• 5544
  • 5544
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Myydään asunto – 4h + k kerrostalossa Vartiokylässä

Vartiokylässä puiston keskellä sijaitseva 82 neliömetrin kerrostaloasunto vuonna 1964 rakennetussa talossa, ensimmäisessä asuinkerroksessa (ei maan tasalla). Asunto on läpitalon huoneisto ja siinä on lasitettu parveke Helsingin keskustan suuntaan. Keittiö remontoitu vuonna 2005 (keittiössä kaasuhella ja uuni) ja kylpyhuone sekä erillinen wc remontoitu vuonna 2013 samalla kun taloyhtiön viemärit sukitettiin. Asunnossa kolme makuuhuonetta, olohuone, avokeittiö, kylpyhuone isolla ammeella ja wc, vaatehuone sekä lasitettu parveke. Ikkunat remontoitiin ja parveke lasitettiin vuonna 2002. Taloyhtiössä suunnitteilla sähkö- ja tulovesiputkiremontti tulevaisuudessa. Asunnolla on 2 varastotilaa: kylmä- ja kellarivarasto, Taloyhtiössä ulkovälinevarastojen lisäksi pesutupa, kaksi kuivaushuonetta, mankelihuone, pyörävarasto ja saunaosasto, jossa lenkkisauna joka viikko. Taloyhtiössä on kaukolämpö.

Hoitovastike on noin 6€/neliö (82 m2 x 6 = 492€), vesimaksu, lämmitys ja kaasu sisältyvät hoitovastikkeeseen. Asuntoon ei kohdistu yhtiölainaa eli pääomavastiketta ei ole. Muut kulut omavalintaisia, esim. autopaikka 12€/kk saatavuuden mukaan, autotalli 60€/kk saatavuuden mukaan, pesutupa on ilmainen ja saunavuoro 12€/kk joka toiseksi viikoksi. Asunto on Helsingin vuokratontilla. Hoitovastike sisältää tontinvuokran.
Asunnosta on erityisen hyvät liikenneyhteydet Helsingin keskustaan, Helsinki-Vantaan lentokentälle sekä Porvoon suuntaan. Puotilan, Itäkeskuksen sekä Myllypuron metroasemat sijaitsevat kaikki lähellä asuntoa. Asunnon lähellä sijaitsee useita kouluja sekä päiväkoteja, myös ruotsinkielisiä. Asunnolta kävelee kauppakeskus Itikseen ja Eastoniin noin 5-10 minuutissa.

Asunnon neliöhinta 2548,78€/neliömetri (2548,78€ x 82 = 209 000€)
Asunto vapautuu sopimuksen mukaan.
Kuvia sekä lisätietoja voidaan laittaa asunnosta kiinnostuneille sähköpostitse.

Perustiedot

Toiminto:
Kategoria:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 5544
Hinta: 209 000 €
Kiinteistön koko: 82 m2
Huoneita + K (*): 4
Makuuhuoneita: 3
Wc:eitä Kpl: 1
Rakennusvuosi: 1964
Asunnon Tyyppi: Kerrostalo
Pesukone
Autotalli
Kuivausrumpu
Varasto
Ulkovarasto
Pintaremontoitu
Sauna
Kylpyamme
Parveke
Pesutupa
Langaton netti

Kohteen kuvat

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.