• 8006
  • 8006
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Myydään asunto – MYYDÄÄN, Vartiokylässä, Rivitalon pääty huoneisto.

Rivitalon pääty huoneisto . Talo on rakennettu vuonna 1988-89. Asunnon koko on 80,3m2. Asunnossa k, oh, 2 mh , vh, WC, sauna ja pesuhuone. Kiva asunto, oikein hyvä pohjaratkaisu ja suojainen piha. Pihalla on mm. omenapuu, marjapensaita ja luumupuu. Käynti asuntoon on tien puolelta ja itse piha on vastakkaisella puolella ”sisäpiha”. Pihalle pääsee kahdesta ovesta pihan puolelta ja tietysti myös ulkokautta talon kiertämällä. Autokatos ja pieni ulkovarasto on. Kaikki on alkuperäistä, mutta siistiä. Laitteet, kuten liesi, astianpesukone, jääkaappipakastin ja ilmanvaihtokone pitää uusia. Varsinaista tarvetta remontille ei ole tullut esiin. Parketti näyttää hyvältä. Hyvän pohjaratkaisun ansiosta olohuoneen vieressä olevasta tilasta voi tehdä tarvittaessa lisähuoneen, työhuoneen tai lastenhuoneen, pystyttämällä väliseinän.
Muutama vuosi sitten on asennettu uudet salaojaputket ja sadevesiputket.
Talo on rakennettu kallioon asti menevien paalujen päälle, eli ei liiku eikä vajoa. Velaton kolmen asunnon As Oy. Vapautuu sopimuksen mukaan, hyvinkin pian.
Talo sijaitsee Kiviportintiellä, rauhallisessa Vartiokylässä. Bussi 95:llä pääsee kätevästi metroasemalle. Itäkeskukseen voi kävellä tai hurauttaa polkupyörällä.
Ottakaa yhteyttä ja tulkaa katsomaan.

Perustiedot

Toiminto:
Kategoria:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 8006
Hinta: 298 000 €
Kiinteistön koko: 80 m2
Huoneita + K (*): 3
Makuuhuoneita: 2
Wc:eitä Kpl: 1
Rakennusvuosi: 1988
Asunnon Tyyppi: Paritalo
Autokatos
Ulkovarasto
Sauna
Sähkölämmitys
Lattialämmitys osissa huoneita
Kodinhoitohuone

Kohteen kuvat

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.