• 7729
  • 7729
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Ostetaan asunto – 150-200 m2 OKT Oulun eteläosista

Etsimme hyvän sisäilman omaavaa omakotitaloa allergiaperheelemme Oulun eteläosista, mieluiten 90420-postialueelta. Mieluisimmat asuinalueet olisivat Kaakkurin Kiviharju tai Metelinkangas, tai vaihtoehtoisesti Metsokangas. Olemme myös valmiita harkitsemaan sopivia taloja Oulun eteläosista lähtökohtaisesti esim. akselilta: Kaakkurinkangas-Mäntylä-Heikkikänkangas-Iinatti-Maikkula.

Talolta toivoisimme seuraavaa: Hyvä sisäilma allergikkoperheelle, Talo rakennettu mieluiten 2000-luvulla. Asuinpinta-ala lähtökohtaisesti noin 150-200 m2. Mieluiten neljä makuuhuonetta (liiankin kanssa pärjää), joista parhaassa tapauksessa ainakin yksi alakerrassa. Suurin piirtein remonttivapaa talo. Lämmin autotalli. Lämmitysmuotona mieluiten kauko- tai maalämpö. Ihannetapaus sisäilman puolesta olisi varmasti kivi- tai hirsitalo – tai muuten ilman höyrysulkumuovia toteutetuna seinärakenteen omaava talo. Toki olemme valmiita katsomaan myös ns. perinteisiä puutaloja.

Varsinainen kiire meillä ei asian suhteen ole, mutta olemme valmiit tekemään kaupat ja muuttamaan heti kun sopiva talo löytyy. Rahoituspuoli on kunnossa ja pystymme tekemään talosta sitovan ostotarjouksen ilman oman asunnon myyntiehtoa. Esikauppasomius kohteesta voidaan tarpeen tullen myös sopia pikaisemmin ja muutto suorittaa myöhemmin, mikäli ette jostain syystä juuri nyt ole halukkaita muuttamaan. Toki toivomus muutolle puoleltamme olisi lähtökohtaisesti lähikuukausina, mutta kaikki on sopivan talon kohdalla sovittavissa. Uskoisimme löytävämme sopivan asunnon noin 250 000 – 350 000 € budjetilla.

Olemme liikkeellä ns. tosi mielellä ja valmiita etenemään sopivan kohteen kohdalla nopeastikin.

Perustiedot

Toiminto:
Kategoria:

Sijainti

Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 7729
Hinta: 400 000 €
Asunnon Tyyppi: Omakotitalo
Autotalli
Varasto
Sauna
Kodinhoitohuone

Kohteen kuvat

Ei kuvia.

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.