• 7775
  • 7775
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Myydään asunto – Myydään iso upea omakotitalo

Myydään ihastuttava, tilava kaksitasoinen iso omakotitalo lapsiystävällisellä, perheidyllisellä alueella jossa on kaikki lähettyvillä.
Lähialueella sijaitsee kaikki tarpeellinen, uudehkot koulut-ja päiväkodit löytyvät 500 metrin kävelyetäisyyden päässä, kirjasto, jäähalli ja jalkapallokenttä sekä paljon luontopolkuja ja metsää jotka ovat kaikki talon lähettyvillä. 300 metrin päässä sijaitsee suosittu 10km hiihtomaa, jossa on mahdollisuus harrastaa yleisurheilua ympäri vuoden.
Kaupungin keskustaan matkaa vain noin 5km. Suosittu ranta lomailu ja vapaa-ajanviettopaikka Pitkät hiekat löytyy noin 9 km päässä.
Kotkan keskustaan 20 km.

Talo on valmistunut vuonna 2009 ja siitä saakka talossa asunut vain yksi perhe.
Talon asuinneliöitä on yhteensä 241m2 ja kokonaispinta-ala on 441m2.

Talossa on 5 makuuhuonetta.
Kaksitasoisessa talossa sijaitsee yläkerrassa lähes kaikki makuuhuoneet, olohuone, saunatilat sekä keittiö. Olohuoneessa on keittiön ja olohuoneen välissä iso upea ja tunnelmallinen takka. Alakerrassa tilava ja avoin peilitetty sali/harrastetila monipuoliseen käyttöön, yksi makuuhuone sekä isokokoinen lämmitetty autotalli johon mahtuu hyvin jopa 5 henkilöautoa ja varastotilat sekä tekniset tilat. Alakerran tilojen katon korkeus on 4 metriä ja yläkerran tilojen korkeus 2,60 metriä.
Talon laatoitetulla etupihalla on lisäksi tilaa kahdelle autolle.

Tilavassa päämakuuhuoneessa on oma WC+ suihku sekä vaatehuone. Yläkerrassa on tämän lisäksi vielä toinen WC saunan ja kodinhoitohuoneen yhteydessä. Alakerrasta löytyy WC jossa on myöskin suihku. Eli yhteensä talossa 3 WC:tä ja 4 suihkua+sauna.
Saunassa on hiljattain uusittu laadukas takka ja kaksi suihkua.
Keittiö on tilava ja siellä on paljon kaappitilaa ja avarat ikkunat. Itse keittiö- ja ruokailutilan erottaa kätevä keittiösaareke.
Talossa on iso aurinkoinen terassi, minne pääsee sekä ylhäältä, että alhaalta portaita pitkin.
Talon pääsisäänkäynti on alakerrassa, lisäksi löytyy 3 muuta uloskäyntiä yläkerrasta.

Talon takapihalla yksi uloskäynti jossa toinen terassi, josta avautuu näkymät kauniiseen metsään joka sijaitsee omalla rinnetontilla ja kauempana sijaitsee kallio.

Omaa pihaa on huollettu hyvin säännöllisesti ja tontille on tuotu paljon hyvää maata, tontille on myös istutettu paljon kasveja ja hedelmällisiä istutuksia jotka antavat satoa. Talon eteläisellä ja läntisellä puolella on puistomainen alue, joten minkäänlaista rakennuttamista ei ole tulossa.

Upea ja hyvin hoidettu kokonaisuus, jossa voi erinomaisesti yhdistää sekä asuminen että yritystoiminta. Kannattaa tulla itse katsomaan ja tutustumaan! Ei yhteisesittelyjä talolle, joten sovithan oman ajan esittelyä varten. Muuttamaan pääsee jo syyskuusta alkaen. Mahdolliset tiedustelut ja lisäkuvat yksityisviestillä myyntiä hoitavalta.

Perustiedot

Toiminto:
Kategoria:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 7775
Hinta: 365 000 €
Kiinteistön koko: 241 m2
Tontin koko: 441 m2
Huoneita + K (*): 6
Makuuhuoneita: 5
Wc:eitä Kpl: 3
Rakennusvuosi: 2009
Asunnon Tyyppi: Omakotitalo
Autotalli
Terassi
Varasto
Takka
Kuntosali
Sauna
Sähkölämmitys
Remontoitu
Kylpyamme
Kodinhoitohuone

Kohteen kuvat

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.

VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot