• 13757
  • 13757
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Myydään – Putkiremontoitu ja päivitetty 3h, k, kph, sauna, vh, lasitettu parveke parhaalta paikalta Korsosta

Tulossa myyntiin / hiljaisessa myynnissä keskeiseltä paikalta Korsosta, paikalleen valetusta kerrostalosta 77,5 m2 , 3 h +k saunallinen, läpitalon päätyhuoneisto , ylin 3/3 krs. koko huoneisto levyinen lasitettu parveke, joka aukeaa länteen. Eteisessä ja keittiössä graniitti lattiat. Ei hissiä. Erittäin hyvät liikenneyhteydet .
Asunto-yhtiössä on sauna, pesutupa, kuivaushuone, kerhohuone sekä uudistetut irtaimisto varastot. Autopaikat suurella aidatulla omalla pihalla, jossa myös grilli, aikuisten ja lasten keinut, pöytää ja tuolia ja hiekkalaatikko ja laaja nurmikkoalue. Autotalleja on 9, joiden vuokraus jonotus periaatteella tolppaparkkipaikat aidatulla pihalla.. Asunto-yhtiöllä myös 2 liiketilassa vuokralaiset.
Kaupat, juna-asema, bussipysäkit, taksi, apteekki, kuntosalit , Lumo- monitoimitalo, kirjasto, ravintolat, kioski, kaikki 200m säteellä. Alueen päiväkodit, peruskoulut ja lukio kävelymatkan päässä ja Vantaan Steinerkouluun julkisilla helposti.
Pienen kävelyn päässä kaunis Korson Ankkalampi ympäröivine puisto- ja ulkoilualueineen, jalkapallohalli, urheilukentät sekä lähdepohjainen uimapaikka, Korson Riviera `Sandi´.
Asunto-yhtiöä on hoidettu hyvin ja on tehty paljon korjauksia nyt viimeisin 2018 linjasaneeraus , jonka yhteydessä tehtiin täydellinen päivitys. Käyttövesiputket uusittiin, viemärit sukitettiin, kylpyhuoneet saneerattiin, lämmönjakokeskus uusittiin, sähkö- ja tietoliikennejärjestelmät saneerattiin, irtaimistovarastot uudistettiin, huippuimurit uusittiin sekä iv-järjestelmä puhdistettiin ja säädettiin.
Vastikkeet: hoitovastike 296,79e/kk, laajakaistavastike 2,40e/kk, rahoitusvastike 159,81 e/kk.
Linjasaneerauksen lainaosuutta 48000e.
Myyntihinta 170000, velaton hinta 218000
Vapautuu tarvittaessa nopeasti.
Vain yksityisnäytöt.

Perustiedot

Toiminto:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 13757
Hinta: 170 000 €
Kiinteistön koko: 77 m2
Tontin koko: 5 670 m2
Huoneita + K (*): 3
Makuuhuoneita: 2
Wc:eitä Kpl: 1
Rakennusvuosi: 1967
Asunnon Tyyppi: Kerrostalo
Varasto
Sauna
Putkiremontoitu
Parveke
Pesutupa
Langaton netti

Kohteen kuvat

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.

VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot