• 8837
  • 8837
Hakutuloksesi

Blogiarkistot

Ostetaan – Remonttikohteita etsitään

Ostetaan remontoitava asuntoja, kunnolla ei väliä. Myyjälle ei jää vastuita. Tarjoa rohkeasti.

joulu 03, 2020 0 Jatka lukemista

Ostetaan – Omakotitalo perttilän, lempolan, asem...

Ostetaan omakotitalo 08500 alueelta. Vähintään 4mh/nukkumatilaa.
Kaikki huomioidaan

joulu 02, 2020 0 Jatka lukemista

Ostetaan – Laajasalosta rivitalo-/paritaloasunto...

Haussa Laajasalon alueelta rivitalo- tai paritaloasunto tai pieni omakotitalo. Koko noin 90-130 m2, sauna sekä 2-3 makuuhuonetta. Ei haittaa, jos pientä remonttia tarvitsee tehdä. Mahdollista sisällyttää kauppaan vaihto nykyiseen asuntoomme Kulosaaressa (97m2, 4h, sauna, parveke, hissitalo, rv -1979).

joulu 01, 2020 0 Jatka lukemista

Ostetaan – Asunto 20810-alueelta. KT/RT/OKT/Puut...

Ostetaan hyväkuntoinen/remontoitava asunto 20810 alueelta. Ei väliä onko kerrostalo/rivitalo/puutalo ym, mutta parveke ja hissi ovat ehdottomia mikäli kerrostalo. Vapautuminen täytyisi tapahtua aivan viimiestään 31.1.. Tarjoa mielellään jos harkitset myyntiä, olemme hyvin avoimia kaikentyyppisille asunnoille.

joulu 01, 2020 0 Jatka lukemista

Myydään – Rivitalo 61 m2, 2 h + k + kph + s + w...

1-tasoinen rivitalokaksio 61 m2, 1-tasoinen, 2 h + k + kph + s + käyttöullakko 30 m2 + ulkovarasto 7 m2. Päätyhuoneisto, takapiha etelä-länsi, sähkölämmitys, sauna ja kph remontoitu 2014, erillinen wc. Ilmainen lämmityspistokeautopaikka, taloyhtiön pihassa on vapaita vieraspaikkoja. Vapautuu tammikuun 2021 lopulla. Rauhallinen okt-alue, hyvät ulkoilumaastot lähellä.

joulu 01, 2020 0 Jatka lukemista

Myydään – FOR INVESTMENTOR- FarmCenter with own ...

At this moment houses has long term tenants, buthere is also place for the investmentors themself. This area is very nice, clean, silent, safe countryside.If You like to have place, where You are far from any kind of pandemia areas now or in future, so this will be Your best investment If You are potential investmentor, so I can send some videos around this place.

joulu 01, 2020 0 Jatka lukemista

Ostetaan – Vanha puutalo kunnostettavaksi

Etsin pienehköä (alle 100 neliötä) ennen 1950-lukua rakennettua puu- tai hirsirunkoista omakotitaloa Tampereelta kunnostettavaksi vanhaa ja perinteitä kunnioittaen. Kaikenkuntoiset kohteet huomioidaan. Sijainti saisi olla noin 5 kilometrin säteellä keskustasta.

joulu 01, 2020 0 Jatka lukemista

Ostetaan – Ostetaan omakotitalo Turun tai Kaarin...

Halutaan ostaa omakotitalo Turun tai Kaarinan alueelta. Mielellään 5 huonetta, sauna, takka ja pihaa jonkin verran. Maalämpö olisi iso plussa. Neliöitä mielellään yli 120 m2. Mieluiten 2000-luvulla rakennettu, mutta annetaan mahdollisuus vanhemmillekin taloille.

marras 30, 2020 0 Jatka lukemista

Myydään – Kaksio Helsingin Kruunuvuorenrannassa ...

Myydään luhtitalon ensimmäisen kerroksen hyväpohjainen ja vaaleasävyinen 49,5m2 kaksio Kruunuvuorenrannassa (Hopeakaivoksentie 36).

Olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä avointa ja valoisaa tilaa. Olohuoneesta pääsy koko huoneiston mittaiselle lasitetulle parvekkeelle. Oma sisäänkäynti katetulta huoneistopihalta/terassilta, johon kesäiltaisin paistaa ilta-aurinko. Kylpyhuoneessa sauna. Mukava ja rauhallinen yhtiö jolla on iso yhteinen piha. Asunto sijaitsee lähellä merta ja metsää, jossa kivat lenkkeilymaastot. Bussipysäkki on lähellä. Suunnitteilla raitiovaunuyhteys kantakaupunkiin, jolloin keskustaan pääsee ratikalla vartissa.

Oma verkkokellari ja taloyhtiön pesutupa. Asukkaiden käytössä läheisestä Kruunuparkki 5:stä kuntosali, askartelutila ja nk. juhlatila. Hyvä isännöinti. Kaukolämpö. Parkettilattiat.

Vuonna 2018 valmistunut HITAS yhtiö. Yhtiövastike n. 300e/kk sisältäen myös tontin vuokran. Vesi 20e/kk/hlö (tasataan käytön perusteella vuosittain), autopaikka 20e/kk, autohallipaikka 50e/kk. Autopaikat vuokrataan jonotusperiaatteella.

Vapautuminen 1.3.2021.

marras 30, 2020 0 Jatka lukemista

Halutaan vuokrata – ASUNTO MAASEUDULTA

Olen Keravalla asuva keski-ikäinen nainen. Etsin nyt maalta edullista vuokra-asuntoa (kaksio tms.), sillä luonto ja erityisesti linnut ovat vieneet luontokuvaajan sydämeni. Työtä toimittajana teen kotoa käsin, joten asuinpaikan sijainti ei ole niin tarkkarajainen. Minua kiinnostavat esimerkiki Lohjan ja Salon alueen maaseudut, kuten Nummi-Pusula, Lahnajärvi, Suomusjärvi, Kisko, miksei myös Siuntion, Kirkkonummen tai jopa vaikkapa Mäntsälän ja Porvoon suunnat. Asumismuotona käyvät kaikki muut paitsi kerrostalot. Kaksiota vastaava lienee paras vaihtoehto yksinelävälle. Olen tunnollinen vuokranmaksaja, luottotietoni ovat kunnossa. Minulla ei ole lemmikkieläimiä (allergia) enkä polta tupakkaa. Elämäntapani on rauhallinen ja hiljainen, niitä ominaisuuksia kaipaan myös asuinympäristöltä.

marras 30, 2020 0 Jatka lukemista

Ostetaan – 2-3h + keittiö rivitaloasunto Turusta

Ostetaan 2-3h + keittiö hyväkuntoinen remonttivapaa rivitaloasunto Turusta.

marras 30, 2020 0 Jatka lukemista

Ostetaan – Maalaisromanttinen pientila omalla ra...

Ostetaan/vuokrataan Lappeenranta, Taipalsaari, Lemi, Ylämaa, ja muut lähiseudut. Toiveena kivan kokoinen vanha hirsi-/puurakenteinen talo piharakennuksineen.

“Maalaisromanttinen pientila omalla rannalla”
Täydellinen kohde käsittää mahdollisimman monta seuraavista:

– Sijainti taajaman ulkopuolella
– Ajomatka Lappeenrannan keskustaan max 30 min.
– Omakotitalo, vanha hirsirunko, terve ja ehjä. Vanhaa kunnioittaen kunnostettu nykyajan vaatimuksiin.
– Asuintilaa ~100 neliötä tai vähän enemmän.
– Oma ranta, rantasauna. Puusauna.
– Ei naapureita
– Toimiva sähkö ja vesi (esim kaivo)
– Tontti jolle mahtuu suuret kasvimaat/puutarha, eli vähintään puoli hehtaaria, jos naapureita lähellä niin enemmän. Lampaita ja/tai kanoja voisi myös mahtua tontille.
– Läheisyydessä runsaasti erilaisia metsä-alueita.
– Piharakennuksia, esim aitta, navetta, tms.
– Sisältää tulisijan tai useamman, mielellään leivinuuni.
– Ympäristöystävällisyys plussaa eli maalämpö, aurinkoenergia, yms ratkaisut.
– Oltava asuinkuntoinen, mutta saa vaatia pientä remonttia.
– Hinta mielellään alle 200 000€. Tällaisia asuntoja on näkynyt myynnissä 60-130 000 € hintaan.

marras 30, 2020 0 Jatka lukemista

Halutaan vuokrata – Rivitalo 3h+k+s pienelle per...

3 henkinen perhe tarvitsee tilaa hengittää ja touhuta, eli rivitalokoti luonnon läheltä etsinnässä. Molemmilla vakituiset työt ja luottotiedot kunnossa eli varma vuokra ja takuuvuokrakin löytyy. Tarvitaan myös kahdelle autolle paikat, mutta toisen ei tarvitse olla lämmitystolpallinen. Asuntoa voi tarjota Tampereen itä ja eteläosista, Kangasalta, Pirkkalasta ja Lempäälän pohjoisosista. Ei suoralla sähkölämmityksellä olevista yhtiöistä.

marras 30, 2020 0 Jatka lukemista

Ostetaan – Rivitalo neliö tai kolmio Tampereelta...

Halutaan ostaa Tampereelta rivitalo neliö tai isohko kolmio, jossa pieni oma piha. Alueena: Muotiala, Viinikka, Veisu, Korkinmäki, Iidesranta/Järvensivu, Vuohenoja ja Koivistonkylä. Hallila mahdollinen. Myös kerrostaloasunto voi tulla kysymykseen, jos siinä on oma pihaläntti. Samoin paritalo jos as. oy muotoinen. Huoltoyhtiö suotava. Saa olla remontoitava, kohtuulliset asumiskustannukset. Plussaa takasta ja ilmalämpöpumpusta sekä suojaisasta pihasta (esim. metsään rajoittuva).

marras 28, 2020 0 Jatka lukemista

Ostetaan – Ostetaan 4h Paloheinä, Länsi-Pakila, ...

Ostetaan 4h Paloheinä, Länsi-Pakila, Torpparinmäki-alueelta. Ensisijaisesti okt, rt, pari- tai erillistalo. Nopeat kaupat.

marras 28, 2020 0 Jatka lukemista

Myydään – Myydään hevostila/muu harrastetila

Kauniissa peltomaisemassa viehättävä vihreä keidas. Vain 40km turusta ja olet jo omalla maatilalla, jossa voit ja mahdut harrastamaan. Ei ole kimppakämppä.

Asuinrakennus on remontoitava. kuitenkin jo muuttokunnossa. Iso navetta ja pihalla on runsaasti erilaisia puita mm. vanha eläinsuoja jossa tilat 3 hevoselle, iso erillinen tila isommillekin koneille ja huonokuntoinen pihasauna sekä oma pieni lampi. Eli kyllä toki tekemistäkin riittää. Talossa on edulliset asumiskustannukset; tulisijakin löytyy. Tontti reilu hehtaarin.

kolmio ja 125 m2, iso tupakeittiö, olohuone 2 mh, sauna , iso ulkorakennus, isot avarat huoneet

Rakennusmateriaali: Puurunko/lautaverhous

Rakennusvuosi 1964

Keittiön kuvaus

pakastin: jääkaappi/pakastin

Sähköhella

Astianpesukone

voidaan myös vuokrata 790€ / kk sekä erikseen sähkö, vesi ym kulut. 2kk takuuvuokra. Luottotiedot oltava.

hinta hp- 127000 e / tarjous.

luottotiedot oltava ok.

Lisää tietoja ja kuvia yksityisesti. Omistajan sairauden takia SUPEREDULLISESTI.

marras 28, 2020 0 Jatka lukemista

Myydään – Merenrantakiinteistö, 2 omakotitaloa,...

Upea, puistomainen tontti, Turun keskustasta 15 km, golf-kentälle 15 min. ajomatka. Kuvia pyydettäessä.

marras 27, 2020 0 Jatka lukemista

Ostetaan – Ostetaan vähintään 4h+k Suutarilasta

Etsimme pihallista asuntoa, jossa makuuhuoneita saisi olla vähintään 3. Plussaa Suutarilan ala-asteen läheisyys. Pikaiset kaupat mahdolliset.

marras 26, 2020 0 Jatka lukemista

Ostetaan – kaksio kantakaupungista

Ostetaan vähintään 45 M2 kaksio omalla tontilla Helsingin kantakaupungin alueelta.

marras 26, 2020 0 Jatka lukemista

Ostetaan – Rivitalokolmio Pirkkalasta

Ostetaan rivitalokolmio pirkkalasta, mieluiten yksitasoinen, tarjoa

marras 25, 2020 0 Jatka lukemista

Ostetaan – Vesilahdelta 2000-luvun omakotitalo, ...

Etsimme 2000-luvun puolella valmistunutta omakotitaloa Vesilahdelta. Vaatimuksena vähintään kolme makuuhuonetta ja oma tontti.

marras 25, 2020 0 Jatka lukemista

Ostetaan – Lempäälästä 2000-luvun omakotitalo, 3...

Etsimme 2000-luvun puolella valmistunutta omakotitaloa Lempäälästä. Vaatimuksena vähintään 3mh ja oma tontti.

marras 25, 2020 0 Jatka lukemista

Myydään – Petreliuksessa 3-4 h + avokeittiö + v...

Olemme myymässä kotiamme, joka sijaitsee Petreliuksessa viihtyisällä ja rauhallisella alueella, lähellä hyviä ulkoilumaastoja sekä puistoja. Sijainti on loistava ja kaikki palvelut löytyvät lähietäisyydeltä. Esim. päiväkoti ja alakoulu sekä kauppa, uimahalli ja kuntosali pihapiirissä. Lyhyt matka Skanssiin ja Kupittaalle, eikä keskustaankaan ole matkaa kuin kolmisen kilometriä.

Taloyhtiössä on tehty kaikki suuret remontit ja saneeraukset viimeisen 7 vuoden aikana eikä mitään sellaisia ole näköpiirissä siis pitkiin aikoihin. Mm. LVI-saneeraus tehty v. 2013-2014 sekä julkisivuremontti ja hissien uusinta v. 2016-2017. Taloyhtiö on erittäin hyvin hoidettu ja vakavarainen.

Asuntoa on päivitetty 2000-luvun alkupuolella; esim. avokeittiön valkoiset kaapistot sekä kph:n ja wc:n kaakelit ovat siistit. Wc ja kph ovat erilliset ja molemmat kokonaan kaakeloituja. Asunnon lattiat ovat pääosin parkettia, mutta keittiössä laminaatti ja toisessa makuuhuoneessa muovimatto. Seinäpinnat pääosin lasikuitutapettia.

Asunto sijaitsee 6. kerroksessa, josta on hienot, avarat näköalat Peltolantielle länteen. Parvekkeelta ja makuuhuoneiden ikkunoista voi ihailla mitä kauniimpia auringonlaskuja. Keittiön ikkunasta on näkymä etelään leikkipihalle ja Ruiskadulle. Parveke on kunnostettu ja lasitettu v. 2007. Myös kaikki asunnon ikkunat ovat uusittu v. 2007.

Asunto on viihtyisä ja pohjaratkaisun ansiosta erittäin avara ja valoisa. Säilytystilaa on runsaasti (keittiössä paljon kaappitilaa, toisessa makuuhuoneessa kiinteä liukuovikaappi sekä tietenkin asunnossa oleva tilava vaatehuone). Nykyinen ruokahuone on helposti muutettavissa kolmanneksi makuuhuoneeksi tarvittaessa.

Yhteisiä tiloja taloyhtiössä ovat asuntokohtaiset kellarikomerot, kylmäsäilytys, pyörä- ja ulkovälinevarasto, kunnostettu pesutupa, laadukkaasti remontoitu sauna sekä väestönsuoja. Taloyhtiöltä on mahdollisuus vuokrata autotallipaikka ja/tai lämpötolppapaikka.

Asunnossa on taloyhtiön laajakaista 10M. Lisänopeutta saa pienellä lisämaksulla.
Linjasaneerauksen yhteydessä taloon on rakennettu poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmä.

marras 25, 2020 0 Jatka lukemista

Myydään – Talo+ hevostalli

Hirsirunkoinen Talo n. 105m2. Pihalla paljon istutuksia, kesäkeittiö, sauna, aitat ja 3 hevosen talli,

marras 24, 2020 0 Jatka lukemista

Myydään – Omakotitalo 4h, k, khh, kph, s. Asuint...

