• 19179
  • 19179
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Myydään – Paritalokolmio halutusta taloyhtiöstä rauhalliselta alueelta Tampereen Pappilasta

Tulossa myyntiin kahdessa tasossa oleva kolmio vuonna 2005 valmistuneesta erittäin halutusta ja hyvin ylläpidetystä paritaloyhtiöstä Tampereen Pappilan kaupunginosasta. Yhtiön asuntojen lämmitysmuotona on kaukolämpö. Neliöitä asunnossa on tarkalleen 77,5.

Tässä asunnossa on kohennettu asumismukavuutta viimeisten vuosien aikana monin eri tavoin. Vaaleansävyinen vuonna 2017 uusittu keittiö tarjoaa paljon säilytystilaa ja järkeviä toiminnallisuuksia. Keittiön niemeke/saareke ei ole kiinteä, joten sen tilalle saa halutessaan ruokaryhmän. Keittiöremontin yhteydessä on uusittu myös alakerran vessan kaapistot. Helteisten kelien viilentäjänä toimii toiseen kerrokeen sijoitetut viilentävä ilmalämpöpumppu, joka viilentää tehokkaasti molemmat kerrokset. Vuonna 2019 remontoiduista makuuhuoneista löytyvät uusitut liukuovikaapistot ja isommasta makuuhuoneesta lisäksi vaatehuone ja parveke. Molemmista kerroksista löytyy erilliset vessat ja lisäksi pesuhuoneen puolelta löytyy suihkun lisäksi myös erillinen vesihana ja lavuaari. Asunnossa on lisäksi keskuspölynimuri. Olohuoneen huonekorkeus on avarat 3 metriä. Tilava olohuone mahdollistaa hyvin myös erityyppisen pohjaratkaisun huonekalujen sijoittelulla. Olohuone on pintaremontoitu vuonna 2018.

Asunnossa on sekä terassi etupihalla että parveke takapihan puolelle. Takapiha on kunnostettu vuonna 2020 ja etuterassi uusittu vuonna 2021. Asunnon yhteydessä on oma autokatospaikka sekä tämän vieressä toinen hieman pienempi autopaikka. Asunnon yhteydessä on myös oma ulkovarasto, jossa on mukavasti hyllytilaa. Taloyhtiöstä löytyy asukkaiden yhteinen ulkovälinevarasto sekä pieni lasten leikkialue hiekkalaatikolla varustettuna. Taloyhtiöstä löytyy asukkaiden käyttöön erilaisia yhteisiä työvälineitä oman pihan ylläpitoon.

Ympäristö on todella rauhallinen, sillä yhtiö rajautuu metsään sekä omakotitalotontteihin ja sijaitsee päättyvän pihatien varrella, joten läpikulkuliikennettä ei ole. Sijainti on loistava! Lähin bussipysäkki on 300 metrin päässä Luhtaan päiväkodin kohdalla, ja Teiskontien erinomaiset julkiset yhteydetkin vain 500 metrin päässä. Linnainmaan ja Koilliskeskuksen kattavat palvelut ovat lähietäisyydellä, ja ruokakauppoja on mistä valita (Prisma 24h, Citymarket, Lidl). Ratikkakin kulkee 500 metrin päästä tämän hetkisten suunnitelmien mukaan viiden vuoden päästä.

MUUTA:
Hoitovastike 341€ /
Vesimaksuennakko 15€/hlö /
Pääomavastike (kattojen pinnoitustyö): 50,38€/kk /
Pääomavastike (puuosien maalaus): 33,33€/kk /
Taloyhtiölainaosuuksia jäljellä: 1610,04€.

Lisää kuvia saa pyytämällä.

Perustiedot

Toiminto:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 19179
Hinta: 296 000 €
Kiinteistön koko: 78 m2
Huoneita + K (*): 3
Makuuhuoneita: 2
Wc:eitä Kpl: 2
Rakennusvuosi: 2005
Asunnon Tyyppi: Kerrostalo
Autokatos
Terassi
Varasto
Ulkovarasto
Pintaremontoitu
Sauna
Remontoitu
Lattialämmitys osissa huoneita
Parveke
Keskuspölynimuri
Langaton netti

Kohteen kuvat

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.

VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot