• 36
  • 36
click to enable zoom
Ladataan karttaa...
Hakutuloksia ei löytynyt.
open map
Näkymä Tavallinen Satelliitti Hybridi Maasto Oma sijainti Koko näytön tila Edellinen Seuraava
Näet numeroina montako kohdetta kultakin alueelta löytyy. Jos haluat tutkia ilmoituksia tarkemmin, klikkaa kartasta haluamaasi kohtaa.

Sulje tämä neuvo klikkaamalla tätä ilmoitusta.
Edistyneempi haku
Tuloksia löytyi 0 kpl. Haluatko ladata tulokset nyt? Paina tästä.
Edistyneempi haku
löytyi 0 results

Ostetaan asunnot ja kiinteistöt

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Ostetaan – Laajasalosta rivitalo-/paritaloasunto tai pieni omakotitalo (Uusimaa / Helsinki)

Haussa Laajasalon alueelta rivitalo- tai paritaloasunto tai pieni omakotitalo. Koko noin 90-130 m2, sauna sekä 2-3 makuuhuonetta. Ei haittaa, jos pientä remonttia tarvitsee tehdä. Mahdollista sisällyttää kauppaan vaihto nykyiseen asuntoomme Kulosaaressa (97m2, 4h, sauna, parveke, hissitalo, rv -1979).

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Asunto 20810-alueelta. KT/RT/OKT/Puutalo. Vähintään 2 MH. (Varsinais-Suomi / Turku)

Ostetaan hyväkuntoinen/remontoitava asunto 20810 alueelta. Ei väliä onko kerrostalo/rivitalo/puutalo ym, mutta parveke ja hissi ovat ehdottomia mikäli kerrostalo. Vapautuminen täytyisi tapahtua aivan viimiestään 31.1.. Tarjoa mielellään jos harkitset myyntiä, olemme hyvin avoimia kaikentyyppisille asunnoille.

260 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Vanha puutalo kunnostettavaksi (Pirkanmaa / Tampere)

Etsin pienehköä (alle 100 neliötä) ennen 1950-lukua rakennettua puu- tai hirsirunkoista omakotitaloa Tampereelta kunnostettavaksi vanhaa ja perinteitä kunnioittaen. Kaikenkuntoiset kohteet huomioidaan. Sijainti saisi olla noin 5 kilometrin säteellä keskustasta.

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan omakotitalo Turun tai Kaarinan alueelta (Varsinais-Suomi / Turku)

Halutaan ostaa omakotitalo Turun tai Kaarinan alueelta. Mielellään 5 huonetta, sauna, takka ja pihaa jonkin verran. Maalämpö olisi iso plussa. Neliöitä mielellään yli 120 m2. Mieluiten 2000-luvulla rakennettu, mutta annetaan mahdollisuus vanhemmillekin taloille.

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – 2-3h + keittiö rivitaloasunto Turusta (Varsinais-Suomi / Turku)

Ostetaan 2-3h + keittiö hyväkuntoinen remonttivapaa rivitaloasunto Turusta.

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Maalaisromanttinen pientila omalla rannalla (Etelä-Karjala)

Ostetaan/vuokrataan Lappeenranta, Taipalsaari, Lemi, Ylämaa, ja muut lähiseudut. Toiveena kivan kokoinen vanha hirsi-/puurakenteinen talo piharakennuksineen. “Maalaisromanttinen pientila omalla rannalla” Täydellinen kohde käsittää mahdollisimman monta seuraavista: – Sijainti taajaman ulkopuolella – Ajomatka Lappeenrannan keskustaan max 30 min. – Omakotitalo, vanha hirsirunko, terve ja ehjä. Vanhaa kunnioittaen kunnostettu nykyajan vaatimuksiin. – Asuintilaa ~100 neliötä tai vähän enemmän. – Om ...

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Rivitalo neliö tai kolmio Tampereelta alueelta Muotiala – Veisu (Pirkanmaa / Tampere)

Halutaan ostaa Tampereelta rivitalo neliö tai isohko kolmio, jossa pieni oma piha. Alueena: Muotiala, Viinikka, Veisu, Korkinmäki, Iidesranta/Järvensivu, Vuohenoja ja Koivistonkylä. Hallila mahdollinen. Myös kerrostaloasunto voi tulla kysymykseen, jos siinä on oma pihaläntti. Samoin paritalo jos as. oy muotoinen. Huoltoyhtiö suotava. Saa olla remontoitava, kohtuulliset asumiskustannukset. Plussaa takasta ja ilmalämpöpumpusta sekä suojaisasta pihasta (esim. metsään rajoittuva).

330 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan 4h Paloheinä, Länsi-Pakila, Torpparinmäki (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan 4h Paloheinä, Länsi-Pakila, Torpparinmäki-alueelta. Ensisijaisesti okt, rt, pari- tai erillistalo. Nopeat kaupat.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan vähintään 4h+k Suutarilasta (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme pihallista asuntoa, jossa makuuhuoneita saisi olla vähintään 3. Plussaa Suutarilan ala-asteen läheisyys. Pikaiset kaupat mahdolliset.

360 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – kaksio kantakaupungista (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan vähintään 45 M2 kaksio omalla tontilla Helsingin kantakaupungin alueelta.

350 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Rivitalokolmio Pirkkalasta (Pirkanmaa / Pirkkala)

Ostetaan rivitalokolmio pirkkalasta, mieluiten yksitasoinen, tarjoa

Lue lisää...

Ostetaan – Vesilahdelta 2000-luvun omakotitalo, 3mh (Pirkanmaa / Vesilahti)

Etsimme 2000-luvun puolella valmistunutta omakotitaloa Vesilahdelta. Vaatimuksena vähintään kolme makuuhuonetta ja oma tontti.

320 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Lempäälästä 2000-luvun omakotitalo, 3mh (Pirkanmaa / Lempäälä)

Etsimme 2000-luvun puolella valmistunutta omakotitaloa Lempäälästä. Vaatimuksena vähintään 3mh ja oma tontti.

320 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Pieni kaksio Kallion seudulta (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan pieni kaksio (tai iso yksiö, jossa selkeästi erillinen alkovi) noin 36-45 n2 Helsingin kantakaupungin alueelta, mieluiten Kalliosta, Alppilasta tai Vallilasta. Toiveena: Yhtiön isot remontit tehty, vähintään putket Oma tontti Ei katutason tai 1. kerroksen asuntoa Hyvin hoidettu ja rauhallinen yhtiö Pinta/keittiöremontin tarve ei haittaa, jos huomioitu hinnassa Mielellään vapaa/vapautumassa pian Budjetti noin 200 000 – 300 000 eur Oikotien ja Etuoven kohteet tiedossa. ...

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Uudehko omakotitalo Kangasala/Tampere (Pirkanmaa / Kangasala)

Pienelle perheelle haussa uudehko omakotitalo ( 2000-luvulla rakennettu). Hirsirakenne plussaa, mutta myös muut kiinnostavat. Omaa pihaa oltava ja rauhallinen sijainti. Alueet:esim. ruutana, suinula, aitolahti, kämmenniemi, terälahti, Saarenmaa.

280 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – n. 60-110m2 asunto Karjarannan asuntomessualueelta (Satakunta / Pori)

Ostetaan 60-110m2 asunto Porin Karjarannan asuntomessualueelta. (Rivitalo, paritalo tai omakotitalo) Jos olet myymässä, laita sähköpostia.

Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan 3 h + k rivi-/ kerrostalo (Pirkanmaa / Tampere)

Länsi-Tampereelta halutaan ostaa 3 h + k. Piha ja autokatos toivottavia, Alueena Lielahti, Pohtola ,Hyhky, Haapalinna, Pispala Kaarila. Ei isoja remontteja tulossa, Vapautuminen viimeistään maalis-huhtikuussa.

Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan hyväkuntoinen kolmio kakkosasunnoksi (Uusimaa / Hanko)

Etsimme hyväkuntoista kolmiota hangosta. Toiveena puutalo-osake, rivi- tai kerrostalo (kerrostalossa parveke).

Lue lisää...

Ostetaan Ostetaan kaksio/kolmio Espoo Haukilahti/Westend (Uusimaa / Espoo)

Hei! Etsinnässä kaksio/kolmio Espoosta akselilta Haukilahti/Westend. Kerros- tai rivitalo. Kaiken kuntoiset huomioidaan. Kaupat onnistuvat heti oikean kodin löydyttyä.

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan Yksiö (tai pieni kaksio) 35-45m2+vh +parveke Kukkumäki-Kortepohja-Lohikoski-keskusta seutuv... (Keski-Suomi / Jyväskylä)

Ostetaan yksiö hyvin hoidetusta, rauhallisesta ja mielellään savuttomasta taloyhtiöstä. Toimiva pohja ja hyvät säilytystilat plussaa. Asunto voi olla pintaremontin tarpeessa.

80 000 €
Lue lisää...

Ostetaan O: Mökki vesistön ääreltä, Uusimaa (Uusimaa)

Ostetaan kompakti mökki vesistön ääreltä omalla rannalla max. noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Erityisesti Mäntsälän, Porvoon ja Hyvinkään seudut kiinnostaa. Toiveissa sähköt, kantovesi ja terve (hirsi)runkoinen rakennus. Tarjoa rohkeasti! Nopea käsiraha järjestyy jos sopiva paikka löytyy.

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan Viisihenkinen perhe etsii asuntoa Porvoosta (Uusimaa / Porvoo)

Etsimme Porvoosta omakotitaloa. Neliöitä pitäisi olla vähintään 100 ja tontti oma.

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan Omakotitalo tai rivitalokoti Laajasalosta, Tammisalosta tai lähialueelta (Uusimaa / Helsinki)

Etsinnässä yli 100 m2 omakoti -tai rivitalo Laajasalo, Tammisalo tai lähialue. Mahdollisuus myös VAIHTO kaupan osana: hyväkuntoinen kerrostalo-osake 80m2 Laajasalosta, hissitalo.

475 000 €
Lue lisää...

Ostetaan Rivi- tai omakotitalo Laajasalo, Tammisalo tai lähiialue. (Uusimaa / Helsinki)

Etsinnässä yli 100 m2 omakoti -tai rivitalo Laajasalo, Tammisalo tai lähialue. Mahdollisuus myös VAIHTO kaupan osana: hyväkuntoinen kerrostalo-osake 80m2 Laajasalosta, hissitalo.

450 000 €
Lue lisää...

Ostetaan Turun keskustasta min 70m2 asunto 20100 tai 20700 alueelta (Varsinais-Suomi / Turku)

3-4h asunto Turusta . 20700 tai 20100 alueelta

Lue lisää...

Ostetaan 3-5 h asunto omalla pihalla (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme rivitaloasuntoa tai vastaavaa ensisijaisesti Länsi/Pohjois-Helsingistä. Oma piha – edes pieni sellainen – on tärkein kriteeri. Hyvät kulkuyhteydet keskustaan tärkeää. Itäisemmät alueet eivät ole pois suljettu, varsinkaan jos läheltä löytyy luontoa. Huonokuntoiset asunnot ovat ok jos pohja, potentiaali ja hinta ovat kohdillaan. – 70+ M2 – piha – hyvät yhteydet keskustaan

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan Kirkkonummen Sundsbergin tai Espoon Suur-Espoonlahden alueelta paritalo, rivarin pääty tai ... (Uusimaa)

Etsinnässä neljä henkiselle perheelle asunto. Mieluummin 4h/k/s tai isompi, minimissään 3h/k/s jos reiluja aputiloja tai parvi.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan Ostetaan 3-4h, k, s, piha (Uusimaa)

Etsimme rivi- tai paritaloa Helsingistä tai Vantaan rajalta. Asunnossa oltava sauna sekä piha. Kunto mieluiten hyvä, mutta myös pientä päivitystä kaipaavat kohteet otetaan huomioon. Jos asunnossa on hyvä iso piha, voidaan itse asunnon kunnossa hieman joustaa. Mieluisia alueita Vesala, Vartiokylä, Rajakylä sekä muut pientalovoittoiset lapsiystävälliset alueet, joista hyvät yhteydet Lahden väylälle.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan 3-5 makuuhuoneen rivitalo, omakotitalo, erillistalo tai vanha kerrostaloasunto kasvavalle p... (Pohjois-Pohjanmaa / Oulu)

Ostetaan hyväkuntoinen omakoti-, erillistalo tai kerrostalo asunto, mieluiten painovoimaisella ilmanvaihdolla ja massiivirakenteella eli emme halua uutta taloa/asuntoa ellei rakennettu edellämainituilla tavoilla. Neliöitä min 100. Jos pohja on hyvä ja muutoin terve talo voidaan myös remppakohdetta harkita. Myös vaihtoa voidaan harkita omaan kolmioomme Toppilansalmessa suistonäkymillä. Vähintään oltava kolme makuuhuonetta, mieluiten neljä.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan Ostetaan omakotitalo (Pirkanmaa)

Ostetaan omakotitalo alueelta, Ylöjärvi/ Nokia/Lempäälä/ Tampere. Rauhallinen sijainti. Ei mielellään naapurit ihan vieretysten. Isohko tontti. Vähintään 2mh.

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan Ostetaan kaksio Malmilta (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan kaksio Malmilta

180 000 €
Lue lisää...

Ostetaan Tontunmäestä Espoosta 58 m2 2h+k+s tai 77 m2 3h+k+s, Nokitontuntunkuja (Uusimaa / Espoo)

Halutaan ostaa Nokitontunkujalta Tontunmäestä Espoosta joko suuri kaksio tai kolmio, mieluiten 2. kerroksesta ja viistokattoinen. Lainalupaus on ja olemme avoimia ihan kaikille kohteille. Meille tärkeintä on pohjaratkaisu, korkeus olohuoneessa sekä oma pieni sauna.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan Ostetaan iso omakotitalo Rauma (Satakunta / Rauma)

Etsinnässä isohko omakotitalo ( vähintään 120m² ) Raumalta. Plussaa olisi yksitasoisuus, edulliset asumiskustannukset ja jos huoneita olisi enemmän kuin 3 makuuhuonetta. Talo voi olla uusi tai vanha, tärkeää kuitenkin tilan ja avaruuden tuntu sekä nykyaikainen talotekniikka. Öljykattilat tai suuret tulossa olevat peruskorjaukset ei kiinnosta, mutta pintaremontti ei kuitenkaan ole ongelma. Alueita voisi olla esim Kourujärvi, Paroalho tai Uotila, mutta saa tarjota muiltakin alueilta.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan Munkan seutu (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan alle 100 neliön asunto Munkan seudulta. Nopeat kaupat

560 000 €
Lue lisää...

Ostetaan Hakusessa pian omakotitalo (Päijät-Häme / Asikkala)

Hakusessa lasten kanssa omakoti.

70 000 €
Lue lisää...

Ostetaan Yksiö Tapiola (Uusimaa / Espoo)

Ostetaan yksiö Tapiolan alueelta. Lainalupaus pankilta saatu, kaupat tarvittaessa nopeasti.

190 000 €
Lue lisää...

Ostetaan Laadukas KT 3H+P keskustan tuntumasta (Pirkanmaa / Tampere)

Rakennusvuosi 2000-luvulla.

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan kaksio tai kolmio ( Uusimaa, Helsinki) (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme kaksiota tai kolmiota vähintään 55m2 myös Hitas-asunnot. Olemme ensisijaisesti kiinnostuneita seuraavista alueista: Hermanni, Käpylä, Arabianranta, Toukola, Vanhankaupunki. Kaupat onnistuvat nopeasti ja joustavasti.

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan Omakotitalo, tontti, metsätila tms merenrannalta (Varsinais-Suomi)

Ostetaan omakotitalo, tontti, metsätila tms omalla merenrannalla noin 30 minuutin ajomatkan säteellä Turun Ruissalosta.

900 000 €
Lue lisää...

Ostetaan rivitaloasunto 4h+ sauna tai tilava 3h+ sauna. (Kymenlaakso / Kouvola)

Ostetaan Myllykoskelta tai Inkeroisista saunallinen rivitaloasunto. Mieluiten 4 huonetta, mutta isolla / jaettavalla olohuoneella oleva 3 huoneinenkin on mahdollinen.

110 000 €
Lue lisää...

Ostetaan Kaksio tai kolmio (Päijät-Häme / Lahti)

Ostetaan tilava kaksio tai pienehkö kolmio. Pinta-ala noin 70 M2. Lahden keskustasta. Vaatimuksena hissi, parveke ja sauna. Nopeat kaupat. Autotalli plussaa.

230 000 €
Lue lisää...

Ostetaan 90-120 m rivi-/pari-/omakotitalo (Keski-Suomi / Jyväskylä)

Etsimme 3 makuhuoneen asuntoa noin 5 km säteellä Jyväskylän keskustasta. Asumme tällä hetkellä vuokralla, joten mahdollisuus nopeisiinkin kauppoihin sopivan asunnon löytyessä.

320 000 €
Lue lisää...

Ostetaan Länsiväylän eteläpuolelta läheltä rantaraittia rivitalo, paritalo, erillistalo, OK-talo (Uusimaa / Espoo)

Etsitään Länsiväylän eteläpuolelta, läheltä rantaraittia asuntoa jossa normaalia korkempi huonekorkeus olohuoneessa, 3-4huonetta ja keittiö. Pinta-ala noin 70-110 m2. Rakennusvuosi 2000-luvulla. Kauppa voidaan toteuttaa nopeasti. Myös pintaremonttia kaipaavat kohteet kelpaavat.

500 000 €
Lue lisää...

Ostetaan Min. 80m2 asunto Etelä-Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Etsitään perheelle asuntoa Etelä-Helsingistä. Asunto minimissään 80m2 ja mieluiten 4h tai isompi (iso kolmio ok). Ei lähitulevaisuudessa putkiremonttia.

750 000 €
Lue lisää...

Ostetaan Hyväkuntoinen vanha puinen omakotitalo (rintamamiestalo) Paimio / Kaarina suunnasta (Varsinais-Suomi / Paimio)

Halutaan ostaa vanha puinen omakotitalo, mieluiten rintamamiestalo jossa ei ole suuria vikoja eikä tiedossa suuria remontteja. Talossa pitäisi olla vähintään kaksi makuuhuonetta, mieluiten läheltä asutusta, mutta ei kuitenkaan ihan naapurissa kiinni. Ei öljylämmitystä. Sauna plussaa.

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan Omakotitalo (Pirkanmaa / Sastamala)

Etsimme 120- 140 neliötä olevaa omakotitaloa Sastamalasta Häijää- Mouhijärvi alueelta.

160 000 €
Lue lisää...

Ostetaan Okt Pirkkalan Toiviosta (Pirkanmaa / Pirkkala)

Nelihenkinen lapsiperhe etsii hyväkuntoista ja uudehkoa omakotitaloa Pirkkalan Toivion alueelta(tai lähistöltä). Oma suojainen tontti tärkeää. Talossa olisi oltava väh.4 makuuhuonetta. Hintaluokka max.400-420te. Olisiko sinulla tarjota uutta kotia perheellemme?

420 000 €
Lue lisää...

Ostetaan Ostetaan rivi- tai paritalokolmio Helsinki/Vantaa (Uusimaa)

Ostetaan saunallinen rivi- tai paritalokolmio Helsingin alueilta (Pakila, Tapaninvainio, Paloheinä+lähialueet) tai Vantaan alueilta (Tammisto, Pakkala, Ylästö). Toiveena rauhallinen asuinalue ja asunto isolla pihalla. Talöyhtiössä suuret remontit tehtynä ja asuinkustannukset kohtuulliset. Oma tontti plussaa. Max hinta 300000e. Nopeat kaupat mahdollista.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan uusi 3 makuuhuoneen asunto Kuopion keskustasta (Pohjois-Savo / Kuopio)

Etsin kerrostaloasuntoa (4 huonetta, keittiö, sauna) kävelymatkan sisällä Kuopion keskustasta. Rakennusvuosi 2000-luvulla, mitä uudempi, sitä parempi. Ehdota rohkeasti omaasi!

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan omakotitalo (Pirkanmaa / Hämeenkyrö)

Ostetaan Hämeenkyröstä, Ylöjärveltä, Nokialta, Sastamalasta pien/pienehköi 60- 100 neliöinen omakotitalo. Tontti iso vähintään pien eläinten pitoon sopiva.. Sujuvat nopeat liikenneyhteydet Tampereelle välttämättömät. Myös pelkkä tontti hyvin edullinen voi tulla kyseeseen.

150 000 €
Lue lisää...