fbpx
  • 6544
  • 6544
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Myydään asunto – Ainutlaatuinen omakotitalomainen kerrostalohuoneisto Ullanlinnassa

Täysin poikkeuksellinen kolmen kerroksen omakotitalomainen kerrostalohuoneisto Helsingin henkeäsalpaavimmalla sijainnilla rauhallisen kadun varrella. Skandinaavisen ajaton vuonna 2017 remontoitu koti, joka on kaikin puolin harkittu, näyttävä ja laadukas.

Huikeilla seinän kokoisilla ikkunoilla varustettu huoneisto, jonka materiaalivalinnat on tehty vaativammankin perheen toiveita kunnioittaen. Lattiamateriaalina käytetty Merbau massiivisauvaparkettia ja olohuoneessa ylellistä kalkkikivilaattaa. Spa-osastolla, kylpyhuoneessa ja WC-tiloissa marmoriseinät ja lattialla luonnonkivi. Todellisesta luksuksesta kertoo oma ulko-ovi isoon eteisaulaan, josta käynti kahteen muuhun kerrokseen.

Kokonaispinta-alaltaan 211 m2:n kolmikerroksinen pohjaratkaisu mahdollistaa poikkeuksellisen avarat oleskelutilat. Olohuoneessa on vaalean harmonista ilmavuutta, johon jopa 3,6 m huonekorkeus, kaarevat katot ja valtavat ikkunat tuovat persoonallisen tunnelman. Aurinko hyväilee asuntoa valollaan päiväaikaan. Modernissa avokeittiössä on kattava varustelutaso, kivitasot, käytännöllisiä yksityiskohtia sekä työtilaa lisäävä leveä saareke. Ruokailutilaan mahtuu reilusti yli kolme metrinen ruokailuryhmä 10-12 hengelle.

Makuuhuoneita on kolme, joihin luonnonvalo kulkee kauniisti isojen ikkunoiden läpi. Kaikissa huoneissa on Inarian laadukkaat liukuovikaapistot. Oma kuntosali, spa-osasto, sauna ja erillinen kodinhoitohuone kuuluvat luonnollisesti myös pakettiin. Asunnossa laadukas aidonoloinen Dimplexin sähkötakka höyrytoiminnalla.

Huoneiston keskeinen sijainti on mitä parhain: kaikki Helsingin palvelut, maineikkaimmat ravintolat ja parhaimmat nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä. Kuitenkin olet halutessasi täysin rauhassa kaupungin hälinästä. Taloyhtiössä on suuret remontit tehty eikä isoja kunnostustarpeita ole. Tätä enempää et voi enää kaupunkiasumiselta toivoa.

Esittelyt sopimuksen mukaan. Kysy viestillä oma näyttöaikasi.

Perustiedot

Toiminto:
Kategoria:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 6544
Hinta: 3 520 000 €
Kiinteistön koko: 211 m2
Huoneita + K (*): 6
Makuuhuoneita: 3
Wc:eitä Kpl: 2
Rakennusvuosi: 1972
Asunnon Tyyppi: Kerrostalo
Pesukone
Kuivausrumpu
Takka
Kuntosali
Sauna
Remontoitu
Poreamme
Putkiremontoitu
Kodinhoitohuone

Kohteen kuvat

Ei kuvia.

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.