fbpx
  • 7484
  • 7484
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Myydään hiljaisessa myynnissä – Valoisa ja avara kolmio kerrostalossa Matinkylässä

Valoisa ja avara läpitalon kolmio rauhallisella paikalla ja hyvällä etäisyydellä palveluista. 3h + k + rt + kph + wc + las.parveke.

Koulut, päiväkodit, kauppakeskus Iso Omena, metroasema, meren ranta, urheilupuisto ja jäähalli ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Lasten koulumatkat ovat lyhyitä ja reitit turvallisia.

Taloyhtiöllä on iso puistoinen piha-alue, johon tämän asunnon ikkunoista on mukava näkymä. Olohuoneen ja lasitetun parvekkeen sekä keittiön ja ruokailutilan ikkunat ovat etelään päin, joten asuntoon tulee runsaasti valoa koko päivän ajan. Pihan puut suojaavat kuitenkin kuumuudelta kesällä ja pohjoisen puolella olevat kaksi makuuhuonetta ja läpitalon toimiva tuuletus pitävät lämpötilan miellyttävänä helteelläkin. Asuntoon ei kantaudu liikenteen ääniä, koska talo sijaitsee etäällä kadusta.

Asunnossa on jonkin verran pintaremonttitarvetta ja keittiötä voi uudistaa vaikka kaappien ovet vaihtamalla. Hyvin hoidettu taloyhtiö. Yhtiössä on käynnistetty hankesuunnittelu tulevaa putkiremonttia koskien ja todennäköisesti korjaustyöt alkavat vuonna 2021. Asunnon kylpyhuone ja WC tulevat remontoitua putkiremontin yhteydessä, jos yhtiökokous hyväksyy hallituksen esityksen remontointitavasta.

Perustiedot

Toiminto:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 7484
Hinta: 220 000 €
Kiinteistön koko: 81 m2
Huoneita + K (*): 3
Makuuhuoneita: 2
Wc:eitä Kpl: 1
Rakennusvuosi: 1971
Asunnon Tyyppi: Kerrostalo
Varasto
Parveke

Kohteen kuvat

Ei kuvia.

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.