• 6646
  • 6646
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Myydään asunto – Loistokuntoinen rt-asunto Helsingin Alppikylässä

Laatua ja kodikkuutta tehoneliöissä!

Kunnoltaan lähes uudenveroinen 2-tasoinen rivitaloasunto kätkee sisälleen skandinaavisen, hyvin suunnitellun ja laadukkaasti rakennetun kodin, joka sijaitsee kujalla, omassa rauhassa, omalla tontilla! Velaton, hyvin hoidettu taloyhtiö, jossa ei vuosikausiin suuria remontteja luvassa.

Alakerta on pyhitetty yhdessäololle ja suuri, hyvinvarusteltu keittiö yhdistyy open concept -muotoisena ruokailutilaan ja olohuoneeseen. Alakerrassa on lisäksi wc/suihku/khh (tila sekä pesukoneelle että kuivausrummulle, seinäwc, automaattibidé) ja suuri, vajaan 20 m2:n kokoinen lasitettu terassi. Terassilta käynti pienelle pihalle ja sekä tilavaan puolilämpimään varastoon. Rappujen alaosa on hyödynnetty tehokkaasti, ja tämä tila toimii joko vaatehuoneena tai vaikkapa lasten piiloleikkipaikkana. Olohuoneeseen on mahdollista asentaa pieni takka (lattian alla vahvistukset) ja myös hissivaraus on olemassa muuttuvien elämäntilainteiden varalta. Alakerran huonekorkeus 2,7 m ja yläkerrassakin lähes 2,5 m!

Yläkerrasta löytyy kolme makuuhuonetta, joissa kaikissa on vaatesäilytystilaa, ja lisäksi yhdestä käynti erittäin suurelle parvekkeelle, jonka lasittamalla saat tästä upean, ison lisähuoneen. Yläkerrasta löytyy lisäksi sauna/kph/wc (seinäwc, automaattipidé), jossa Harvian todella pehmeät löylyt tarjoava pilarikiuas sekä kuituvalot. Kylpyhuoneesta pääsee suoraan pikkuparvekkeelle vilvoittelemaan löylyjen lomassa.

Asunnon lämmitysmuotona on vesikiertoinen lattialämmitys (huonekohtainen säätö), joten kalustaminen on helppoa, kun ei ole lämmityspattereita edessä. Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla.

Asunnossa on puolilämmin ullakkotila, joka tarjoaa runsaasti lisäsäilytystilaa (tätä tilaa ei lasketa mukaan asuinneliöihin).

Asfaltoidulla pihalla on lämmitystolpallinen autopaikka. Lämmitystolppa on kytketty asunnon sähköverkkoon, joten maksat sähköstä vain todellisen kulutuksen mukaan. Etuoven edessä on portaiden lisäksi liuska, joten tähän asuntoon on helppo tulla myös lastenvaunuilla.

Edullinen hoitovastike (120 €/kk). Lisäksi kuukausittain maksetaan 50 € kaukolämpöennakkoa ja 20 €/hlö vesimaksua, jotka tasataan vuosittain (huoneistokohtaiset kaukolämpö- ja vesimittarit).

Asuntomme ei ole pakkomyynnissä, vaan harkitsemme asuntomme myymistä sopivien ostajaehdokkaiden löytyessä. Oma haaveemme on päästä muuttamaan omakotitaloon vähän kauemmas pk-seudulta, mutta emme hätäile asian kanssa.

Aidosti kiinnostuneille lähetän kuvia sähköpostitse.
Ei välittäjille, kiitos.

Perustiedot

Toiminto:
Kategoria:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 6646
Hinta: 420 000 €
Kiinteistön koko: 95 m2
Huoneita + K (*): 4
Makuuhuoneita: 3
Wc:eitä Kpl: 2
Rakennusvuosi: 2016
Asunnon Tyyppi: Rivitalo
Terassi
Varasto
Ulkovarasto
Sauna
Lattialämmitys osissa huoneita
Parveke
Kodinhoitohuone

Kohteen kuvat

Ei kuvia.

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.