• 36
  • 36
  • 36
  • 36
  • 36
click to enable zoom
Ladataan karttaa...
Hakutuloksia ei löytynyt.
open map
Näkymä Tavallinen Satelliitti Hybridi Maasto Oma sijainti Koko näytön tila Edellinen Seuraava
Näet numeroina montako kohdetta kultakin alueelta löytyy. Jos haluat tutkia ilmoituksia tarkemmin, klikkaa kartasta haluamaasi kohtaa.

Sulje tämä neuvo klikkaamalla tätä ilmoitusta.
Edistyneempi haku
Tuloksia löytyi 0 kpl. Haluatko ladata tulokset nyt? Paina tästä.
Edistyneempi haku
löytyi 0 results

Ostetaan asuntoja

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Ostetaan asunto – Ostetaan Helsingin keskustasta asunto (Uusimaa / Helsinki)

Haluan ostaa asunnon Helsingin ydinkeskustasta, postinumerona: 00100 – 00180. Saisi olla kooltaan yli 70m2, hissillinen talo ja ylimmistä kerroksista. Parveke toivottava myös. Asunnossa saa olla remontoitavaa. Hintaluokka 500 000 – 900 000 euroa. Nopeat kaupat, tarjoa rohkeasti omaasi ja laita viestiä!

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo rantatontilla tai kesämökki Lahden ympäristöstä (Päijät-Häme / Hollola)

Ostetaan okt – tai kesämökki rantatontilla. Sijainti noin 40 km Lahdesta. Laita viestiä ja tarjoa rohkeasti omaasi!

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Helsingistä remontoitava asunto (Uusimaa / Helsinki)

Halutaan ostaa 1h + k – 4 h + k, mielellään remontointia tarvitseva.Kerros-tai rivitaloyhtiöstä, alueena pk-seutu. Laita rohkeasti viestiä ja tarjoa omaasi!

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Espoo: PT/ET/OKT/(RT), +140m2, +5h, (AT) (Uusimaa / Espoo)

Etsimme uutta asuntoa Etelä-Espoon (esim. Tontunmäki, Lystimäki, Haukilahti, Niittykumpu, Toppelund, Suvikumpu, ..) alueelta. Etsimme taloa, jossa on vähintään 4 makuuhuonetta, valoisa & selkeä pohja, pihaa lasten leikkeihin sekä riittävästi varastotilaa esim. pyörille. Minimi pinta-alavaatimus on 140m2, jolloin asunnon tulisi mielellään olla yhdessä tasossa. Suuremmissa asunnoissa monikerroksisuus on ok ja ylärajaa asunnon koolle ei ole. Autotalli ei ole välttämätön, mutta plussaa. Toiveena olisi myös, että ...

700 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Maatila Asikkalasta (Päijät-Häme / Asikkala)

Haussa unelmien talo/pieni maatila (remontoitava tietty) Asikkalasta, esim. Vesivehmaa, Kalkkinen tms. Toiveissa 3-4mh, k, oh, sähkö, vesi, sekä sisä wc oltava. Navetta, riihi, tms, iso tontti 0,5-2ha. Osamaksukaupalla, max 50000€. Kaikenlaiset/kuntoiset otetaan huomioon. Tarjoa!

50 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan remontoitava kerrostaloasunto-osake (40-100m2) Helsingin kantakaupu... (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan remontoitava kerrostaloasunto-osake Helsingin kantakaupungin alueelta. Haettavan asunnon tarkempi kuvaus: – Asuinkerros ei ole 1.kerros – Neliömäärä 40-100m2 – Mielellään suuret taloyhtiön remontit tehty viimeisimmän 15v aikana – Mielellään pintaremontoitava kohde – Rakennusvuosi mielellään ennen 1970-lukua Olen valmis nopeisiin kauppoihin kun sopiva kohde löytyy, joten tarjoa soveltuvaa kohdetta rohkeasti!

450 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – / Puutalo-osake Turusta (Varsinais-Suomi / Turku)

Ostetaan puutalo-osake Turusta. Myös pieni rivitaloasunto käy hyvien yhteyksien päästä keskustasta. Kaikki vinkit ja tarjoukset otetaan vastaan! 🙂

125 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan remontoitava asunto, 100m2+, itäinen kantakaupunki/kantakaupunki (Uusimaa / Helsinki)

Perhe etsii (huonokuntoista) remontoitavaa asuntoa. 3 makuuhuonetta (tai remontoimalla saatavissa), hissi. Alueista kiinnostaa lähinnä Kallio, Hakaniemi, Siltasaari ja Etu-töölö, mutta muutkin kaupunginosat otetaan huomioon. Mieluiten jugendia, hyvin hoidettu taloyhtiö jossa isot remontit takana. Nopeat kaupat! Tarjoa!

560 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan talo Kanta-Hämeestä (Kanta-Häme / Riihimäki)

Etsimme taloa omalla tontilla, saa olla remontoitavaa. Alueena Kanta-Häme. Max hinta 100 000 euroa. Tarjoa rohkeasti!

90 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan mökki Kalannista (Varsinais-Suomi / Uusikaupunki)

Ostetaan mummonmökki tai vastaava 10 km säteellä Kalannista. Ulkorakennukset plussaa. Kaikenkuntoiset huomioidaan, tarjoa rohkeasti!

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Kärkölästä mummonmökki (Päijät-Häme / Kärkölä)

Ostan Järvelästä halvan mutta asuttavassa kunnossa olevan mökin. Pystyn tekemään remonttia. Ei kuitenkaan mitään ”räjähtänyttä” tai läpimätää. Vesi mielellään sisälle. Maksan käteisellä parikymmentätonnia jos sopiva löytyy. Tarjoa omaasi, tulen katsomaan!

20 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Kaarinasta rivitalo- tai paritaloasunto (Varsinais-Suomi / Kaarina)

Halutaan ostaa rivitalo tai paritaloasunto, 4-5 h + k, Kaarinasta tai Turusta. Mielellään uudempi kuin 1994. Hinta max 240 000 euroa. Tarjoa rohkeasti omaasi!

240 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan 4h + k Lahdesta (Päijät-Häme / Lahti)

Etsimme perheasuntoa Lahden keskustasta. Mielellään 3 mh, oh + k, ylimmistä kerroksista. Hinta max 260 000 euroa. Tarjoa omaasi!

260 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Vantaalta koti perheelle (Uusimaa / Vantaa)

Etsinnässä hiljaisen myynnin kohteista perheelle rivi, -pari tai erillistalo Vantaalta. Alueena esim: Ruskeasanta, Ilona, Hiekkaharju, Hämeenvaara, Hämeenkylä, Kivistö, Vapaala tai näiden läheisyydestä. Kodin tulisi olla alkuperäiskuntoinen tai ei lähivuosina remontoitu, jotta voisimme tehdä kodista oman näköisemme. Asunto saisi olla vähintään kolmio alkaen 70m2. Älä tarjoa jo markkinoilla olevia asuntoja, kiitos! Hinta saisi olla max 235 000 euroa. Ota yhteyttä ja tarjoa omaasi!

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Halutaan ostaa iso omakotitalo Pirkanmaalta (Pirkanmaa / Akaa)

Halutaan ostaa iso omakotitalo Pirkanmaalta, esim maatila ilman eläimiä tai maalaistontti, yrityskäyttöön. Huoneita saisi olla tai mahdollisuus tehdä vähintään 9 ja koko minimi 300 m2. Sijaintitoive Akaasta noin 50km säteellä, mieluiten Etelä-Pirkanmaan alueella Max.hinta n. 300 000- 400 000 euroa kunnosta riippuen. Tarjoa tai vinkkaa!

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Turusta puutalo-osake tai pieni omakotitalo (Varsinais-Suomi / Turku)

Ostetaan Turusta puutalo-osake tai pieni omakotitalo, minimi 70 m2. Sijainti mieluiten: Nummi (ensisijainen vaihtoehto), Itäinen keskusta, Martti, Kupittaa ehkä myös Raunistula. Taloyhtiön toivomme olevan hyvinhoidettu, mutta asunnossa saa olla remontoitavaa. Plussaa tuo: vanha ja persoonallinen kohde, sauna, parveke, kattoikkuna, kiva piha. Hinta max 210 000 euroa. Ota yhteyttä ja kerro asunnostasi niin tulemme mielellämme katsomaan sitä!

210 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Espoosta Latokasken alueelta rivitalo- tai paritalo -kolmio (Uusimaa / Espoo)

Ostetaan Espoosta Latokasken alueelta rivitalo- tai paritalo -kolmio. Hinta alle 240.000 euroa, rakennusvuosi 1980 tai siitä ylöspäin. Tarjoa omaasi!

240 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Vaihdetaan rivitaloasunto ok-taloon tai kerrostaloasuntoon Kaarinassa (Varsinais-Suomi / Kaarina)

Vaihdetaan Piikkiön keskustan tuntumassa 2-tasorivitalo 133 m2 merinäkymällä, suunnilleen samankokoiseen yhden tason ok-taloon. Myös isohko kerrostalohuoneisto voi tulla kysymykseen. Sijainti Kaarinan tai Piikkiön keskustassa tai niiden välillä 110-tien tuntumassa. Lisätietoja kiinnostuneille. Laita viestiä ja tarjoa omaasi!

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan sijoitusasunto Jyväskylästä (Keski-Suomi / Jyvaskylä)

Ostetaan sijoitusasunto tai -asuntoja (kerrostaloyksiö tai pieni- kaksio) Jyväskylästä tai lähiympäristöstä. Hintaluokka noin 40 000 – 70 000 euroa. Tarjoa rohkeasti omaasi!

70 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Halutaan ostaa tai vuokrata hyväkuntoinen hirsitalo Rauma-Eurojoki-Pori alue... (Satakunta / Eurajoki)

Ostetaan (tai vuokrataan) terve ja hyväkuntoinen hirsitalo Rauma-Eurajoki-Pori-akselilta tai lähistöltä. Hinta max 200 000 euroa. Tarjoa omaasi !

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Muuramesta 3- 4h asunto (Keski-Suomi / Muurame)

Ostetaan 3-4 huoneen asunto Muuramesta, keskustan läheisyydestä. Rivi- tai kerrostaloasunto, myös pieni omakotitalo tulee kysymykseen. Tarjoa omaasi niin tulemme katsomaan!

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan yksiö tai pieni kaksio Tampereen Kissanmaalta (Pirkanmaa / Tampere)

Halutaan ostaa kilometrin säteellä Hakametsän jäähallista iso parvekkeellinen yksiö tai pieni kaksio. Koko vähintään 35m2. Hinta max 150 000 euroa. Tarjoa rohkeasti omaasi!

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan yksiö tai kaksio Porista (Satakunta / Pori)

Ostetaan Porin keskustasta yksiö tai kaksio. Kaiken kuntoiset kiinnostavat. Kokoluokka mielellään alle 55m2. Hinta max 125 000 euroa. Tarjoa omaasi!

125 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Vantaalta okt tai paritalo (Uusimaa / Vantaa)

Etsinnässä perheellemme koti Länsi-Vantaalta, noin 4h + k kokoa. Toivottu alue Ylästö-Kivistö-akselilta. Toiveissa nsisijaisesti v. 2000 jälkeen rakennettua erillis- tai paritalo, mutta myös hyväkuntoinen vanhempi kiinnostaa, myös OKT. Vapautuminen viimeistään heinäkuun viimeisen viikon alussa. Hinta max 320 000 euroa. Tarjoa omaasi, tulemme katsomaan!

320 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakoti omalla rannalla Tampereen lähistöltä (Pirkanmaa / Tampere)

Haluamme ostaa omalla rannalla olevan omakotitalon max. noin 30 km Tampereelta, hyvän tien varrelta. Olemme remontti- ja rakennustaitoisia, mutta toiveissa uudehko talon.Tärkeää on tilava, yhdistetty keittiö-olohuone. Hyvä järvenrantatonttikin kiinnostaa! Hinta max 550 000 euroa. Tarjoa rohkeasti omaasi.

550 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo/paritalo 5h + keittiö Ylästöstä Vantaalta (Uusimaa / Vantaa)

Ostetaan omakotitalo/paritalo ylästöstä. 5 huonetta + keittiö. Pihaa pitäisi olla etelän taikka lännen suuntaan.

450 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan asunto Kuopiosta (Pohjois-Savo / Kuopio)

Halutaan ostaa 2-3 h,sauna ja parveke huoneisto Kuopion alueelta!

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Helsingistä kaksio (Uusimaa / Espoo)

Ostetaan hyvien liikenneyhteyksien päästä noin 50 – 60 m2 kaksio. Putkiremontit ja muut isommat remontit mielellään tehtynä. Esim nämä alueet kiinnostavat: Sörnäinen, Kallio, Töölö, Lauttasaari. Hinta max 300 000. Tarjoa omaasi!

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo Lahti- Hollola alueelta (Päijät-Häme / Lahti)

Etsinnässä omakotitalo vähintään 1500 m2 tontilla. Hinta max 80 000 euroa. Tarjoa rohkeasti omaasi!

80 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan hyväkuntoinen omakotitalo Valkeakoskelta (Pirkanmaa / Valkeakoski)

Etsimme hyväkuntoista noin 100-140m2 omakotitaloa Valkeakosken alueelta hiljaisen markkinan kohteista. Etuoven tarjonta on jo tuttua. Hinta max 180 000 euroa. Tarjoa rohkeasti omaasi ja tulemme katsomaan!

180 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan yksiö Turku- Raisio -Naantali alueelta. (Varsinais-Suomi / Turku)

Haluan ostaa kerrostaloyksiön alueelta: Turku, Raisio, Naantali. Kaikenkuntoiset huomioidaan. Tarjoa rohkeasti omaasi ja laita viestiä!

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Lohjalta vesistöjen ääreltä omakotitalo (Uusimaa / Lohja)

Lapsiperheelle etsinnässä koti. Saisi olla edullinen, puulämmitteinen omakotitalo luonnonrauhallisella sijainnilla vesistöjen ääreltä. Mieluiten Karjalohja-Sammatti seutuvilta. Toiveissa kunnostuskelpoinen talo jossa sauna ja tilaa viljelyksille ja ehkä omaa metsääkin. Jos sinulta löytyy toiveitamme vastaava, ota ihmeessä yhteyttä ja tarjoa omaasi!

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Helsingistä huonokuntoinen kerrostaloasunto (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan Helsingistä, alueelle ei väliä, huonokuntoinen kerrostaloasunto. Kaikki huomioidaan. Tarjoa rohkeasti omaasi ja laita viestiä!

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Maatila (Satakunta / Pori)

Halutaan ostaa maatila/okt isolla tontilla rauhalliselta paikalta. Noin 10km säteellä Noormarkusta. Myös hallit, navetat, suulit yms huomioidaan vaikka ei taloa olisikaan.

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Hangosta omakotitalo (Uusimaa / Hanko)

Etsinnässä vanhempi, idyllinen talo Hangon alueelta. Kunto voi olla peruskuntoinen.

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo/mökki/ mummonmökki ja peltoa Turun lähistöltä (Varsinais-Suomi / Turku)

Ostan talviasuttavan mökin/ talon vähintään hehtaarin tontilla. Sijainti 20 km säteellä Turusta. Tarjoa omaasi ja kerro hintapyyntö

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan yksiö tai kaksio Turusta (Varsinais-Suomi / Turku)

Etsin Turun keskustasta tai sen läheltä omaan käyttöön yksiötä tai kaksiota. Kiinnostunut myös muista alueista, tarjoa ihmeessä omaasi, nopeat kaupat!

140 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan yksiö tai pieni kaksio Lahdesta (Päijät-Häme / Lahti)

Haussa Lahdesta edullinen yksiö tai pieni kaksio. Peruskuntoinen käy, kunhan taloyhtiön isot remontit olisi tehty. Hinta n. 35 000 – 50 000 euroa. Tarjoa omaasi!

50 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo Tampereelta Koivistonkylästä. (Pirkanmaa / Tampere)

Haluamme ostaa omakotitalon Tampereen Koivistonkylän alueelta. Hinta max 340 000 euroa. Laita viestiä ja kerro omastasi, niin otamme yhteyttä ja tulemme katsomaan!

340 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo 40 km Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Etsin rintamamiestaloa tai vastaavaa, Helsingistä tai 40 km säteeltä Helsingistä. Saa olla remontoitavaa, edulliset kiinnostavat. Autotalli tai piharakennus pihassa on plussaa. Hinta max 200 000 euroa. Ota yhteyttä ja kerro omastasi!

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Vantaalta iso omakotitalo (Uusimaa / Vantaa)

Etsitään remontoitavakuntoista, isoa omakotitaloa Vantaalta. Ota yhteyttä ja tarjoa omaasi!

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan rivitaloasunto Helsinki (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan Helsingistä rt-asunto tai vastaava, jossa oma piha. Koko yli 60 m, esim kolmio. Sijainnin suhteen huomioidaan kaikki alueet Helsingissä, mielellään kuitenkin hyvät yhteydet Pohjois-Helsinkiin. Hinta max 330 000 euroa. Tarjoa omaasi!

330 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Espoosta asuntoa jonka yhteydessä lämmin autotalli. (Uusimaa / Espoo)

Etsinnässä uudehko asunto lämpimällä, tilavalla autotallilla. Omakotitalo, paritalo, erillistalo tai rivitalo… autotalli on ehdoton, katos ei riitä. Toiveitamme: – hyvä kunto – rakennusvuosi 2007 tai uudempi – koko noin 85 – 135 m2 – vähintään kolme makuuhuonetta – lämmin tilava autotalli – pihalla tilaa kahdelle autolle – lähellä alakoulu Sijainti mielellään hyvillä kulkuyhteyksillä 3-tielle tai Vihdintielle Kehä III seudulla, esim Järvenperä, Laaksolahti, Niipperi, Hämevaara, ...

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Kotkasta asunto perheelle (Kymenlaakso / Kotka)

Ostetaan Kotkan keskustan lähiympäristöstä mieluiten 4 h + s + parveke asunto. Hinta max 200 000 euroa. Ota rohkeasti yhteyttä ja tarjoa omaasi!

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan yksiö tai kaksio Helsingin alueelta (Uusimaa / Helsinki)

Haussa yksiö tai kaksio joka on pintaremontin tarpeessa, läheltä hyviä liikenneyhteyksiä. Esim max n 300m metrolta tai bussien runkolinjalta. Mielellään kylpyhuoneen tai saunan kunto jokseenkin hyvä. Asuinpinta-alaa saisi olla 30m2- 50m2, mielellään parvekkeellinen, sauna ei välttämätön. Loppu velka hoidetaan. Hinta max 120 000 euroa. Tarjoa omaasi!

120 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo Kouvolan alueelta. (Kymenlaakso / Kouvola)

Etsitään hyväkuntoista omakotitaloa nelihenkiselle perheelle. Pieni remontintarve ei ongelma. Vähintään 3 makuuhuonetta saisi olla ja mielellään hyvät varastotilat. hinta max 230 000 euroa. Ota yhteyttä jos sinulta löytyy myynnistä tai on tulossa myyntiin tällainen talo!

230 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Mukava perheasunto 33560 postinumeroalueelta (Pirkanmaa / Tampere)

Perheemme etsii Irjala – Takahuhti – Pappila – Ruotula – Janka – Hakametsä (33560 postinumeroalueelta) perheasuntoa eli 4-5 h tai suurta kolmiota. Mieluiten muunalista asuntoa kin kerrostaloa, eli paritalo, rivitalo, omakotitalo tai luhtitalon alakerros, mutta kerrostalokaan ei ole pois suljettu, jos asunto miellyttää. Asunto voi olla jopa joko priimakunnossa tai erittäin huonokuntoinen, jonka voi rempata mieleisekseen.

Lue lisää...

Ostetaan asunto – : Kerrostalokolmio Tampereen keskustasta! (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan ylemmän kerroksen (ylin kerros ei välttämätön) keskustakolmio (nelikkokin käy) Tampereelta. Toiveena iso parveke tai kattoterassi ja kauniit näköalat. Hinta max 400.000 €

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Yli 150 neliön asunto Paloheinästä Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan yli 150 neliön asunto, vähintään neljä makuuhuonetta Helsingistä Paloheinästä tai Länsi-Pakilasta. Oma tontti ja mielellään rakennusvuosi uudempi kuin 1990. Myös omakotitalotontit kiinnostavat Paloheinästä ja Länsi-Pakilasra.

850 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo/maatila Pirkanmaalta (Pirkanmaa / Tampere)

Autoja harrastava pariskunta haluaa ostaa vähintään 90m omakotitalon tai pientilan/maatilan missä ei olisi naapurit ihan vieressä. Saisi olla ulkorakennuksia (navetta,autotalli ym) tai rakennusoikeutta. Etusijalla vanhat puutalot. hinta max 160 000 euroa. Kerro ja tarjoa omaasi!

160 000 €
Lue lisää...