• 6240
  • 6240
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Myydään – Tontti vain 2 km Hyvinkään keskustasta

Hyvinkään keskustasta vajaan 2 km päässä sijaitsevalle tontille on suunniteltu rakennettavaksi viisi omakotitaloa. Haluaisitko olla mukana tässä hankkeessa, jossa pääset toteuttamaan haluamasi talon hyötyen samalla hankkeen mahdollisista mittakaavaeduista ja alueen loistavasta sijainnista? Nyt on viimeinen mahdollisuus päästä mukaan sillä tontilta vapautui oikeassa alakulmassa (kaakossa) sijaitseva E-alue.

Tämä puistoon rajoittuva kiinteistö on Hyvinkään kaupungin omistama ja siihen tehdään hallinnanjakosopimus, jolloin jokainen ostaa kiinteistön määräosan (1/5) itselleen suoraan kaupungilta. Määräosan hinta on 60 072 e.

Alueen suunnittelu ja maatyöt tehdään yhtenevällä aikataululla, jonka jälkeen voit halutessasi edetä oman aikataulusi mukaisesti talosi toteutuksen kanssa. Hankkeessa on tavoiteltu mahdollisimman omakotimaista asumista, joten mm. talosi lämmitysmuodon päätät itse.

Ota yhteyttä niin voidaan keskustella lisää hankkeesta!

**Huom!** Tämä ei ole kaupallinen hanke, vaan tässä hankkeessa toteutetaan talot itsellemme asumistarkoitukseen.

Hanke on hyvässä vauhdissa, alkuvuoden aikana alueelle on tehty alustava asemapiirros ja alustavat hahmotelmat julkisivukuvista, joilla toteutusmalli sekä kaavapoikkeus on jo hyväksytetty kaupungin kanssa. Tarkoitus oli jo ostaa kiinteistö kaupungilta, mutta alueelta vapautui nyt 980 m2 kokoinen E-alue (tontin sisäisen tien ensimmäinen oikealla). Etsimme nyt mukaan toteuttajaa, joka haluaa itselleen havainnekuvan ilmeeseen sopivan talon (mm. väritys ja kattomuoto kuvan mukaisena, muuten voit suunnitella talosi, mallissa talo vain kopio naapurista). Hankeeseen lähtevällä tulee olla myös realistiset taloudelliset mahdollisuudet hankkeeseen lähtemiseen nopealla aikataululla koska tarkempi suunnittelu on käynnistettävä heti ja yhteiset maatyöt käynnistyvät keväällä/kesällä, jonka jälkeen voit saattaa talosi loppuun omalla aikataululla.

Perustiedot

Toiminto:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 6240
Hinta: 60 072 €
Tontin koko: 980 m2
Asunnon Tyyppi: Omakotitalo

Kohteen kuvat

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.

VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot