fbpx
  • 10959
  • 10959
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Myydään – Paritalo maalämmölllä Espoon Laajalahdessa

PT 115 m2 + kellari 60 m2. Tulossa aktiivisesti myyntiin remontin valmistuttua. Potentiaaliset ostajat tervetulleita käynnille. Talo on Veikko Nortomaan suunnittelema nyt paritaloksi muuntautuva vaiheittain ammattitaidolla ekologiseksi peruskorjattu Villa Linden. Hyvä sijainti Pohjois-Laajalahdessa. Tulevan raidejokerin pysäkille 250 m. Leppävaaraan n. 2 km, Tapiolaan n. 4 km.

As Oy:n yhtiöjärjestyksen ja osakassopimuksen uudistaa kiinteistöjuridiikkaan erikoistunut juristi, joka myös konsultoi kauppakirjan ja kuntoarvion oikeellisuutta ostajan ja myyjän turvaksi. Hallinta-alueen lopullinen koko selviää tässä prosessissa, arvio 444 neliötä. Myyjällä on kohteesta kattava korjaustapaselostus. Ostaja voi teettää oman kuntotutkimuksen tämän tueksi.

Talossa on puusauna ja toimiva leivinuuni. Lämmitysmuoto on maalämpö. Talo on lisälämmöneristetty. Edulliset asumiskustannukset. Muutostöissä loppusuoralla ovat pihan puolen portaiden uudistaminen, uuden kuistin rakentaminen ja pihatyöt. Pihasuunnitelmaa mukaillen myyjä asentaa siirtonurmen, singelin ja maanpeittokasvillisuuden pihasuunnitelmassa niille varatuille paikoille. Ostaja voi tehdä itselleen sopivat lisäistutukset siistiksi jäävään pihaan. Kesän aikana pihapiiri siistiytyy kytketyn uudisrakennuksen valmistuessa. Naapuriyhtiön kanssa on sovittu aidan uusimisesta itäpuolen.

Hintapyyntö on arvio osan korjaustöistä ollessa kesken. Arvion perusteena ovat toteutuneet kauppahinnat postinumeroalueella ja asunnon kunto.

Perustiedot

Toiminto:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 10959
Hinta: 465 000 €
Kiinteistön koko: 115 m2
Tontin koko: 444 m2
Huoneita + K (*): 4
Makuuhuoneita: 3
Wc:eitä Kpl: 2
Rakennusvuosi: 1952
Asunnon Tyyppi: Paritalo

Kohteen kuvat

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.

VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot