fbpx
  • 34
  • 34
click to enable zoom
Ladataan karttaa...
Hakutuloksia ei löytynyt.
open map
Näkymä Tavallinen Satelliitti Hybridi Maasto Oma sijainti Koko näytön tila Edellinen Seuraava
Näet numeroina montako kohdetta kultakin alueelta löytyy. Jos haluat tutkia ilmoituksia tarkemmin, klikkaa kartasta haluamaasi kohtaa.

Sulje tämä neuvo klikkaamalla tätä ilmoitusta.
Edistyneempi haku
Tuloksia löytyi 0 kpl. Haluatko ladata tulokset nyt? Paina tästä.
Edistyneempi haku
löytyi 0 results

Selaa ilmoituksia

Valitse hakukriteerit:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Myydään – okt- tontti (Pirkanmaa / Tampere)

110 m2

Miksi rakentaisit vuokratontille???Multisillassa 500- 600 neliön upea tontti hallinnanjakosopimuksella ,oman pihan lisäksi yhteiskäyttöaluetta noin 320 neliötä, johon tulee siisti jätteiden lajittelupiste Molok, varastointi säiliöihin maan alle. Kulkuväylille ja autokatoksiin hellpohoitoinen asfaltti. Rakennuslupa myönnetty 110 neliön talolle ja autokatokselle. Valoisa etelärinne. Edullista asumista ja omaa rauhaa. Tämä on nähtävä. Harvoin tarjolla, älä siis aikaile!

65 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan pieni talo/mummon mökki Vahdolta (Varsinais-Suomi / Rusko)

Halutaan ostaa pieni talo tai mummon mökki Vahdolta. (alle 100 neliötä). Saa olla remontoitavaa.

130 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – omakotitalotontti (Pirkanmaa)

Halutaan ostaa omakotitalotontti Tampereelta tai ympäryskunnista, kuten Hämeenkyrö, Ylöjärvi, Nokia, Lempäälä, Kangasala. Myös muut huomioidaan jos sellainen tästä unohtui. Tontilta toivotaan puustoa sekä koon on oltava vähintään 5000 m2 mutta mieluiten 1 ha. Etäisyys Tampereen keskustasta max 20 minuuttia autolla. Toiveissa myös painevesimahdollisuus, muttei välttämätön. Hyvät liikenneyhteydet. Hintatoive 50 000€. Tontin valinta tapahtuu ominaisuuksiensa summana, joten jos jokin ei täsmää vaatimuksiin niin tarjoa silti ...

50 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Rivitalon pääty asunto tai paritalo (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan postinumeroalueelta 33530 rivitalon pääty asunto tai paritalo. Asunnossa tulisi olla 4 h+k. Mikäli harkitsen myyntiä, Ota yhteyttä ja tarjoa omaasi! Kaikkiin tarjouksiin reagoidaan.

360 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Persoonallinen omakotitalo isolla tontilla (Uusimaa)

Etsimme: Omakotitalo, joka on hyvässä kuntoa. (Emme etsi remontoitavaa taloa) Neliöitä 120-450m2. Iso piha: 800-10 000m2. (Mitä isompi, sen parempi) Ei naapureita lähellä, ei yleistä tietä lähellä. Rauhallinen, yksityinen, suojainen ja hiljainen sijainti siis. Plussaa jos on rinnetontti ja mäntymetsää sekä kalliota ympäristössä. Myös järven / lammen / meren läheisyys on plussaa. Ei peltojen keskellä vaan mieluiten rajoittuu metsään. Oma tontti. Asunnon pitää olla ...

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan yksiö tai pieni kaksio, uudesta remontin tarpeessa olevaan. Hinta max 170t... (Pohjois-Savo / Kuopio)

Ostetaan yksiö tai pieni kaksio Kuopion keskustasta, Puijonlaaksosta, Särkiniemestä, Niiralasta tai uudelta Haapaniemeltä. Sauna olisi oltava ainakin taloyhtiössä, parveke ehdoton. Uusi, uudehko tai remontoitavakin käy ja hyvä vuokralainen ei ole este. Tarjoa! Nopeat kaupat ilman ylimääräisiä kuluja!

170 000 €
Lue lisää...

Myydään – Paritalo (Uusimaa / Mäntsälä)

Myydään 5h + k (109,5 m2) käsittävä paritalohuoneisto Mäntsälän Kaunismäestä. (As Oy Mäntsälän Anttilanmäki) Rakennusvuosi 2006. Osoite: Kerkkäkuja 9. Asunto hyvä/ tyydyttäväkuntoinen. Asunnossa asunut pariskunta + 4-5 lasta. Suurempia remontteja asunnossa ei ole tehty lukuunottamatta keittiötä -12 + sisäseinien maalauksia. Yläkerrassa vessa ja pari makuuhuonetta ja alakerrassa kaksi makuuhuonetta lisää + olohuone, keittiö, toinen wc, kylpyhuone sekä sauna. Huoneissa vesikiertoiset patterit ja vessoissa + ...

205 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Kolmio keskusta-alueelta (Pirkanmaa / Tampere)

Etsinnässä 3h + k 70-80 neliötä Tampereen keskustan alueelta, tarkemmin Pyynikintorin ja rautatieaseman väliseltä alueelta. Parveke on suuri plussa, sekä mielellään ylimmistä kerroksista sekä taloyhtiöstä, jossa suurimmat remontit tehtynä. Huoneiston kunnolla ei niin väliä, kaikki otetaan huomioon. Pikaisetkin kaupat onnistuu, vapautuminen kuitenkin viimeistään syyskuun lopussa.

310 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan Länsi-Tampereelta OKT (vähintään 5h) (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan lapsiperheelle Länsi-Tampereelta OKT tai pari-/rivitalo. Alueina Tohloppi, Ikuri, Lamminpää, Haukiluoma, Epilä, Kaarila, Hyhky, Niemenranta, Niemi, Lielahti, Lentävänniemi, Villilä. Vähintään 5h (4mh + oh) ja minimissään 115m². Talon tulisi olla hyväkuntoinen, sillä emme etsi remonttikohdetta.

550 000 €
Lue lisää...

Myydään – Omakotitalo myynnissä Kaerlan alueella. (Varsinais-Suomi / Turku)

196 m2

Tämä kahdessa tasossa oleva omakotitalo etsii uusia asukkaita. Omakotitalo sijaitsee Turussa Kaerlan asuinalueella. Kaerla on viihtyisä alue, jonka läheisyydestä löytyy niin koulu, päiväkoti, lähikauppa kuin urheilukenttäkin. Alueelta kulkee hyvät joukkoliikenneyhteydet Turun keskustaan. Asunnosta löytyy kaksi-neljä makuuhuonetta, joten se sopii hyvin suuremmankin perheen tarpeisiin. Makuuhuoneiden lisäksi asunnossa on kaksi erillistä wc:tä, tekninen tila, olohuone, varastotilaa, autotalli, kotiteatteri- ja kodinhoitohuone. Takapihall ...

320 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – 60-70 luvun tasakattoinen talo (Uusimaa)

Ostetaan tasakattoinen 60-70 luvun tiilitalo (ei tiiliverhoiltu) pääkaupunkiseudulta, myös puu käy jos arkitehtuuri oikea, Saa olla rempattavaa isollakin kädellä, myy vaikka “purkukuntoisena”. Minimikriteerit ovat isot olohuoneen ikkunat ja mielellään atriumpiha mutta tämä ei pakollinen. Alkuperäisessä pohjassa olisi oltava 3 makkaria jolloin talon koko on suurinpiirtein oikea meille . Vesikiertoinen lämmitys plussaa. Tontin oltava min. 700m2. Hinta max 650 000€, mutta sillä pitäisi saada jo ...

650 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Etsitään siistiä omakotitaloa 4-5h+k (Päijät-Häme / Lahti)

Etsinnässä siisti omakotitalo ahtiala/kaarlaakso/viuha akselilta.

280 000 €
Lue lisää...

Myydään – Iso rivitalon päätyasunto Sipoossa (Uusimaa / Sipoo)

Myynnissä hyväkuntoinen rivitalon päätyasunto Etelä-Sipoossa, lähellä Söderkullaa.. Parkettilattiat, 3 makuuhuonetta, sauna, vaatehuone, 2 vessaa ja parveke. Meren läheisyydessä, kävelymatkan päässä uimapaikat ja lenkkipolut, hyvät palvelut lähellä, HSL:n aluetta ja moottoritietä kätevästi Helsinkiin puolessa tunnissa. Erinomainen lapsiperheelle, päiväkodit ja koulut ysiluokkaan asti muutaman kilometrin päässä. Rauhallinen sijainti luonnon keskellä ja silti lähellä Helsinkiä.

308 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Moderni noin. 100m2 omakotitalo (Uusimaa / Espoo)

Ostetaan Espoosta moderni 2000-luvun omakotitalo. Noin 100m2 (+-20m2). 4h+k (3 makuuhuonetta). Olohuoneessa korkea (yli 3m) huonekorkeus ja isot ikkunat.

620 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Etsitään omakotitaloa! (Varsinais-Suomi / Salo)

Hei! Etsimme omakotitaloa Salosta, ensisijaisesti Halikon alueelta. Toiveena hyväkuntoinen 2000-luvulla rakennettu talo, jossa minimissään kolme makuuhuonetta.

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – 3mh asuntoa takapihalla Tre, Lempäälä, Kangasala (Pirkanmaa / Tampere)

Perheemme on laajentumassa ja etsimme pikaisesti isompaa asuntoa itä/etelä Tampereelta, Kangasala, Lempäälä

340 000 €
Lue lisää...

Myydään – PARITALON PUOLIKAS VANTAAN ILOLA (Uusimaa / Vantaa)

100 m2

Paritalon puolikas Vantaan Ilolasta, 100 neliöinen 1,5 kerroksinen asunto velattomasta kahden asunnon yhtiöstä omalla tontilla. Korkealla olohuoneella ja ruokatilalla varustettu upea koti rauhallisella tontilla ja viihtyisällä naapurustolla. yläkerrassa 2mh joista toinen on aikanaan tehty kattoikkunallisesta parvesta. alakerrassa 1 mh khh, kh(wc istuimella) s wc oh k ruokatila eteinen. edulliset asuin kustannukset vastike 100e vesi kulutuksen mukaan. ilmälämpöpumppu , ja suora sähkö varaavalla lattialämmityksellä. viemärit ...

310 €
Lue lisää...

Myydään – Rivitalo lukupurossa (Uusimaa / Espoo)

78 m2

Kaksikerroksinen rivitalokolmio upealla paikalla päättyvän tien päässä. Parkkipaikalta alkaa metsäpolut, lähellä useita päiväkoteja, Mankkaan kaupoille n. 1km. Taloyhtiössä iso yhteinen alue, jossa keinut, hiekkalaatikko trampoliini ja pari vuotta sitten rakennettu huvimaja/grillikota asukkaiden käyttöön. Rinnetontti eli yläkerrasta sisään, jossa wc, avokeittiö, olohuone ja parveke. Alakerrassa 2mh, vaatehuone, kylpyhuone + sauna ja samassa tilassa wc. Toisesta makuuhuoneesta käynti pienelle pihalle, jossa iso terassi. Vapautuu vuoden ...

325 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – Rauhalliselle opiskelijalle asunto vuokralle Turusta (Varsinais-Suomi / Turku)

50 m2

Kunnolliselle opiskelijalle Turun keskustan/rannan/kupittaan läheisyydestä asunto vuokralle. 50m2/1-3h riittää, mutta isompikin voi olla. Maksan vuokran ajallaan, en polta/juhli, ei lemmikkejä ylipäätänsä kristilliset arvot!

400 €
Lue lisää...

Myydään – 4h rivitalo, Vuores (päätyhuoneisto) (Pirkanmaa / Tampere)

91 m2

Yksitasoinen neliö (päätyasunto) isolla pihalla, todella rauhalliselta ja lapsiystävälliseltä alueelta Vuoreksesta.

340 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan omakotitalo tai paritalo (Uusimaa / Mäntsälä)

Ostetaan pari- tai omakotitalo !! Neliöitä saisi olla noin 100. 3-4h+k. Huomioimme myös uudehkot rivitalot omalla pihalla. (Noin 100 neliötä) Sijainnin ei tarvitse olla keskustassa. Hinta noin 240 000e, saa tarjota. Olemme Kaikille vaihtoehdoille avoimia. Tarjoa rohkesti omaasi!!

240 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Halutaan ostaa omakotitalo (kivitalo) (Varsinais-Suomi / Turku)

Halutaan ostaa omakotitalo(kivitalo) alueelta: Turku/Raisio/Lieto, Ilmarinen Jos sinulla on tulossa myyntiin tähän sopiva talo, olethan yhteydessä viestillä.

500 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – 3-4h rt/pt/okt Tampere tai Kangasala (Pirkanmaa)

Etsimme puolisoni kanssa vähintään kahden makuuhuoneen kotia, joka olisi rakennettu 80-luvulla tai myöhemmin. Toivoisimme asunnon sijaitsevan Itä-Tampereella, mutta pidämme myös Kangasalaa varteenotettavana vaihtoehtona. Kylpyhuoneen toivomme olevan uusi tai remontoitu. Olemme valmiita myös joustamaan joistain toiveistamme, tarjoathan rohkeasti!

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Rivitalo / Paritalo 3h Tampere, Pirkkala, Lempäälä, Kangasala (Pirkanmaa)

Etsitään! Tampereen alueelta rivitalo tai paritaloasuntoa 3h. Mieluisimmat alueet: Itä-Tampere sekä etelä Tampereelta mm. Muotiala, Vuores, Veisu jne. Muutkin alueet huomioidaan! Myös lähikunnista ilmoituksessa mainitut etenkin Pirkkala kiinnostaa. – Uudehko / uudenveroinen – Isot remontin (putket yms) tehty. Pintaremonttia saa olla – Takapiha ja terassia Jos sinulta löytyisi asunto meille, niin tarjoa rohkeasti omaasi! 🙂

300 000 €
Lue lisää...

Myydään – 134m2 OKT Nikinmäki, Vantaa, 3+1 MH (Uusimaa / Vantaa)

134 m2

Harkitsen talon myyntiä, varsinaista päätöstä en ole vielä tehnyt.

330 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – 4h+k rivitalo-osake järven rannalta Tampere, Pirkkala, Kangasala, Lempäälä (Pirkanmaa / Tampere)

Etsinnässä hyväkuntoinen, mielellään remontoitu, rivitalokoti järvenrannasta tai välittömästä läheisyydestä alueena Ranta-Kaarila, , Villilä, Onkiniemi, Pirkkala. Toiveena, että pesutilat, yksi makuuhuone ja keittiö samassa tasossa., mutta ei välttämättä pakollinen, jos löytyy muutoin täydellinen.

500 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Puu tai hirsitalo maalta (Pirkanmaa / Lempäälä)

Etsimme taloa Lempäälän Kuljun tai Pälkäneen seutuvilta, max puolen tunnin matkan päästä Tampereelta. Huoneet: Oh, 3-4mh ja keittiö tai vähemmänkin huoneita, jos huoneet helposti muokattavissa omikseen. Ala-asteen ja päiväkodin lähettyviltä, järven läheisyys plussaa. Myös aukeaa maisemaa saisi olla. Jos kuvailut vastaa omaasi josta olet harkinnut luopua, olethan yhteydessä.

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Yksiö tai pieni kaksio Kontulasta / Vanha Vuosaari / Pihlajamäki (Uusimaa / Helsinki)

Hei, kiitos, kun luet ilmoitukseni! Etsin 1-2h asuntoa seuraavin speksein: Sijainti: Kontula, Vuosaari Taloyhtiö: Mielellään omalla tontilla, mutta katsotaan tapauskohtaisesti Koko: Max 40m2 Kunto: Kaikenkuntoiset käy Aikataulu: Ei ehtoja, lainalupausvalmiina Näin hyödyt, kun myyt suoraan ostajalle: – Kaupat sekä muutto sinun aikataulusi mukaan – Saat nopean tarjouksen – Säästät välityspalkkio

130 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan kolmio tai neliö! (Pirkanmaa / Tampere)

Moikka! Etsimme perheellemme rivitaloa, kolmio tai neliö. Mieluiten alueilta Holvasti,Risso,Atala,Linnainmaa,Leinola,Tasanne tai Kangasala. Otathan yhteyttä jos olet kiinnostunut myymään meille asuntosi 🙂

230 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan kaksio Muotialasta tai ympäristöstä (Pirkanmaa / Tampere)

Haluan ostaa kaksion Muotialasta, Veisusta, Korkinmäestä tai ympäristöstä.

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo Pohjois-Raumalta (Satakunta / Rauma)

Ostetaan omakotitalo Rauman pohjois puolelta. Esimerkiksi Kaaro, Paloahde, Kinno, Vesiniittu alueelta tai lähialueelta. Ihan maximi hinta 230 000€!

230 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Yksiö tai kaksio Tapiolasta tai lähialueilta (Uusimaa / Espoo)

Etsinnässä kaksio tai iso yksiö alkovilla alueelta Tapiola, Pohjois-Tapiola, Niittykumpu, Westend, myös Haukilahti saattaa tulla kyseeseen. Myös remonttia vaativat kohteet huomioidaan. Auton pysäköintimahdollisuus välttämätön.

300 000 €
Lue lisää...

Vuokrataan – Siisti yksiö Nokia 33 m2 alkaen 1.8 (Pirkanmaa / Nokia)

33 m2

Annetaan vuokralle alkaen alokuun alusta: Siisti yksiö alkovilla, keittiössä kaapistot ja koneet uusittu muutama vuosi sitten. Ikkunanäkymät vehreälle takapihalle ilta-auringon suuntaan. Autopaikka ja saunavuoro mahdoillista. Veden laskutus oman vesimittarin mukaisesti, ennakkomaksu 20€/kk. Rauhallinen sijainti, bussipysäkki lähellä, samoin Nokian palvelut.

460 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – Työssäkäyvä aikuinen ihminen etsii kaksiota Ypäjältä (Kanta-Häme / Ypäjä)

Olen siisti, työssäkäyvä aikuinen nainen. Etsin saunallista rivitalokaksiota Ypäjältä. Siisti piha, jossa ilkeää istuskella, on plussaa. Luottotietoni ovat kunnossa, enkä polta. Kotivakuutuksen otan tietysti. Minulla on sisäsiisti kissa, joka ei tuhoa paikkoja,

Lue lisää...

Ostetaan – Rivitalo/paritalo/erillistalo Laajalahti/Soukka/Laurinlahti alueilta (Uusimaa / Espoo)

Etsinnässä rivari – 4h – neliöitä väh. 90m2 mielellään. – Mieluiten väh. -90 rakennettu (tai 80-luvun lopulla) -Autotalli/varasto plussaa

400 000 €
Lue lisää...

Myydään – Paritalo Itä-Tampereelta, 83/107m² (Pirkanmaa / Tampere)

Syksyllä 2021 vapautumassa v.1993 rakennettu, 2016 laajennettu paritalo rauhalliselta ja viihtyisältä asuinalueelta. Mm. bussipysäkki ja leikkipuisto aivan vieressä. Oma piha ja pihatie takaavat omakotimaisen asumisen. Hyvin hoidettu pieni taloyhtiö, jossa edulliset asuinkustannukset (oma tontti). Viistokatto yläkerrassa, joten lattiapinta-alaa enemmän kuin ilmoitetut asuinneliöt antaisivat ymmärtää.

