fbpx
  • 10139
  • 10139
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Myydään – 78,5 neliöinen rivitalo Tikkurilan kupeesta (valmistunut 2010)

VAPAUTUMINEN: Asunto vapautuu syys-lokakuussa sopimuksen mukaan. Kuitenkin viimeistään 31.10.2021.

ASUNTO: Yksitasoinen. 78,5 neliötä. Kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, vaatehuone, kylpyhuone, kaksi WC:tä, iso lasitettu terassi ja patio (+ häkkivarasto). Todella hyvä pohja, ei hukkaneliöitä. Valoisa asunto, jossa vaaleita/ajattomia materiaalivalintoja. Olohuone ja keittiö yhteydessä toisiinsa ja riittävästi tilaa isolle ruokapöydälle. Keittiössä reilusti laskutilaa ja säilytystilaa. Oma pieni piha jossa nurmikkoa ja n. 3 metrinen aita joka antaa pihalle sellaisen suojan ettei ulkopuoliset sinne näe. Takkavaraus. Kaukolämpö. Lattialämmitys.

SIJAINTI: Asunto sijaitsee Jokiniemessä, Tikkurilan läheisyydessä. Tikkurilan juna-asemalle/ Kauppakeskus Dixiin n. 950 metriä (valaistua kävelytietä pitkin). Tikkurilan asemalla pysähtyy kaikki Tikkurilan kautta kulkevat lähijunat ja nopein juna menee Helsingin keskustaan 15 minuutissa. Lisäksi Tikkurilassa pysähtyy kaikki Tikkurilan kautta kulkevat kaukojunat. Lentokentälle autolla/taksilla n. 13min. Lähijuna menee Tikkurilan asemalta lentoasemalle 8 minuutissa. Hiekkaharjun juna-asemalle 800 metriä. Tikkurilan keskustaan n. 1,3km jossa hyvin kattavat palvelut mm. ravintoloita, terveyskeskus, poliisiasema, neuvola, kirjasto, kauppoja (mm. Prisma). Hiekkaharjun urheilukentälle n. 400m, kuntosalille jossa myös tennis/sulkapallo kentät n. 1km, Golfkentälle n. 1,2km. Bussipysäkille n. 200m josta pääsee suoraan bussilla esimerkiksi Helsingin keskustaan, Mellunmäkeen jossa metroasema, Tikkurilan keskustaan ja Jumboon. Lähin päiväkoti 100m, toiseen matkaa n. 500m ja kolmaskin on n. 1km etäisyydellä. Lisäksi koulu n. 300m ja lukio n. 800m. Elintarvike kioski n. 200m ja lähin kauppa n. 950m. Vantaanjoen ulkoilureitit n. 400m.

TALOYHTIÖ: Velaton ja hyvinhoidettu yhtiö (mm. aitojen ja kuistien maalauksia suoritettu viime vuosina). Ihmiset todella viihtyvät tässä taloyhtiössä. Tästä todisteena se, että jo useampi perhe on muuttanut saman taloyhtiön sisässä toiseen asuntoon (eli ovat tarvinneet isomman tai pienemmän asunnon mutta eivät ole halunneet muutta muualle). Yhteisessä käytössä ruohonleikkuri ja muita työkaluja. Pyörävarasto. Yksi autopaikka mahdollista saada varmasti ja toinen autopaikka onnistuu hyvin todennäköisesti (autopaikkoja on ollut kokoajan vapaana). Lähistöllä myös hyvin parkkitilaa esimerkiksi vieraille. Kaksi omaa leikkialuetta lapsille joissa mm. keinuja, hiekkalaatikot yms.

Yhteydenotot viestillä.

Perustiedot

Toiminto:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 10139
Hinta: 345 000 €
Kiinteistön koko: 78 m2
Huoneita + K (*): 3
Makuuhuoneita: 2
Wc:eitä Kpl: 2
Rakennusvuosi: 2010
Asunnon Tyyppi: Rivitalo
Terassi
Varasto
Sauna
Lattialämmitys osissa huoneita

Kohteen kuvat

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.

VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot