• 4802
  • 4802
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Myydään asunto – Täysin remontoitu tilava kaksio juna- aseman ja palveluiden vierestä, rauhallinen ja vehreä sijainti.

Kauttaaltaan remontoitu valoisa kaksio lasitetulla parvekkeella mahdollistaa helpon ja vaivattoman elämän Kannelmäen paraatipaikalta. Kehäradan vieressä, mutta silti sijaintinsa puolesta rauhallisessa miljöössä. Tilan tuntua asuntoon tuovat avarat valoisat huoneet; olohuoneeseen avautuva keittiö, mahtavan kokoinen makuuhuone sekä iso ja korkeakiiltovalkoinen kylpyhuone. Asunnossa on ruhtinaallisesti säilytystilaa, makuuhuoneessa 2 erillistä liukuovikaapistoa sekä eteisessä koko seinän kattava peiliovikaapisto. Lasitetulla parvekkeella on hyvin tilaa kalusteille ja sieltä avautuu vihreä ja rauhallinen maisema.

Ihastuttava ja muuttovalmis vaaleapintainen asunto, jossa lattiat, seinät, katto, keittiö täysin remontoitu 2017. Keittiö on korkeakiiltovalkoinen Ideal- keittiö, jossa valkoiset integroidut kodinkoneet, kaapistoissa upotetut vedinurat. Välitilalasin takana freesi tapetti tuomaan keittiöön pirteää ilmettä. Kylpyhuone uusittu 2008, ja kalusteet päivitetty 2019.

Asunto on aivan kehäradan vieressä, juna-asemalle matkaa muutama minuutti, josta pääsee keskustaan 12 min ja lentoasemalle 19 min. Myös hyvin toimivat bussiyhteydet, pysäkeille matkaa kävellen pari kolme minuuttia.

Kattavat palvelut ovat ihan vieressä, lähimmät ruokakaupat sijaitsevat juna-aseman välittömässä läheisyydessä, josta löytyy myös mm. posti, kirjasto sekä Kanneltalo. Terveysasema sijaitsee myös juna-aseman vieressä. Kauppakeskus Kaaren palvelut ovat kävelymatkan päässä, noin 1,2km. Myös päiväkodit ja koulut löytyvät ihan läheltä.

Taloyhtiö on erittäin hyvin ja fiksusti hoidettu – isoista remonteista esim. julkisivu- ja kattoremontit on tehty ja tämän asunnon osalta myös maksettu, myös ikkunat on uusittu. Ei isoja remontteja näköpiirissä lähivuosien aikana. Taloyhtiö sijaitsee rauhallisen päättyvän tien varrella aivan puistoalueen vieressä, täällä on erinomaiset mahdollisuudet monenlaiseen ulkoiluun ja virkistäytymiseen.
Kysy rohkeasti myös yksityisnäyttöä.

Perustiedot

Toiminto:
Kategoria:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 4802
Hinta: 179 000 €
Kiinteistön koko: 61 m2
Huoneita + K (*): 2
Makuuhuoneita: 1
Wc:eitä Kpl: 1
Rakennusvuosi: 1977
Asunnon Tyyppi: Kerrostalo
Autokatos
Varasto
Ulkovarasto
Remontoitu
Parveke

Kohteen kuvat

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.