• 8245
  • 8245
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Myydään hiljaisessa myynnissä – Remontoitu 204 m2 omakotitalo 148490 €

REMONTOITU (MYÖS PUTKET) JA MUUTTOKUNTOINEN OMAKOTITALO PORIN IMPOLASSA

Tässä talossa on tilaa asua ja elää. Vain noin 3 km Porin keskustasta, vuosien aikana paljon remontoitu, hyväkuntoinen ja tilava omakotitalo Impolassa. Tilat: Kokonaispinta-ala 204 m2. 5 huonetta, joista 4 makuuhunetta ja tilava valoisa olohuone, keittiö, kaksi vessaa, sauna jossa puulämmitteinen kiuas, pesuhuone jossa kaksi suihkua, kodinhoitohuone, kaksi lämmitä varastoa, iso kahden auton autotalli automaattiovilla ja lattialämmityksellä rakennettu 2010, puukatos, isot terassialueet, hyvät autopaikat autoille kulmatontilla. Putkiremontti, sauna- ja pesuhuoneremontti, kodinhoitohuoneen remontti, wc:n remontti ja viidennen huoneen remontti tehty vuonna 2007 ja lattia tässä huoneessa uusittu viikko sitten, liplastin öljysäiliö asennettu varastoon. Talo rakennettu 1975, mutta remontoitu ja muokattu paljon 2003 – 2020. Keittiö uusittu 2003 samoin kuin muitakin sisätiloja vuonna 2003. Ikkunapokat ulkoa huoltomaalattu viimeksi tänä vuonna 2020 samoin sisätiloissa lähes kaikki seinät. Talo petsattu 2019 ja osittain 2020. Paljon muutakin remonttia tehty. Pihan puolella lasitettu katettu terassi kattolämmittimellä.

Talon viides makuuhuone on muista asuintiloista hieman erillään ja eristetyllä ovella. (Jos vaikka teini soittaa poppia tai joku perheestä tekee vuorotyötä niin äänet eivät tästä huoneesta / tähän huoneeseen kuulu muihin asuintiloihin / muista asuintiloista).
Impolan myytävistä omakotitaloista halvin neliöhinta ja ainoita jossa putkiremotti jo tehtynä. Talojen putket pitää yleensä uusia 40-50 vuoden välein, eli 70 luvulla rakennetuissa taloissa joissa putkiremontti on tekemättä saattaa olla vesivahngon vaara. Tässä talossa sitä vaaraa ei ole.

Koulut ja päiväkodit lähellä. Lapsille leikkipuisto ja talvella liukumäki lähellä. Tontti on kulmatontti sekä päiväauringon puolella ja todella suojaisa aidattu piha-alue, jossa ei ole isoja hoidettavia nurmikkoalueita, mutta silti tilaa runsaasti nauttia omasta pihasta. Todella rauhallinen ja viihtyisä asfaltoitu katu ja mukavat naapurit. + Putkiremontoitu + Yksitasoinen + Oma piha + Kodinhoitohuone + Autotalli + Autopaikka.

Talossa mahdollisuus myös vuokratuloihin erottamalla yksiön, johon kuuluisivat kodinhoitohuoneen tilat, toinen vessa ja yksi makuuhuone, meillä oli nämä erotettuna jossa oli pitkäaikainen vuokralainen ja vuokratulo oli 300 euroa kuukuaudessa joka käytännössä kattaa kaikki talon asumismenot. Kysy lisää halutessasi esittelyssä tästä vuokrausmahdollisuudesta.

Perustiedot

Toiminto:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 8245
Hinta: 148 400 €
Kiinteistön koko: 204 m2
Tontin koko: 895 m2
Huoneita + K (*): 5
Makuuhuoneita: 4
Wc:eitä Kpl: 2
Rakennusvuosi: 1975
Asunnon Tyyppi: Omakotitalo
Pesukone
Autotalli
Terassi
Varasto
Ulkovarasto
Öljylämmitys
Pintaremontoitu
Sauna
Sähkölämmitys
Remontoitu
Lattialämmitys osissa huoneita
Putkiremontoitu
Kodinhoitohuone

Kohteen kuvat

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.