• 8245
  • 8245
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Myydään – hiljaisessa myynnissä Remontoitu 142 / 204 m2 omakotitalo 139900 €

Omakotitalo | 5h + kph + s + 2 x wc + khh + lasp + at + 2 x var
Hinta
139 900 €
Koko
142 m² / 204 m2

– KOKONAISPINTA-ALA 204 M2
– TOSI PALJON REMONTOITU RAUHALLISELLA ALUEELLA PORISSA
– SOITA YKSITYINEN ESITTELYSI puh. 0440 300 207

TÄSSÄ TALOSSA ON TILAA ELÄÄ JA ASUA. Vain noin 3 km Porin keskustasta, vuosien aikana paljon remontoitu, hyväkuntoinen ja tilava omakotitalo,.

KOULUT JA PÄIVÄKODIT LÄHELLÄ, leikkipuisto ja talvella liukumäki lähellä

Tilat: Kokonaispinta-ala 204 m2. 5 huonetta, joista 4 makuuhunetta. Tilava valoisa olohuone, keittiö, kaksi vessaa, sauna jossa aito puulämmitteinen kiuas, pesuhuone jossa kaksi suihkua, kodinhoitohuone, kaksi lämmitä varastoa, iso kahden auton autotalli automaattiovilla ja lattialämmityksellä rakennettu 2010,. Varastoissa ammattitason metallihyllyt, autotallissa paljon hyllyjä sekä ns. työkalunurkkaus työpöytineen n. 2 x 3 m. Vuonna 2010 uusittiin räystäslaudat ja rakennettiin iso lämmin autotalli.

TEHTYJÄ REMONNTEJA mm:
Vuonna 2020: Ikkunapokat ulkoa huoltomaalattu samoin sisätiloissa lähes kaikki seinät maalattu / tapetoitu sekä laatoitettu toisenkin wc:n lattia. Vuonna 2019 talo petsattu. Vuonna 2007 PUTKIREMONTTI lämmitys ja käyttövesille sauna- ja pesuhuoneremontti, kodinhoitohuoneen remontti, wc:n remontti ja viidennen huoneen remontti . 2003 Keittiöremontti ja paljon muuta remointtia. Lliplastin öljysäiliö asennettu varastoon, öljykattilassa myös sähkövastus. Vuonna 2003 uusittu keitiö ja paljon sisätiloja. .

Talo rakennettu 1975, mutta remontoitu ja laajennettu / muokattu paljon 2003 – 2020. TALO KUNTOTARKASTETTU 2007.

Pihan puolella lasitettu katettu terassi kattolämmittimellä. Kadulla uusittu myös runkovesilinja pari vuotta sitten joten siitäkään ei ole tulossa kustanuuksia kymmeniin vuosiin. Puukatos, isot terassialueet ja autopaikkoja hyvin kulmatontilla.

Talon viides makuuhuone on muista asuintiloista hieman erillään ja eristetyllä ovella. (Jos vaikka teini soittaa poppia tai joku perheestä tekee vuorotyötä niin äänet eivät tästä huoneesta / tähän huoneeseen kuulu muihin asuintiloihin / muista asuintiloista).

HUOM ! Ainoita talooja jossa on täysi putkiremotti jo tehtynä, myös lämmitysputket joiden uusiminen on kalliimpaa kuin käyttövesiputkien. Talojen putket pitää yleensä uusia 40-50 vuoden välein, eli 70-80 rakennetuissa taloissa joissa putkiremontti on tekemättä on aina vesivahngon vaara eikä vakuutus aina korvaa jos ostohetkellä tätä ei ole huomattu. Tässä talossa sitä vaaraa ei ole.

Todella suojaisa aidattu piha-alue (käytännössä ns. umpipiha sopii lapsille ja kotieläimille). Pihassa ei ole isoja hoidettavia nurmikkoalueita, mutta silti tilaa runsaasti nauttia omasta tilavasta pihasta. Todella rauhallinen ja viihtyisä asfaltoitu katu ja mukavat naapurit.

Talossa mahdollisuus myös vuokratuloihin erottamalla yksiön.. Kaupan päälle saa mm. pihakeinun, upean kaasugrillin ja paljon muutakin tarpeellista halutessaan

.

Perustiedot

Toiminto:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 8245
Hinta: 139 900 €
Kiinteistön koko: 204 m2
Tontin koko: 895 m2
Huoneita + K (*): 5
Makuuhuoneita: 4
Wc:eitä Kpl: 2
Rakennusvuosi: 1975
Asunnon Tyyppi: Omakotitalo
Pesukone
Autotalli
Terassi
Varasto
Ulkovarasto
Öljylämmitys
Pintaremontoitu
Sauna
Sähkölämmitys
Remontoitu
Lattialämmitys osissa huoneita
Putkiremontoitu
Kodinhoitohuone

Kohteen kuvat

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.

VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot