• 36
  • 36
click to enable zoom
Ladataan karttaa...
Hakutuloksia ei löytynyt.
open map
Näkymä Tavallinen Satelliitti Hybridi Maasto Oma sijainti Koko näytön tila Edellinen Seuraava
Näet numeroina montako kohdetta kultakin alueelta löytyy. Jos haluat tutkia ilmoituksia tarkemmin, klikkaa kartasta haluamaasi kohtaa.

Sulje tämä neuvo klikkaamalla tätä ilmoitusta.
Edistyneempi haku
Tuloksia löytyi 0 kpl. Haluatko ladata tulokset nyt? Paina tästä.
Edistyneempi haku
löytyi 0 results

Ostetaan asunnot ja kiinteistöt

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Ostetaan asunto – 1-2hh+parveke meri-Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Kiire ei ole, mutta haussa valoisa, luonnonläheinen parvekkeellinen 1-2hh + k/kk asunto ylemmistä kerroksista. Sijainti metroradan tai raitiovaunulinjojen varrella. Hinta neuvoteltavissa.

235 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 1-2hh+parveke Meri-Espoosta (Uusimaa / Espoo)

Kiire ei ole, mutta haussa parvekkeellinen yksiö tai kaksio, miksei kolmiokin, meri-Espoosta akselilla Saunalahti-Soukka-Tapiola.

235 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Paritalo/Rivitalo/Omakotititalo Kartanonkoskella tai Tammistossa (Uusimaa / Vantaa)

Etsimme viihtyisää rivitialoa/paritaloa/omakotitaloa Kartanonkosken ja Tammiston alueelta. 3-5 h sekä oma piha olisi tähtäimessä.

410 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Yksiö Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Halutaan ostaa alle 30 neliön yksiö Helsingistä. Yksiötä voi tarjota käytännössä miltä alueelta tahansa, mutta ensisijaisesti etsinnässä seuraavilta alueilta: kantakaupunki, Pitäjänmäki lähialueineen tai Herttoniemi ja Laajasalo lähialueineen. Kaikenkuntoiset huomioidaan.

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Etsitään ensiasuntoa Matinkylä-Espoonlahti-Kivenlahti akselilta (Uusimaa / Espoo)

Moikka! Mulla ois hakusessa itselleni ensiasunto (kaksio/kolmio) otsikossa kuvatulta alueelta. Kriteereinä se, että putkiremontti on joko a) tehty taikka b) sitä ei ole lähivuosina tulossa asuntoon. Toiveena ois myös, että kämppä ois lähellä tulevaisuudessa valmistuvaa metrolinjaa. Mulla on lainahakemukset tässä vireillä, eli tarvittaessa nopeatkin kaupat mahdollisia. Nykyinen vuokrasoppari kestää heinäkuun loppuun, eli periaatteessa ei haittaisi vaikka asunnon löytäminen venyisi kesällekin. Olisin tosi kiiitollinen, jos ...

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Taas yksi geneerinen ”Halutaan ostaa asunto Helsingin kantakaupungista 45m2” (Uusimaa / Helsinki)

Haluamme ostaa OMAKSI asunnoksi kaksion Helsingin kantakaupungista, neliöitä saisi olla yli 45m2. Jos pohja on läpitalo, voi tarjota asuntoa myös pienemmillä neliöillä. ”Julkisilta” asuntomarkkinoilta asuntoa emme ole yrityksistä huolimatta löytäneet, sillä hyvän kohteen kohdalla sijoittajat tuntuvat vievän ne käsistä. Tällä hetkellä asustelemme Vallilassa, joten sijainti voi olla oikeastaan mitä tahansa tästä keskustan suuntaan. Asunnon rakennusvuosi saisi olla max. 1950, joten tämä rajaa tietyt alueet ...

360 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – LAAJASALO 2H, max. 270 000e (Uusimaa / Helsinki)

Etsin itselleni asuntoa Laajasalosta -Rakennuksen vuosimalli 2003-> -Parveke -40m2-> -ei 1. krs

270 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Esikoista odottava perhe etsii kolmiota tai neliötä Keravalta (Uusimaa / Kerava)

Terve! Olemme esikoistamme odottava aviopari Tampereelta ja etsimme ensiasuntoa Keravalta. Meille tärkeää on löytää koti enintään 1,5 km päässä Keravan juna-asemalta ja erillisellä wc:llä. Alueina meitä kiinnostavat mm. Sompio, Keskusta, Heikkilä, Lapila, Sariolanmäki ja Jaakkola. Sekä rivitalo- että kerrostalokohteet (3 tai 4 h) kiinnostavat, mutta mieluiten kaukolämmityksellä ja omalla tontilla. Arjessamme arvostamme hyviä kierrätysmahdollisuuksia sekä viihtyisää saunomistilaa talonyhtiössä tai asunnossa. Suosimme kohteita, joissa v ...

230 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Tampere tai Ylöjärven Siivikkalan alueelta (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan rivi- tai paritalo,3-4h ja keittiö. Rakennusvuosi 2000-> mielellään yksitasoinen,takka olisi +.

240 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ensiasunto nuorelle naiselle Keravalta (rivi- tai paritalo) (Uusimaa / Kerava)

Etsin ensiasuntoa Keravalta, toiveissa on rivi- tai paritalo. Asunnon koko pitäisi olla 2-3h ja 50 – 70 neliötä, yksitasoinen asunto. Asunnossa pitää olla sauna, sekä hyvät kulkuyhteydet juna-asemalle. Asunnossa ei saa olla tulossa suurempia remontteja esim. putkiremontti, julkisivuremontti, kattoremontti yms pitäisi olla tehtyinä. Pientä pintaremonttia olen valmis tekemään. Olen valmis nopeisiin kauppoihin, mutta myös joustavat kaupat ovat mahdollisia. Ole rohkeasti yhteydessä mikäli sinulla olisi ...

180 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ensiasunto Laajasalosta nuorelle pariskunnalle 3h, väh. 60 neliöitä (Uusimaa / Helsinki)

Haluamme ostaa ensiasunnon Laajasalon alueelta. Etsinnässä 3h (-4h) ja toiveena neliöitä vähintään 60. Mielellään hissillinen talo ellei 1.krs. Isoimmat remontit tulisi olla tehtynä. Olemme valmiita nopeisiin kauppoihin, mutta myös joustavat kaupat ovat mahdollisia. Ole rohkeasti yhteydessä mikäli sinulla olisi myydä meille koti tai vinkkaa jos tunnet jonkun jolla olisi.

280 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo (Keski-Suomi)

Alueina Keski-Suomi, Pohjois-Savo, Pohjois-Pohjanmaan eteläiset osat, etsitään rauhallisella paikalla, mielellään vesistön läheisyydessä sijaitsevaa omakotitaloa tilavalla tontilla.

100 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kaksio (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan siisti kaksio itä-Helsingistä. 40-65m2, hissillinen talo paitsi jos 1.krs., 70-luvulla ja sitä aiemmin rakennetussa taloyhtiössä putki- ja julkisivuremontti tehty.

180 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan 4h Espoosta (Uusimaa / Espoo)

Noin 85-110 neliötä, 4h + k + kph + s ja erillinen wc. Mieluiten rivi- tai paritaloasunto, voidaan harkita myös pienkerrostaloa. Sijainti noin 1 km Tuomarilan, Koivuhovin tai Espoon asemalta.

290 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omk-talo Järvenpäästä (Uusimaa / Järvenpää)

Ostetaan Järvenpään peltolasta omk-talo tai isompi rivitalo asunto.

350 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – (3-4 h) Jyväskylästä (Keski-Suomi / Jyväskylä)

Halutaan ostaa rivitaloasunto Jyväskylästä. Neliöitä saisi olla noin 70-100 ja etäisyys keskustasta enintään 5 kilometriä. Alueena kiinnostaa esimerkiksi Mäki-Matti, Viitaniemi, Taulumäki, Lohikoski, Mankola, Mannila, Palokka, Ainola ja Ristonmaa.

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan alueelta: Kuivasranta, Ritaharju, Aaltokangas, Kuivasjärvi (Pohjois-Pohjanmaa / Oulu)

Rivitalo, paritalo, erillistalo tai omakotitalo -75-100 m2 -2000-luvulla rakennettu -1-tasoinen – vapautuminen sopimuksen mukaan – ei kuluja myyjälle

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan asunto (rivi- pari tai omk-talo) Turusta. (Varsinais-Suomi / Turku)

Etsitään asuntoa Turusta, mielellään rivi- pari- tai pientä omakotitaloa. Toiveena oma piha. Olemme valmiita tekemään remppaa, pieni tai isomuotoista. Ihannepaikat olisivat Vasaramäki, Luolavuori, Vähäheikkilä, Pohjola, Raunistula, Käräri, Ruohonpää … Saa myös tarjota muilta alueilta, pyöräilyetäisyys keskustaan olisi kuitenkin kiva. Ota ihmeessä yhteyttä jos sinulla on tiedossa joku kohde meille! Kauppoihin olemme valmiita nopealla aikataululla koska asumme tällä hetkellä vuokralla.

270 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo/Tontti Espoosta (Uusimaa / Espoo)

Etsimme Espoosta omalla tontilla olevaa vanhempaa omakotitaloa tai pelkkää tonttia, johon voisi rakentaa. Remonttikuntoiset talot käy. Tontti voi olla isompikin, olemme miettineet yhtenä vaihtoehtona ryhmärakennusprojektia (toinen osapuoli on jo tiedossa). Tarjoa rohkeasti omaasi! Asumme tällä hetkellä vuokralla, joten kaupanteko onnistuu tarvittaessa nopeastikin.

600 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Huomio Etelä-Helsinki! (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan asunto ylemmistä kerroksista, n 100 – 130 neliötä riippuen pohjasta, huonompikuntoinenkin käy..

1 000 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan n. 35-50m2 rivitaloasunto Tikkurilan läheisyydestä (Uusimaa / Vantaa)

Tervehdys, haussa on kooltaan n. 35-50 neliöinen yksiö/kaksio rivitaloasunto lähtökohtaisesti. Sijainti tulisi olla Vantaan Tikkurilan läheisyydestä. Huoneisto itsessään voi olla peruskuntoinen. Rakennusvuosi 1980 ->.

190 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – yksiö/kaksio Roihuvuoresta aikaisintaan loppuvuodesta 2020 (Uusimaa / Helsinki)

Etsin ensiasunnoksi yksiötä tai kaksiota Roihuvuoresta. Omistusoikeuden siirtoajankohta voi aikaisintaan olla lokakuussa 2020, joten voit esimerkiksi etsiä rauhassa uutta asuntoa. Voin myös muuttaa asuntoon vuokralle sovitusti tätä ennen, ja tehdä sitovan ostotarjouksen asunnosta. Asunnon tulisi mielellään olla vähintään noin 30 neliötä, ja lähtökohtaisesti vain parvekkeelliset tai pihalliset asunnot, erityisesti 1. kerroksen asunnot kiinnostavat. Taloyhtiön tulisi olla vastuullisesti hoidettu, ja vastikkeen kohtuullinen erityisesti r ...

140 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan remontointikuntoinen asunto Helsinki (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan Helsingin tai Espoon alueelta tyydyttävän kuntoinen/remontoitava asunto, koko max. noin 120m2, hintaluokka max 600 000 €. Tarjoa rohkeasti!

600 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kerrostaloasunto Tapiolasta max. 60m2. (Uusimaa / Espoo)

Ostetaan remontoitava kerrostalohuoneisto putkiremontoidusta yhtiöstä Tapiolasta tai lähistöltä.

270 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan: kolmio Tammisalosta / Herttoniemestä / Roihuvuoresta (Uusimaa / Helsinki)

Ostan 60-100 m2 kolmion tai neliön. Ensisijaisesti etsin kotia Tammisalosta, mutta Roihuvuori ja Herttoniemikin käy.

350 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo lapsiperheelle (mieluiten remontoitava) (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan mieluiten isohko tasamaatonttinen omakotitalo lapsiperheelle Tampereelta, Kangasalaa ja Lempäälää voi harkita. Unelma olisi vanha hirsitalo tai toisena ääripäänä 70-luvun hyväkuntoinen helmi. Oma tontti ehdoton. Tekisimme mieluiten isoakin pintaremonttia. Ota rohkeasti yhteyttä jos olet laittamassa omaasi myyntiin, varsinkin Itä-Tampere!

380 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan vanha pientila. (Etelä-Karjala / Lappeenranta)

Onko tulossa myyntiin pientila? Onko tuttu miettinyt muualle muuttoa? Tiedätkö mahdollisia pian autioituvia tupia, jotka kaipaisivat uutta eloa? Pieni perhe kaipaisi omaa kotia. Hakusessa on Lappeenrannan ympäristöstä oma pieni tila. Ihanne olisi Ylämaalle/Pulsaan/Lemille päin, johonkin sinne välimaastoon. Toiveena kivan kokoinen vanha hirsi-/puurakenteinen talo, remppahommia saa ja pitääkin olla. Pihapiirissä saisi olla myös tukevasti pystyssä oleva navetta pientä eläinten pitoa ja harrastelua varten.

