• 10086
  • 10086
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Halutaan vuokrata – kolmio tai suurempi kävelymatkan päässä keskustasta

Moikka! Olemme 30-v pariskunta, joka etsii koiransa kanssa kotia. Toivoisimme löytävämme asunnon, jossa olisi iso olohuone/ruokatila/keittiö-alue, ja useampi pienempi huone. Olemme taide- ja käsityöalan ihmisiä, joten tarvitsemme työtiloja kotiimme.

Olemme aikuisopiskelijoita, mutta käymme molemmat töissä. Vuokrat hoidamme absoluuttisen aina ajallaan, ja muutenkin meille on tärkeää pitää vuokralaisen velvotteista kiinni. Olemme luotettavia ja ihan tavallisia asujia. Koira on kaikille ystävällinen eikä tuhoa mitään kodissa.

Jos löytäisimme rivi- tai omakotitalon, niin olisimme ekstrailoisia: Pidämme kukkien hoidosta ja koiran olisi mukava katsella ulkona lintuja ja oravia. Mutta mielellämme otamme vastaan ehdotuksia myös kerrostaloasunnoista, varsinkin keskustasta tai hyvin läheltä keskustaa, ja mieluiten neliöitä. Asunnon estetiikka on meille tärkeää, joten toivoisimme, että vuokranantajamme olisi yhteistyöhaluinen siltä osin, että voisimme laittaa asuntoa jos kokisimme tarpeen. Olemme aiemmin esimerkiksi maalanneet rajun värisiä seiniä valkoisiksi ja tehneet muuta pintaremonttia.

Jos sinulle olisi meille koti tarjota, laita viestiä! =)

Perustiedot

Toiminto:
Kategoria:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 10086
Hinta: 1 100 €
Kiinteistön koko: 100 m2
Huoneita + K (*): 4
Asunnon Tyyppi: Omakotitalo

Kohteen kuvat

Ei kuvia.

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.

VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot