• 5699
  • 5699
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Myydään asunto – Kaksio Pohjois-Tapiolassa

Tulossa myyntiin kaksio Pohjois-Tapiolassa: rauhallisella alueella sijaitseva 55 neliömetrin kerrostaloasunto vuonna 1980 valmistuneessa talossa, omalla tontilla. Ensimmäisessä asuinkerroksessa (puoli kerrosta maan tasosta ylöspäin, ei hissiä). Läpitalon huoneisto hyvällä pohjalla, oma sauna, tilava vaatehuone sekä erittäin suuri lasitettu parveke etelään/lounaaseen. Keittiö on remontoitu vuonna 2006.

Asuntoon kuuluu kellarivarasto ja kylmävarasto. Taloyhtiössä on pyörä- ja ulkovälinevarastojen lisäksi pesutupa, kuivaushuone ja saunaosasto. Taloyhtiössä on maalämpö (jonka varajärjestelmänä kaukolämpö) sekä lämmön talteenottojärjestelmä.

Hoitovastike on noin 200 €/kk; vesimaksu ja taloyhtiölaajakaista (10 MB) sisältyvät hoitovastikkeeseen. Asuntoon ei kohdistu yhtiölainaa. Asuntoon kuuluu autopaikka (tällä hetkellä ns. kylmä paikka ilman sähköpistoketta).

Asunnon lähellä on niin koulu kuin päiväkotikin. Lähikauppaan on kilometri ja kauppakeskus Ainoaan ja muihin Tapiolan palveluihin kaksi kilometriä matkaa. Lähistöllä on hyvät ulkoilumaastot sekä Tapiola Golf. Asunnosta on hyvät liikenneyhteydet niin joukkoliikenteellä, autolla kuin pyörälläkin. Tapiolan ja Urheilupuiston metroasemat ovat n. 2 kilometrin päässä. Pyörällä pääsee Tapiolaan ja Otaniemeen n. 10 minuutissa.

Asunto vapautuu sopimuksen mukaan. Kuvia ja lisätietoja asunnosta voidaan lähettää kiinnostuneille sähköpostitse.

Perustiedot

Toiminto:
Kategoria:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 5699
Hinta: 260 000 €
Kiinteistön koko: 55 m2
Huoneita + K (*): 2
Makuuhuoneita: 1
Wc:eitä Kpl: 1
Rakennusvuosi: 1980
Asunnon Tyyppi: Kerrostalo
Sauna
Parveke
Pesutupa

Kohteen kuvat

Ei kuvia.

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.