• 12123
  • 12123
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Vuokrataan – Annetaan vuokralle RT 2H+K+S+vh

RT kaksio 60m2, uskomattoman hienolla paikalla, SAIMAANHARJULLA, jossa luonto ja Saimaan rannat alta muutaman sadan metrin päässä. Uimaranta, veneranta sekä parin km päässä Kirkonkylän rannat ja terveysasema.
Iso suojaisa takapiha.

Asunnon läheisyydessä on kaikki tarpeelliset palvelut ja mummo pääsee rollaattorilla, etu-oven rampin avulla kulkemaan helposti asioille kauppoihin , S+K-kaupat, jätteen lajittelupiste, rautakauppa, apteekki, parturit, lounas- sekä pizza ravintola, otto-piste, posti, hieroja, atk-liike..jne

Ainoastaan n.12km päässä Lappeenrannan keskustasta. Kaupungin läheisyydestä huolimatta Saimaanharju tarjoaa monipuoliset liikuntamahdollisuudet luonnossa, Järvellä uistellen kuhaa tai lohea tai vain retkeillä ja nauttia elämästä. Hyötyliikkujan unelma on kävely/pyörätie LPR:taan. Kuntoilijalle löytyy pururadat sekä erilaiset jumppa puistot ja kuntosali kaikki tietetysti kauniin luonnon keskellä raikkaan tuulen puhaltaessa Saimaalta. Lisäksi parinsadan metrin päästä löytyvät urheilukenttä, juoksuradat ja jalkapallo viheriö. Tämän läheisyydessä on talvisin luistelukaukala ja Saimaan jääradat.

Erilaiset kerhot ja tapahtumat sekä kyläyhdistyksen lähettämä tervehdys tekevät paikasta ystävällisen ja turvallisen paikan viettää kesäpäivät patikoiden, retkeilemällä lähisaaristoon, tai vaikka Saimaata pitkin Savonlinnaan. Friisbeegolf ja esim nuorten kerhotoiminta on monipuolisesti järjestetty nuorten kerhotiloja myöten. Pienessä kylässäkoulussa kasvavatat huomaavaiset, kohteliaat sekä uber kiltit lapset.;-)

Muuta idylliseen ympäristöön, jossa haluat viettää myös eläkepäivät. Kuten naapurin pariskunta Espoosta ja kesäisin kunnan väkiluku kolminkertaistuu lomailijoista.

Tästä teille moderni kesämökki/koti, turvapaikka koronalta, etätyöpiste ja uus

Kotisi. Vapaa 15.9 alkaen. Muutatko heti?

Velaton yhtiö, säännöllisesti huollettu, ei tulossa suuria remontteja. Vuokraan lisätään vesimaksu ennakko ja tasauslasku 1xvuosi

Perustiedot

Toiminto:
Kategoria:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 12123
Hinta: 580 €
Kiinteistön koko: 59 m2
Huoneita + K (*): 2
Makuuhuoneita: 1
Wc:eitä Kpl: 1
Rakennusvuosi: 1978
Asunnon Tyyppi: Rivitalo
Varasto
Ulkovarasto
Pintaremontoitu
Sauna
Putkiremontoitu

Kohteen kuvat

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.

VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot