• 3878
  • 3878
  • 3878
  • 3878
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Ostetaan asunto – Asunto kaupoilla

Elikkäs unelmien koti sijaitsisi hyvien kulkuyhteyksien lähellä kantakaupungin alueella. Koti olisi ylimmässä kerroksessa hissitalossa. Parveke on missä tuulettaa siivouspäivänä petivaatteita. Vessoja kaksi, tilava keittiö ja iso olohuone, sekä kaksi makuuhuonetta. Kaappitilaakin on niin, että vois muillekkinjakaa. Kodin pinnat olisi valmiiksi kauniit ja tyylikkäät. Remonttihuolia ei olisi vähintään 20 vuoteen edessä. Ah mitä elämää…
Sitten herätään todellisuuteen ja myönnetään, että pankista saatiin lainalupaus 200000€.

Realistisempia toiveita… Asunto olisi käynyt jo putkiremontin ja julkisivuremontin ja kattoremontin ja kaikki mahdolliset isommat remontit, niin ettei tosiaan niistä ainakaan 20 vuoteen tarvitse murehtia. Vaihtoehtoisesti asunto on niin “uusi” ettei kyseiset remontit ole edes ajankohtaisia vielä 20 vuoteen.

Pientä pintaremonttia ollaan valmiita tekemään jos muuten kaikki natsaa. Parempi tietysti mitä valmiimpaa niin sen parempi, kun ei mitään kovin käsistä käteviä ukon kanssa olla ja rahaa ei oo ylimäärästä. Sen uuden kodin hinta tosiaan ihan maximissaan tuo 200000€, mutta mielummin vähän alle niin saadaan ostettua uusia kalusteita näiden puklusten ja pissasten tilalle.

Neliöitä saisi olla mielummin liikaa kuin liian vähän. Ihan minimi 62 ja silloinkin pohjan tarvii kyllä olla tosi toimiva, että mahdutaan. Nyt ollaan totuttu asumaan leveästi 84neliöisessä kolmiossa, jossa on 2 vessaa. Kaksi makuuhuonetta riittää kolmas ei oo haitaks. Keittiöön pitää mahtua ruokapöytä tai jos avokeittiö niin pohja taas ratkaisee. Vessoja jos on kaksi niin great, mutta kyllä me yhdelläkin pärjätään.

Sijainti on semmonen ahdistus. Nyt ollaan asuttu ihanassa Arabiarannassa ja haikea viedä lapsi pois täältä upealta alueelta johonkin “slummiin”. Kulkuyhteydet kuitenkin ratkaisee enemmän kuin asuinalueen rauhallisuus, koska emme autoa omista. Juna asemat joille olisi hyvä olla lyhyt kävely matka ovat: Pasila, Käpylä, Oulunkylä, Pukinmäki, Malmi, Huopalahti, Pohjois-Haaga tai Kannelmäki. Maunula on alue josta mies pääsisi työpaikalleen Otaniemeen suoraan bussilla ja minä töihin Malmille, eli Maunula on poikkeus juna ja metro ratojen ulkopuolella. Metroradan varrelta lähes kaikki alueet käyvät, kunhan on metrolle lyhyt kävelymatka.
Itä-Helsingissä mieluisin alue olisi Myllypuro ja Puotila. Muissa Itä-Helsingin alueissa hinnan ja pintojen upeus painaa enemmän.

Perustiedot

Toiminto:
Kategoria:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta: Ei määritetty

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 3878
Hinta: 200 000 €
Asunnon Tyyppi: Kerrostalo
Parveke

Kohteen kuvat

Ei kuvia.

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.