• 8023
  • 8023
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Myydään asunto – Myydään rauhallisen taloyhtiön rivitalokolmio Paloahteelta!

Myydään pienen ja rauhallisen taloyhtiön rivitalokolmio Paloahteelta!

Työn perässä muuton johdosta kodikas rivitalokolmio etsii nyt uutta omistajaansa. Asuntoa on pidetty hyvin, ominaisuuksia ja varusteita tästä kodista löytyy mukavasti!

Olohuoneen avarat ikkunat ja terassille johtava lasiovi luovat valoisan tunnelman korkealle kohoavaan vinokattoiseen olohuoneeseen jossa myös takka. Olohuoneen seinät käyty läpi keväällä 2020! Takaoven kautta kulku avaralle terassille, jonka markiisin varjoon mahtuu isompikin ruokaryhmä grilliä unohtamatta. Aidatun pihan takana puistikkokaistale, joka erottaa naapuritonttia pihapiiristä.

Keittiössä kokin tarpeista huolehtii muutaman vuoden ikäinen Puustellin keittiökalustus, jossa integroidut laadukkaat kodinkoneet. Keittiöstä eteiseen yltävä laatoitettu lattia lämpiää sähköisellä lattialämmityksellä (Uusittu 2011). Lisäksi huoneiston lämmönsäätöön löytyy ilmalämpöpumppu sekä tarvittaessa sähköinen kattolämmitys.

Pesuhuone, WC ja saunatilat uusittu lattialämmityksineen ja vesieristyksineen 2011. Pesutilan kyljellä tilaa pesukoneelle ja kuivausrummulle. Pesukoneliitännän yläpuolella pieni kaapisto esim pesuaineille, samaan sarjaan löytyy myös pesukoneen ja kuivausrummun päälle asennettava taso arkisia askareita helpottamaan. Saunassa harmaat lauteet, musta panelointi ja mondex -vuolukivikiuas, joka tarjoaa sähkökiukaaksi verrattain kosteat ja mukavat löylyt!

Makuuhuoneet ovat ajanmukaiset, vaaleaa seinäpintaa on korostettu molemmissa makuuhuoneissa harmaansävyisellä tehosteseinällä. Isommassa makuuhuoneessa seinä on myös rapattu kolmiulotteisen efektin aikaansaamiseksi. Isomman makuuhuoneen yhteydessä vaatehuone. Molemmissa makuuhuoneissa on reilusti kaappitilaa. Makuuhuoneitten sekä olohuoneen laminaatti uusittu 2016.

Huoneiston yhteydestä löytyy lämmin varastotila, jossa huoneistokohtainen sähkökeskus ja lämminvesivaraaja. Lämmin autotalli on toiminut harrastetilana, ja tallista löytyykin mm. työtastaso sekä parvekematolla vuorattu lattia. Etupiha rajoittuu omaan ja naapurin autotalleihin, joten rauha on taattu.

Taloyhtiössä tehty syksyllä 2019 vesikatteen uusintaremontti, jossa vanha kuitusementtilevystä rakennettu katto vaihdettiin peltikatteeksi. Kuitusementtilevy tutkittiin ja todettiin asbestittomaksi ennen remonttia. Tästä johtuen asuntoon kohdistuu osakeannin mukainen rahoitusvastikkeen osuus remonttilainaa korvaamaan.

Kyseiseen huoneistoon on tehty märkätilatarkastukset remontin jälkeen ja omistajanvaihdosten yhteydessä. Kaikista löytyy asianmukaiset dokumentaatiot. Näiden lisäksi löytyy kirjallisia selvityksiä asukkaiden suorittamista remonteista.

Hoitovastike 150/kk, rahoitusvastike 108,23/kk
Yhtiövastike siis yhteensä 258,23/kk.

Velaton myyntihinta 184 800
myyntihinta 172 000
Vesiennakko 15/hlö/kk, tasataan kulutuksen mukaan aina vuoden lopussa.
Sähköä tässä on kulunut noin 9 000 kWh vuodessa.

Isännöinnistä huolehtii Kirjanpito- ja tilipalvelu Tmi Merja Loutti puh. 044 3133 133

Palvelut löytyvät läheltä, uuteen Pohjoiskehän kouluun matkaa 1,5km. Lähimpänä kauppana toimivaan Kehätien S-markettiin matkaa kertyy 2km verran. Lisäks Pohjoiskehän kautta on helppo lähteä mihin suuntaan ikinä mielitkään matkata.

Lisää kuvia löytyy kun vain ottaa yhteyttä ja pyytää. Kohdetta pääsen itse näyttämään työn takia pääsääntöisesti vain viikonloppuisin, mutta oven avaus ja pikainen kierros saadaan onnistumaan viikollakin sovittaessa.

Perustiedot

Toiminto:
Kategoria:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 8023
Hinta: 172 000 €
Kiinteistön koko: 78 m2
Tontin koko: 1 720 m2
Huoneita + K (*): 3
Makuuhuoneita: 2
Wc:eitä Kpl: 1
Rakennusvuosi: 1990
Asunnon Tyyppi: Rivitalo
Autotalli
Terassi
Varasto
Takka
Pintaremontoitu
Sauna
Sähkölämmitys
Lattialämmitys osissa huoneita

Kohteen kuvat

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.