• 36
  • 36
  • 36
  • 36
click to enable zoom
Ladataan karttaa...
Hakutuloksia ei löytynyt.
open map
Näkymä Tavallinen Satelliitti Hybridi Maasto Oma sijainti Koko näytön tila Edellinen Seuraava
Näet numeroina montako kohdetta kultakin alueelta löytyy. Jos haluat tutkia ilmoituksia tarkemmin, klikkaa kartasta haluamaasi kohtaa.

Sulje tämä neuvo klikkaamalla tätä ilmoitusta.
Edistyneempi haku
Tuloksia löytyi 0 kpl. Haluatko ladata tulokset nyt? Paina tästä.
Edistyneempi haku
löytyi 0 results

Ostetaan asuntoja

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Ostetaan asunto – Rivari (Uusimaa / Vantaa)

Halutaan ostaa uudehko rivari tai muu pienellä pihalla varustettu kaksio tai kolmio (50-75 m2) mieluiten Vantaalta n. 10 km säteellä Jumbosta (muutkin huomioidaan ihan Järvenpäähän asti). Pihan suojaisuus ja vihreys plussaa samoin autokatos.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Asunto kaupoilla (Uusimaa)

Elikkäs unelmien koti sijaitsisi hyvien kulkuyhteyksien lähellä kantakaupungin alueella. Koti olisi ylimmässä kerroksessa hissitalossa. Parveke on missä tuulettaa siivouspäivänä petivaatteita. Vessoja kaksi, tilava keittiö ja iso olohuone, sekä kaksi makuuhuonetta. Kaappitilaakin on niin, että vois muillekkinjakaa. Kodin pinnat olisi valmiiksi kauniit ja tyylikkäät. Remonttihuolia ei olisi vähintään 20 vuoteen edessä. Ah mitä elämää… Sitten herätään todellisuuteen ja myönnetään, että pankista saatiin lainalupaus 200000€. Realist ...

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo, 3+ huonetta. (Uusimaa)

Ostetaan omakotitalo, mielellään omalla tontilla ja mielellään vähintään 3 huonetta. Toiveina: hirsitalo, voi olla kunnostettavaa. Lisätoiveina: varaava takka tai uuni tai useampi, autotalli. Sijainti mielellään Kehä III ulkopuolella.

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – kerrostalo kaksio tai kolmio Töölöstä (Uusimaa / Helsinki)

etsitään keskustakotia kaksio tai kolmio min. 60m2 Töölöstä. Asunnossa tulisi olla suuret remontit tehtynä ja asunto erittäin hyvässä kunnossa.. Hissi sekä parveke myös.

450 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 5h rivitalo tai omakotitalo Tampere 33400 tai 33410 alueilta (Pirkanmaa / Tampere)

Etsinnässä yksi-tai kaksitasoinen viiden hengen perheelle soveltuva koti länsipuolelta Tamperetta. Rinnetalo tai rintamamiestalo ei käy. Mielellään pinnoiltaan remontoitavassa kunnossa ja se huomioitu myyntihinnassa. Mikäli haluat vaihtaa pienempään asuntoon ja pysyä alueella, niin vaihdossa mahdollisuus yksitasoiseen 3h+k rivitaloasuntoon (rak.vuosi 1983, 84 m2) Reuharinniemessä. Asunto hyväkuntoinen (siistit pinnat, kph ja keittiö remontoitu alle 5 vuotta sitten).

280 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kolmio Helsingistä! (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme mieheni kanssa vähintään 70 neliöistä kolmiota (tai neliötä) etelä-Helsingistä (ei Runeberginkatu tai Mannerheimintie), Munkkiniemestä tai vanhasta Lauttasaaresta. Rahoitus on kunnossa eikä meillä ole omaa asuntoa myytävänä. Asunto voi olla remontoitava. Talosauna ja parveke bonusta. Jos sinulla on kriteerit täyttävä asunto myytävänä ota yhteyttä.

650 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Remontoitava perheasunto Kruununhaka-Katajanokka-Töölö (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan remontoitava asunto nelihenkiselle perheelle. Alueena: Kruununhaka- Katajanokka -Töölö. Vähintään 100 neliötä, 3 makuuhuonetta/muuntelukelpoinen pohja.

800 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Etsitään 3 huonetta, keittiö,sauna omakotitaloa (Etelä-Karjala / Ruokolahti)

Etsimme Ruokolahden alueelta pientä, hyväkuntoista, matalamallista omakotitaloa joka ei ole kaukana Imatralta. Leivinuuni ja sähkölämmitys, ei öljylämmitystä. Miel. kunnan vesi ja viemäri.

100 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kolmio (tai iso kaksio työhuoneeksi muokkautuvalla tilalla) kantakaupungista... (Uusimaa / Helsinki)

Hyvä asunnon myyjä, Etsin vaimoni kanssa kolmiota (tai kaksiota työhuoneeksi sopivalla tilalla) n. 60-90 m2 kantakaupungin alueelta. Arvostamme metron läheisyyttä (minimissään alle kilometri) sekä hyvin hoidettua taloyhtiötä. Jos putkiremontti ei ole näköpiirissä seuraavan 10 vuoden sisään niin se olisi plussaa. Pidämme esimerkiksi korkeasta huonekorkeudesta, asunnoista useammassa tasossa, ullakkohuoneistoista ja jugend-arkkitehtuurista. Meillä ei ole kiire muuttaa, joten remonttikuntoista asuntoakin saa tarjota, kunhan se näkyy hinta ...

500 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – kolmio; Töölö, Taka-Töölö, Meilahti, Konepaja (Uusimaa / Helsinki)

Hei! Ostetaan kolmio Töölöstä, Taka-Töölöstä, Meilahdesta tai Konepajalta. Ensisijaisesti talosta, jossa ei ole heti suuria remontteja tiedossa. Oikean osuessa kohdalle kaupat onnistuvat tarvittaessa nopeasti (rahoitus kunnossa). Älä epäröi myyntiä ilman välittäjää, Voin halutessasi neuvoa myynnin kannalta välttämättömien asiakirjojen suhteen. Tarjoa rohkeasti!

420 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Iso yksiö pieni kaksio Etu-Töölöstä (Uusimaa / Helsinki)

Olen kiinnostunut ostamaan ison putkiremontoidun (yli 30m2) yksiön tai kaksion Etu-Töölöstä. Minua kiinnostaa erityisesti ennen 1950-lukua rakennetut asunnot. Minulla on ASP laina käytössä, joka astuu voimaan tammikuussa 2019.

350 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 3-4 H + K, S (Uusimaa / Porvoo)

Haussa omakotitalo, jossa kolme makuuhuonetta (tai esimerkiksi 2x makuuhuone ja vierashuoneeksi taittuva takkahuone), K, S Kerkkoo, Virtaala, Suomenkylä, Saksala, Vanhamoisio seudulta etenkin kiinnostaa. Kohde voi olla muuttovalmis tai odottaa remonttia; Kunhan hinta kohtaa. Kaupat välittäjän kanssa tai ilman

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan asunto kolmiö/ neliö (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan asunto kolmiö/neliö Helsingin alueilta Malmi, Tapanila, Tapaninvainio, Tapaninkylä, Puistola. Paritalo, rivitalo, kerrostalo, omakotitalo. Oma tontti. Pieni remontti ei haittaa, toivotan että taloyhtiö on hyvin hoidettu. Pesutupa plussaa, takka plussaa

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo keskustasta (Uusimaa / Lapinjärvi)

Haussa omakotitalo lapinjärven keskustan tuntumasta. 4-5h

180 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kerrostalohuoneisto 2-3h Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Haluan ostaa 2-3 huoneen asunnon Helsingin alueelta, Kehä I sisäpuolelta. Neliöitä olisi hyvä olla vähintään 50 Huoneisto voi olla remontoitavassa kunnossa, kunhan taloyhtiö on hyvin hoidettu. Hinta on riippuvainen asunnon vaativasta remontista, joten kannattaa tarjota

285 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – min. 45m2 ja max. 220 000€ kaksio (noin) (Uusimaa / Helsinki)

Etsin ensimmäistä omaa kotia Helsingistä noin seuraavilla kriteereillä: – min. 45m2 kaksio – max. 210 000-220 000€, kunnosta ja sijainnista riippuen – putkiremontti tehty – hyvät julkiset kulkuyhteydet keskustaan – parveke olisi iso plussa, sauna ei Toivealueita: Mitä lähempänä keskustaa ja julkisia kulkuyhteyksiä sen parempi. Esim. Käpylä, Oulunkylä, Etelä-Haaga, Pohjois-Haaga, Vallila, Herttoniemi… Kiitos paljon yhteydenotostasi!

220 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Pieni okt, Keski-Uusimaa (Uusimaa)

Ostetaan pieni okt Nurmijärvi/Hyvinkää + lähialueet. Hinta kunnon mukaan, ei purkukuntoisia/asuinkelvottomia, suojaisa tontti etusijalla.

220 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Tampereen lähiseudulta (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan omakotitalo noin puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereen Keskustasta. Etsinnässä: Rakenteiltaan terve talo, jota pidetty huolella ja/tai remontoitu vanhaa kunnioittaen. Hintapyyntö max 220 000€. Ennen 1960-lukua rakennetut talot ensisijaisia, mutta kaikkea saa tarjota.

220 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Halutaan ostaa omakotitalo/rivitalo (Uusimaa)

Etsin omakotitaloa tai rivitalo-osaketta pääkupunkiseudulta (Helsinki/Espoo/Kirkkonummi). Pieni pintaremontti onnistuu, tarvitsemme vähintään kaksi makuuhuonetta, 80+ neliötä. Hyvien julkisten yhteyksien varrelta, mieluiten lähellä jotain juna-asemaa.

270 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rivitaloasunto 3h+k+s Keravalta Kaleva-Kurkela alueelta. (Uusimaa / Kerava)

Etsin hyväkuntoista kolmiota alle 2km säteellä Kurkelan koulusta rauhallisella sijainnilla. Taloyhtiön tulee olla hyvin hoidettu. Pintaremontin tarve ei haittaa. Autokatos on plussaa. Asunnon tarve on viimeistään 1.4.2019, mutta kaupat voidaan tehdä vaikka heti. Myös pihallista kerrostaloasuntoa tai isoa kaksiota voi tarjota.

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Yksiö tai kaksio, Meilahti/Munkkiniemi/Ruskeasuo/Töölö (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan yksiö tai kaksio (min 35m2) alueilta Meilahti, Munkkiniemi, Ruskeasuo, Töölö tai Niemenmäki. Myös remppakohteet käy. Ei katutason asuntoja. Nopea kaupanteko onnistuu tarvittaessa. Toisaalta asunnon ostolla ei ole kiire, joten myös vuoden 2019 aikana myyntiin tulevat kohteet kiinnostavat.

270 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Etsitään taloa helsingin lähialueilta, sipoo tuusula, espoo vantaa ym. (Uusimaa / Sipoo)

Etsitään taloa omalla rauhalla ja isolla tontilla helsingin lähistöltä esim. Sipoo. Talon ei tarvitse olla iso 60-100 neliötä riittää. lisärakennukset plussaa.

240 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rivitalo 3-4 h (Varsinais-Suomi / Raisio)

Ostetaan rivitalo 3-4 h Raisiosta (Ihala, kuloinen, kuninkoja, pasala)

230 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rivitalo 3-4 h (Varsinais-Suomi / Turku)

Ostetaan rivitalo 3-4 h Turusta (Pohjola, Kähäri, Raunistula, Kastu, Vätti, Kaerla, Teräsrautela, Mälikkälä, Ruohonpää, Pitkämäki, Runosmäki, Kärsämäki)

230 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo 53100 (Etelä-Karjala / Lappeenranta)

Hakusessa omakotitalo Lappeenrannan keskustasta tai sen läheltä. Etsimme uutta kotia alueelta Keskusta, Alakylä, Peltola, Kimpinen, Tykki, Oma piha, mielellään oma tontti. Saa olla remppakohde. Plussaa: kivitalo, autotalli, harrastetilaa, 50- tai 60-luvulla rakennettu.

220 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan hyväkuntoinen rivitalokaksio (Pohjois-Pohjanmaa / Oulu)

Etsin hyväkuntoista rivitalokaksiota, johon ei tarvitse tehdä remonttia. Asunnon tulisi sijaita pyöräilyetäisyydellä Oulun keskustasta (max 6km). Ensisijaisesti etsin asuntoa Oulunsuu, Peltola, Kastelli, Hintta, Haapalehto seudulta. Nämä kriteerit ehdottomia: – remontoitu eikä isoja remontteja tulossa – oma tontti – kaukolämpö – oma sauna

125 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Perheasunto pk-seudulla väh. 80 m2 (Uusimaa)

Ostetaan Helsinki/Espoo/Vantaa alueelta omk-, erillis- tai paritalo, jossa mieluiten kolme makuuhuonetta (tai kahden makuuhuoneen lisäksi käyttöullakko tms. vastaavia tiloja), järkevät asuinkustannukset ja ainakin hiukan pihaa. Unelma-asunnossa olisi näiden lisäksi avarat oleskelutilat, käytännölliset kodinhoitotilat ja ehkä jopa tulisija…Rauhallinen sijainti kuitenkin lähellä pääväyliä ja palveluita plussaa. Remonttikuntoisetkin huomioidaan, kokonaisbudjetti noin 300 000 euroa.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kaksio Helsingin kantakaupunki (Uusimaa / Helsinki)

Halutaan ostaa huonokuntoinen remontoitava asunto Helsingin kantakaupungista tai Lauttasaaresta.

380 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – , rivitalokolmio / neliö Kangasala/Tampere itäpuoli (Pirkanmaa / Kangasala)

Ostetaan rivitalo 3-4 h+k-s, 75 – 95 m2 Kangasalta, hyvien kulkuyhteyksien läheisyydeltä. Mielellään pääty-asunto hyvällä sijainnilla, muutkin huomoidaan. Tarjoa, mikäli sinulta löytyy meille sopiva uusi koti!

230 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo tai maatilan pihapiiri Pohjois-Kymenlaakso (Kymenlaakso / Kouvola)

Tarjoa / laita lisätietoa kuvien kera jos.. – Noin maks. 20-25min ajomatkan päässä Kouvolan keskustasta – Talo asuttavissa / kunnostettavissa – Piharakennuksia (esim. navetta jne.) – Mielellään vesistön välittömässä läheisyydessä (ranta tai oikeus) – Kouvolan kupeessa esim. Oravala, Värälä -alue erityisen kiinnostuksen kohteena. – Tai vaihtoehtoisesti tontti edm. alueilta. Kartanoille tai 100 hehtaarin tilalle ei käyttöä (lue; rahaa)

170 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 2-3 H+K. Hyrylä tai Riihikallio. (Uusimaa / Tuusula)

Hissitalo ( tai hissittömässä talossa 1-2 kerros ) Toivomuksena edullinen hoitovastike, eikä suurempia remontteja tulossa taloyhtiössä. ( asunnon pieni pintaremontti ei ole este )

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan hyväkuntoinen omakotitalo Lahdesta (Päijät-Häme / Lahti)

Halutaan ostaa terve talo (mielellään rv. 1999 tai uudempi) pienelle perheelle rauhalliselta alueelta Lahdesta. Toiveina vähintään 3 mh (tai 2 mh ja työhuone tai vastaava). Tontilla saisi olla tilaa pienille pihapeleille ja auringosta haluaisimme päästä nauttimaan ainakin osan päivää. Pintaremonttia olemme valmiita tekemään, mutta talon tulisi olla rakenteiltaan hyväkuntoinen (lisäeristämätön hirsitalo plussaa).

255 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo Tammelan keskustan tuntumasta (Kanta-Häme / Tammela)

Ostetaan omakotitalo 4-henkiselle perheelle Tammelan keskustan tuntumasta. Kaikenlaiset kohteet huomioidaan. Voimme ostaa heti tai viimeistään vuonna 2020.

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo saaristosta (Varsinais-Suomi)

Etsitään omakotitaloa saaristosta joko merenrannalla, venevalmakaoikeudella tai venepaikalla. Maa-alaa puutarhalle vähintään 0,8ha, ei haittaa vaikka olisi kaukana kaupungista, kuitenkin autotie perille. Maakellari, varasto, pihasauna jne. plussaa. Remontointi ei pelota.

450 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan yksiö Tampereelta! (Pirkanmaa / Tampere)

Ostan nopealla kaupalla yksiön/ kaksion Tampereen keskustan alueelta. Alueet: Kaleva, Tammela, Amuri, Tampella, Lapinniemi, Iidesranta. Pientä laittoa saa olla. Taloyhtiö oltava kunnossa ja isot remontit tehty (LViS) sekä kylpyhuone hyvässä kunnossa. Tarjoa viestillä ja sovitaan näyttö!

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo Raisiosta (Varsinais-Suomi / Turku)

Etsimme kotia Raision Ihalasta. Toiveemme: – 3-4 makuuhuonetta – kodinhoitohuone – 120-140 asuinneliötä – vapautuminen joulukuun 2018 loppupuolella – max hinta 300t. Nopeat kaupat!

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo Turku (Varsinais-Suomi / Turku)

Etsinnässä omakotitalo Turusta tai sen lähialueelta. Tontti pitää olla oma, ja kooltaan minimi noin 1500 neliötä. Saa olla remontoitavaa. Max hinta noin 350t.

350 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Turusta kolmio (Varsinais-Suomi / Turku)

Halutaan ostaa Nättinummesta kolmio. Kiire! Tarjoa omaasi. Mielellään remontoitavassa kunnossa. Hinta max 130 000 euroa.

130 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan asunto Helsingin keskusta (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan asunto, koko noin 70-120 m2 Helsingin ydinkeskustasta. Alueena: Punavuori, Kaartinkaupunki, Kamppi, Ullanlinna. Asunto saisi olla ennen 1930 rakennetusta talosta. Asunto voi olla osittain tai kokonaan remontointikunnossa. Maksamme markkinahinnan, välityspalkkio säästyy. Hinta max 900 000 euroa.

900 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan yksiö tai pieni kaksio Vaasan keskustastasta (Pohjanmaa / Vaasa)

Ostetaan kerrostalosta yksiö tai pieni kaksio (max 40m2) Vaasan ydinkeskustan alueelta. Vaatimuksena taloyhtiössä pitäisi olla putket, viemärit ja julkisivut tehtynä sekä asunnossa ainakin kylppäri remontoituna. Tiskikone ja pesukoneliitännät plussaa. Nopeat kaupat!

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan pieni kaksio Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan pieni kaksio Vallilasta tai Haagan alueelta, koko noin 30-60m2. Asunto saisi mielellään olla suhteellisen siistikuntoinen, mutta myös remonttikohteet otetaan huomioon. Hinta max 200 000 eruoa. Asunto tulee ensiasunnokseni. Lähetä viestillä tietoa omastasi!

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kolmio Länsi-Pasilasta (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan 3h+k Länsi-Pasilasta. Kunnolla ei väliä. Koko 70m2 tai enemmän. Aikataulumme on joustava, myös nopeat kaupat mahdolliset.

380 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo maaseudulla (Pohjois-Savo / Kiuruvesi)

Etsitään omakotitaloa maaseudun rauhassa kahdelle aikuiselle ja koirille, rintamamiestalon tyyppiset talot etusijalla. Paikkakunnilta Kiuruvesi, Iisalmi, Sonkajärvi, Vieremä.

130 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kerrostaloasunto mäkkylästä yli 100 m2 (Uusimaa / Espoo)

Etsimme kerrostaloasuntoa Espoon Mäkkylästä, jossa mahdollisuus autohallipaikkoihin. Asunnon koko yli 100 m2.

500 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 2-3 mh kerros- tai rivitaloasunto lähellä Turun keskustaa (Varsinais-Suomi / Turku)

Etsin rivi- tai kerrostaloasuntoa lähellä Turun keskustaa, jossa olisi 2-3 mh, lasitettu parveke (kerrostalo) (tai pieni piha/terassi (rivitalo), hyvässä kunnossa. Isot remontit takana, sisältäkin mahdollisimman siisti ja muuttovalmis Mielellään autopaikka. Suunnilleen alueelta keskusta, Raunistula, Pohjola, Martti, Kupittaa, Vasaramäki, Luolavuori, Petrelius, Ispoinen. Vähän kauempaakin käy – koulualuetta katsottaessa Luostarivuoren, Puolalan tai Rieskalähteen koulut. Muutto jouluksi 2018.

220 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Keskustan tuntumasta kolmio kerrostalosta (Uusimaa / Järvenpää)

Uudehkosta kerrostalosta tai vanhemmasta, jossa isot remontit tehty.

Lue lisää...

Ostetaan asunto – 4-6 h okt,pt,rt (Uusimaa / Tuusula)

Max muutaman kilometrin etäisyydeltä Tuusulan koulukeskuksesta . Mielellään hyväkuntoinen eikä isompia remontteja tulossa.

380 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 4-5h + k (Uusimaa / Tuusula)

Etelä-Tuusulasta omk, pari- tai rivitalo. 4h -> + k.

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – OSTETAAN 4–6H+K KILOSTA (Uusimaa / Espoo)

Perheemme etsii 4–6H+K rivitalo/paritalo/erillistaloasuntoa Kilosta. Koko n. 90–130m2. Suojaisa piha, sauna ja autokatospaikka ja Kilonpuiston läheisyys plussaa. Tarvittaessa nopea käteiskauppa. Ole yhteydessä jos olet aikeissa myydä asuntosi.

450 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo, rivitalo, paritalo (Uusimaa / Porvoo)

Haussa kolmen makuuhuoneen koti. Toiveissa oma sauna ja piha, jossa voisi iltaisin istuskella ja kenties kasvattaa vaikka marjoja.

260 000 €
Lue lisää...