• 4391
  • 4391
  • 4391
  • 4391
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Myydään asunto – Paritalo Härmälässä 100m2

Persoonallinen paritalon puolikas Härmälän puutaloalueella myydään maalle muuton vuoksi. Tässä ihanassa puutalossa voit kesällä ottaa rennosti omalla pihalla omenapuiden alla ja talvella fiilistellä olohuoneessa alkuperäisen kakluunin lämmössä. Puusaunassa karistat päivän päänsäryt leppeästi. Hyvät säilytystilat, kaukolämpö ja nykyaikainen keittiö sekä edulliset asumiskustannukset mahdollistavat huolettoman arkipäivän. Alkuperäiset lautalattiat narahtelevat mukavasti jalan alla.
Kiinteistömuotoisessa paritalossa on kaksi kerrosta ja kellaritilat. Alakerrassa sijaitsee viehättävä kuisti, eteinen, makuuhuone, olohuone ja keittiö. Puurappuset johdattavat yläkertaan, jossa on kaksi makuuhuonetta, kaksi vaatehuonetta ja kylpyhuone-wc. Keittiöstä löytyy astianpesukone (2016), jääkaappi (2015), hella+uuni ja liesituuletin sekä paljon kaappitilaa. Kellarissa yhteiset saunatilat pyykinpesukoneineen, harrastehuone, pakastin ja kylmiö. Pihalla ulkovarasto, joka on mahdollista eristää lämpimäksi tilaksi.
Talo sijaitsee kaupungin vuokratontilla jonka vuokrasopimus uusitaan v. 2023. Tämänhetkinen vuokra on 181,60e/vuosi, jo uusittujen vuokrien perusteella tulevaisuudessa se asettunee noin tuhannen euron luokkaan. Tonttia ja yhteisiä kellaritiloja hallinnoidaan seinänaapurin kanssa hallinnanjakosopimuksella. Rauhallinen, eläkkeellä oleva pariskunta takaa vaivattoman yhteiselon.
Härmälä on idyllistä puutaloaluetta, josta on hyvät kulkuyhteydet ydinkeskustaan ja lentokentälle (bussi kulkee 24/7), Partolan ostoskeskittymään ja moottoritielle sujahdat myös hetkessä ilman ruuhkia. Ympärillä erinomaiset ulkoilumahdollisuudet, Härmälän ranta ja Pyhäjärvi kävelymatkan päässä, Messukeskus on viiden minuutin kävelymatkan päässä, samoin koirapuisto. Nurkan takaa löytyvät leikkipuisto, koulu, kirjasto sekä päiväkoti.
Kuntotarkastus: 2016
Kunto: hyvä
Kiinteistövero: 90€/vuosi
Lämmityskustannukset: n. 1020€/vuosi
Asumispinta-ala: 100m2, kokonaispinta-ala 160m2
Ilmanvaihto: painovoimainen
Lämmitys: kaukolämpö vesikiertoisin patterein, kakluuni
Katto: harja/pelti
Rakennusaine: puu
Energiatodistus: ei
Tontin pinta-ala: 630m2

Perustiedot

Toiminto:
Kategoria:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 4391
Hinta: 185 000 €
Kiinteistön koko: 100 m2
Tontin koko: 630 m2
Huoneita + K (*): 4
Makuuhuoneita: 3
Wc:eitä Kpl: 2
Rakennusvuosi: 1939
Asunnon Tyyppi: Paritalo
Pesukone
Kuivausrumpu
Varasto
Ulkovarasto
Takka
Pintaremontoitu
Sauna
Keskuspölynimuri

Kohteen kuvat

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.