Vuonna 2013 rakennettu puutalo suurella tontilla ja loistavalla sijainnilla pientaloalueella Vantaan Rekolassa!

Tämä kodin neliöt pitävät sisällään mm. saumattomasti yhdistyvän avonaisen keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmän, jonka sydämenä sykkii tietenkin varaava takka. Keittiö on varusteltu nykyaikaisin, rosterisin kodinkonein. Lisäksi tässä isommankin perheen tarpeisiin taipuvassa kodissa on suuri (n. 20m2) master bedroom ja kaksi hyvän kokoista makuuhuonetta, joista toinen soveltuu loistavasti myös työhuoneeksi.

Pihaa on laitettu vuosien varrella runsaasti. Etupiha on asfaltoitu kauttaaltaan ja aidatun takapihan kruunaa suuri, osittain katettu L-muotoinen terassi. Takapihalla kolme tuotteliasta ja taloa iäkkäämpää omenapuuta.

Tämän kodin ainoa miinus on vapautumisaika, joka näillä näkymin asettuu marras-joulukuun vaihelle vuodelle 2021.

marras 23, 2020 0 Jatka lukemista

Ostetaan – Pieni kaksio Kallion seudulta

Ostetaan pieni kaksio (tai iso yksiö, jossa selkeästi erillinen alkovi) noin 36-45 n2 Helsingin kantakaupungin alueelta, mieluiten Kalliosta, Alppilasta tai Vallilasta. Toiveena: Yhtiön isot remontit tehty, vähintään putket Oma tontti Ei katutason tai 1. kerroksen asuntoa Hyvin hoidettu ja rauhallinen yhtiö Pinta/keittiöremontin tarve ei haittaa, jos huomioitu hinnassa Mielellään vapaa/vapautumassa pian Budjetti noin 200 000 – 300 000 eur

Oikotien ja Etuoven kohteet tiedossa. Laita viesti jos olet aikeissa myydä tai tiedät mahdollisesti sopivan asunnon!

marras 23, 2020 0 Jatka lukemista

Ostetaan – Uudehko omakotitalo Kangasala/Tampere

Pienelle perheelle haussa uudehko omakotitalo ( 2000-luvulla rakennettu). Hirsirakenne plussaa, mutta myös muut kiinnostavat. Omaa pihaa oltava ja rauhallinen sijainti. Alueet:esim. ruutana, suinula, aitolahti, kämmenniemi, terälahti, Saarenmaa.

marras 23, 2020 0 Jatka lukemista

Myydään – 4h+k+s 94,5 m²

Saunallinen, hissillinen tilava neliö, sis. autopaikan. Huoneisto hyvin pidetty, remontoitu. Taloyhtiö remontoinut kattavasti yleisiä tiloja. Rauhallinen asuinalue, Kauppa, päiväkoti ja koulu 0,5 km säteellä, keskusta n. 2 km. Lenkkeilypolut, hiihtoladut lähellä asuntoa. Ota yhteyttä saat lisätietoa. Kannattaa tutustua.

marras 22, 2020 0 Jatka lukemista

Myydään – Siisti, vakavarisessa taloyhtiössä, t...

Varakas taloyhtiö jossa tehty paljon päivityksiä ja yleistä huolen pitoa sekä juuri remontin läpikäynyt kaunis rivarikaksio, jossa 2 autopistokepaikkaa + 2 terassia (etu- ja takapihat) – Keittiössä uudet pinnat ja uusi keraaminen liesi. -Ruokailutila, olohuone, Wc, tuulikaappi ja makkarin seinät sekä kaikki ovet, karmit ja listat juuri maalattu. – Lasiovet suihkuhuoneeseen ja saunaan. Saunaan uudet led-valot + lauteet ja kiukaan kivet. – Lasitiiliseinä makkarissa.

marras 21, 2020 0 Jatka lukemista

Myydään – Uusi omakotitalo reilun kokoisella ton...

Hei,

Tarjolla olisi Lempäälän Kuljussa v.2017 valmistunut talo, yksikerroksinen. Tontti on 1010 m2 . Huoneita talossa on : 4 makuuhuonetta + 2 wc + khh + pesuhuone&sauna + keittiö + olohuone ( 145 m2) . Yksi näistä makuuhuoneista toimii tällä hetkellä työhuoneena mutta voi muuttaa helposti makuuhuoneeksi. Tontti on erittäin rauhallinen – takapihalla on puistoalueeksi kaavoitettua aluetta n 6000 m2 ja etupihalla myös puistoalueeksi kaavoitettua aluetta n 2000 m2. Talon sähkönkulutus on n 13 000 kwH vaikka ulkona on lämpimänä koko ajan 5 hengen poreamme.

Lämmönlähteinä toimii poistoilmalämpöpumppu (Poistoilmalämpöpumput (PILP) ottavat lämmitysenergian kodistasi poistettavasti ilmasta. Pumpulla siirretään lämpö takaisin tuloilmaan tai vaihtoehtoisesti lämpimään käyttöveteen tai vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään, kuten vesikiertoiseen lattialämmitykseen) – eli tätä ei kannata sekoittaa ilmalämpöpumppuun sekä nykyaikainen pönttöuuni. Ulkona on myös 23 m2 ulkovarasto, jossa kesähuone ja erilliset tilat takkapuille sekä esimerkiksi auton renkaille ja ruohonleikkurille.

Pihaan on istutettu hedelmäpuita ja jonkin verran myös marjapensaita. Kouluun matkaa n 700 metriä, Ideaparkin ja Marjamäen liikkeet sekä Kuljun Kartano 1,2 km. Päiväkotiin matkaa 1,4 km. Helsinki – Tampere moottoritielle tästä pääsee muutamassa minuutissa.

marras 20, 2020 0 Jatka lukemista

Myydään – Iso ja ihana lämpöhirsi-rakenteinen om...

Iso talo, jossa 7 mh, k, oh, 3x wc, sauna, ulkosauna, iso autokatos/varasto. Ota yhteyttä, jos kiinnostuit. Hinta 240-260.

marras 20, 2020 0 Jatka lukemista

Ostetaan – n. 60-110m2 asunto Karjarannan asunto...

Ostetaan 60-110m2 asunto Porin Karjarannan asuntomessualueelta. (Rivitalo, paritalo tai omakotitalo) Jos olet myymässä, laita sähköpostia.

marras 20, 2020 0 Jatka lukemista

Ostetaan – Ostetaan 3 h + k rivi-/ kerrostalo

Länsi-Tampereelta halutaan ostaa 3 h + k. Piha ja autokatos toivottavia, Alueena Lielahti, Pohtola ,Hyhky, Haapalinna, Pispala Kaarila. Ei isoja remontteja tulossa,
Vapautuminen viimeistään maalis-huhtikuussa.

marras 19, 2020 0 Jatka lukemista

Ostetaan – Ostetaan hyväkuntoinen kolmio kakkosa...

Etsimme hyväkuntoista kolmiota hangosta. Toiveena puutalo-osake, rivi- tai kerrostalo (kerrostalossa parveke).

marras 19, 2020 0 Jatka lukemista

Myydään – Paritalo 78m2 Kellokoskella

Hyökännummella 2017 valmistuneesta kiinteistömuotoisesta paritalosta 78 neliöinen 2 makuuhuoneen saunallinen asunto. Reilun kokoinen aurinkoinen takapiha ja suuri terassi. Lämmin varasto (8m2) sekä autokatos.
Sähköinen lattialämmitys koko asunnossa, poistoilmalämpöpumppu sekä erillinen ilmalämpöpumppu.

marras 19, 2020 0 Jatka lukemista

Ostetaan Ostetaan kaksio/kolmio Espoo Haukilahti/Weste...

Hei! Etsinnässä kaksio/kolmio Espoosta akselilta Haukilahti/Westend. Kerros- tai rivitalo. Kaiken kuntoiset huomioidaan. Kaupat onnistuvat heti oikean kodin löydyttyä.

marras 18, 2020 0 Jatka lukemista

Myydään Upea rantakohde hyvien liikenneyhteyksien varr...

Finnträskin rannalla vakituiseen asumiseen soveltuva upea kokonaisuus. Omaa rantaviivaa 75 m. Erittäin hyvät liikenneyhteydet. Kaikki rakennukset remontoitu tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Pääosin hirsirakennuksia. Päätalo n. 120 m2 + yläkerta jota ei pinta-alaan lueta kokonaisuudessaan. Suuri lasikuisti 20 m2. Rantamökki saunalla, useita varastorakennuksia, autotalli ym.
Harvinaisuus nyt tarjolla, ei pakko myyntiä, mutta jos sopiva ostaja löytyy niin tässä se on koti ja mökki samassa. Kiinteistön koko 2,6 hehtaaria.
Vapautuminen n. 1.6.2021.

marras 17, 2020 0 Jatka lukemista

Myydään Paritalo 89m2 – Kiulukangas

2 kerrosta, 2 mh, khh, 28m2 lasitettu ja katettu parveke, autokatos, korotettu olohuone (+5,6m huonekorkeus). terassi, 2xkylmä varasto, 1xlämmin varasto.

Tarkemmat tiedot viestillä. Vapautuu mahdollisesti vuoden 2021 puolella.

marras 17, 2020 0 Jatka lukemista

Ostetaan O: Mökki vesistön ääreltä, Uusimaa

Ostetaan kompakti mökki vesistön ääreltä omalla rannalla max. noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Erityisesti Mäntsälän, Porvoon ja Hyvinkään seudut kiinnostaa. Toiveissa sähköt, kantovesi ja terve (hirsi)runkoinen rakennus. Tarjoa rohkeasti! Nopea käsiraha järjestyy jos sopiva paikka löytyy.

marras 17, 2020 0 Jatka lukemista

Myydään yksitasoinen rivitaloasunto 4h + k + s + varas...

4h + k + s + varastot (kylmä + lämmin) + autokatos. Laadukkaasti varusteltu yksitasoinen 91 neliöinen rivitaloasunto suositulla ja turvallisella asuinalueella päättyvän kadun päässä. Vuonna 2008 valmistunut taloyhtiö on hyvin hoidettu eikä isoja remontteja ole tulossa vielä vuosiin. Suojaisa takapiha isolla terassilla. Lämmitysmuotona suorasähkö, jota tukevat varaava takka ja ilmalämpöpumppu (sähkön kulutus vuosittain n. 12000 kWh).

marras 16, 2020 0 Jatka lukemista

Ostetaan Viisihenkinen perhe etsii asuntoa Porvoosta

Etsimme Porvoosta omakotitaloa. Neliöitä pitäisi olla vähintään 100 ja tontti oma.

marras 16, 2020 0 Jatka lukemista

Ostetaan Omakotitalo tai rivitalokoti Laajasalosta, Ta...

Etsinnässä yli 100 m2 omakoti -tai rivitalo Laajasalo, Tammisalo tai lähialue. Mahdollisuus myös VAIHTO kaupan osana: hyväkuntoinen kerrostalo-osake 80m2 Laajasalosta, hissitalo.

marras 15, 2020 0 Jatka lukemista

Ostetaan Rivi- tai omakotitalo Laajasalo, Tammisalo ta...

Etsinnässä yli 100 m2 omakoti -tai rivitalo Laajasalo, Tammisalo tai lähialue. Mahdollisuus myös VAIHTO kaupan osana: hyväkuntoinen kerrostalo-osake 80m2 Laajasalosta, hissitalo.

marras 15, 2020 0 Jatka lukemista

Myydään iso rivitaloasunto rauhalliselta alueelta Läns...

Neljän makuuhuoneen rivitaloasunto hyvien liikenneyhteyksien sekä koulun ja päiväkodin läheisyydestä.
Asunto remontoitu kattavasti 2000-luvulla, jolloin asuntoon tehty avara avokeittiö-olohuone.
Asunnossa lisäksi erillinen takkahuone saunaosaston yhteydessä.

Asunnossa on lasitettu parveke ja oma piha, jossa iso terassi.

Osakkeen käytössä myös oma autotalli.

marras 15, 2020 0 Jatka lukemista

Ostetaan Turun keskustasta min 70m2 asunto 20100 tai ...

3-4h asunto Turusta . 20700 tai 20100 alueelta

marras 15, 2020 0 Jatka lukemista

Myydään Kiva mökki

Hattulan Koskenkylässä kiva 20 neliön mökki. Tontti 2200 hyvä sijainti Hämeenlinnan kupeessa (16km ). Oma kaivo ja takka(kamiina). Jääkaappi (kaasu). Rakennuslupaa 29 neliömetriä. Poikkeusluvalla vaikka oma talo tontille.

marras 14, 2020 0 Jatka lukemista

Ostetaan 3-5 h asunto omalla pihalla

Etsimme rivitaloasuntoa tai vastaavaa ensisijaisesti Länsi/Pohjois-Helsingistä. Oma piha – edes pieni sellainen – on tärkein kriteeri. Hyvät kulkuyhteydet keskustaan tärkeää. Itäisemmät alueet eivät ole pois suljettu, varsinkaan jos läheltä löytyy luontoa. Huonokuntoiset asunnot ovat ok jos pohja, potentiaali ja hinta ovat kohdillaan.

– 70+ M2
– piha
– hyvät yhteydet keskustaan

marras 14, 2020 0 Jatka lukemista

Ostetaan Kirkkonummen Sundsbergin tai Espoon Suur-Espo...

Etsinnässä neljä henkiselle perheelle asunto. Mieluummin 4h/k/s tai isompi, minimissään 3h/k/s jos reiluja aputiloja tai parvi.

marras 13, 2020 0 Jatka lukemista

Ostetaan Ostetaan 3-4h, k, s, piha

Etsimme rivi- tai paritaloa Helsingistä tai Vantaan rajalta.
Asunnossa oltava sauna sekä piha. Kunto mieluiten hyvä, mutta myös pientä päivitystä kaipaavat kohteet otetaan huomioon. Jos asunnossa on hyvä iso piha, voidaan itse asunnon kunnossa hieman joustaa.
Mieluisia alueita Vesala, Vartiokylä, Rajakylä sekä muut pientalovoittoiset lapsiystävälliset alueet, joista hyvät yhteydet Lahden väylälle.

marras 13, 2020 0 Jatka lukemista

Myydään Viinikka Puutalo-osake

Hei,
Olemme pikkuhiljaa myymässä meidän ihanan idyllisen puutalo-osakeemme viinikasta. Neliöitä huoneistossa on 83m2 ja huoneita 3h, keittiö, wc ja isohko kylpyhuone/kodinhoitotila. Terassi löytyy josta näkymä iidesjärvelle. Eli kaksi uloskäyntiä. Myös kaksi kakluunia löytyy ja ilmanlämpöpumppu.
Sijaitsee kauniilla paikalla puutalo asuinalueella ja keskustaan vain 2km. Talo on iso omakotitalo jossa neljä huoneistoa. Tämä osake näistä suurin.
Asunnossa kaksi kerrosta, jossa keittiö, olohuone, wc ja makuuhuone/ruokailutila on maantasalla ja kellarihuoneistossa (joka rakennettu 2015, tästä löytyy arkkitehdin paperit) löytyy makuuhuone, pienempi huone ja kylpyhuone/kodinhoitotila.
Alakerrasta pääsee saunatilaan, joka on myös remontoitu vuonna 2015. Saunatila yleiskäytössä.
Yläkerran kaikki pinnat remontoitu yhdeksän vuotta sitten ja alakerta viisi vuotta sitten.
Sähkölaskut maltilliset ja yhtiövastike 400e joka tippuu parin vuoden päästä. Yhtiövastikkeeseen sisältyy myös vesimaksu joten sitä ei makseta erikseen. Hyvin hoidettu taloyhtiö jolla talous kunnossa. Ja ei ole tulossa putkiremonttia ja kosteuskartoitus tehty 3v sitten jossa sai puhtaat paperit. Eli terve koti 🙂

marras 13, 2020 0 Jatka lukemista