fbpx
  • 7746
  • 7746
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Myydään asunto – Upeasti pidetty yksitasoinen omakotitalo Ylöjärven Siivikkalassa

Upeasti pidetty, vuonna 1982 valmistunut, yksitasoinen omakotitalo (105m2 +9m2) muutama vuosi sitten uudelleen rakennetulla omalla 1.050 m²:n tontilla. Rakennusoikeutta runsas 100 m²jäljellä.

Tilat ja pohjaratkaisu todella viihtyisät, sillä olohuoneen vieressä on tilava takkahuone, josta käynti aurinkoterassille. Keittiössä kokkailee vaikka isommallakin porukalla, koska se on tosi tilava ja varustettu ruokailu/ruoanlaittosaarekkeella. Puuhella kulmassa tuo tunnelmaa pakkaspäivinä. Keittiö uudistettu 2018.

Pesutilat ovat kokeneet täyden saneerauksen vuonna 2005 ja saunojalle tiedoksi, että puukiukaassa riittää löylyä ja ainakin lapset tulevat viihtymään remontin yhteydessä lisätyssä poreammeessa. Tässä yhteydessä uusittu sähköjä ja lämminvesivaraaja ja näiden tilojen osalta vesijohdot. Muissa tiloissa pex-putket.

Makuuhuoneissa riittää kokoa ja molemmissa lisäksi omat vaatehuoneet. Myöhemmin rakennettu kodinhoitotila (9 m2) toimii tarvittaessa vaikka makuuhuoneena myös. Ko tila ei sisälly virallisesti asuinpinta-alaan . Tilaan oma sisäänkäynti.

Tilava autotalli toiminut askartelutilana pääosin.

Piha on kokenut täyden muodonmuutoksen 2010-2011 ja nyt Sinun ei tarvitse kuin hoitaa sitä. Samalla uusittu sadevesijärjestelmä. Katonkaan kunnosta ei tarvi kantaa huolta pitkään aikaan.

Ulkovarasto tehty 2019 (19,7 m2).

Matkaa Näsijärven rantaan tulee vain 900 metriä ja toimii mahtavana rentoutumispaikkana arjen keskellä. Tien toisella puolen on puistoalue, joten pihan oleskelu on rauhaisaa. Lapsiperheelle alue sopii hienosti, koska Siivikkalan koulukin on lähellä.

Sovi yksityisnäyttö.

Perustiedot

Toiminto:
Kategoria:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 7746
Hinta: 269 000 €
Kiinteistön koko: 114 m2
Tontin koko: 1 050 m2
Huoneita + K (*): 4
Makuuhuoneita: 3
Wc:eitä Kpl: 1
Rakennusvuosi: 1982
Asunnon Tyyppi: Omakotitalo
Autotalli
Terassi
Leivinuuni
Ulkovarasto
Takka
Pintaremontoitu
Sauna
Remontoitu
Poreamme

Kohteen kuvat

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.