• 1638
  • 1638
  • 1638
  • 1638
  • 1638
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Myydään asunto – Uniikki omakotitalo kaikilla herkuilla!

Nyt myynnissä Auranmaalla laatua arvostavalle täysin uniikki, yksilöllisesti suunniteltu omakotitalo kokonaisuus, jossa yksityiskohdat puhuvat puolestaan ja muuttokuorman voit tuoda heti valmiiseen kotiin! Huoneita on 5+keittiö erillisellä ruokailuerkkerillä. Lisäksi olohuone, josta kulku isolle terassille. Saunaostolle mennään kodinhoitohuoneen kautta ja sieltäkin on kulku terassille.
Jos haluat asua maaseudun rauhassa, luontoa lähellä, hiljaisessa asuinympäristössä ja pidät etuna lyhyttä ajomatkaa Turkuun ilman ruuhkia, kodin sijainti vastaa odotuksiisi 100%.
Turvallinen asuntoalue on kaikkien palveluiden läheisyydessä, matkaatpa kauppaan, postiin, apteekkiin, terveysasemalle, pankkiin tai kuntosalille, kaikkea löytyy kilometrin säteellä. Ulkoilumahdollisuudet ovat ovensuussa, metsäpolut, hiihtoladut tai vaikkapa Aurajoessa sublautailu, harrastusmahdollisuuksia riittää..

Mistä on kodin lämpö ja kodikkuus sitten tehty?
Maalämpö takaa todella pienen vuosittaisen sähkönkulutuksen. Lisähyötynä toimii lämmöntalteenotolla varustettu ilmanvaihtojärjestelmä, jossa takkatoiminto+ jäähdytys kesäisin..
Kameravalvonta ja hälytysjärjestelmä ovat huippulaadukkaat kokonaisuudet, joiden käyttö on helppoa, hyvän suunnittelun ansiosta.
Asumisen mukavuus syntyy materiaalivalinnoista, joista löytyy yhtenäinen linja seinä- ja lattiamateriaalinen suhteen, kuten julkisen tilan lankkulaminaatit, tasoitetut katot, mittatilaustyönä teetetyt kaapistot/ hyllystöt läpi talon, .
Olipa perheessä sitten eläimiä, lapsia tai muuten vaan, menoa tai meininkiä, niin materiaalien laatu näkyy kulutuksen kestävyydessä.
Tilaratkaisut takaavat rauhallisen ympäristön jokaiselle perheen asukkaalle, oma paikka löytyy varmasti.
Huoneet ovat muokattavissa monipuolisesti eri käyttötarkoituksia ajatellen ja talo elää asukkaiden elämäntilanteiden mukaan joustavasti.
Kodinhoitohuone on perheen huoltoyksikön unelma, kaikki toiminteet on tarkasti mietitty ja tilaa riittää. Saunaosastolla on kylpyamme, erikoismitoilla, rentoutuminen taattu.
Keittiöstä löytyy ripaus vanhan ajan romantiikkaa mm.. teetetyt pilasterikoristelut kaapistojen sivuilla, valkoiset kuupat, lisäksi retro vaaleapuuhella, jossa käytössä kaksi uunia, ovat yksilöllisesti suunniteltu. Siemens kodinkoneet ovat hiljaisia ja Festivon kylmäviileäjääkaapit + pakastinyhdistelmistä keittiön toimivuudesta on rakennettu kokonaisuus, joka kelpaa ammattikokillekin..

Piha kukkaistutuksineen on tehty helppohoitoiseksi, jossa suihkulähteet, patsaat luovat oman tunnelmansa ja pikkupuutarhureille löytyy oma paja ja makoisia kirsikoita, omenoita omasta pihasta nautiskeltaviksi. Piha- alue on asfaltoitu ja siistin yleisilmeen kruunaa erikoiskuvioidut kivetetyt kulkureitit ja oleskelualueet.
Jos haluat veden ääreen, on uima- allas varaus mahdollinen kytkeä maalämpöön, niin halutessa.
Yli 100 m2 autotallissa on erikseen harrastepaja ja kylmävarastotilat, Lisäneliöitäkin tontilla on, vaikka kesäkeittiön rakentamiseen.
Laita viestiä ja tule katsomaan itse paikan päälle! Jätetään vielä pari yllätystä odottamaan ostajaehdokkaalle!
Mahdollisuus myös pidempiaikaiseen vuokraukseen täysin kalustettuna, sisältäen lisäksi samaan hintaan astiastot, puutarhatyökalut, pajatarvikkeita, sisustustarvikkeet (matot, verhot, lipastot jne..) vuokralaisen toiveiden mukaan. Vuokrahinta on välillä 2500-2900 eur/kk.

Perustiedot

Toiminto:
Kategoria:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta: Ei määritetty

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 1638
Hinta: 417 000 €
Kiinteistön koko: 200 m2
Tontin koko: 1 700 m2
Huoneita + K (*): 5
Makuuhuoneita: 3
Wc:eitä Kpl: 2
Rakennusvuosi: 2011
Asunnon Tyyppi: Omakotitalo
Pesukone
Autotalli
Kuivausrumpu
Terassi
Leivinuuni
Ulkovarasto
Puulämmitys
Sauna
Kylpyamme
Kodinhoitohuone
Keskuspölynimuri
Langaton netti

Kohteen kuvat

Ei kuvia.

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.