• 13919
  • 13919
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Myydään – Rivitalo | Turku, Jäkärlä | 3h + k + kph + wc + sauna + vh | 149 000,00€ | 80m2 | v.1988 |

MYYDÄÄN!

Rivitalo | 3h + k + kph + wc + sauna + vh | 149 000,00€ | 80m2 | v.1988 |

Avara, kokonaan modernisti laatu edellä remontoitu 2-kerroksinen betonirakenteinen 80m2 rivitalo (3H + K + S).
Alakerrassa sijaitsee tuulikaappi, eteinen, keittiö, olohuone ja wc. Keittiö on tilava ja koostuu laadukkaista integroiduista kodinkoneista. Asunnon portaat on ehostettu kokonaisuudessaan lattian väritykseen sopivaksi sekä hankittu upeat lasikaiteet. Olohuone on suuri mahdollistaen erilaisia huonekalujen järjestelyjä. Wc puolestaan on laatoitettu ja kalustettu tilaan sopivilla kalusteilla jättäen hyvän liikkumavaran pienestä koostaan huolimatta, lisäksi wc:n lattiassa sähköinen lattialämmitys. Eteisessä iso vaatekaappi tuo reilusti säilytystilaa.
Yläkerrassa sijaitsee kylpyhuone ja sauna sekä kaksi makuuhuonetta ja vaatehuone. Kylpyhuoneessa on upea rimakatto sekä kaksi vesikiertoista harjattua terästä olevaa pyyhekuivainta sekä spotvalaistus jonka lisäksi isossa peilissä oma valaistus toimien hipaisukytkimellä. Kylpyhuoneessa lisäksi sähköinen lattialämmitys. Saunassa tunnelmallinen pistevalaistus, mondexin laadukas vuolukivikiuas erillisohjaimella ja upea yleinen näkymä. Toisessa makuuhuoneessa vaatekaappi ja toisen makuuhuoneen yhteydessä ehostettu vaatehuone tuoden runsaan säilytystilan.
Etupiha on laatoitettu ja mukavan kokoinen sekä sen yhteydessä on tilava varasto. Takapiha on suuri ja aidattu. Lisäksi takapihalla iso terassi, joka on 2021 kesän lopulla ehostettu eli kunto parempi kuin kuvassa. Takapihan terassin yhteydessä puinen grillikatos. Sekä etupihan että takapihan aidat maalattu 2021 kesällä. Takapihalle pääsee suoraan olohuoneesta ja piha on aurinkoisella puolella.
V. 1988 yhtiössä on 42 asuntoa. Jokaisella asunnolla oma lämpötolppapaikka, joka sisältyy vastikkeeseen. Lisäksi yhtiössä runsaasti vieraspaikkoja. Yhtiössä kameravalvonta. Jakamoon toimitettu valokuitu, Vesi ja sähkö kulutuksen mukaan. Lämmitysjärjestelmänä yhtiössä on kaukolämpö. Nettiliittymä saatavilla edukkaasti yhtiön sopimuksella.. Asunto sijaitsee rauhallisella alueella, päättyvän kadun varressa.
Talonyhtiön nimi: Asunto-Oy Lampolantupa
Huolto: Jäkärlän Huolto Oy, (Talonyhtiöllä 4430kpl huollon osakkeita)
Tontti: Oma, 14870m2
Palvelut sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä. Näitä on mm. apteekki, kampaamo, ruokakaupat, pikaravintola, päiväkodit sekä ala- ja yläkoulu. Lisäksi Turun keskustaan pääsee 15min autolla ja tiheästi liikennöivillä bussiyhteyksilläkin nopesti. Bussipysäkit sijaitsevat myöskin kävelymatkan päässä. Kävely- tai pyöräilymatkan päässä sijaitsee myös yleinen uimapaikka, koirapuisto sekä urheilukentät.

Mikäli kiinnostuit ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan vierailuaika.

Asunto vapautuu sovitusti 2022 heinäkuu – 2022 syyskuu välillä.
Yhtiövastike 352,00€ sisältäen hoitovastikkeen + rahoitusvastikkeen.
Velaton hinta 149 000,00€.
Lisätiedot maksuista: Mahdollinen varainsiirtovero velattomasta kauppahinnasta.

Yhteydenotot viestillä

Perustiedot

Toiminto:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 13919
Hinta: 149 000 €
Kiinteistön koko: 80 m2
Tontin koko: 14 870 m2
Huoneita + K (*): 3
Makuuhuoneita: 2
Wc:eitä Kpl: 2
Rakennusvuosi: 1988
Asunnon Tyyppi: Rivitalo
Pesukone
Terassi
Ulkovarasto
Pintaremontoitu
Sauna
Remontoitu
Lattialämmitys osissa huoneita

Kohteen kuvat

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.

VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot