• 18028
  • 18028
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Myydään – Koti maalla lähellä kaupunkia

Haaveiletko omasta rauhasta, uutta ja vanhaa yhdistävästä pihapiiristä, tilavasta 2000-luvun kodista, pienistä asumiskustannuksista ja turvallisesta ympäristöstä lapsille? Arvostatko pihasaunan leppeitä löylyjä, saunatuvan tunnelmaa ja rentoa yhdessäoloa upeassa kiviseinäisessä kesäkeittiössä? Kiehtooko ajatus, että tilaa olisi myös lemmikeille, ja isolla 7200 neliön tontilla voisi toteuttaa puutarhaunelmia? Meillä on sinulle talo tarjolla! Vapautuu huhti-toukokuussa 2024.

Haluaisitko vireän kylän aktiviteetit ja hyvät kulkuyhteydet lähikaupunkiin? Onko sinulle tärkeää, että lapsille on koulu, päiväkoti, neuvola ja harrastusmahdollisuuksia omalla kylällä? Arvostatko kuntosalia, liikuntahallia, hiihtolatuja, ulkojäitä, viihtyisää uimarantaa biitsikenttineen? Kaikki nämä löytyvät Timolasta, joka valittiin Pohjois-Savon vuoden kyläksi 2021.

Talomme on vuonna 2004 valmistunut puuverhoiltu Teri-talo. Koneellinen ilmanvaihto ja vesikiertoinen lattialämmitys. Huoneistoala on 177 m2 ja kokonaisala 202 m2. Alakerrassa on olohuone-keittiö, makuuhuone, työhuone, eteisaula, wc, sauna (sähkökiuas), pesuhuone ja tilava kodinhoitohuone. Tekninen tila on erillisellä sisäänkäynnillä. Talon sisäänkäynnit ovat kahta puolen, paraatipuolella ja arkipuolella. Yläkerrassa on neljä makuuhuonetta, joista yksi on alunperin suuri, nyt kevyellä väliseinällä erotettu. Lisäksi on wc, tilava vaate-/varastohuone, aula ja wc.

Suuren pihan metsän reunassa on haapahirrestä veistetty pihasauna (2007), jossa mahtuu saunomaan isompikin porukka kerralla. Iso kivikiuas ja hyvä ilmanvaihto takaavat mahtavat löylyt! Katetun kuistin toisella puolella on samanlaisista haapahirsistä tehty saunatupa (2009), jossa voi myös yöpyä. Tuvassa on kamiina. Saunapuille on oma rakoliiteri (2013).

Talon ja saunan väliin jää iso takapiha, jossa on paikalla olleen vanhan pikku navetan kiviseinistä tehty avoin kesäkeittiö (2011). Vieressä on todella suuri haapahirsinen rakoliiteri (2006), jossa on vanhan ajan tapaan tehty pärekatto. Etupihalla on kahden auton autokatos (2010), jossa on tavaransäilytysparvi. Lisäksi on paikalle siirretty vanha hirsilato (2015), jossa on hyvä säilyttää vaikkapa venettä, peräkärryä tai moottorikelkkaa. Vanhassa aittarakennuksessa on lisäsäilytystilaa sekä hyvät puitteet kahdelle koiralle, joille on lämpimien koppien lisäksi myös ulkotarha. Leikkimökki ja hiekkalaatikko odottavat pieniä leikkijöitä. Valtava kotikoivu ja pihapihlajat sekä pisteaita tuovat vanhan ajan tunnelmaa. Vuosien varrella meillä on koirien lisäksi ollut mehiläisiä ja kesäeläiminä lampaita, possuja, kanoja ja kaneja. Tontilla on omena- ja luumupuita sekä tilaa puutarhaviljelmille.

Edulliset asumiskustannukset johtuvat seuraavista seikoista:

– Oma tontti.
– Vesikiertoinen lattialämmitys sekä ala- että yläkerrassa. Teknisessä tilassa puulla lämmitettävä Arimax 35 -alapalokattila ja 1800 litran vesivaraaja. Tällä lämpiävät sekä talo että käyttövesi. Vesivaraaja varustettu sähkövastuksilla, joten myös sähkölämmitys mahdollinen. Kauppaan kuuluu parin vuoden polttopuut. Itse olemme lämmittäneet pelkästään puulla, joten sähkön kulutus on ollut hyvin maltillista (viime vuonna alle 7000 kWh).
– Hyvin paistava ja lämmittävä leivinuuni.
– Oma porakaivo. Kaivo puhdistettu ja vesipumppu vaihdettu 2021.
– Oma jäteveden käsittely. Kolmiosainen sakokaivo ja imeytyskenttä nykyajan määräysten mukaisesti. Kaivon tyhjennys 1-2 kertaa vuodessa.
– Edullinen ja luotettava tien ja pihan auraus. Lumitöitä ei kovin paljon jää itse tehtäväksi.

Tehtyjä remontteja:

– Talon ulkomaalaus 2018.
– Talon etukuisti uusittu 2019.
– Pesuhuoneen ja saunan remontti 2021. Kyse ei ollut teknisistä vioista, vaan päivitys nykyaikaan.
– Ulkosaunan lauteet vaihdettu 2021.

Etäisyydet palveluihin:

Timolan koulu, päiväkoti, neuvola, liikuntahalli 2 km
Timolan uimaranta 3,5 km
Kommilan S-market 8,5 km
Varkauden Prisma 13 km
Leppävirran kirkonkylä 14 km
Kuopio 68 km

Myyntihinta 2xx xxx tarkentuu lähempänä myyntiajankohtaa. Vapautuu huhti-toukokuussa 2024.

Perustiedot

Toiminto:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 18028
Hinta: 222 222 €
Kiinteistön koko: 177 m2
Tontin koko: 7 200 m2
Huoneita + K (*): 6
Makuuhuoneita: 5
Wc:eitä Kpl: 2
Rakennusvuosi: 2004
Asunnon Tyyppi: Omakotitalo
Pesukone
Kuivausrumpu
Autokatos
Terassi
Varasto
Leivinuuni
Ulkovarasto
Puulämmitys
Sauna
Sähkölämmitys
Remontoitu
Oma kaivo
Parveke
Kodinhoitohuone
Keskuspölynimuri
Langaton netti

Kohteen kuvat

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.

VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot