• 13486
  • 13486
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Myydään – Omakotitalo 168,5 m2 upealla puutarhalla Siuron ja Jumesniemen rajan tuntumassa

Juhlava omakotitalon ja pihan kokonaisuus rauhallisessa luontoympäristössä upealla maisematontilla Nokian Siuron ja Hämeenkyrön Jumesniemen rajan tuntumassa, n. 30 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Moderni omakotitalo on valmistunut vuonna 2014 ja suunniteltu erityisen vähän kuluttavaksi matalaenergiataloksi. Ilmastoystävällinen maalämpö, tavallista merkittävästi parempi eristystaso ja vesikiertoinen lattialämmitys mahdollistavat erityisen huokeat asumiskustannukset.

Talon erityisominaisuuksia ovat mm. tuplaselektiivi-ikkunat, turvalasit yläkerran ikkunoissa, tuplavahva lattia kuntosalina toimivassa makuuhuoneessa ja erityiskovat kipsilevyseinät äänieristyksen parantamiseksi sekä koko talon kattava keskushälytysjärjestelmä, johon sisältyvät palo-, murto- ja kosteushälytysjärjestelmät.

Katetuilla terasseilla ja parvekkeilla voi istuskella ja nauttia luonnonrauhasta ja näkymästä ympäri vuoden. Puutarhassa on nurmi- ja istutusalueita sekä kivipuutarhaa suihkulähteineen. Laajalla piha- ja puutarha-alueella mahdollistuvat monimuotoiset aktiviteetit ja harrastukset niin lapsille kuin aikuisillekin. On tilaa leikeille pihanurmikoilla, kahvihetkille ruusupuutarhan lomassa sekä näkymän ihasteluun ja illallisen nauttimiseen tunnelmallisella nuotio- ja grillipaikalla. Hyötypuutarhasta loppukesästä alkaen runsaasti hedelmiä ja marjoja. Koko puutarha-alueen kattaa myös valaistus (20 valaisinta) ja polku, joka kulkee eri puutarhan alueiden kautta.

Autotalli- ja varastorakennukselle (71,5 m2) on valmiina rakennuslupa (voim. 2023 asti) ja piirustukset, mutta myös sähköt, vesiputki ja hälytysjärjestelmäkaapeli ja niiden suunnitelmat sekä murskepeti ovat valmiina. Rakentamisen voi siis aloittaa vaikka samantien.

Lähin päiväkoti on luonto- ja liikuntapainotteinen päiväkoti Pomppis n. 1,7 km:n päässä ja lähin alakoulu on Heinijärven koulu n. 10 km:n päässä, johon on koulukuljetus ovelta ovelle.

Tässä on talo, joka on puutarhoineen ja maisemineen sellainen, jota harvoin näkee! Mahdollisuus päästä jo kesäksi asumaan.

Ota yhteyttä ja varaa esittelyaikasi. (Huom! Esittelyssä kasvomaski sisätiloissa)

Lisätietoja:

Omakotitalo | 5h + 2 oh + k + khh + 2 aulaa + s + psh + kph/wc + wc + vh

Asuintilojen pinta-ala 168,5 m²

Kerrosala: 205 m2. Sisältää myös 3 katettua terassia ja 2 katettua parveketta.

Energialuokka A (2007), Matalaenergiatalon ja passiivienergiatalon raja-alueeseen sijoittuva energiapistemäärä.

Lämmitysjärjestelmä: Maalämpö.

Energiakulutus kahdelta henkilöltä n. 7200 kWh vuodessa, joka sisältää maalämpölämmitys-, vesi-, kotitaloussähkö-, valaistus- ja saunanlämmityskustannukset.

Taloon kuuluu: Keskuspölynimuri + Sälekaihtimet + 2 makuuhuoneen pimennysverhot + Takka (varaava) + 3 Terassia (lasittamaton) + 2 Parveketta (lasittamaton) + Vaatehuone + Antenni + Hälytysjärjestelmä (palo-, kosteus- ja murtohälytys) + Astianpesukone (UPO) + Jääkaappi (UPO) + Pakastin (UPO) + Mikroaaltouuni + Lämminvesivaraaja + Istutukset + Puutarhan patsaat + Ulkoruukut + Yleisantenni (digi) + talossa kaapelipohjainen intranetti (ethernet)

Kohteen lisätiedot: Maalämpö, IVT-maalämpöpumppu (Premium EQ W8, antoteho 7,6 kWh. tehtaan ilmoittaman COP-kerroin = 4,7). Koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla ja jälkilämmityspatterilla Swegon CASA W130 EC (econo-malli). Vesikiertoinen lattialämmitys. Talon perustuksissa on katolta hengittävä radonkierukka ja lisäksi sokkelieristys radonkermillä, vaikka radon ei ole alueella ollut ongelma. Huippuimurin asentamismahdollisuus olemassa.

Tehdyt remontit 2013: Korjattu suurten lämpötilavaihteluiden vuodenaikoina (erityisesti kevättalvi) ilmentynyttä ikkunoiden naksahtelua (Jukka-talo ja Piklas-ikkunat, takuukorjaus).; Ikkunoiden hyönteistiivistys (muutamien ikkunoiden ulomman ja varsinaisten lämpöeristettyjen lasien väliseen tilaan pääsee vieläkin joitakin hyönteisiä), Piklakselta saatu nk. ikkunoiden hyönteistiivistettä.; 2014: Talon takapäädyn alakulman seinäelementtien liitossauman tiivistys polyurantaanilla. 2015: Lämpökamerakuvaus, talo todettiin tiiviiksi (Jukka-talot).; Sokkelin ja vuorilaudoituksen rajapintaan hiiriverkot.; 2016: Sakokaivojärjestelmän tehostus-laajennustyö (lisättiin kolmas sakokaivo) ja uusi suodatuskenttä.; 2020: Parvekekaiteiden maalaus ja huoltotyö.

Porakaivon vedestä on tehty laaja tutkimus Kokemäenjoen Vesiensuojeluyhdistys ry:n laboratioissa (testausseloste 18.10.2013). Lausunto: vesi on hyvää talousvettä. Veden riittävyyden ja maun kanssa ei ole ollut ongelmia.

Rakennusoikeutta on jäljellä 260 m2. Rakennuspaikalla saa olla vain yksi asuinrakennus. Talousrakennuksia voi tehdä lisää ja asuinrakennusta laajentaa.

Rinnetontista (0,5 ha) on suurin osa rakennettua aluetta. Nurmikenttiä ja hedelmäpuu- ja marjapensasistutuksia. Liuskekivitetty ruusupatio, jossa voi istuskella ja joka on valaistu. Kivipuisto, jossa kiemurtelee mukulakivistä ja sinkelikivistä rakennettu puro alkaen yläaltaalta ja päättyen alasuihkulähteelle. Kivipuistoa koristavat havut ja perennat, ja sinne on rakennettu myös istuinalue penkkineen. Tontin yläosassa on nuotio-grillipaikka, josta on upeat maisemat luontomaisemaan. Talon takaosa on laatoitettu, ja takarinnettä koristavat havuistutukset ja valaisimet. Polku kiemurtelee tontin ympärillä. Puutarhatyökaluja varten ulkovaja (6,5 m2).

Vapautuu sopimuksen mukaan; tarvittaessa nopeastikin.

Perustiedot

Toiminto:
Kategoria:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta: Ei määritetty

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 13486
Hinta: 449 000 €
Kiinteistön koko: 168 m2
Tontin koko: 5 020 m2
Huoneita + K (*): 7
Makuuhuoneita: 5
Wc:eitä Kpl: 2
Rakennusvuosi: 2014
Asunnon Tyyppi: Omakotitalo
Järvinäköala
Terassi
Takka
Sauna
Oma kaivo
Parveke
Kodinhoitohuone
Keskuspölynimuri
Maalämpö

Kohteen kuvat

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.

VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot