fbpx
  • 34
  • 34
click to enable zoom
Ladataan karttaa...
Hakutuloksia ei löytynyt.
open map
Näkymä Tavallinen Satelliitti Hybridi Maasto Oma sijainti Koko näytön tila Edellinen Seuraava
Näet numeroina montako kohdetta kultakin alueelta löytyy. Jos haluat tutkia ilmoituksia tarkemmin, klikkaa kartasta haluamaasi kohtaa.

Sulje tämä neuvo klikkaamalla tätä ilmoitusta.
Edistyneempi haku
Tuloksia löytyi 0 kpl. Haluatko ladata tulokset nyt? Paina tästä.
Edistyneempi haku
löytyi 0 results

Selaa ilmoituksia

Valitse hakukriteerit:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Ostetaan – kerrostalo kaksio Tampereen keskustan läheisyydestä maailmaa kiertäneelle sirkusart... (Pirkanmaa / Tampere)

Hakusessa hintahaitarilla 150 000 – 200 000 € mukava kaksio, pinta-alaltaan mieluiten min. 40m². Kaupunginosista kiinnostaa erityisesti Tammela, Armonkallio, Jussinkylä, Kyttälä ja Etu-Kaleva, Muutkin lähellä olevat alueet toki käy. Haaveissa olisi asunto, jossa olisi parkeveke, olohuone olisi yhteydessä keittiön kanssa sekä asunnosta löytyisi mysökin mahdollisesti vaatehuone. Nyt esiintymisura on tuonut minut takaisin Tampereelle ja haluaisin löytää rakkaan kodin itselleni, omalta kotiseudultani.

200 000 €
Lue lisää...

Myydään – Rivitalo kolmio 80m² (Kanta-Häme / Janakkala)

Rivitalo kolmio hyvältä sijainnilta kauriinmaalta. 3h+k, khh, wc, sh, s ja ulkovarasto. Hyvin pidetty koti, hyvillä lenkkipoluilla. Rauhallinen taloyhtiö.

160 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – 3-4h asunto (Helsinki, Espoo, Vantaa) (Uusimaa / Helsinki)

Etsitään 3-4 h saunallinen kerrostaloasunto/rivitalo Helsingissä (ei Itä-Helsingissä), Espoossa tai Vantaalla (Viertola, Hiekkaharju) Pääkriteerit: Oma tontti (Vuokratontti käy sopimuksen riippuen) Ei maan tasalla kerrostalo asunto Selkeät asiakirjat Min. 68m2 Hyvä pohja (normaali kokoiset huoneet, hyvä korkeus)

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Asunto tesomalta 2-3h+k (Pirkanmaa / Tampere)

Hakusessa kaksio tai kolmio Tesomalta. Tulevat isommatkaan taloyhtiöremontit eivät ole ongelma. Myös asunnon remontin tarve lähinnä plussaa. Nopeat kaupat onnistuvat sopivan kohteen löytyessä. Tarjoa rohkeasti.

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – 4h + keittiö (Uusimaa / Espoo)

Haluamme ostaa osoitteesta Keijumäki 1, 4h + k (86 m2) mielellään ylimmistä kerroksista.

360 000 €
Lue lisää...

Myydään – Paritalo 105m2 (Kanta-Häme / Hämeenlinna)

105 m2

Valoisa, avara, persoonallinen 105m2 paritalohuoneisto 4-5h+k+s+psh/khh+2xWC. Olohuoneessa korkea viisto katto, joka tuo avaruutta ja tilan tuntua. 3 makuuhuonetta ja neljäs tila, joka voi toimia vaikka työhuoneena. Tilava lasitettu terassi tuo yhden huoneen lisää pitkälle syksyyn. Keittiö ja koneet uusittu -19. Autolle katospaikka, Pienehkö mutta suojaisa ja satoa tuottava piha, vuokratontti. Erilliset lämmin ja kylmä varasto. Rauhallinen sijainti päättyvän kadun päässä. Luolajan alakoulu kivenheiton päässä. ...

237 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Pirkkalasta pihallinen asunto (vähintään 4 huonetta) (Pirkanmaa / Pirkkala)

Etsimme Pirkkalasta pihallista vähintään 4 huoneen asuntoa. Bussiyhteydet tärkeitä, joten sijainti läheltä Naistenmatkantietä. Asunnon valmistumisvuosi mielellään tältä vuosituhannelta. Kaupat voidaan tehdä tarvittaessa nopeastikin!

