fbpx
  • 6984
  • 6984
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Myydään asunto – Tilava 2-tasoinen rivitalohuoneisto / Nokia (Kankaantaka)

Heti vapaa 2-tasoinen rivitalohuoneisto rauhallisella ja vehreällä miljööllä Nokialla (Kankaantaka). Alue on lapsiperheiden suosiossa. Hyvät ulkoilumaastot ja palvelut sopivalla etäisyydellä, sekä hyvät kulkuyhteydet Nokialle ja Tampereelle. Tässä 70-luvun helmessä on aikakaudelle tyypilliset avarat tilat, isot ikkunapinnat ja valoisat huoneet.

Asunto sijaitsee rauhallisen kävelytien, Ratapolun varrella. Pienen taloyhtiön pihat ovat rajattu pensain ja aidoin. Etupihalla on iso, aurinkoinen terassi. Sisään tullessa alakerrassa avautuu suuri eteistila ja keittiö saarekkeineen. Keittiön vieressä on kodinhoitohuone ja vaatehuone. Alakerran oleskelutilana/olohuoneena toimii pesuhuoneen ja saunan vieressä oleva takkahuone varaavalla takalla. Ikkunat takapihan puolelle. Takkahuoneessa ja pesuhuoneessa lattialämmitys.

Yläkerrassa on upean valoisa ja tilava olohuone, jonka suuret ikkunat avautuvat etelän suuntaan. Olohuoneesta on käynti koko asunnon levyiselle parvekkeelle, josta avautuu vehreä puistonäkymä. Yläkerrassa on kolme isoa makuuhuonetta, wc ja läpikujettava walk in closet. Takapihalle pääsee yläkerrasta.

Keskustan palveluihin on matkaa vain noin 2km ja hyvät ulkoilumaastot sekä Vihnusjärvi löytyvät aivan kodin nurkalta. Kaksi päiväkotia, koulu ja julkinen liikenne Tamperelle ovat kivenheiton päässä. Huoneistoon kuuluu autotalli sähköovella, maakellari, häkkivarasto (puuvarasto) sekä taloyhtiön yhteinen pakari.

Huoneiston yleiskunto on hyvä. Lattiat parkettia, takkahuoneessa ja märkätiloissa laatta. Seinäpinnat tiiltä ja tapettia. Asunnossa on tehty pintaremonttia ja taloyhtiössä uusittu/ suoritettu korjauksia mm. 2018 kattosaneeraus. Tulossa 2021 putkistosaneeraus, jonka yhteydessä voi uusia kylpyhuoneen pinnat.

Tällä hetkellä huoneisto on tyhjillään. Esittelemme asuntoa vain yksityisesti, joten varaa oma esittelyaikasi pikaisesti ja tule tutustumaan uuteen kotiisi!

Perustiedot

Toiminto:
Kategoria:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 6984
Hinta: 169 000 €
Kiinteistön koko: 117 m2
Huoneita + K (*): 5
Makuuhuoneita: 3
Wc:eitä Kpl: 2
Rakennusvuosi: 1977
Asunnon Tyyppi: Rivitalo
Autotalli
Terassi
Ulkovarasto
Takka
Pintaremontoitu
Sauna
Sähkölämmitys
Lattialämmitys osissa huoneita
Parveke
Kodinhoitohuone

Kohteen kuvat

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.