• 3728
  • 3728
  • 3728
  • 3728
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Myydään asunto – Omakotitalo aivan Turun keskustan kupeessa

Haluaisitko asua omassa talossa, 1.5 kilometriä torilta?

Myynnissä kodikas ja tilava (162,5 neliötä), vuonna 2004 tuulettuvalla rossipohjalla rakennettu omakotitalo ihanteellisella sijainnilla Kähärin idyllisessä miljöössä, aivan keskustan kupeessa. Kähärin koulu on kävelymatkan päässä ja vieressä on kenttä talven luisteluja ja kesän pelejä varten.

Talo on suunniteltu erittäin toimivaksi ja mahdollistaa sujuvan arjen isommallekin perheelle Alakerrassa on keittiö, olohuone, 3 makuuhuonetta, khh, kylpyhuone+sauna, sekä erillinen wc. Olohuoneessa on takkavaraus valmiina. Yläkerrassa sijaitsee aula ja 2 huonetta tunnelmallisilla lyhtyikkunoilla sekä tilava wc. Alakerta lämpiää miellyttävällä vesikiertoisella lattialämmityksellä (yösähkö) ja yläkerrassa on patterit. Talossa on täysautomaattinen ilmastointi lämmön talteenotolla sekä ilmalämpöpumppu viilentämässä ihanasti kesällä ja lämmittämässä talvella.

Kellarikerroksessa on puolilämmin varasto ja taloa ympäröi terassit. Takaterassille on kulku sekä kodinhoitohuoneesta että olohuoneesta. Etupihalla erillinen terassi. Piha on erittäin helppohoitoinen vaikka sieltä kesän kuluessa saakin niin parsat, metsämansikat, viinimarjat, vadelmat kuin omenatkin. Viherpeukalolle piha antaa mahdollisuuden laajempaankin puutarhanhoidon harrastamiseen.

Perustiedot

Toiminto:
Kategoria:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 3728
Hinta: 418 000 €
Kiinteistön koko: 162 m2
Tontin koko: 603 m2
Huoneita + K (*): 7
Makuuhuoneita: 5
Wc:eitä Kpl: 3
Rakennusvuosi: 2004
Asunnon Tyyppi: Omakotitalo
Pesukone
Kuivausrumpu
Varasto
Sauna
Sähkölämmitys
Lattialämmitys osissa huoneita
Kodinhoitohuone

Kohteen kuvat

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.