskustasta min 70m2 asunto 20100 tai 20700 alueelta (Varsinais-Suomi / Turku)

3-4h asunto Turusta . 20700 tai 20100 alueelta

Lue lisää...

Myydään Kiva mökki (Kanta-Häme / Hattula)

20 m2

Hattulan Koskenkylässä kiva 20 neliön mökki. Tontti 2200 hyvä sijainti Hämeenlinnan kupeessa (16km ). Oma kaivo ja takka(kamiina). Jääkaappi (kaasu). Rakennuslupaa 29 neliömetriä. Poikkeusluvalla vaikka oma talo tontille.

12 000 €
Lue lisää...

Ostetaan 3-5 h asunto omalla pihalla (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme rivitaloasuntoa tai vastaavaa ensisijaisesti Länsi/Pohjois-Helsingistä. Oma piha – edes pieni sellainen – on tärkein kriteeri. Hyvät kulkuyhteydet keskustaan tärkeää. Itäisemmät alueet eivät ole pois suljettu, varsinkaan jos läheltä löytyy luontoa. Huonokuntoiset asunnot ovat ok jos pohja, potentiaali ja hinta ovat kohdillaan. – 70+ M2 – piha – hyvät yhteydet keskustaan

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan Kirkkonummen Sundsbergin tai Espoon Suur-Espoonlahden alueelta paritalo, rivarin pääty tai ... (Uusimaa)

Etsinnässä neljä henkiselle perheelle asunto. Mieluummin 4h/k/s tai isompi, minimissään 3h/k/s jos reiluja aputiloja tai parvi.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan Ostetaan 3-4h, k, s, piha (Uusimaa)

Etsimme rivi- tai paritaloa Helsingistä tai Vantaan rajalta. Asunnossa oltava sauna sekä piha. Kunto mieluiten hyvä, mutta myös pientä päivitystä kaipaavat kohteet otetaan huomioon. Jos asunnossa on hyvä iso piha, voidaan itse asunnon kunnossa hieman joustaa. Mieluisia alueita Vesala, Vartiokylä, Rajakylä sekä muut pientalovoittoiset lapsiystävälliset alueet, joista hyvät yhteydet Lahden väylälle.

300 000 €
Lue lisää...

Myydään Viinikka Puutalo-osake (Pirkanmaa / Tampere)

Hei, Olemme pikkuhiljaa myymässä meidän ihanan idyllisen puutalo-osakeemme viinikasta. Neliöitä huoneistossa on 83m2 ja huoneita 3h, keittiö, wc ja isohko kylpyhuone/kodinhoitotila. Terassi löytyy josta näkymä iidesjärvelle. Eli kaksi uloskäyntiä. Myös kaksi kakluunia löytyy ja ilmanlämpöpumppu. Sijaitsee kauniilla paikalla puutalo asuinalueella ja keskustaan vain 2km. Talo on iso omakotitalo jossa neljä huoneistoa. Tämä osake näistä suurin. Asunnossa kaksi kerrosta, jossa keittiö, olohuone, wc ja makuuhuone/ruokailutila ...

220 000 €
Lue lisää...

Ostetaan 3-5 makuuhuoneen rivitalo, omakotitalo, erillistalo tai vanha kerrostaloasunto kasvavalle p... (Pohjois-Pohjanmaa / Oulu)

Ostetaan hyväkuntoinen omakoti-, erillistalo tai kerrostalo asunto, mieluiten painovoimaisella ilmanvaihdolla ja massiivirakenteella eli emme halua uutta taloa/asuntoa ellei rakennettu edellämainituilla tavoilla. Neliöitä min 100. Jos pohja on hyvä ja muutoin terve talo voidaan myös remppakohdetta harkita. Myös vaihtoa voidaan harkita omaan kolmioomme Toppilansalmessa suistonäkymillä. Vähintään oltava kolme makuuhuonetta, mieluiten neljä.

300 000 €
Lue lisää...