255 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Kerrostalo kaksio / kolmio Tampereelta (Pirkanmaa / Tampere)

Etsinnässä kerrostalo kolmio tai isompi kaksio Tampereelta. Mieluisimmat alueet: Tampellan alue, Lapinniemi, Pyynikki, Onkiniemi, Tammela, Ratina, Etu-Kaleva, Armonkallio. Myös muut alueet esim Härmälänranta huomioidaan! – Isot remontit esim. Putkiremontti tehtynä – Ei isompia remontteja tulossa – Parveke – Tarjoa omaasi, jos sinulla olisi tarjota meille sopivaa kohdetta.😊

280 000 €
Lue lisää...

Myydään – Tunnelmallinen puutalo päätyhuoneisto 3-tasossa, keskustan läheisyydessä (Varsinais-Suomi / Turku)

140 m2

Tunnelmallinen päätyhuoneisto 3-tasossa, keskustan läheisyydessä. Erityisen siistikuntoinen läpitalonhuoneisto. Keskikerros 55m2 ja laajennus vintille n.45m2 ja kellariin n.45m2,. Olohuoneessa kaunis kakluuni. Kph ja erillinen wc. yläkerrassa sauna ja kylpyhuone/wc. Alakerrassa iso huone sekä kylpyhuone/wc. remontoitu kauttaaltaan 2018-2021. Taloyhtiöllä iso, oma tontti, suojaisalla pihapiirillä. Autopaikka kuuluu osakkeeseen. Keskustan palvelut kävelymatkan päässä.

295 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – HALUTAAN VUOKRATA (Varsinais-Suomi)

Etsin yritykselle mahd. Pientilaa, taloa, tai erillisrakennusta. Turun ympäristö, mutta muukin sijainti mahdollinen. Kaikki tarjoukset otetaan 🐶 vastaan.

500 €
Lue lisää...

Ostetaan – rivi-, erillis- tai paritalo (Pirkanmaa / Tampere)

Etsinnässä rivi-, erillis tai -paritalo Tampereelta etelä tai itä puolelta. 100m2, 3-4h, k, sauna. Rakennettu 2010- luvulla.

350 000 €
Lue lisää...

Myydään – Hevostila 4.7 ha (Etelä-Savo / Pieksämäki)

190 m2

Erittäin rauhallisella ja kauniilla luonnonläheisellä paikalla sijaitseva hevostila 4.7 ha, josta peltoa 3 ha ja metsää 0,2 ha. Hevosaitaukset, vanhempi talli, pihatto, ulkona uudempi isohko varastorakennus. Kanoillekin valmis paikka. Tässä on upea mahdollisuus hevosharrastajalle, josta lyhyt matka Jyväskylän, Hankasalmen sekä Mikkelin raviradoille tai vaikka muuhunkin maalaistoimintaan, eläintenpitoon, ekologiseen elämäntapaan ja omavaraiseen toimintaan ja elämiseen. Jyväskylään vajaan tunnin matka, pieksämäelle vajaa puoli tuntia Oi ...

135 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Rivitaloasunto (pari- tai omakotitalo) alueelta Ulvila-Kokemäki (Satakunta / Harjavalta)

Haen rivitaloasuntoa, jonka koko on noin 70-80 neliötä, luonnonläheiseltä alueelta. Asunnon tulee olla yksitasoinen. Paritalo ja omakotitalokin käyvät, mikäli hoidettava tontti ei ole iso eikä istutuksia ole kovin paljoa, Jos tontti on metsäinen niin isompikin tontti on silloin mahdollinen. Alue, jolta asuntoa etsin, on Ulvilasta Nakkilan ja Harjavallan kautta Kokemäelle, myös lähialueet huomioidaan.

Lue lisää...

Ostetaan – rantatontti/mökki (Pirkanmaa / Nokia)

Tontti tai remontoitava mökki, oma ranta. Alueelta Rautavesi-Kulovesi-Kyrösjärvi-Pyhäjärvi. Muitakin kohteita ja alueita saa tarjota. Tontin koko saa olla 2000 m2 ylöspäin. Myös metsäpalsta huomioidaan.

230 000 €
Lue lisää...

Myydään – toimitila tai ultimaattinen poikamiesboksi. (Varsinais-Suomi / Oripää)

135 m2

Tarjolla jokaisen vannoutuneen poikamiehen “unelmakämppä”. Kokonaisuudessaan 411m2 kokonaisuus, jossa 209m2 hallitila ja 135m2 asuintilat 2-kerroksessa. Lisäksi asunnon yhteydessä oma autotalli ja kiinteistön tekninen tila. Hallirakennus rakennettu 2009 ja asuntoa rakennettu 2016 lähtien. Asunto on asumiskelpoinen, mutta osittain viimeistelemätön, eli loppukatselmusta ei ole tehty. Kiinteistö myydään velattomana ja valmiina sopimuksen mukaisesti. Kunnallinen vesi ja jätevesijärjestelmä umpikaivolla. Kiinteistön käyttömahdo ...

220 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – Helsingistä kalustettu koti lapsiperheelle lyhytaikanen 1-3 kk syksyllä 20... (Uusimaa / Helsinki)

Halutaan vuokrata Helsingistä kalustettu koti syksyllä loka-marras-joulukuu 2021 noin 1-3 kuukauden ajaksi. Perheasunto, vähintään 2 makuuhuonetta. Sijaintitoive: Kumpula, Käpylä, Arabianranta, Vanhakaupunki

1 200 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan omakotitalo tai paritalo Kauniaisista (Uusimaa / Kauniainen)

Haemme 150+ neliön kotia Kauniaisista nelihenkiselle perheelle. Olemme joustavia ominaisuuksien suhteen, eikä kunnolla tai tarkalla sijainnilla ole merkitystä.

800 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Pieni okt (Pirkanmaa)

Etsitään pienehköä okt, esim. rintamamiestaloa Pirkanmaalta 30-45min ajomatkan etäisyydellä keskustasta. Talossa saisi olla isohkot remontit tehtynä (esim. putket), pintaremontoitava kohde ok. Plussaa jos kylpyhuone nykyaikainen. Keittiössä oltava varaus astianpesukoneelle. Toiveena 2-3h+k, tärkeää että makuuhuoneen ja olohuoneen lisäksi talossa jokin erillinen soppi johon saa rakennettua työpisteen.

105 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan yksiö tai kaksio Alppila-Vallila-alueelta (Uusimaa / Helsinki)

Haaveena ylimmän kerroksen siisti asunto, joka vapautuisi heinäkuun loppuun mennessä.

320 000 €
Lue lisää...

Myydään – Kesämökki rantatontilla (Pohjois-Pohjanmaa / Pudasjärvi)

Iso tontti Syötteellä Kovalammella, oma ranta. Kesäasuttava mökki ja rantasauna.

70 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – Halutaan vuokrata omakotitalo (Keski-Suomi / Jyväskylä)

Kaupunkielämään kyllästynyt perhe haluaa vuokrata omakotitalon Jyväskylän lähiympäristön alueelta. Kokemusta maalla elämisestä löytyy jonkin verran. Perheessä 2 aikuista ja 2 kouluikäistä lasta. Lemmikkejä ei ole. Koko perhe meillä tykkää tehdä pihahommia, joten mm. nurmikon leikkuu hoituu, puutarhanhoito, puidentekohommat, lumenluontihommat onnistuu ja myös pienet nikkaroinnit asiasta riippuen. Etsimme kaksikerroksista vähintään 4h+k+s puutaloa. Emme odota mitään priimakuntoista taloa, mutta sisäilmaongelmia ei talossa saa olla ja ko ...

700 €
Lue lisää...
VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot