fbpx
  • 36
  • 36
click to enable zoom
Ladataan karttaa...
Hakutuloksia ei löytynyt.
open map
Näkymä Tavallinen Satelliitti Hybridi Maasto Oma sijainti Koko näytön tila Edellinen Seuraava
Näet numeroina montako kohdetta kultakin alueelta löytyy. Jos haluat tutkia ilmoituksia tarkemmin, klikkaa kartasta haluamaasi kohtaa.

Sulje tämä neuvo klikkaamalla tätä ilmoitusta.
Edistyneempi haku
Tuloksia löytyi 0 kpl. Haluatko ladata tulokset nyt? Paina tästä.
Edistyneempi haku
löytyi 0 results

Ostetaan asunnot ja kiinteistöt

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Ostetaan – Isomman perheen asunto (Uusimaa / Helsinki)

Meillä on neljä lasta jotka käyvät koulua itä-Helsingissä ja länsi-Helsingissä. Etsimme meille sopivan kokoinen asunto sopivalla paikalla. Haluaisimme muuttaa n 10 kk kuluttua. Ota yhteyttä.

500 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan tontti, yli 1200 neliötä kaava-alue (Pirkanmaa / Tampere)

Rakennus oikeutta oltava vähintään 200 neliötä, saa olla purettavia rakennuksia mukana. Tarjoa, niin katsotaan löytyykö mieluinen!

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan yksiö / pieni kaksio Tampereelta (Pirkanmaa / Tampere)

Etsinnässä yksiö / pieni kaksio Tampereelta, hyvien yhteyksien varrelta. Suurimmat remontit takana tai ei hetkeen tulossa. Oma tontti plussaa. Budjetti max. 100 000€.

100 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan taloa maalta (Kymenlaakso / Kouvola)

Ostetaan taloa maaseudulta kouvola lahti väliltä. Talon tulisi olla asumiskuntoinen ja homeeton, mutta muuten ei tarvi olla mitään tehty koska taitoa löytyy tehdä pintaremontteja itsekkin. Kooltaan olisi hyvä jos olisi yli 50m2 ja vähintään 2mh+oh. Tontti mieluiten yli hehtaarin muttei aivan pakollinen. Piharakennukset plussaa. Sähkö ja vesi olisi hyvä tulla taloon. Hintaa max 100 000.

100 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan rivitalo,paritalo, omakotitalo Max 400 000€ (Pirkanmaa / Tampere)

Etsin perheelleni rivitaloa, omakotitaloa, paritaloa. Alueet Pispala, tahmela, ranta-kaarila, Epilän, hyhky, Pohtola. Voi olla remontti kuntoinen. Hinta Max 400 000€

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – kerrostalo kaksio Tampereen keskustan läheisyydestä maailmaa kiertäneelle sirkusart... (Pirkanmaa / Tampere)

Hakusessa hintahaitarilla 150 000 – 200 000 € mukava kaksio, pinta-alaltaan mieluiten min. 40m². Kaupunginosista kiinnostaa erityisesti Tammela, Armonkallio, Jussinkylä, Kyttälä ja Etu-Kaleva, Muutkin lähellä olevat alueet toki käy. Haaveissa olisi asunto, jossa olisi parkeveke, olohuone olisi yhteydessä keittiön kanssa sekä asunnosta löytyisi mysökin mahdollisesti vaatehuone. Nyt esiintymisura on tuonut minut takaisin Tampereelle ja haluaisin löytää rakkaan kodin itselleni, omalta kotiseudultani.

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – 3-4h asunto (Helsinki, Espoo, Vantaa) (Uusimaa / Helsinki)

Etsitään 3-4 h saunallinen kerrostaloasunto/rivitalo Helsingissä (ei Itä-Helsingissä), Espoossa tai Vantaalla (Viertola, Hiekkaharju) Pääkriteerit: Oma tontti (Vuokratontti käy sopimuksen riippuen) Ei maan tasalla kerrostalo asunto Selkeät asiakirjat Min. 68m2 Hyvä pohja (normaali kokoiset huoneet, hyvä korkeus)

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Asunto tesomalta 2-3h+k (Pirkanmaa / Tampere)

Hakusessa kaksio tai kolmio Tesomalta. Tulevat isommatkaan taloyhtiöremontit eivät ole ongelma. Myös asunnon remontin tarve lähinnä plussaa. Nopeat kaupat onnistuvat sopivan kohteen löytyessä. Tarjoa rohkeasti.

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – 4h + keittiö (Uusimaa / Espoo)

Haluamme ostaa osoitteesta Keijumäki 1, 4h + k (86 m2) mielellään ylimmistä kerroksista.

360 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Pirkkalasta pihallinen asunto (vähintään 4 huonetta) (Pirkanmaa / Pirkkala)

Etsimme Pirkkalasta pihallista vähintään 4 huoneen asuntoa. Bussiyhteydet tärkeitä, joten sijainti läheltä Naistenmatkantietä. Asunnon valmistumisvuosi mielellään tältä vuosituhannelta. Kaupat voidaan tehdä tarvittaessa nopeastikin!

310 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ensiasunto kantakaupungista (Uusimaa / Helsinki)

Haussa ensiasunto kantakaupungin, Käpylän, Kumpulan ja Kulosaaren alueelta. Budjetti mainittu ohessa, mutta haen asuntoa mielellään 1.4. alkaen, joten olen valmis tinkimään asunnon kunnosta ja varustelutasosta. Tarjoa!

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – 4 mh omakotitalo tai huoneisto (Pirkanmaa / Tampere)

Etsimme isoa perheasuntoa Tampereelta/Pirkkalasta. Rauhallinen sijainti rannan läheisyydessä (oma ranta).

600 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – 3-4h+k Munkkiniemi-Meilahti-Ruskeasuo-Etelä-Haaga (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme perheellemme kerros/rivitaloasuntoa 3-4h+k akselilla Munkkiniemi-Etelä-Haaga-Ruskeasuo-Meilahti. Sauna iso plussa! Toiveena kolme makuuhuonetta tai mahdollisuus sellaisiin. Neliöitä noin 80-100. Remonttikohdekin käy, mutta taloyhtiössä/kiinteistössä mielellään isot remontit tehty. Valmius nopeisiin kauppoihin! Ota yhteyttä, jos olet harkinnut asuntosi myyntiä.

600 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo (Varsinais-Suomi / Turku)

Tarjoa omakotitaloa Turusta merellisessä ympäristössä, aluetoiveina Kaistarniemi, Moikoinen ja Papinsaari. Vähintään 4 mh. Rakennettu 2000-luvun jälkeen, huomioimme myös vanhemmat ja myös purkukuntoiset ok-talot ja tontit.

700 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – 4-5h+k omakotitalo, erillistalo tai paritalo Tampereelta tai lähistöltä, myös vaiht... (Pirkanmaa)

Ostetaan 4-5h+k omakotitalo, erillistalo tai paritalo Tampereelta tai lähistöltä. Myös rivitalon päätyä voidaan harkita. Pientä pintaremonttia voidaan tehdä, mutta ei kannata tarjota isoja remppakohteita. Jos vaihdossa kiinnostaa erinomaisessa kunnossa oleva erillistalokolmio Itä-Tampereelta, sellainen vapautuu meiltä kun uuden löydämme. Tarjoa meille kotia tietojen, kuvan ja mielellään pohjakuvan kera! Etuovea selataan ahkerasti, joten siellä olevia ei kannata tarjota.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Pari- tai rivitalo Oulunkylästä (Uusimaa / Helsinki)

Nelihenkinen perhe etsii uutta kotia Oulunkylän ympäristöstä. Asunto voi olla uusi tai vanhempi, kunnolla tai tulevilla remonteilla ei ole väliä. Nopeat kaupat onnistuvat!

600 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Kuivanmaan/mummonmökki (Päijät-Häme)

Etsin pientä, 25-60 neliön kokoista, mielellään talviasuttavaa kuivanmaan mökkiä/mummonmökkiä viihtyisällä pihapiirillä. Sijainti maksimissaan 50 kilometrin päässä Lahdesta, myös Kanta-Häme ja Kymenlaakso jne..Mökin tulee olla sähköistetty, vesi saunaan/keittiöön. Lisäksi sen tulee olla hyvässä peruskunnossa.. Mökin etsintä on jatkunut jo pari vuotta, mutta ehkä vihdoinkin tärppää! Kiitos!

Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo Salosta (Varsinais-Suomi / Salo)

Ostetaan omakotitalo Salosta.

500 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo, Pirkkalan Kurikka tai sen läheisyys, koko noin 150 m2, hinta max. 500 ... (Pirkanmaa / Pirkkala)

Perheemme on kiinnostunut ostamaan omakotitalon Pirkkalan Kurikasta tai sen läheisyydestä, koko noin 150 m2, hinta max. 500 teur. 4 makuuhuonetta. Oma tontti.

500 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Haussa valoisa ja avara koti Länsiväylän varrelta (Uusimaa / Espoo)

Etsinnässä omakotitalo / paritalo / rivitalo Espoon alueelta, Länsiväylän varrelta (lähellä merta). Avara ja valoisa, 3 makuuhuonetta, oma piha, 110-150 neliötä. Uudehko. Mieluiten kivitalo.

720 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan merenrannalta tontti/ talo. (Varsinais-Suomi)

Ostetaan merenrannalta tontti tai talo. Kaarina / Turku ( ei Kakskerta).

1 200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan rivitalokoti (Pirkanmaa / Nokia)

Ostetaan Nokialta rivitalo 2h+k reilun kokoisella pihalla. Koko Nokian alue huomioidaan, Ensisijaisena toiveena hyvä kulkuyhteys porintielle, tai turuntielle.

130 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – omatonttinen kaksio/kolmio Tampereen keskustan läheltä (Pirkanmaa / Tampere)

Haussa omatonttinen kaksio tai kolmio Tampereen keskustan läheltä (max 30min kävely keskustaan), mieluiten Tammelasta. Ei saunaa eikä sähkölämmitystä, parveke löydyttävä. Ei väliä onko uudiskohde vai vanhempi eikä pieni remontointitarvekaan pelota 🙂 Toiv. isoimmat taloyhtiön remontit tehty. Muutolla ei ole kiire, eli ei haittaa vaikka vapautuisi vasta myöhemmin. Min 50m2. Max 250 000 asunnon sijainnista, kunnosta ym. riippuen. Laita matalalla kynnyksellä viestiä kuvien kanssa! (Huom. ...

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Pieni 4-5h+k akselilla Niemenmäki, Munkkivuori, Pikku-Huopapahti, Etelä-Haaga, Munk... (Uusimaa / Helsinki)

Etsinnässä tehoneliöt 4-5h+k mahd. läheltä Munkiniemen ala-astetta! Toiveena neljä (pientä) makuuhuonetta tai mahdollisuus sellaisiin. Myös remppakohteet kiinnostaa!

460 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Rivitalo-asunto 2-3h (Päijät-Häme / Lahti)

Etsinnässä Lahti-Hollola alueelta uudehko rivitalo-asunto/paritalo, 2 (-3h ), max. 70m2, etelä-piha olisi mieluisa.

Lue lisää...

Ostetaan – 4h+k Matinkylän alueelta, max.hinta 320 000€ (Uusimaa / Espoo)

Ostetaan hyväkuntoinen 4h+k Matinkylän alueelta. Vaatehuone toiveena, mielummin ilman saunaa. Tuleva putkiremontti/muu isompi remontti lähiaikoina ei haittaa. Toive Aapelinkatu ympäristöineen. Muuttoajankohta joustava. Toive ensimmäinen kerros tai hissi.

320 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo (Uusimaa / Pornainen)

Väh 3h, sauna, takka

160 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – yksiö Vantaalta (Uusimaa / Vantaa)

Etsinnässä 20-35 neliöinen yksiö alle tunnin matkan päästä Kalasatamasta ja Helsingin keskustasta julkisilla kulkuvälineillä. Mieluiten linjasaneerattu ja julkisivukorjattu, mutta tutustun myös muihin kohteisiin. Lainalupaus neuvoteltu pankin kanssa, joten valmius tarvittaessa nopeaan kaupantekoon.

100 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Rivi-, pari- tai erillistalo kivalla pihalla (Uusimaa / Espoo)

Ostetaan vähintään 4h+k (noin 95m2 ->) omalla tontilla ja pihalla. Rakennusvuosi min. 1995. Sijainti mieluiten Leppävaaran suuralueella. Mahdollisuus nopeaan kaupantekoon.

500 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – 2-3h asunto Länsi-Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan 2-3h asunto. Alueet Etelä-Haaga, Haaga, Pohjois-Haaga, Lassila, Kivihaka, Tali, Munkkivuori, Munkkiniemi, Niemenmäki Kaikki kuntoiset asunnot käy

220 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – iso kaksio tai kolmio parvekkeella Kantakaupungista (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme uutta kotia! Ostetaan asunto alueilta: Töölö, Kamppi, Punavuori, Kaartinkaupunki, Ullanlinna, Eira, Kruununhaka, Kallio, Hietalahti tai Siltasaari. Kaupat voidaan tehdä nopeastikin. Noin 60-85m2.

670 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Rivitalokolmio (Kanta-Häme / Hämeenlinna)

Ostetaan Hämeenlinnasta rivitalokolmio mieluummin kaupungin länsipuolelta.

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Kerrostalo/omakotitalo keskustan kupeesta (Pirkanmaa / Tampere)

Pieni perheemme etsii vähintään kolmiota keskustan lähettyviltä. Alueina Käpylä, Lapinniemi, Pyynikki, Tampella, Hämeenpuisto, Petsamo ja Pispala ovat lähellä sydäntä. Oma tontti plussaa. Pieni remontointi ei meitä haittaa, joten ole rohkeasti yhteydessä, jos olet myymässä asuntoasi. Vanha koti on jo myyty ja asuntolaina valmiiksi neuvoteltu, joten olemme sopivan kohteen löytyessä valmiita erittäin nopeisiin kauppoihin.

560 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Vantaa/Helsinki: 90-120 neliöinen vuoden 2000 jälkeen rakennettu omakoti-, pari-, r... (Uusimaa)

Haetaan nyt alueelta Itä-Vantaa/Helsinki hyvässä kunnossa olevaa 2000-luvun jälkeen rakennettua omalla tontilla olevaa omakoti-, pari-, rivi- tai erillistaloa. Ensisijaisena toiveena yksitasoinen, kodinhoitohuoneen ja kahden pöntön omaava asunto/talo, jossa olisi oltava myös paljolti säilytystilaa. Keittiön ja kylpyhuoneen tulisi olla hyvässä kunnossa ja oma sauna. Takapihan tulisi olla aidattavissa ja kaksi autopaikkaa löydyttävä. Takka ja edes osittain katettu terassi olisi suuri plussa. Hyvät ja nopeat yhteydet ...

430 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – 3h tai 4h rivitalo tai paritalo Itä-Tampereelta (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan 3h tai 4h rivitalo tai paritalo Itä-Tampreelta. Etsimme ensisijaisesti muuttovalmista kotia, mutta myös pientä pintaremonttia voisi toteuttaa. Eli rohkeasti vain omaa tarjoamaan, jos ei ole vielä myyntiin ehtinyt laittamaan. Meille sopii kaupat hyvin ilman välittäjää/välittäjäliikettä, joten säästyy myös välityspalkkiolta! 🙂 Mikäli sinulta löytyisi myyntiin etsimäämme, ota rohkeasti yhteyttä.

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Suuri keskusta-asunto wanhasta kivitalosta (Varsinais-Suomi / Turku)

Ostetaan yli 130 neliöinen kerrostaloasunto Turun keskustasta. Wanha kivitalo (vanhempi kuin 1930-luvulta). Ylimmät kerrokset tai rauhaisa katu, hyväkuntoinen yhtiö, isot rempat tehty. Itäpuoli tai ydinkeskusta, ei esim. Läntinen pitkä.

600 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo Vuoreksesta (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan omakotitalo Vuoreksen alueelta. Min. 4-5 makuuhuonetta, yli 150 neliötä huoneistoala. Myös muunlaisista taloista otamme kuitenkin mielellämme vastaan myyntitarjouksia.

700 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Porvoosta paritalo/rivitalo (Uusimaa / Porvoo)

Etsimme Porvoosta rivitaloa/paritaloa/ omakotitaloa jossa oma piha, 2-4 huonetta, takka olisi iso plussa ja oma tontti. Mieluiset alueet Huhtinen ja Järnböle mutta ei pois suljeta muita alueita kokonaan. Nopeat kaupat onnistuu, koska asumme vuokralla tällä hetkellä:)

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – joustavasti kaksio Pikku-Huopalahdesta tai Pohjois-Meilahdesta (Uusimaa / Helsinki)

Etsin omaan käyttöön kaksiota Pohjois-Meilahden (00270) tai Pikku-Huopalahden (00300) alueelta. Asunnon kunnon ei tarvitse olla mikään täydellinen. Parveke, sauna ja hyvin hoidettu yhtiö ovat isoja plussia. Hitas-talonyhtiötkin kelpaavat vallan mainiosti. Toivoisin, että neliöitä uudessa kodissani olisi vähintään 45. Budjettini joustaa yli 300 000 euron. Olen jo hankkinut pankin lainalupauksen ja käsirahakin odottaa tilillä valmiina kohdettaan eli kaupat onnistuvat tarvittaessa nopeasti. Jos et ole vielä ...

320 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Kolmio etelä-espoo (Uusimaa / Espoo)

Ostetaan nopeilla ja selkeällä kaupoilla tehokas kolmio. Tapiola/Matinkylä/Olari akselilta. Varauksella myös muut Espoon alueet mahdollisia.

280 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan omakoti- tai erillistalo (Pohjois-Pohjanmaa / Oulu)

Etsitään vähintään neljän makuuhuoneen taloa mielellään Oulun eteläpuolelta. Myös keskusta käy. Sopivia alueita esimerkiksi Kaakkuri. Hyvät julkiset yhteydet plussaa

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – kaksio Nurmijärven kirkonkylältä (Uusimaa / Nurmijärvi)

Ostetaan kaksio joko 1. Kerroksesta tai hissitalosta Nurmijärven kirkonkylältä ( ei Vehnäpelto eikä Puurata)

130 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo n. 30-40min päästä Tampreen keskustasta (Pirkanmaa)

Etsinnässä omakotitalo vakituiseen asumiseen. Koko noin 60-100 m2. Sijainti saisi olla rauhallinen ja tontti kohtuullisen kokoinen, tarkoitus aidata pihaa koiria varten. Pintojen ei tarvitse olla priimaa, mutta rakenteiden tulisi olla terveet. Myös vuokraaminen kiinnostaa, tai mahdollisuus vuokraamisen jälkeen ostamiseen. Järven läheisyys plussaa. “Mummonmökki” myös kiinnostaa, mikäli soveltuu vakituiseen asumiseen.

120 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan 1-kerroksinen rivitalo-osake, tai paritalo-osake vm 2000 tai uudempi (Pirkanmaa / Tampere)

Haluan ostaa noin 100m2 (+- noin 10 m2) asunto. Toiveena on, että olisi omalla tontilla, hyvät bussiyhteydet, ja autolle katos, tai tallipaikka. Tulisija on ISO +.

370 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan loma-asunto tai tontti Lohjanjärven rannalta (Uusimaa / Lohja)

Ostetaan loma-asunto mukavuuksin tai tontti Lohjanjärven rannalta. Mieluiten Lohjansaaren, Mustion, Karjalohjan, Sammatin tai Karkalin alueelta. Saaripaikat eivät kiinnosta, vaan autolla päästävä perille.

380 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Espoosta 4mh OKT, Erillis-, Rivi- tai Paritalo (Uusimaa / Espoo)

Toivelistalla seuraavia ominaisuuksia, joista mahdollisimman monen tulisi täyttyä. Olemme kuitenkin joustavia, joten ehdota rohkeasti. -pinta-ala 100-170m2 -terverakenteinen ja hyvn pidetty asunto, vaikka olisi iäkkäämpikin (pintaremonttia saa olla). – yksityisyyttä jossain muodossa, eli suojaisa piha, lasitettu parveke tai terassi… -2 autopaikkaa -avokeittiö -aidattu piha plussaa (koira) -4 makuuhuonetta tai 3 mh + takkahuone tms. -yksitasoisuus suuri plussa -kohtuulliset asumiskustannukset Epäilemme, ettei tällaista löyd ...

370 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – OSTETAAN. Pari/Rivi/Omakotalo, ESPOO/VANTAA max. 375000€ (Uusimaa / Espoo)

Perheemme etsii pari-/rivi-/omakotitaloa, Espoo/Vantaa/Helsinki alueelta. Koko: 75 – 110 m2. Omalla tontilla.

375 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Okt/rt/pt/et, Nöykkiö, Latokaski, Tillinmäki, ym (Uusimaa / Espoo)

Ostetaan okt/rt/pt/et alueella Nöykkiö, Latokaski, Tillinmäki, Kattilalaakso sekä lähialueet. Saa olla remontoitavaa. Tilat oh+3mh+lisämakuuhuone/toimisto/harrastetila, yli 100m2. Lisäksi suojaisa piha. Hinta kunnosta/sijainnista riippuen max 380 000e

380 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo, Rivitalo, Kesämökki, Maatila, Mummonmökki (Pirkanmaa)

Etsinnässä jotain näistä : pienehkö omakotitalo,saunallinen rivitalo 2-3 h, pieni kesämökki omalla rannalla, pieni maatila jossa vanhat rakennukset, tai vastaava tilakokonaisuus, Kohteet voivat olla remontoitavia, sähköliittymä pitäisi olla.

100 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – OKT Turusta (Varsinais-Suomi / Turku)

Ostetaan Turusta 1-2krs OKT omalla tontilla max.10km keskustasta. Vapautumisen ajankohdalla olemme joustavia.

270 000 €
Lue lisää...