• 19633
  • 19633
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Myydään – Tulossa myyntiin n. 200m2 omakotitalo maaseudulta

Tulossa myyntiin keväällä 2024 n. 200m2 omakotitalo Harjavallasta maaseudulta hehtaarin tontilla, rakennusvuosi 2008/2014 paikkakunnalta muuton takia.

Talossa 4mh+Oh+rt+k+PH+sauna+khh+2 wc/suihku+vh+walking closet+elokuvateatteri+parvi jossa yksi huone lisää. Elokuvateatterista on myös mahdollista tehdä yksi makuuhuone lisää. Alakerrassa sijaitsee 3mh ja yläkerrassa 1mh + elokuvateatteri. Oh+k+rt korkeaa tilaa.

Lämmin varasto ja eristetty autotalli, 2 auton autokatos, lämmitetty koirankoppi+aitaus sekä puukatos. Pihassa myös leikkimökki ja lapsille liuku ja keinut. Maalämpö, iso varaava takka yhteisissä tiloissa sekä aurinkopaneelit katolla. Talon ympärillä useampi katettu terassi, joista takaterassille rakennettu kesäkeittiö ja jonne mahtuu isompikin ruokailuryhmä.

Pihassa muutamia marjapensaita, omenapuita sekä useita havu ja kukka-altaita sekä uima-allas ja kylpytynnyri. Sisäpihalla tilaa kääntyä vaikka isommallakin autolla ja pohjana tiivis kivituhka. Helppohoitoinen piha.

Kauniilla paikalla rinteessä metsän reunassa, josta hienot näkymät yli peltojen. Puolet tontista metsittynyt, joten polttopuut saa omasta metsästä ja tilaa rakentaa vaikka lisärakennuksia.

Harjavallan keskustaan matkaa 6km, koulukuljetus oman pihatien päästä ympäri vuoden. Porin keskustaan ajaa 30 minuutissa.
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, aikataulusta voidaan neuvotella.

Perustiedot

Toiminto:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 19633
Hinta: 290 000 €
Kiinteistön koko: 193 m2
Tontin koko: 10 000 m2
Huoneita + K (*): 6
Makuuhuoneita: 4
Wc:eitä Kpl: 2
Rakennusvuosi: 2008
Asunnon Tyyppi: Omakotitalo
Pesukone
Autotalli
Kuivausrumpu
Autokatos
Terassi
Varasto
Palju
Takka
Uima-allas
Puulämmitys
Sauna
Lattialämmitys osissa huoneita
Kodinhoitohuone
Maalämpö

Kohteen kuvat

Ei kuvia.

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.

VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot