• 4906
  • 4906
Hakutuloksesi

Jaa ilmoitus:   

lisää suosikkeihin

 Halutaan vuokrata asunto – Uusioperheelle uusi koti haussa.

— Ilmotin täällä 2018 syksyllä etsiväni meille vuokra-asuntoa. Ilahduin saadessani muutaman yhteydenoton tätäkin kautta, hienoa. Muutimme marraskuussa rakennuttajan vuokralaiseksi pieneen rivitaloyhtiöön. Nyt meillä on kaikkien pettymykseksi asunnonetsintä taas edessä. Vuokranantajayritys on menossa konkurssiin ja meidän asumisen jatkosta ei voi varmuutta sanoa. Haltuunottaman asunnon taloyhtiö kaiken järjen mukaan vuokraa meille. Lakipykäliä kovasti on tutkittu, ja ymmärsin, että viimeistään konkurssissa olevan yrityksen omaisuuden pakkohuutokaupassa meillä päättyy vuokrasuhde. Haluan välttää epävarmuudessa elämisen ja etsimme meille mahdollisimman pian uuden asunnon.

— Olemme siis 40v pariskunta. Meillä on minun 2 vakituisesti asuvaa lasta (14 ja 16) ja mieheni 4 lasta (13, 15, 16 ja 16) asuvat meidän kanssa joka toinen viikko. Olemme reippaita, omakotitaloelämän kasvatteja, eikä pienet pintaremontit, pihatyöt tms ole meille ongelma. Lemmikkejä ei ole. Etsimme mitä tahansa muuta, paitsi kerrostaloa. Rivitalo, omakotitalo, paritalo, luhtitalo, erillistalo jne.

— Ideaalisijainti olisi jossain Espoon keskuksen ympäristössä, Muuralassa, Mikkelässä, Gumbölessä, jne. pohjoiseen. Toisaalta myös Finnoontien varsi, Suna ym sopivat. Tärkeintä on lasten päästä kulkemaan suht yksinkertaisesti Kirkkojärven kouluun, Kuninkaantien lukioon ja Leppävaaran Omniaan.

— Kiitos kun luit ja toiveikkaana odotan, josko täältä löytyisi tuleva vuokraisäntämme.

Perustiedot

Toiminto:
Kategoria:

Sijainti

Maakunta:
Kaupunki / Kunta:

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 4906
Hinta: 1 550 €
Huoneita + K (*): 5
Makuuhuoneita: 5
Wc:eitä Kpl: 2
Asunnon Tyyppi: Rivitalo

Kohteen kuvat

Ei kuvia.

Ota yhteyttä ilmoittajaan!


Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.