310 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – Etsitään kaksiota Helsingin kantakaupungista (Uusimaa / Helsinki)

Etsin kaksiota Punavuoresta/Etu-Töölöstä 1900-luvun alussa rakennetusta talosta. Toiveena siisti/uusittu avokeittiö sekä kylpyhuone. Vuokra max. 870e, vähintään 35 neliötä. Kanssani asuu välillä pieni koira (chihuahua). Luottotiedot kunnossa, en tupakoi. Etsin pitkäaikaista kotia.

870 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ensiasunto kantakaupungista (Uusimaa / Helsinki)

Haussa ensiasunto kantakaupungin, Käpylän, Kumpulan ja Kulosaaren alueelta. Budjetti mainittu ohessa, mutta haen asuntoa mielellään 1.4. alkaen, joten olen valmis tinkimään asunnon kunnosta ja varustelutasosta. Tarjoa!

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – 4 mh omakotitalo tai huoneisto (Pirkanmaa / Tampere)

Etsimme isoa perheasuntoa Tampereelta/Pirkkalasta. Rauhallinen sijainti rannan läheisyydessä (oma ranta).

600 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – 3-4h+k Munkkiniemi-Meilahti-Ruskeasuo-Etelä-Haaga (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme perheellemme kerros/rivitaloasuntoa 3-4h+k akselilla Munkkiniemi-Etelä-Haaga-Ruskeasuo-Meilahti. Sauna iso plussa! Toiveena kolme makuuhuonetta tai mahdollisuus sellaisiin. Neliöitä noin 80-100. Remonttikohdekin käy, mutta taloyhtiössä/kiinteistössä mielellään isot remontit tehty. Valmius nopeisiin kauppoihin! Ota yhteyttä, jos olet harkinnut asuntosi myyntiä.

600 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo (Varsinais-Suomi / Turku)

Tarjoa omakotitaloa Turusta merellisessä ympäristössä, aluetoiveina Kaistarniemi, Moikoinen ja Papinsaari. Vähintään 4 mh. Rakennettu 2000-luvun jälkeen, huomioimme myös vanhemmat ja myös purkukuntoiset ok-talot ja tontit.

700 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – 4-5h+k omakotitalo, erillistalo tai paritalo Tampereelta tai lähistöltä, myös vaiht... (Pirkanmaa)

Ostetaan 4-5h+k omakotitalo, erillistalo tai paritalo Tampereelta tai lähistöltä. Myös rivitalon päätyä voidaan harkita. Pientä pintaremonttia voidaan tehdä, mutta ei kannata tarjota isoja remppakohteita. Jos vaihdossa kiinnostaa erinomaisessa kunnossa oleva erillistalokolmio Itä-Tampereelta, sellainen vapautuu meiltä kun uuden löydämme. Tarjoa meille kotia tietojen, kuvan ja mielellään pohjakuvan kera! Etuovea selataan ahkerasti, joten siellä olevia ei kannata tarjota.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Pari- tai rivitalo Oulunkylästä (Uusimaa / Helsinki)

Nelihenkinen perhe etsii uutta kotia Oulunkylän ympäristöstä. Asunto voi olla uusi tai vanhempi, kunnolla tai tulevilla remonteilla ei ole väliä. Nopeat kaupat onnistuvat!

600 000 €
Lue lisää...

Myydään – Juhannuskylä 2h+k+s+alkovi (Pirkanmaa / Tampere)

49 m2

Virallisten 49.5 neliön lisäksi lattiapinta-alaa lähes 10 neliötä lisää. Hyvin taloyhtiön remontit tehty julkisivuremontin (käynnissä) jälkeen. Puutaloyhtiön palomuurissa kerrokset 2 ja 3. Olohuoneessa tunnelmaa ja lämpöä tuo kakluuni.

228 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Kuivanmaan/mummonmökki (Päijät-Häme)

Etsin pientä, 25-60 neliön kokoista, mielellään talviasuttavaa kuivanmaan mökkiä/mummonmökkiä viihtyisällä pihapiirillä. Sijainti maksimissaan 50 kilometrin päässä Lahdesta, myös Kanta-Häme ja Kymenlaakso jne..Mökin tulee olla sähköistetty, vesi saunaan/keittiöön. Lisäksi sen tulee olla hyvässä peruskunnossa.. Mökin etsintä on jatkunut jo pari vuotta, mutta ehkä vihdoinkin tärppää! Kiitos!

Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo Salosta (Varsinais-Suomi / Salo)

Ostetaan omakotitalo Salosta.

500 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo, Pirkkalan Kurikka tai sen läheisyys, koko noin 150 m2, hinta max. 500 ... (Pirkanmaa / Pirkkala)

Perheemme on kiinnostunut ostamaan omakotitalon Pirkkalan Kurikasta tai sen läheisyydestä, koko noin 150 m2, hinta max. 500 teur. 4 makuuhuonetta. Oma tontti.

500 000 €
Lue lisää...

Myydään – Rivitalo 107,5m2 5h + k (Pirkanmaa / Pirkkala)

108 m2

Soljassa rivitalon päätyasunto Pyhäjärven tuntumassa järvimaisemin, rajoittuu metsän reunaan. Ihanan rauhallinen asunto luonnon läheisyydessä. Alakerrassa k, oh, mh ja kylpyhuone. Yläkerrassa 3 mh ja kylpyhuone saunalla. Asunnossa kaksi omaa ulkovarastoa ja pistokkeellinen autokatospaikka. Vastike 370e kk sisältää tonttivuokran. Myyntihinta 355 000 sis autokatososakkeen Rakennuttaja Sievi 2019, paradico as oy. Vapautuu 07-08 2021

355 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Haussa valoisa ja avara koti Länsiväylän varrelta (Uusimaa / Espoo)

Etsinnässä omakotitalo / paritalo / rivitalo Espoon alueelta, Länsiväylän varrelta (lähellä merta). Avara ja valoisa, 3 makuuhuonetta, oma piha, 110-150 neliötä. Uudehko. Mieluiten kivitalo.

720 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan merenrannalta tontti/ talo. (Varsinais-Suomi)

Ostetaan merenrannalta tontti tai talo. Kaarina / Turku ( ei Kakskerta).

1 200 000 €
Lue lisää...

Myydään – 3h+k+s Ikaalisten vanhasta kauppalasta (Pirkanmaa / Ikaalinen)

Myynnissä pienkerrostalon ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva valoisa kolmio Ikaalisten vanhan kauppalan kauniissa ympäristössä. Asuntoon on tehty pintaremontti 2011. Sauna sekä kylpyhuone on täysin remontoitu 2014. Asunnossa on lasitettu parveke, mistä näkyy järvi. Taloyhtiö sijaitsee erinomaisella paikalla, sillä järvi ja ulkoilumahdollisuudet ovat kivenheiton päässä. Kirjasto ja yläaste sijaitsevat ihan vieressä, Valkean ruusun koulu ja päiväkoti sekä liikuntahalli ovat noin 1,5 kilometrin päässä. Terveyskeskus, apteekki ja kaupat ...

105 000 €
Lue lisää...

Myydään – Rintamamiestalo hyvien kulkuyhteyksien lähellä (Uusimaa / Tuusula)

110 m2

Olen laittamassa myyntiin Tuusulan Jokelassa 930 neliön määräalan nykyisestä 1880 neliön tontista. Lohkottavalla tontilla on vuonna 1951 rakennettu kaunis n. 110/ 170 neliön rintamamiestalo rauhallisella pientaloalueella Jokelan palveluiden kupeessa. Talo on ollut lämpimänä ja jatkuvassa asumiskäytössä valmistumisvuodesta lähtien. Mahdollista ostaa myös koko tontti, mutta alustavasti kyse määräalasta. Myös viereinen reilun 1000 neliön tontti mahdollista ostaa ja laajentaa pihapiiri liki 3000 neliöön. Matkaa Jokelan keskustaan ...

149 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan rivitalokoti (Pirkanmaa / Nokia)

Ostetaan Nokialta rivitalo 2h+k reilun kokoisella pihalla. Koko Nokian alue huomioidaan, Ensisijaisena toiveena hyvä kulkuyhteys porintielle, tai turuntielle.

130 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – omatonttinen kaksio/kolmio Tampereen keskustan läheltä (Pirkanmaa / Tampere)

Haussa omatonttinen kaksio tai kolmio Tampereen keskustan läheltä (max 30min kävely keskustaan), mieluiten Tammelasta. Ei saunaa eikä sähkölämmitystä, parveke löydyttävä. Ei väliä onko uudiskohde vai vanhempi eikä pieni remontointitarvekaan pelota 🙂 Toiv. isoimmat taloyhtiön remontit tehty. Muutolla ei ole kiire, eli ei haittaa vaikka vapautuisi vasta myöhemmin. Min 50m2. Max 250 000 asunnon sijainnista, kunnosta ym. riippuen. Laita matalalla kynnyksellä viestiä kuvien kanssa! (Huom. ...

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Pieni 4-5h+k akselilla Niemenmäki, Munkkivuori, Pikku-Huopapahti, Etelä-Haaga, Munk... (Uusimaa / Helsinki)

Etsinnässä tehoneliöt 4-5h+k mahd. läheltä Munkiniemen ala-astetta! Toiveena neljä (pientä) makuuhuonetta tai mahdollisuus sellaisiin. Myös remppakohteet kiinnostaa!

460 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – 2hk (Pirkanmaa / Tampere)

Tampereelta Vuoreksesta tai Peltolammilta mielellään.

600 €
Lue lisää...

Ostetaan – Rivitalo-asunto 2-3h (Päijät-Häme / Lahti)

Etsinnässä Lahti-Hollola alueelta uudehko rivitalo-asunto/paritalo, 2 (-3h ), max. 70m2, etelä-piha olisi mieluisa.

Lue lisää...

Ostetaan – 4h+k Matinkylän alueelta, max.hinta 320 000€ (Uusimaa / Espoo)

Ostetaan hyväkuntoinen 4h+k Matinkylän alueelta. Vaatehuone toiveena, mielummin ilman saunaa. Tuleva putkiremontti/muu isompi remontti lähiaikoina ei haittaa. Toive Aapelinkatu ympäristöineen. Muuttoajankohta joustava. Toive ensimmäinen kerros tai hissi.

320 000 €
Lue lisää...

Myydään – Kerrostalo kolmio (Etelä-Karjala / Lappeenranta)

V. 1983 valmistuneessa kerrostalossa myynnissä kolmio. Palvelut ja yliopisto kävelymatkan päässä.

80 000 €
Lue lisää...

Myydään – 4h+k+parv (79m2) Munkkiniemessä, 345 000€ (Uusimaa / Helsinki)

79 m2

79 neliön hyväpohjainen perheasunto (4h+k, parv) tulossa kohta myyntiin Munkkkiniemessä. Aarne Ervin suunnittelemassa, 1953 rakennetussa talossa Huopalahdentien varrella. Kiva vihreä piha ja kaunit näkymät ikkkunoista. Metsä- ja puistoalue alkaa käytännössä takapihalta, silti Munkan korttelipalvelut vieressä. Todella hyvät yhteydet. Huopalahdentien liikenne ei kuulu sisään eikä pihalle. Hyvin rakennettu ja pidetty taloyhtiö. Katto, julkisivut, parvekkeet, ikkunat uusittu. Putkiremontti alkaa syksyllä 2021. Oma tontti. 2. krs, ei ...

345 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo (Uusimaa / Pornainen)

Väh 3h, sauna, takka

160 000 €
Lue lisää...

Myydään – Remontoitu kerrostalokaksio 57,5 m2 Multisillassa (Pirkanmaa / Tampere)

Äskettäin pintaremontoitu 57,5 m2 kokoinen kaksio. Yhtiö sijaitsee päättyvän Kitiniitynkadun päässä suojaisalla tontilla. Multisillan alueella ainoita taloyhtiöitä, jossa on jo tehty kaikki suuret remontit ja perusparannukset. Myydään remontoitu 57,5 m2 kaksio (kk/kph/vh) Tampereen Multisillasta. Tästä sopiva asunto vailla huolia yhdelle, kahdelle, pienelle perheelle tai sijoitukseen. Asunto on pintaremontoitu 2020-2021 kuluessa kauttaaltaan. Keittiökaappien ovet on vaihdettu pintaremontin yhteydessä. Lattiamateriaalina asunnossa on l ...

68 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – yksiö Vantaalta (Uusimaa / Vantaa)

Etsinnässä 20-35 neliöinen yksiö alle tunnin matkan päästä Kalasatamasta ja Helsingin keskustasta julkisilla kulkuvälineillä. Mieluiten linjasaneerattu ja julkisivukorjattu, mutta tutustun myös muihin kohteisiin. Lainalupaus neuvoteltu pankin kanssa, joten valmius tarvittaessa nopeaan kaupantekoon.

100 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Rivi-, pari- tai erillistalo kivalla pihalla (Uusimaa / Espoo)

Ostetaan vähintään 4h+k (noin 95m2 ->) omalla tontilla ja pihalla. Rakennusvuosi min. 1995. Sijainti mieluiten Leppävaaran suuralueella. Mahdollisuus nopeaan kaupantekoon.

500 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – 2-3h asunto Länsi-Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan 2-3h asunto. Alueet Etelä-Haaga, Haaga, Pohjois-Haaga, Lassila, Kivihaka, Tali, Munkkivuori, Munkkiniemi, Niemenmäki Kaikki kuntoiset asunnot käy

220 000 €
Lue lisää...

Myydään – Rivitalokolmio Pirkkalassa, 3h+k+2xwc+kph+sauna+terassi+parveke (Pirkanmaa / Pirkkala)

Minulla on myynnissä rivitalokolmio vuonna 1989 rakennetussa yhtiössä Pirkkalan Vähäjärvellä. Asunto kahdessa tasossa, ulko-ovi yläkerrassa (rinneratkaisu). Yläkerrassa keittiö, wc ja olohuone; alakerrassa 2 makuuhuonentta, vaatehuone, kylpyhuone saunalla ja wc:llä sekä oleskeluaula/olohuone. Neliöitä yhteensä 83m2, lisäksi kylmä ulkovarasto sekä kaksi autopaikkaa, joista toinen katoksessa. Asunto lämpenee edullisella kaukolämmöllä. Suojaisa ja reilunkokoinen takapiha rajoittuu tuija-aitaan, etupiha metsään (joka on virkistysaluetta e ...

220 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – iso kaksio tai kolmio parvekkeella Kantakaupungista (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme uutta kotia! Ostetaan asunto alueilta: Töölö, Kamppi, Punavuori, Kaartinkaupunki, Ullanlinna, Eira, Kruununhaka, Kallio, Hietalahti tai Siltasaari. Kaupat voidaan tehdä nopeastikin. Noin 60-85m2.

670 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Rivitalokolmio (Kanta-Häme / Hämeenlinna)

Ostetaan Hämeenlinnasta rivitalokolmio mieluummin kaupungin länsipuolelta.

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Kerrostalo/omakotitalo keskustan kupeesta (Pirkanmaa / Tampere)

Pieni perheemme etsii vähintään kolmiota keskustan lähettyviltä. Alueina Käpylä, Lapinniemi, Pyynikki, Tampella, Hämeenpuisto, Petsamo ja Pispala ovat lähellä sydäntä. Oma tontti plussaa. Pieni remontointi ei meitä haittaa, joten ole rohkeasti yhteydessä, jos olet myymässä asuntoasi. Vanha koti on jo myyty ja asuntolaina valmiiksi neuvoteltu, joten olemme sopivan kohteen löytyessä valmiita erittäin nopeisiin kauppoihin.

560 000 €
Lue lisää...

Myydään – Tulossa myyntiin tosi kivalta paikalta omakotitalo (Uusimaa / Vantaa)

170 m2

Tulossa myyntiin keväällä Päiväkummusta Ylermintie1 / Siporex talo RV 2001. Talossa170 neliö… 4 makuuhuonetta sekä olohuone!/keittiö / kellari sekä ullakko autokatos

480 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Vantaa/Helsinki: 90-120 neliöinen vuoden 2000 jälkeen rakennettu omakoti-, pari-, r... (Uusimaa)

Haetaan nyt alueelta Itä-Vantaa/Helsinki hyvässä kunnossa olevaa 2000-luvun jälkeen rakennettua omalla tontilla olevaa omakoti-, pari-, rivi- tai erillistaloa. Ensisijaisena toiveena yksitasoinen, kodinhoitohuoneen ja kahden pöntön omaava asunto/talo, jossa olisi oltava myös paljolti säilytystilaa. Keittiön ja kylpyhuoneen tulisi olla hyvässä kunnossa ja oma sauna. Takapihan tulisi olla aidattavissa ja kaksi autopaikkaa löydyttävä. Takka ja edes osittain katettu terassi olisi suuri plussa. Hyvät ja nopeat yhteydet ...

430 000 €
Lue lisää...

Myydään – 180m2 hirsitalo maaseudun rauhasta (Kanta-Häme / Hämeenlinna)

Näin ennakkomarkkinointina; Olemme myymässä yhdessä puolisoni kanssa omakotitalomme Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan rajalta. Automatkat; Hämeenlinnaan 30min, Tampere 35min, Toijala 15min, Iittala vajaa 10min. Toiminut Tampereen ja Hämeenlinnan eläjien “kompromissikotina”. Talo on 1800- luvun lopulta, kirjattu kirkonkirjoihin 1907. Toiminut suurimman osan elämästään kauppana, mutta otettu huvila käyttöön 80 -luvulla. Olemme saneeraaneet taloa aikalailla eli isot remontit ovat takanapäin. 2018-2021 on tehty: Viemärit, putket, jät ...

230 000 €
Lue lisää...

Myydään – 3h+k+s Haapalinna (Pirkanmaa / Tampere)

72 m2

3/4 kerroksen kolmio, jossa lasitettu parveke. Makuuhuoneista ja keittiöstä näkymä Vaakon pientaloalueelle ja viheralueelle. Kylpyhuone ja sauna remontoitu kauttaaltaan sekä uusittu kaikki 2019 ja keittiö 2016 remontoitu. Lattiat laminaattia ja seinät maalattu/tapetoitu. Hyvät liikenneyhteydet ja keskustaan useita liikennelaitoksen linjoja, asumista keskustan tuntumassa. S ja K Market lähellä, sekä koulut ja tarha. Vaakonlammin alue tarjoaa paljon harrastusmahdollisuuksia. Näytöt sopimuksen mukaan.

176 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – 3h tai 4h rivitalo tai paritalo Itä-Tampereelta (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan 3h tai 4h rivitalo tai paritalo Itä-Tampreelta. Etsimme ensisijaisesti muuttovalmista kotia, mutta myös pientä pintaremonttia voisi toteuttaa. Eli rohkeasti vain omaa tarjoamaan, jos ei ole vielä myyntiin ehtinyt laittamaan. Meille sopii kaupat hyvin ilman välittäjää/välittäjäliikettä, joten säästyy myös välityspalkkiolta! 🙂 Mikäli sinulta löytyisi myyntiin etsimäämme, ota rohkeasti yhteyttä.

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Suuri keskusta-asunto wanhasta kivitalosta (Varsinais-Suomi / Turku)

Ostetaan yli 130 neliöinen kerrostaloasunto Turun keskustasta. Wanha kivitalo (vanhempi kuin 1930-luvulta). Ylimmät kerrokset tai rauhaisa katu, hyväkuntoinen yhtiö, isot rempat tehty. Itäpuoli tai ydinkeskusta, ei esim. Läntinen pitkä.

600 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo Vuoreksesta (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan omakotitalo Vuoreksen alueelta. Min. 4-5 makuuhuonetta, yli 150 neliötä huoneistoala. Myös muunlaisista taloista otamme kuitenkin mielellämme vastaan myyntitarjouksia.

700 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Porvoosta paritalo/rivitalo (Uusimaa / Porvoo)

Etsimme Porvoosta rivitaloa/paritaloa/ omakotitaloa jossa oma piha, 2-4 huonetta, takka olisi iso plussa ja oma tontti. Mieluiset alueet Huhtinen ja Järnböle mutta ei pois suljeta muita alueita kokonaan. Nopeat kaupat onnistuu, koska asumme vuokralla tällä hetkellä:)

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – joustavasti kaksio Pikku-Huopalahdesta tai Pohjois-Meilahdesta (Uusimaa / Helsinki)

Etsin omaan käyttöön kaksiota Pohjois-Meilahden (00270) tai Pikku-Huopalahden (00300) alueelta. Asunnon kunnon ei tarvitse olla mikään täydellinen. Parveke, sauna ja hyvin hoidettu yhtiö ovat isoja plussia. Hitas-talonyhtiötkin kelpaavat vallan mainiosti. Toivoisin, että neliöitä uudessa kodissani olisi vähintään 45. Budjettini joustaa yli 300 000 euron. Olen jo hankkinut pankin lainalupauksen ja käsirahakin odottaa tilillä valmiina kohdettaan eli kaupat onnistuvat tarvittaessa nopeasti. Jos et ole vielä ...

320 000 €
Lue lisää...

Myydään – Mahdollisesti tulossa myyntiin kevään/kesän 2021 aikana: OKT, Vantaa, Rekola (Uusimaa / Vantaa)

180 m2

Omakotitalo Vantaan Rekolan parhaalta paikalta, korkeiden mäkien päältä, päättyvän tien varressa. Vuonna 1982 valmistunut 1,5-2 kerroksinen omakotitalo 930m2 omalla tontilla. Talossa 3x mh, oh, k, kph, th, khh, ph, s, 3x vh, var, at. Asuinneliöt n. 140m2 + lämpimät varasto 22m2 sekä autotalli 20m2. Paljon säilytystilaa ja yhdestä n. 9m2 vaatehuoneesta saa helposti vaikka työhuoneen. Talo on sisältä remontoitu täydellisesti vuonna 2010. Kaikki märkätilat ...

460 000 €
Lue lisää...