fbpx
  • 8729
  • 8729
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Myydään – Uusi omakotitalo reilun kokoisella tontilla Kuljussa

Hei,

Tarjolla olisi Lempäälän Kuljussa v.2017 valmistunut talo, yksikerroksinen. Tontti on 1010 m2 . Huoneita talossa on : 4 makuuhuonetta + 2 wc + khh + pesuhuone&sauna + keittiö + olohuone ( 145 m2) . Yksi näistä makuuhuoneista toimii tällä hetkellä työhuoneena mutta voi muuttaa helposti makuuhuoneeksi. Tontti on erittäin rauhallinen – takapihalla on puistoalueeksi kaavoitettua aluetta n 6000 m2 ja etupihalla myös puistoalueeksi kaavoitettua aluetta n 2000 m2. Talon sähkönkulutus on n 13 000 kwH vaikka ulkona on lämpimänä koko ajan 5 hengen poreamme.

Lämmönlähteinä toimii poistoilmalämpöpumppu (Poistoilmalämpöpumput (PILP) ottavat lämmitysenergian kodistasi poistettavasti ilmasta. Pumpulla siirretään lämpö takaisin tuloilmaan tai vaihtoehtoisesti lämpimään käyttöveteen tai vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään, kuten vesikiertoiseen lattialämmitykseen) – eli tätä ei kannata sekoittaa ilmalämpöpumppuun sekä nykyaikainen pönttöuuni. Ulkona on myös 23 m2 ulkovarasto, jossa kesähuone ja erilliset tilat takkapuille sekä esimerkiksi auton renkaille ja ruohonleikkurille.

Pihaan on istutettu hedelmäpuita ja jonkin verran myös marjapensaita. Kouluun matkaa n 700 metriä, Ideaparkin ja Marjamäen liikkeet sekä Kuljun Kartano 1,2 km. Päiväkotiin matkaa 1,4 km. Helsinki – Tampere moottoritielle tästä pääsee muutamassa minuutissa.

Perustiedot

Toiminto:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 8729
Hinta: 440 000 €
Kiinteistön koko: 145 m2
Tontin koko: 1 010 m2
Huoneita + K (*): 5
Makuuhuoneita: 4
Wc:eitä Kpl: 2
Rakennusvuosi: 2017
Asunnon Tyyppi: Omakotitalo
Pesukone
Autokatos
Terassi
Ulkovarasto
Takka
Ulkoporeallas
Sauna
Poreamme
Kodinhoitohuone
Langaton netti

Kohteen kuvat

Ei kuvia.

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.