• 3445
  • 3445
  • 3445
  • 3445
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Myydään asunto – Rivitalo 3-4h, k, s, autokatos NOKIA

Todella hyvällä ja rauhallisella paikalla Kankaantaan alueella velattomasta kaukolämpöön liitetystä yhtiöstä myydään 1-tasoinen perheasunto. Huoneistot ovat yhtiöjärjestyksessä 4 huoneisia, mutta tämä on tehty uutena 3 huonetta + iso eteisaula. Muutettavissa 4 huoneiseksi. Eteinen, olohuone ja keittiö / ruokailutila parketilla. Makuuhuoneet ja eteinen alkuperäisillä pinnoilla kuten myös keittiön kaapit. Kylpyhuoneremontti (ja ilmeisesti myös WC) tehty 90-luvun puolivälissä, jotenka voisi olla viisasta tehdä ennen muuttoa. Yhtiöön tehty asbestikartoitus, ei asbestia. Myöskään remonttisuunnitelmassa ei ole remontteja tulossa seuraavan 5 vuoden aikana.

Makuuhuoneita yhdistää läpikuljettava vaatehuone. Asunto on helppokulkuinen, autokatos suoraan ovella ja vain yksi askelma. Takana mukava terassi, marjapensaita ja tasainen piha. Etupuolella myös pieni nurmikkoalue, kylmä ulkovarasto ja tila kahdelle autolle.

Asuntojen väliset seinät betonia, asunnot ovat hiljaisia ja yhtiö rauhallinen. Alue on myös hyvin rauhallinen ja naapurustossa on nykyään useampi lapsiperhe kellä on pikkuisia lapsia.

Pohjakuva on viitteellinen eli ei mittakaavassa, lisäämme valokuvia piakkoin. Tervetuloa katsomaan!

Perustiedot

Toiminto:
Kategoria:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 3445
Hinta: 158 000 €
Kiinteistön koko: 96 m2
Huoneita + K (*): 3
Makuuhuoneita: 2
Wc:eitä Kpl: 1
Rakennusvuosi: 1978
Asunnon Tyyppi: Rivitalo
Pesukone
Autokatos
Terassi
Ulkovarasto
Sauna

Kohteen kuvat

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.