120 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Myy meille asuntosi Pukinmäestä (Uusimaa / Helsinki)

Myy meille yksiö tai pieni kaksio Pukinmäestä, kaupat voidaan tehdä hyvinkin nopeasti. Jos taas tarvitset hieman aikaa esim. uuden asunnon etsimiseen, voidaan vapautumisesta sopia joustavasti. Tarjoa rohkeasti!

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan yksiö tai kaksio kantakaupungista Helsingistä. (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan yksiö tai kaksio kantakaupungista Helsingistä. Hinta max 270 000€. Ensiasunnon ostajana pystyn muuttamaan nopeallakin aikataululla.

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ullakkoasunto (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan ullakkoasunto Helsingin kantakaupungin alueelta, mieluiten Kalliosta. Asunto voi olla rakennusvaiheessa, remonttikuntoinen tai jo remontoitu. Parveke, korkea huonekorkeus ja sauna ovat plussaa, mutta kaikki vaihtoehdot otetaan huomioon. Asunnon koko n. 39 – 70 m2. Kauppojen teko onnistuu tarvittaessa nopeastikin.

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 2h+k vanhasta kivitalosta (Varsinais-Suomi / Turku)

2h+k vanhasta kivitalosta. Toivomus alueena Turun itäinen keskusta tai Portsa. Asunnossa ei tarvitse olla suuret remontit tehtynä. Plussaa jos putkiremontti tehty.

220 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan omakotitalo 50km säteellä Tampereelta. Mielellään vähän syrjemmältä, luonnon läheltä. En kaipaa “ihanaa, hyvin hoidettua puutarhaa viihtyisältä omakotialueelta”. Saa olla remontoitavaakin, kunhan ei ihan purkukuntoinen ole. Pihasauna, piharakennus, autotalli ym. on plussaa. Kaikkea kannattaa tarjota, myös “halpoja”.

130 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Yksiö tai pieni kaksio Etelä-Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Ostan yksiön tai pienen kaksion (25-35 neliötä) Etelä-Helsingistä itselle asuttavaksi. Hinta max. 240 000 (pystyn nopeisiin kauppoihin). Toiveena, että suuret remontit on tehty, mutta muuten saa olla remppakuntoinen asunto. Etsin hyvää taloyhtiötä ja mieluiten vanha tunnelmallinen talo sekä valoisa avara asunto. Yhtiövastike alle 300€/kk. Ei katutason asunto. Ensisijaisena toiveena Töölön tai Meilahden alue, mutta olen kiinnostunut myös mm. Hakaniemestä, Kallion vanhoista rakennuksista, Kruununhaasta sekä ...

240 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Yksiö tai pieni kaksio kantakaupungista (Uusimaa / Helsinki)

Ostan yksiön tai pienen kaksion kantakaupungin alueelta Helsingistä. Alueet esimerkiksi Kallio,Alppila, Pasila, Vallila. Asunto voi olla täysin remontin tarpeessa oleva.

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Pariskunta etsii kotia Helsingistä / 2-3 h Ruskeasuo Meilahti Munkkiniemi Et... (Uusimaa / Helsinki)

2-3 h Ruskeasuo Meilahti Munkkiniemi Etelä-Haaga Oletko myymässä asuntoasi? Nuori pariskunta etsii utta kotia. Ota meihin yhteyttä! Haluamme ostaa ison kaksion tai pienen kolmion Helsingistä Ruskeasuo – Meilahti – Munkkiniemi – Etelä-Haaga -akselilta. Arvostamme hyvää taloyhtiötä.

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Talo ja halli (Pirkanmaa / Nokia)

Ostetaan Pirkkalasta tai Nokialta min. 0.5 ha tontilla oleva hyväkuntoinen talo ja suuri autotalli/halli. Pelkät talotkin otetaan huomioon, edellyttäen, että tontilla on rakennusoikeutta riittävästi jäljellä.

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Itä-Helsinki 1h + kk (Kontula) (Uusimaa / Helsinki)

Etsin yksiötä Itä-Helsingin alueelta erityisesti Kontulan suunnalta. Neliöt: < 33 Tarjoa rohkeasti, kaikenkuntoiset asunnot huomioidaan.

100 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rivitalohuoneisto (Uusimaa / Helsinki)

Etsitään rivitalohuoneistoa Laajasalo, Hevossalmi, Jollas -alueelta, kolmio/neliö.

375 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan perheasunto/tontti Helsingin Oulunkylästä tai Veräjämäestä (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme perheasuntoa Helsingin Oulunkylän ja Veräjämäen alueelta. Asunto voi olla omakotitalo, paritalo tai rivitalo. Olemme tarvittaessa valmiit myös remontoimaan asunnon. Asunnossa tulee olla vähintään kolme makuuhuonetta ja pinta-ala yli 100 m2. Olemme kiinnostuneita myös rakennuspaikasta tai tontista (tontin hinta max 300 000€),

600 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Okt Espoo/HKI 4 mh (Uusimaa / Espoo)

Etsimme omakotitaloa Espoosta n. 10 min ajomatkan päästä Keilarannasta (Kauniaisten seutu, Mankkaa, Laajalahti ym.) tai pohjois-Helsingistä kehä I tuntumasta. Toiveena 4 mh, isohko oma tontti, autotalli. Lähikauppa ja koulut lähettyvillä.

600 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Mökki/loma-asunto (Uusimaa)

Ostetaan mökki/loma-asunto alle 2 h ajomatkan päästä Helsingistä, tie perille ja oma ranta.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – asunto Tampereelta tai Kangasalta (Pirkanmaa / Kangasala)

Ostetaan rivitalo/ omakotitalo/ paritalo Tampereelta tai Kangasalta. Hinta max 300 000. Pinta- ala vähintään 80. Oma tonttinen oltava. 2000 luvulta, mieluusti mahdollisimman hyvässä kunnossa/ uuden veroinen.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan rivitalo/paritalo/puutalo-osake (Varsinais-Suomi / Turku)

Alueena: Vasaramäki, Nummi, Pohjola, Kähäri. Vähintään 2 mh, s

310 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – asunto Tampereelta tai Pirkkalasta (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan asunto Tampereelta tai Pirkkalasta. Etsinnässä 2h + k, saunasta plussaa. Etsitään mielellään keskustan lähettyviltä tai vaihtoehtoisesti hyvien kulkuyhteyksien vierestä. Pirkkalan alueelta erityisesti kiinnostaa Partolan alue.

180 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kolmio Nekala-Viinikan alueelta (Pirkanmaa / Tampere)

Kolmihenkinen perhe etsii kolmiota Nekalan tai Viinikan alueelta. Ensisijaisesti haemme asuntoa, jossa putkiremontti on jo tehty.

170 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan 1h-2h remontoitava asunto Helsingin kantakaupungista (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan remontoitava yksiö tai kaksio Helsingin kantakaupungista. Neliöitä minimissään 30. Suurimmat remontit mielellään tehty (putket ja julkisivu jne). Olethan yhteydessä mikäli sinulta voisi löytyä minulle sopiva asunto. Ehdota myös rohkeasti jotain muuta, jos jokin kriteereistä osuu kohdalleen!

230 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – pienehkö 1-tasoinen omakotitalo / rivitalo Naantalista, Taimon alueelta tai ... (Varsinais-Suomi / Naantali)

Oletteko myymässä 1-tasoista omakotitaloa Naantalin Taimon alueelta tai lähialueilta? Olemme pian eläköitymässä oleva pariskunta ja haemme pientä, kohtuuhintaista asuntoa. Etsimme (remontoitavaa) omakotitaloa/rivitaloa, jossa (2-) 3 mh + oh + keittiö + wc + takka + sauna + autotalli/autokatos.

240 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan asunto Itä-Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan min. 60 m2 rivi- tai paritaloasunto Itä-Helsingistä. 3h, k, erillinen wc, sauna, terassi. Aluetoive on joustava. Asunto mieluiten ainakin pintaremontoitu /pinnat siistissä kunnossa. Otamme laajasti ehdotuksia vastaan, sillä kriteerit ovat joustavat jos asunto tuntuu kodilta.

299 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 5h+ Haagasta tai Munkkiniemiestä, myös vaihto mahdollinen. (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme perheasuntoa Haagasta Huopalahden aseman lähistöltä, tai vaihtoehtoisesti Munkkiniemestä. Haussa vähintään 5h + k, kph ja erillis-wc. Myös vaihtokaupasta voidaan sopia: meille on vapautumassa perheenlisäyksen takia pieneksi jäävä v. 2016 valmistunut 4h+kt+kph+wc+s hitas-asunto hissitalosta Haagassa loistavalla hinta-laatusuhteella.

650 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan pieni maatila (Satakunta / Pomarkku)

Pieni maatila jossa asuinrakennus sekä navetta tai talli maata n. 2-3ha

60 000 €
Lue lisää...