• 5754
  • 5754
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Myydään asunto – Kaksio 50m2 Vartiokylässä erinomaisten liikenneyhteyksien varrella

Vartiokylässä vehreässä ympäristössä sijaitseva muuttovalmis 50m2 kerrostaloasunto rauhallisessa yhtiössä. Asunto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, ei kuitenkaan maan tasalla. Ikkunat makuuhuoneessa itään ja olohuoneessa sekä keittiössä länteen, lasitettu parveke lännen puolelle. Asuntoon kuuluu kaksi varastotilaa.
Huoneisto on remontoitu -90 luvulla ja kylpyhuone/wc vuonna 2013 viemärien sukituksen yhteydessä. Ikkunaremontti oli v 2002 ja samalla parveke lasitettiin. Jääkaappipakastin on uusittu 2017 samoin kuin liesi (kaasuhella ja sähköuuniyhdistelmä).

Taloyhtiössä on kaksi saunaa (ilmainen lenkkisauna kerran viikossa), pesutupa ja kaksi kuivaushuonetta ja mankelihuone (käyttö sisältyy toistaiseksi vastikkeeseen), urheiluvälinevarasto / pyöräsuoja, avainpanttia vastaan voi käyttää taloyhtiön kuntosalia kerhohuoneella / väestönsuojassa

Hoitovastike on n 335€ / kk mikä sisältää vesimaksun, kaasun, lämmityksen ja vuokratontin tontinvuokran (sekä pesutuvan ja lenkkisaunan käytön). Lisämaksusta saatavuuden mukaan autotolppapaikka 12€/kk, autotallipaikka 60€/kk ja saunavuoro 12€/kk

Taloyhtiössä suunnitteilla tulevaisuudessa tulovesiputki- ja sähköremontti. Tähän asuntoon on kuitenkin tehty putket pintavetona joten todennäköisesti remontti ei paljoa asumista haittaa.

Liikenneyhteydet sekä julkisilla, että omalla autolla ovat erinomaiset. Puotilan metroasemalle on n 400m ja lähimmälle bussipysäkille (mm Helsinki-Vantaan lentoasemalle) on n100m. Kauppakeskus Itis ja ja Itäkeskuksen palvelut ovat kivenheiton päässä. Uusi Metropolian ammattiopisto sijaitsee myös lyhyen kävelymatkan päässä.

Asunnon vapaiutuminen sopimuksen mukaan.

Lisätietoja sähköpostitse.

Perustiedot

Toiminto:
Kategoria:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 5754
Hinta: 152 000 €
Kiinteistön koko: 50 m2
Huoneita + K (*): 2
Makuuhuoneita: 1
Wc:eitä Kpl: 1
Rakennusvuosi: 1964
Asunnon Tyyppi: Kerrostalo
Pesukone
Autotalli
Kuivausrumpu
Varasto
Ulkovarasto
Kuntosali
Pintaremontoitu
Sauna
Parveke
Pesutupa
Langaton netti

Kohteen kuvat

Ei kuvia.

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.