• 12187
  • 12187
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Myydään – saunallinen pikkukoti (RT)

Siistissä kunnossa ja rauhallisella sijainnilla oleva saunallinen rivitalo-osake Ulvilassa Rantalassa, 1h + k + vh + ph + s, 40 m2

Autokatos asunnon edessä. Öljykeskuslämmitys, eli vastikkeeseen kuuluu lämmitys + veden lämmitys! Edullista asumista kompaktissa ja käytännöllisessä huoneistossa.

Asuntoon ja taloyhtiöön tehty paljon remontteja eikä suunnitelmissa ole mitään suurta. Asunto remontoitu kauttaaltaan (sis. asunnon putket) 2010.

Merkittävimpinä taloyhtiön remontteina on uusittu katto, ikkunat ja ovet 2012, n. 2016 tehty salaojat ja viemäriremontti, uusittu terassit ja autokatokset.

Taloyhtiö siisti ja rauhallinen. Helpot kulkuyhteydet omalla autolla, sillä Poriin n. 10 minuuttia. Ympärillä kivat lenkkeilymaastot, esimerkiksi koiran kanssa lyhyt matka metsälenkille.

Velaton hinta 60 000 e
Hoitovastike 166 e / kk (sisältää lämmitys!)
Vesi 28 e / kk

Vapautuminen 1.11.2021

Asunto on myös mahdollista ostaa taloyhtiölainan kanssa, jolloin kuukausittainen rahoitusvastike n. 90 e. Tällöin jäljellä oleva laina vähennetään myyntihinnasta.

Laita viestiä ja sovitaan esittely!

Ps. Asunto on myös mahdollista vuokrata, mikäli asunnolle ei löydy kiinnostunutta ostajaa. Vuokra 550 e + vesi. Luottotiedot tarkistetaan.

Perustiedot

Toiminto:
Kategoria:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 12187
Hinta: 60 000 €
Kiinteistön koko: 40 m2
Asunnon Tyyppi: Rivitalo
Autokatos
Ulkovarasto
Sauna

Kohteen kuvat

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.

VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot