• 7197
  • 7197
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Myydään – asunto Omakotitalo, 4h, k/rt, khh, kph, s, vh, autotalli, 113 m/ 162 m, Hiltulanlahti

Myydään 4h, k/rt, khh, kph, s, vh, autotalli, 113 m/ 162 m omakotitalo Kuopion Hiltulanlahdessa.
Tämä vuonna 2017 rakennettu yksitasoinen omakotitalo on suunniteltu lapsiperheen tarpeita ajatellen. Kodissa yhdistyy hyvällä tavalla käytännöllisyys ja persoonallisuus, sillä kodin värimaailma on valittu tuomaan tunnelmaa ja lämpöä keskieurooppalaiseen tyyliin. Talon neliöt on käytetty järkevästi, ja korkea katto tuo lisää tilavuuden tuntua. Kolmen makuuhuoneen, keittiön ja pesutilojen lisäksi talosta löytyy kodinhoitohuoneen vierestä vaatehuone-/varasto (mahdollisesti myös vierashuone), josta on suora pääsy autotalliin. Autotalli, joka ei ole vielä koskaan ollut autotallikäytössä vaan perheen harrastushuoneena, on lämmin ja siellä on myös talon tekniset tilat omassa huoneessaan joka voi toimia myös säilytystilana.
V. 2020 ja 2021 tontilla tehty laajoja muutostöitä. Koko tontin ympärille rakennettu lauta-aita, takaterassia laajennettu ja koko terassin päälle rakennettu valokate, takapihalle rakennettu ulkovarasto ja grillikota. Lisäksi terassin jatkeeksi rakennettu 7 hengen ulkoporeallas takapihalle, senkin päällä valokate. Lisäksi kesällä 2021 tontille tehty lukuisia kukkaistutuksia, sekä istutettu myös mm. omenapuita, purppuraheisiangervoja ja tyrniä.

Hiltulanlahti on ihanteellinen asuinalue, sillä paikka tarjoaa mitä parhaimmat harrastusmahdollisuudet varsinkin luontoa rakastavalle. Lenkkimaastot vievät joka suuntaan, Vehmasmäen Eläinpuisto on n. 10 km:n päässä, Koivumäen kartano ja Vanuvuori kuuluvat osana Hiltulanlahden maalaisidylliin. Moottoritien ansiosta kulkuyhteydet joka suuntaan ovat hyvät (keskustaan n 10 min), kauppakeskus Matkus on n. 2 km:n päässä, ja bussilinjat kulkevat uuden koulun vierestä.

Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja! Tervetuloa tutustumaan!

Perustiedot

Toiminto:
Kategoria:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 7197
Hinta: 330 000 €
Kiinteistön koko: 113 m2
Tontin koko: 981 m2
Huoneita + K (*): 4
Makuuhuoneita: 3
Wc:eitä Kpl: 2
Rakennusvuosi: 2017
Asunnon Tyyppi: Omakotitalo
Pesukone
Autotalli
Kuivausrumpu
Terassi
Varasto
Ulkovarasto
Ulkoporeallas
Pintaremontoitu
Sauna
Lattialämmitys osissa huoneita
Kodinhoitohuone
Maalämpö

Kohteen kuvat

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.

VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot