• 36
  • 36
click to enable zoom
Ladataan karttaa...
Hakutuloksia ei löytynyt.
open map
Näkymä Tavallinen Satelliitti Hybridi Maasto Oma sijainti Koko näytön tila Edellinen Seuraava
Näet numeroina montako kohdetta kultakin alueelta löytyy. Jos haluat tutkia ilmoituksia tarkemmin, klikkaa kartasta haluamaasi kohtaa.

Sulje tämä neuvo klikkaamalla tätä ilmoitusta.
Edistyneempi haku
Tuloksia löytyi 0 kpl. Haluatko ladata tulokset nyt? Paina tästä.
Edistyneempi haku
löytyi 0 results

Ostetaan asunnot ja kiinteistöt

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Ostetaan – Omakotitalo tai pari/rivitalo Siivikkalasta (Pirkanmaa / Ylöjärvi)

Ostetaan 80-110 m2 hyväkuntoinen omakotitalo tai pari/rivitalo Siivikkalasta.

350 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – rivitalokolmio Vantaan Tammistosta (Uusimaa / Vantaa)

Haussa 65-79 m2 saunallinen rivitalokolmio Tammistosta. Kaupat järjestyvät tarvittaessa nopeasti.

370 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – mökki/vapaa-ajan asunto Kymenlaaksosta (Kymenlaakso)

Halutaan ostaa mökki Kymenlaaksosta/lähialueilta. Etsinnässä mökki omalla rannalla, mutta ei saaresta. Sähköt tulisi olla, mutta muuten ollaan avoimin mielin!

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – talo Kotkasta taajaman ulkopuolelta (Kymenlaakso / Kotka)

Etsinnässä omakotitalo. Mielellään taajaman ulkopuolelta, mutta järkevän matkan päästä palveluja. Talon pitää olla terve. Lämmitysmuoto mielellään puulämmitteinen, ei öljylämmitystä. Suurimpia remppoja olisi hyvä olla tehtynä. Pientä remppaa saa olla. Tarjoa omaasi, oikotie ja etuovi koluttu läpi jo moneen kertaan. 🙂 Mahdollisuus nopeisiin kauppoihin.

Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan rivitaloasunto- neliö Kartanonkoskelta (Uusimaa / Vantaa)

Ostetaan yli 85 neliöinen rivitaloasunto Vantaan Kartanonkoskelta Mahdollisuus erittäin nopeisiin kauppoihin. Olethan yhteydessä

530 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo etsinnässä (Lappi / Kemijärvi)

Halutaan ostaan omakotitalo Kemijärven alueelta, maksimissaan 50 km:n säteellä keskustasta. Pientä remontoitavaakin saa olla. Unelmiemme kodissa olisi pihasauna eikä naapureita ihan vieressä.

80 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – 3-4h Helsingin kantakaupungista (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan hyvä- tai remonttikuntoinen kerrostalokolmio tai -neliö omaan käyttöön Helsingin kantakaupungista: Töölö, Kamppi, Ullanlinna, Eira, Kaartinkaupunki, Punavuori, Kruunuhaka. Rakennusvuosi max 1950. Vastike mielellään alle 350€/kk. Kaiken kuntoisia saa ehdottaa. Isommatkaan taloyhtiön remontit eivät ole este kunhan tämä näkyy hinnassa.

440 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan hyväkuntoinen kaksio vanhasta Vuosaaresta (As. Oy Säästöpurje) (Uusimaa / Helsinki)

Hei, Olen kiinnostunut ostamaan hyväkuntoisen kaksion vanhasta Vuosaaresta. Mielellään esim. Merikorttitieltä tai Purjetieltä. Jos sinulla on asunto tulossa myyntiin tästä As. Oy Säästöpurjeesta, olethan minuun yhteydessä. Huom. pitää olla oma tontti. Mahdollisimman remppavapaa kohde hakusessa 🙂

190 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan kaksio Porvoon keskustan alueelta (Uusimaa / Porvoo)

Ostetaan ensimmäisen kerroksen kaksio porvoon keskustan alueelta/keskustan tuntumasta. Oikean löydyttyä tarvittaessa nopeat kaupat.

170 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan rivitalo n. 65-85m2 Tikkurilasta tai lähialueilta (Uusimaa / Vantaa)

Ostetaan min. 3h+k rivitalo Tikkurilasta tai esim. pakkala/kunikaala/viertola/koivuhaka/hiekkaharju. Mielellään 2000-luvulla rakennettu mutta mahdolliset remonttikohteetkin huomioidaan. Sijainti ratkaisee. Asunto voi olla yksi tai kaksitasoinen, lähtökohtaisesti oma tontti. Asunnon vapautumisen suhteen ei ole kiire ja voidaan tarvittaessa joustaa.

395 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Rivitalo kaksio Raisiosta (Varsinais-Suomi / Raisio)

Ostetaan 2h+k noin 65m2 rivitalo Raisiosta. Plussaa isosta pihasta ja saunasta. Asunnon kunnolla ei ole merkitystä, tarjoa rohkeasti! Alue Huhko / Ihala / Hauninen / keskustan alue

120 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Iso omakotitalo keskustasta (Etelä-Karjala / Lappeenranta)

Etsinnässä iso omakotitalo vähintään 3mh, lisäksi mahdollisuus neljänteen makuuhuoneeseen ja työhuoneeseen. Toiveena löytää koti hyvällä pohjaratkaisulla ja avaralla sekä valoisella yleisilmeellä. Toimiva kodinhoitohuone ja muut lisähuoneet pelkkää plussaa. Toiveena on että kiinteistöön kuuluu oma tontti, autokatos ja/autotalli. Pintaremontin tarve ei ole este asunnon ostolle. Ensijaisesti sijaintina alakylä, mutta myös lähialueet voidaan hyväksyä. Kaupat voidaan tehdä heti sopivan kohteen löydyttyä.

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Rivitalo kaksio Kartanonkoski/Vantaa (Uusimaa / Vantaa)

Etsinnässä rivitalo kaksio (2h+k) Kartanonkoskelta. Saa olla remontoitava kohde tai hyvässä siistissä kunnossa oleva koti. Asunnossa tulisi olla oma sauna ja jonkunlainen pieni piha/terassi. Autopaikka välttämätön. Hinta asunnon mukaan.

275 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Mummon mökki 1h Helsingistä (Uusimaa)

Etsinnässä mummon mökki, joka olisi sijainniltaan max, 1,5h päässä Helsingistä ja koko voisi olla maksimissaan 30m2. Haaveena olisi, että mökille pääsisi nopeasti esim viikonlopuksi saunomaan ja rauhoittumaan. Käsittelen yhteydenotot luottamuksellisesti. Mikäli sinulla on tarjota tälläinen mummon mökki niin ota yhteyttä ja tarjoa!

Lue lisää...

Ostetaan – Vähintään 150 neliötä omakotitalo Seinäjoelta (Etelä-Pohjanmaa / Seinäjoki)

Ostetaan omakotitalo/asunto Seinäjoelta, mielellään alueilta Simuna/Pruukinranta, muutkin lapsiperhe ystävälliset alueet huomioidaan. Tontin rajoittuminen/näkymät veteen/puistoon/metsään plussaa. Vapautuminen viimeistään 1.8.2023. Vähintään 150 neliötä / laajennettavissa. Autotalli / mahdollisuus rakentaa autotalli. Remontoitavatkin huomioidaan. Etsimme laadukasta kotia ns. loppuelämän kodiksi.

650 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – uusi/uudehko rivitalo-, paritalo- tai erillistaloasunto (Pohjois-Savo / Kuopio)

Ostetaan uusi/uudehko, laadukas ja moderni 3-4 h+k+s (70-90 m2) rivitalo-, paritalo tai erillistaloasunto luonto/vesistönäkymin Kuopiosta tai lähialueelta. Toiveena yksityisyys ja oma rauha sekä mielellään maalämpö! Entinen upea koti paikkakunnalta muuton vuoksi myyty ja yhtä upeaa kotia nyt Kuopion seudulta etsitään. Rahoitus on myöskin kunnossa eli sitä “oikeaa etsitään”. Autokatos mielellään asunnon yhteydessä ja avaraa, korkeaikkunallista kotia etsitään.

350 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – omakotitalo, paritalo tai erillistalo (Etelä-Pohjanmaa / Seinäjoki)

4-5 makuuhuonetta Vähintään 110m2 Kaukolämpö tai maalämpö

230 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Kaksio Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Hakusessa olisi Helsingin alueelta kaksio. Asunnossa voisi mielellään olla oma sauna sekä lasitettu parveke. Min. 46 neliöö. Asunnon olisi hyvä seistä omalla tontilla ja mielellään putkiremontti takana.

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Okt,erillistalo 3mh,100m2,piha (Uusimaa / Kirkkonummi)

Ostetaan hyväkuntoinen pientalo n. 100neliöä (voi olla pienempi), 3 mh , sauna ja pihaa. Takka ja kulku khh suoraan ulkoa plussaa. Hyvien kulkuyhteyksien päähän Espoo/Hki (ei Veikkola).

450 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Hyväkuntoinen kolmen makuuhuoneen OKT/ET/PT/RT Uudeltamaalta (Uusimaa / Kirkkonummi)

Halutaan ostaa hyväkuntoinen vähintään kolmen makuuhuoneen pientalo (mieluiten OKT, kohteesta riippuen myös erillistalo, paritalo tai rivitalon päätyasunto käyvät) Uudeltamaalta. Erityisesti Kirkkonummi (etenkin Masala) ja muu läntinen Uusimaa kiinnostavat, mutta sijainnissa olennaisinta ovat lapsiperheelle hyvät peruspalvelut kävelymatkan päässä (päiväkoti, koulu, lähikauppa) ja sujuvat liikenneyhteydet Helsinkiin sekä julkisilla – mieluiten junalla – että autolla. Ideaalitapauksessa talo olisi – 2000-luvulla rakenn ...

420 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan Roihuvuori/Herttoniemi/Itäkeskus ylimmän kerroksen kaksio/kolmio (Uusimaa / Helsinki)

Olen kiinnostunut alueelta ylimmän kerroksen 2-3 h -asunnosta, 58-68 m2. Vaihdossa tarjottavissa 76,5m2 rivitaloasunto 4h ja oma piha. Ota rohkeasti yhteyttä!

280 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan kolmio tai neliö Seinäjoelta (Etelä-Pohjanmaa / Seinäjoki)

Etsinnässä kolmio tai neliö Seinäjoelta seuraavilla kriteereillä: – Neliöitä yli 70 – Rivitalo, paritalo tai luhtitalon alakerta – Kauko- tai maalämpö – Rakennusvuosi 2005 –> – Alueena kiinnostaa eniten : Simuna, Pruukinranta, Soukkajoki, Kärki ja Pajuluoma – Autokatos – Omaa pihaa – Plussaa kaksi vessaa sekä kodinhoitotilaa

210 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – 4-5h +k kerrostalohuoneisto (2023) (Varsinais-Suomi / Parainen)

Ostetaan touko-lokakuun aikana 2023 vapautuva 4-5h +k kerrostaloasunto Paraisten keskustasta tai sen reunamilta. Myös tilavat kolmiot, joissa vähint. 2 vaatehuonetta, voivat tulla kyseeseen. Etsimme ensisijaisesti huoneistoa, jossa olohuone ja keittiö olisivat yhdistettävissä. Oma parveke oltava, sauna asunnossa ei tarpeen; yhteinen sauna taloyhtiössä riittää. Taloyhtiössä mielellään linjasaneeraus tehtynä. Myymme Kaarinan keskustassa sijaitsevat 2 rivitaloasuntoa kesällä 2023 ja uuden asunnon löydyttävä vuoden loppuun mennessä.

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Etsitään Westendistä tai Haukilahdelta noin 50-70m2 asunto. (Uusimaa / Espoo)

Ostetaan nopealla kaupalla 3h-4h, 50-70m2 asunto Westendin tai Haukilahden alueelta. Ota yhteyttä viestillä.

350 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan rivitalohuoneisto 4h (Kymenlaakso / Pyhtää)

Ostetaan rivitaloasunto 4h

140 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo Liedosta, Kaarinasta tai Turusta (Varsinais-Suomi / Lieto)

Ostetaan omakotitalo Liedosta, Kaarinasta tai Turusta. Poislukien Liedon as, Yliskulma, Tarvasjoki. 3-5mh. 2000-luvulla rakennettu. Nykyaikainen tyyli, keittiö, khh jne 2010 ->. Oma tontti vähintään 1000 neliötä. Mieluusti omassa rauhassa. 1-2 kerroksessa.

350 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Halutaan ostaa Liedosta 2 krs omakotitalo (Varsinais-Suomi / Lieto)

Halutaan ostaa 2 krs omakotitalo Liedosta, mieluiten Vierunpuistosta, mutta kiinnostaa myös lisäksi esim. Vanhalinna, Loukinainen, Nuolemo ym. (Liedon asema, Ilmarinen sekä Tarvasjoki jätetään huomioimatta). Mikäli olet myyntiaikeissa tai tiedät jonkun, joka on myymässä kotiaan, laitathan viestiä. Meillä ei ole kiire, kaupat voidaan tehdä vaikka ensi vuoden puolellakin. Mielellämme kuulisimme vaihtoehdoista :).

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – 4h ohjaajantie, pohjois-haaga (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan 4h ohjaajantieltä

615 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – 4h+ yli 90m2 pohjois tai etelä haaga (Uusimaa / Helsinki)

perheasunto, julkisivu tai putkiremontti ei haittaa

650 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan 5h+ asunto Westend/Haukilahti/Otsolahti/Koukkuniemi/Nuottaniemi/Iirislahti (Uusimaa / Espoo)

Ostetaan 5+ huoneen asunto kyseiseltä alueelta. Kunnolla ei väliä. Nopeat kaupat. Vapautumisesta voidaan sopia. Hinta suuntaa antava ja riippuu luonnollisesti asunnon kunnosta yms.

800 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo Lahdesta (Päijät-Häme / Lahti)

Ostetaan omakotitalo Lahdesta. Mielellään pohjoispuolelta kaupunkia. Toiveena olisi 80-luvun tai sitä nuorempi talo 3-4 makuuhuoneella. Remontoitavaakin saa olla.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – n. 90-150 m2 omakotitalo Tampereelta (Pirkanmaa / Tampere)

Haluaisimme ostaa noin 90-150 neliöisen omakotitalon Tampereelta. Myös Pirkkalassa ja Lempäälässä sijaitsevat vaihtoehdot huomioidaan. Talossa tulisi olla kohtuulliset lämmityskulut (esim. maalämpö, kaukolämpö tai ilmalämpöpumppu) sekä hyvät julkiset liikenneyhteydet Tampereen keskustaan. Myös suurimmat remontit tulisi olla tehty, pieni pintaremontin tarve ei kuitenkaan haittaa.

450 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Uniikki 3h asunto Tampereelta: keskusta-Pispala, Lapinniemi (Pirkanmaa / Tampere)

Arvostan omaa tonttia, huonekorkeutta ja hyviä näkymiä. Etsin omaksi kodikseni yksilöllistä asuntoa, jossa on kaksi makuuhuonetta. Asialla ei ole kiire, joten myöhemminkin myyntiin tulossa olevat kohteet kiinnostavat. Asunto voi olla myös remontoitava.

550 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Kolmio (Varsinais-Suomi / Turku)

Hyväkuntoinen ja tunnelmallinen kolmio, alueelta Kakola – Linnanfältti – Portsa, Yliopistonmäki ja lähialueet. Kerrostalo parvekkeella ja vaatehuoneella tai vastaavan kokoinen puutalo-osake.

370 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – YKSIÖ Tampereen keskustan alueelta (Pirkanmaa / Tampere)

Olemme +30-vuotias pariskunta, ja olemme kiinnostuneet ostamaan Tampereen keskustan alueelta yksiön, jossa seuraavat olosuhteet täyttyvät: -25-35m2 koko -Alue keskusta (+1,5km. Esim Kyttälä, Hämeenpuisto, Kaakinmaa, Tammela, Amuri, Armonkallio, Juhannuskylä, Ratina) -Hoitovastike alle 5/m2 -Oma tontti -LVIS/sähkö/julkisivuremontoitu -kerros 2 tai ylempänä Jos sinulta löytyisi sopiva kohde, olethan yhteydessä!

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo järven rannalta tai omakotitalo, jossa vähän enemmän tonttia (Pirkanmaa)

Hakusessa mahdollisesti remontoitava omakotitalo, joko järven rannalta tai vastaavasti isommalla tontilla. Molempien sattuminen samalle kiinteistölle olisi tietysti ihanteellista. Suuntana lähinnä Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Pirkkala. En rajaa hakuehtoja kauhean tarkasti, koska se saattaisi rajata potentiaalisia taloja pois. Eli ehdota omaasi rohkeasti. Myös maksimihinta on suuntaa antava ja kunnon kohteen löytyessä voi myös joustaa. Autotalli tai isompi varastotila olisi iso plussa.

350 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Remonteista vapaa 2-3h osake (Pirkanmaa / Tampere)

Hei, Etsimme Tampereen keskusta-alueelta tai sen läheisyydestä 2-3h kt/rt asuntoa. Asunnon toivomme olevan remonteista vapaa ja laadukas. Ideaalitilanteessa asunnossa +60m2, sauna, runsaasti kaappitilaa ja sijainti jossakin seuraavista; 33100 33200 33210 33230 33240 33500 33540. Olethan yhteydessä vaikka asunnon vapautumisessa myyntiin vielä tovi vierähtäisikin!

Lue lisää...

Ostetaan – Isohko yksiö tai kaksio alueilta Onkiniemi, Amuri tai Santalahti (Pirkanmaa / Tampere)

Halutaan ostaa tyttären käyttöön ensiasunto. Myös kunnostettava asunto kiinnostaa. Ota yhteyttä ja tarjoa!

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Rivitalo- tai paritaloasunto Oulunkylästä, Pakilasta tai Paloheinästä (Uusimaa / Helsinki)

Etsinnässä Oulunkylästä nelihenkiselle lapsiperheelle sopiva asunto rivi- tai paritalosta. Mieluiten 4 huonetta, oma sauna ja kivankokoinen piha. Myös pikkuruinen piha sopii, jos yhtiön yhteinen piha on asunnon välittömässä läheisyydessä. Myös Pakila ja Paloheinä mahdollisia alueita.

450 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – 1-2h Asunto Länsi/Luoteis-Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan asunto 1-2h Länsi-Helsingistä. Kodin kunto ei ole ongelma, olemme valmiita mahdolliseen siivous- ja remontointi urakkaan. Konala, Reimarla, Pajamäki, Pitäjänmäki, Lassila, Pohjois-Haaga, Kannelmäki, Malminkartano alueelta, Helsinki. Myös näiden lähialueelta oleva asunto otetaan huomioon. Mahdollisuus nopeisiin kauppoihin ja välittäjä ei ole välttämätön. Laita viestiä, soita ja tarjoa rohkeasti!

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan yksiö/kaksio kuopion keskustan, Puijonlaakson tai Niiralan alueelta. (Pohjois-Savo / Kuopio)

Ostetaan kerrostaloyksiö (alle 30m2) tai pieni kaksio (alle 45m2) Kuopion keskustan, Puijonlaakson tai Niiralan alueelta.

130 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Hakusessa yksiö, kaksio tai kolmio (Uusimaa / Nurmijärvi)

Etsinnässä nurmijärven kirkonkylältä tai Klaukkalasta noin 35-50 neliöinen asunto. Sauna plussaa ja asunnon kunnolla ei juurikaan ole väliä. Hinta korkeintaan 85 000€

85 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – 3 – 4 h + k asunto-osake kerrostalosta. (Kanta-Häme / Hämeenlinna)

Max. n. 1,5 km säteellä keskustasta. Parveke + hissi + autopaikka. Joko hyväkuntoinen alle kolmekymppinen tai sitten remontoitava ”arvo -talosta”. Tilaa n. 70 m2 tai enemmän. Nopea kauppa mahdollinen.

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo Kullaantien/Levanpellontien lähialueilta (Satakunta / Kokemäki)

Ostetaan omakotitalo Kullaantien/Levanpellontien varsialueilta. Etenkin pienehköt talot huomioidaan. Vakituiseen asumiseen.

100 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan vuoden 2000 jälkeen rakennettu omakotitalo (Järvenpää, Tuusula, Mäntsälä),... (Uusimaa)

Etsinnässä omakotitalo omalla tontilla Järvenpää, Tuusula, Mäntsälä akselilta. Huoneita saisi olla vähintään 4. Autotalli, lämmin varasto, suojaisa tontti ja varaava takka/leivinuuni olisivat plussaa. Oma asuntomme on jo myyty joten nopeatkin kaupat ovat mahdolliset.

360 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo Lohikoskelta (Keski-Suomi / Jyväskylä)

Etsinnässä omakotitalo Jyväskylän Lohikoskelta. Saa olla pientä pintaremonttiakin kaipaava talo. Kaikki huomioidaan. Vaihdossa mahdollisesti 2-kerroksinen luhtitalo neliö, 4 h+k+ph+s+p 101,5 m2 järvinäköalalla. Myös käteiskauppa.

180 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Täyttä remonttia vaativa 30-45m2 asunto (Uusimaa / Helsinki)

Hakusessa olisi Helsingin alueelta tai metron varrelta Espoon puolella täysin remontoitava yksiö tai kaksio. Asunnon olisi hyvä seistä omalla tontilla ja mielellään putkiremontti takana viimeisen 10 vuoden aikana. Jos putkiremontti on vielä edessä lähivuosina, niin toivon, että se on huomioitu selkeästi hinnassa. Älä tarjoa jo remontoituja asuntoja, ellei hinta ole selkeästi markkinahintaa edullisempi ja tavoitteena nopeat kaupat. Myös välittäjät voivat olla yhteydessä.

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Okt, autotalli + pieni hevostalli (uudenmaan alueelta) (Uusimaa)

Etsitään uudenmaan alueelta (Tuusula, kellokoski, Järvenpää, Mäntsälä) Hyväkuntoista omakotitaloa, jonka pihapiirissä hevostalli min. 2-4 hevoselle (siirtotalliratkaisu käy myös) sekä autotalli, mielellään eristetty/lämmin sellainen. Asuintalon iällä ei niinkään väliä, kaikki -70 luvun tai uudemmat huomioidaan. Talon tulee olla asianmukaisesti rakennettu (Piirustukset ja muut asianmukaiset dokumentit oltava olemassa) ja hyvin pidetty/huollettu. Hevosten tilat on oltava EU-säädökset täyttävät. Huomioimme myös kohteet, jossa asianmukain ...

350 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Perheasunto Taka-Töölöstä (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme perheellemme Töölöstä asuntoa jossa täyttyisi mielellään seuraavat ehdot: -Min 90m2 -Vähintään 3 makuuhuonetta (tai mahdollisuus 3 huoneeseen pohjaa muuttamalla) -Ei katutaso -Puistomaisista näkymistä plussaa Kunnolla ei väliä. Olemme valmiita nopeisiin kauppoihin.

800 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Hirsitalo/maatila (Kainuu / Kajaani)

Ostetaan taajaman ulkopuolelta(kajaani,lähikunnat) VANHA hirsitalo. Mitään modernia uutta hirsitaloa ei kannata tarjota, vaan ajanpatina ja historia saa ja pitää olla näkyvillä. Tarjoa omaasi! Talo saa uuden elämän 🙂 Ps. En etsi mökkiä, vaan ympärivuotiseen asumiseen soveltuvaa taloa.

100 000 €
Lue lisää...
VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot