• 6415
  • 6415
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Myydään asunto – Entinen veturitalli asuin- tai yrityskäyttöön

Kristiinankaupungissa omalla 3600 m2 tontilla vuonna 1912 rakennettu tiilirakennus. Rakennus on aiemmin toiminut höyryveturitallina ja sittemmin kesäravintolana. Rakennuksen suuret ja avarat sisätilat muuntuvat monenlaiseen käyttöön, asuinrakennuksesta liikehuoneistoksi tai näiden yhdistelmäksi. Rakennuksessa on torni, jonka alakerrassa on vanha keittiötila, keskikerroksessa makuuhuone, ja tornin ylimmässä kerroksessa suihku- ja saunatilat. Rakennuksessa on myös suuri kattoterassi. Rakennusta on remontoitu ja esimerkiksi sen lämpöeristystä on parannettu huomattavasti.
Tontilla on lisäksi veturien kääntöpöytä sekä vanha junanvaunu vuodelta 1952. Vaunu on viimeksi toiminut kesäkahviona. Kiinteistö sijaitsee aivan Kristiinankaupungin keskustan läheisyydessä, noin puolen kilometrin päässä keskustasta.
Iso kattoparveke. Tornissa sauna ja pesuhuone. Ensimmäisessä kerroksessa lisäksi wc.Valoisa, Korkeat huoneet, Paljon ikkunoita, Kattoterassi, Oma piha, Varaava takka.
Tiloja on remontoitu ravintolakäyttöön kymmenkunta vuotta sitten. Ravintolatoiminnan jälkeen on muun muassa kaikki ikkunat muutettu 4-lasisiksi ja yläpohjaan on asennettu 16 cm polyuretaanieriste (2×8 cm) lämpöeristeeksi. Porrashuoneen seinät ja katto on pinnoitettu. Tuulikaappien rakentaminen kahden ison veturioven osalta on tehty. Sisätilat ovat pienellä työllä remontoitavissa asuinkelpoisiksi.
Oma vehreä tontti metsän ja urheilukentän välissä. Kristiinankaupungin keskusta kuitenkin vain noin 500 metrin päässä.
Sähkö, 2 asentamatonta ilmalämpöpumppua, 2 varaavaa takkaa.

Video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=263&v=fVy4JL_pgv8&feature=emb_logo

Perustiedot

Toiminto:
Kategoria:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 6415
Hinta: 260 000 €
Kiinteistön koko: 350 m2
Tontin koko: 3 600 m2
Huoneita + K (*): 5
Makuuhuoneita: 1
Rakennusvuosi: 1912
Asunnon Tyyppi: Luhtitalo
Terassi
Takka
Sauna
Parveke

Kohteen kuvat

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.

VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot