• 36
  • 36
click to enable zoom
Ladataan karttaa...
Hakutuloksia ei löytynyt.
open map
Näkymä Tavallinen Satelliitti Hybridi Maasto Oma sijainti Koko näytön tila Edellinen Seuraava
Näet numeroina montako kohdetta kultakin alueelta löytyy. Jos haluat tutkia ilmoituksia tarkemmin, klikkaa kartasta haluamaasi kohtaa.

Sulje tämä neuvo klikkaamalla tätä ilmoitusta.
Edistyneempi haku
Tuloksia löytyi 0 kpl. Haluatko ladata tulokset nyt? Paina tästä.
Edistyneempi haku
löytyi 0 results

Ostetaan asunnot ja kiinteistöt

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Ostetaan asunto – Omakotitalo (Keski-Suomi / Jyväskylä)

Ostetaan omakotitalo 2-3mh (100 -120 m2), max 15 kilometria Jyväskylästä. Omalla tontilla olevat talot huomioidaan.

260 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – parvekkeellinen kaksio/ remontoitava yksiö (Uusimaa / Helsinki)

Etsin ensiasuntoa Helsingistä; Kantakaupunki, Munkkiniemi, Jätkäsaari, Lauttasaari tai metron varrelta; Matinkylä, Tapiola, Niittykumpu. Etsin mieluiten parvekkeellista kaksiota, jonka hinta maksimissaan 210 000 euroa. Voi olla myös remontoitava kohde. Olethan yhteydessä ja jutellaan lisää, jos sinulta löytyy asunto, josta haluaisit luopua.

Lue lisää...

Ostetaan asunto – OKT Kempele/Oulu (Pohjois-Pohjanmaa / Kempele)

Ostetaan omakotitalo omalla tontilla Kempeleestä/Oulusta. Väh. 3mh ja 90m2. Ei saa olla ns. valesokkelia ja rakennusvuosi mielellään 1990 tai uudempi. Lapsiystävälliseltä alueelta.

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 4h+k rivitalo/kerrostalo Vartiokylä/Puotila/Laajasalo/Oulunkylä (Uusimaa / Helsinki)

Etsin puolisoni kanssa meille ja 3-vuotiaalle lapsellemme uutta kotia. Haaveissamme on 4h+k Vartiokylässä/Puotilassa/Laajasalossa/Oulunkylässä.

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan rivitalo/paritaloasunto Laajasalosta (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme kuumeisesti perheellemme uutta asuntoa rivitalomaisesta ympäristöstä Laajasalosta. Makuuhuoneita pitäisi olla vähintään 3 tai kolmas makuuhuone voi olla myös takkahuone/harrastustila. Emme säikähdä remontin tarvettakaan, kunhan hinta vastaa kuntoa.

450 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Haukilahti tai Tapiola 120-250m2 (Uusimaa / Espoo)

Rivitalo tai paritalo Espoon Haukilahdesta tai Tapiolasta. Oma tontti, omistusasunto. Pinta-ala yli 120m2

850 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rivitalo/paritalo/omakotitalo Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan 4h + keittiö + piha Helsingistä. Remonttikohdetta emme säikähdä, jopa suotavaa. Emme etsi tyyliltään 90 -2000 luvun alkupuolen asuntoja. Persoonallisuus plussaa.

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kolmen makuuhuoneen yksitasoinen Rivitalo/Paritalo/Erillistalo (Pirkanmaa / Tampere)

Olisin halukas ostamaan yksitasoisen kolmen makuuhuoneen rivitalon, erillistalon tai paritalon (max 10km Tampereen keskustasta). Autolle tulisi olla autokatospaikka talon välittömässä läheisyydessä. Hoitovastike n. 300 €.

230 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan rivitalo (Varsinais-Suomi / Turku)

Ostetaan hyvin hoidetusta yhtiöstä mielellään yksitasoinen, ja kooltaan n. 75-85m3 rivitalo. Asunnon puolesta toiveena on sauna, sekä reilun kokoinen takapiha. Pintojen kunnolla ei ole merkitystä. Tarjoa rohkeasti Turku, Kaarina akselilta

180 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – halpa asunto mahd. rivitalosta/paritalosta/omakotitalo (Kanta-Häme)

Eli haluaisin ostaa rivitalo asunnon/ paritalosta tai omakotitalon jostain päin Suomea. Asun tällä hetkellä kerrostalossa eikä se huskyjen kanssa oikein ole ideaali.

20 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Länsi-Pakilasta ostetaan omakotitalo/erillistalo (Uusimaa / Helsinki)

Halutaan ostaa omakoti- tai erillistalo Länsi-Pakilasta. Tarjoa rohkeasti jos olet myymässä taloa. Mahdollisuus myös nopeisiin kauppoihin, mutta kiirekkään ei ole. Nelihenkinen perhe olisi muuttamassa.

500 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kaksio alueilta Haaga – Munkkiniemi – Munkkivuori ̵... (Uusimaa / Helsinki)

Hei, ostetaan siistikuntoinen tai pientä pintaremonttia kaipaava kaksio alueilta Etelä-Haaga, Pohjois-Haaga – Munkkiniemi – Munkkivuori – Ruskeasuo – Meilahti tai lähialueilta. Toivotaan, että asunnossa on oma tontti, taloyhtiössä on suuremmat remontit tehty tai niitä ei ole lähiaikoina tulossa (putkiremontti ja julkisivut), taloyhtiössä on sauna, asunnossa on avokeittiö tai erillinen keittiö ja kylpyhuoneeseen mahtuu pesukone. Ota rohkeasti yhteyttä! 🙂

280 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Koti veden ääreltä (Pohjois-Savo / Kuopio)

Haluamme ostaa lapsiperheelle sopivan kodin veden ääreltä. Makuuhuoneita tarvitaan vähintään kolme. Ajomatka Kuopion keskustaan max. 35 min. Myös rivitalot huomioidaan. Oma ranta ei välttämätön, mutta järvinäkymä ja uimapaikka on.

320 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo Vantaalta (Uusimaa / Vantaa)

Perheemme etsii Vantaalta 2000-luvulla rakennettua omakotitaloa, jossa olisi 4 makuuhuonetta. Hintahaitari n. 450.000€-580.00€. Olemme valmiit tekemään reilun tarjouksen hyvästä talosta ja tarvittaessa noepatkin kaupat.

580 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakoti/erillistalo tai paritalo SuurEspoonlahden alueella (Uusimaa / Espoo)

Etsinnässä olisi omakoti/erillistalo tai paritalo Espoosta. Talossa pitäisi olla 4 makuuhuonetta ja toivotut alueet ovat: Saunalahti, Laurinlahti, Soukka, Nöykkiö, Tillinmäki, Kurttila, Kaitaa.

700 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo 4h+k (Pirkanmaa / Pirkkala)

Lapsiperheelle talo Pirkkalasta 4h+k. Mielellään yhdessä tasossa ja omalla tontilla. Koulu ja päiväkodi lähellä. Myös remonttikohteet sopii!

330 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo (Satakunta / Pomarkku)

Ostetaan keskustan tuntumasta 4 mh omakotitalo.

120 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – omakotitalo Akaasta, Vesilahdesta, Valkeakoskelta tai Lempäälästä (Pirkanmaa)

Halutaan ostaa omakotitalo Akaasta, Vesilahdesta, Valkeakoskelta (Rantoo, Kärjenniemi ja Metsäkansa) tai Lempäälästä. Kriteerit on aika kovat, mutta aina pitää yrittää. Hakusessa siis rintamamiestalo, joka olis vähän niinkun ”keskellä ei mitään”, eli naapureita ei kovin lähellä ja kaikki parhain, jos ympärillä olis jonkin verran peltoa. Jos talosta löytyis tulisijoja, takkaa, pönttöuunia yms, niin olis mahtavaa. Lisäks leivinuuni olis mieletön. Pihapiirissä toiveena olis vanha navetta, josta ...

120 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo itä-vantaalta (Kerava, Järvenpää myös huomioidaan) (Uusimaa / Vantaa)

Ostetaan omakotitalo itä-vantaalta, myös Keravan ja Järvenpään alue huomioidaan, jos on junapysäkki lähettyvillä. Huoneita pitää olla 4-5, vähintään 100m2, 2000-luvulla rakennettu, autokatos tai autotalli, päiväkodit sekä koulut lähettyvillä ja lapsiystävällinen ympäristö. Myös erillistalo tai paritalo voi tulla huomioon, jos ne ovat omalla tontilla tai sellaisessa, jonka voi ostaa sekä yhtiövastiketta ei kerätä vaan jokainen osakas huolehtii omista kustannuksista..

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – omakotitalo (Pohjois-Pohjanmaa)

Halutaan ostaa uudehko omakotitalo (tai vakituiseksi asunnoksi muutettavissa oleva loma-asunto) omalla isolla tontilla. Kiinteistön alueella mielellään autotalli ja/tai varastorakennus. Siisti ja omarauhainen ympäristö. Ei naapureita ihan vieressä. Oma ranta katsotaan eduksi.

260 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – omakotitalo tai vakituiseksi asunnoksi muutettavissa oleva loma-asunto (Kainuu)

Halutaan ostaa uudehko omakotitalo (tai vakituiseksi asunnoksi muutettavissa oleva loma-asunto) omalla isolla tontilla. Kiinteistön alueella mielellään autotalli ja/tai varastorakennus. Siisti ja omarauhainen ympäristö. Ei naapureita ihan vieressä. Oma ranta katsotaan eduksi.

260 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Pieni omakotitalo (Pirkanmaa)

Haluaisin ostaa pienen omakotitalon noin 30-40min ajomatkan päästä Tampereen keskustasta. Haussa talo mieluiten hieman syrjäisemmältä seudulta, mutta myös taajama-alue käy kunhan tontti on suojaisa ja paikka rauhallinen. Talon tulisi olla terve, siisti ja hyväkuntoinen. Pieni pintaremontin tarve ei haittaa. Myös metsänlaidalla olevat rivarit/paritalot huomioidaan.

180 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan 120-140m2 Töölöstä (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan 120-140m2 asunto Töölöstä, 3mh ja 2wc.

950 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 120 m2 okt, paritalo, rivari (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan Tampereelta, Pirkkalasta, Tre-Kangasala rajalta tai Lempäälästä omakotitalo, paritalo, erillistalo tai rivarin pääty. Koko noin 120 m2. Pientä remontoitavaa saa olla. Tarjoa omaasi!

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rivi-tai paritalo Oulunkylä, Tapanila, Puistola (Uusimaa / Helsinki)

Etsinnässä olisi rivi- tai paritalo Oulunkylästä, Puistolasta tai Tapanilasta. Myös kerrostalo asunnot Oulunkylästä, joissa lasitettu parveke sopisivat. 3 makuuhuonetta pitäisi vähintään olla. Minimi 64neliötä. Alueina voi käydä myös Maunula, Arabia, Käpylä, Malmi, Veräjämäki, Tikkurila

340 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – ensiasunnoksi puutalo-osake tai kerrostaloasunto (Pirkanmaa / Tampere)

Etsinnässä persoonallisia kohteita Pyynikinrinteeltä Etu-Kalevaan! Juhannuskylä, Armonkallio, Nalkala, Amuri, Kaakinmaa, Finlayson, Pyynikinrinne… – 20-55m2 – Rakennusvuosi ehdottomasti ennen 1960 – Tarjoa rohkeasti myös vaikka isojen remonttien kynnyksellä tai aikana, huoneiston kunto saa olla minkälainen tahansa

170 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Oulunkylä/Itä-Pakila/Metsälä (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme perheellemme suurempaa kotia, hakusessa on 4-5mh omakotitalo omalla tontilla. Olemme kiinnostuneet myös remonttikohteista. Ole yhteydessä jos suunnittelet omasi myyntiä….

650 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo Linnainmaa/Leinola 4h+ (Pirkanmaa / Tampere)

Etsimme yksitasoista omakotitaloa alueelta Linnainmaa/Leinola maksimissaan yhden kilometrin säteellä Linnainmaan koulusta. Huoneita tulisi olla vähintään neljä ja neliöitä vähintään 100.

320 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Luonnonläheinen talo Nokia, Ylöjärvi, Pirkkala (Pirkanmaa)

Etsimme peruskorjattua omakotitaloa. Arvostamme hyviä kulkuyhteyksiä Tampereelle (n. 15min matka autolla) sekä luonnonläheisyyttä. Ei tasakattoa tai valesokkelia. Katsomme myös muita kohteita Pirkanmaan alueella mutta ensisijaisesti Nokia, Ylöjärvi ja Pirkkala.

180 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – uudehko 4h+k omakotitalo tai erillistalo pk-seudulta (Uusimaa / Vantaa)

Etsimme hyväkuntoista 100-150m2 omakoti- tai erillistaloa hyvien kulkuyhteyksien varrelta Pohjois-Helsingistä tai Länsi-Vantaalta. Toiveissa on yksitasoinen ja avara talo kodinhoitohuoneella, omalla tontilla, pihalla ja saunalla. Autokatos tai -talli plussaa.

450 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostan pienen kakkoskodin Etelä-Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Tarvitsen töiden takia pienen kodin Helsingistä, mieluiten kaupungin eteläosasta mutta kaikki metron varrella kiinnostaa. Isot remontit mieluiten tehty tai kaukana tulevaisuudessa, Neliöitä voi olla 15-30, täysremontoitavaa kohdetta en hae vaan mieluiten siistissä kunnossa. Vapautuminen joustavasti vaikka heti tai syksyn aikana.

180 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan 90-120-neliöinen asunto Helsingin keskustasta (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme noin 90-120 neliön kokoista asuntoa Helsingin keskustasta. Kaupunginosalla ei ole väliä. Haussa on asunto ensisijaisesti ennen vuotta 1940 rakennetusta talosta. Myös remonttikohteet kiinnostavat.

850 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – kaksio, kolmio maks 3km Tampereen keskustasta (Pirkanmaa / Tampere)

min. 40 neilöinen, pesukoneen pitää mahtua kylppäriin, hissi, ei ensimmäisen kerroksen huoneistoa, putkiremppaa ei ole lähivuosille tiedossa

175 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan 3h alueelta Haaga/Munkkivuori (Uusimaa / Helsinki)

Ostamme 3h asunnon Haagasta tai Munkkivuoresta. Ehtoina oma tontti ja parveke.

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Länsi-Herttoniemi (Uusimaa / Helsinki)

Omakotitalo tai asunto Länsi-Herttoniemessä.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 3-4h Tampereen keskustasta tai sen tuntumasta (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan 80-100 m2 asunto esim alueelta Pyynikki, Nalkala, Amuri, Armonkallio, Juhannuskylä, Tammela, Kaleva, Kissanmaa, Järvensivu, Viinikka. Tarjoa rohkeasti! Mahdollisuus tehdä kaupat nopeasti. Vapautuminen joustava ja neuvoteltavissa.

320 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Yksiö tai kaksio Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Olen muuttamassa Helsinkiin ja etsin kompaktia asuntoa: yksiö/kaksio. Sauna ja parveke plussaa. Alueena etelä-, länsi- ja luoteis-Helsinki kiinnostavat.

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Laajasalosta 2-3 h, k, p / hissi (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan Laajasalon, Herttoniemen ja Kallahden seudulta kohtuuhintainen 2-3 h, k, p hissitalosta (tai 1. krs).

260 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – kaksio Helsiginstä (Uusimaa / Helsinki)

Halutaan ostaa nk. remontoijan unelmakämppä Helsingistä. Avopari etsii ensiasuntoa juna- tai metroradan varrelta. Lasitettu tai lasitettavissa oleva parveke (suunta etelä – länsi), mielellään olohuoneen ja keittiön yhteydessä. Saa olla myös remontoitu asunto, tarjoa!

180 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 1950-luvun tai vanhempi rivitalo, esim Maunulan Oylunkylän rivitalot tmv (Uusimaa / Helsinki)

Haluaisimme ostaa 1950-luvun tai vanhemman rivitalo-osakkeen Helsingistä. Myös 1960-luvun alkuvuosina valmistuneet voivat tulla kyseeseen. Kaikenkuntoiset huomioidaan, mielellään remontoimme – alkuperäinen kunto plussaa.

420 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan 1-2h asunto Espoosta, remonttia vaativat kiinnostavat myös (Uusimaa / Espoo)

Ostan Espoosta hyvien kulkuyhteyksien varrelta yksiön tai kaksion. Esim. Matinkylä, Tapiola, Kilo, Leppävaara. Asunto voi olla alkuperäiskuntoinen tai remonttia vaativa, mutta talonyhtiö mielellään putkiremontoitu. Tarjoa rohkeasti!

160 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Etsitään kolmiota (Munkkivuori, Munkkiniemi, Etelä-Haaga, Ruskeasuo, Käpylä) (Uusimaa / Helsinki)

Etsinnässä kolmio (minimi neliöt 65). Mieluisimmat alueet: Munkkivuori, Munkkiniemi, Etelä-Haaga, Ruskeasuo, Käpylä. Kohde saa olla remonttia vaativa. Parveke plussaa.

350 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Tilava rivitalo/erillistalo hyvillä kulkuyhteyksillä (Pohjois-Pohjanmaa / Oulu)

Etsinnässä vähintään kolmen makuuhuoneen asunto n. 90m2 (rivitalo/paritalo/erillistalo) joka olisi hyvien kulkuyhteyksien päässä (auto & paikallisliikenne). Lämmitysmuodoista huomioimme maalämmön/kaukolämmön sisältävät asunnot. Autokatosmahdollisuus oltava sekä mielellään ei kovin kauan aikaa sitten rakennettu talo. Ota yhteyttä, jos koet että sinulla voisi olla meille sopiva koti.

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan yksiö/kaksio Espoon Tapiolasta (Uusimaa / Espoo)

Etsin itselleni ensiasuntoa 1-2h+p Espoon Tapiolasta, ensisijaisesti Länsikorkee-Suvikummun alueelta.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Perheasunto Messukylästä (Pirkanmaa / Tampere)

Nelihenkinen perheemme etsii min. 100 m2 asuntoa (omakotitalo, paritalo, rivitalo, erillistalo) Messukylän alueelta Min. 4 huonetta Oma tontti

500 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rivitalohuoneisto tai Kerrostaloasunto Etelä-Lahti (Päijät-Häme / Lahti)

Vähintään 55 m2, maksimihinta 130 000e, rivitalohuoneisto tai kerrostalon ylimmän kerroksen asunto, mielellään saunallinen. Sijainti Etelä-Lahti, mutta ei Liipola.

130 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Vanha omakotitalo (Pirkanmaa)

Me ostamme terveen omakotitalosi, joka on 1930-luvulta tai vanhempi, pellon laidalla ja ilman seinänaapureita ikkunan alla. MAX 45min. Tampereelta. Vähintään 3h+k. Mieluummin alkuperäisessä kunnossa kuin tee-se-itse-miehen pilaama palapeli. Pintaremontin tarve ei haittaa. Mahdollisesti tulossa olevat putki/katto/salaoja yms. suuremmat remontit otetaan huomioon hinnassa. Ei home/kosteusvaurioisia, autiotaloja tai puoliksi palaneita hökötyksiä. HUOM! Älä ehdota rintamamiestaloa tai sitä uudempaa, emme ole kiinnostuneita. Laita kuvien ka ...

190 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ensiasunto nuorelle naiselle Vantaalta (omakotitalo tai rivi- / paritalo) (Uusimaa / Vantaa)

Etsin ensiasuntoa Vantaalta, toiveissa on joko omakotitalo tai sitten rivi- / paritalo omalla tontilla. Asunnon koko olisi mielellään 2-4h ja omakotitalossa max 120 neliötä, rivi- tai paritalossa max 80. Omakotitalo voi olla 1,5 kerroksinen, rivi- / paritalo yksikerroksinen. Asunnossa pitää olla sauna, sekä hyvät kulkuyhteydet julkisilla. Asunnossa ei saisi olla tulossa suurempia remontteja esim. putkiremontti, julkisivuremontti, kattoremontti yms. Pientä remontointia olen valmis tekemään. Olen ...

190 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ensiasunto nuorelle naiselle Järvenpäästä (omakotitalo tai rivi- / paritalo) (Uusimaa / Järvenpää)

Etsin ensiasuntoa Järvenpäästä, toiveissa on joko omakotitalo tai sitten rivi- / paritalo omalla tontilla. Asunnon koko olisi mielellään 2-4h ja omakotitalossa max 120 neliötä, rivi- tai paritalossa max 80. Omakotitalo voi olla 1,5 kerroksinen, rivi- / paritalo yksikerroksinen. Asunnossa pitää olla sauna, sekä hyvät kulkuyhteydet julkisilla. Asunnossa ei saisi olla tulossa suurempia remontteja esim. putkiremontti, julkisivuremontti, kattoremontti yms. Pientä remontointia olen valmis tekemään. Olen ...

190 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ensiasunto nuorelle naiselle Tuusulasta (omakotitalo tai rivi- / paritalo) (Uusimaa / Tuusula)

Etsin ensiasuntoa Tuusulasta, toiveissa on joko omakotitalo tai sitten rivi- / paritalo omalla tontilla. Asunnon koko olisi mielellään 2-4h ja omakotitalossa max 120 neliötä, rivi- tai paritalossa max 80. Omakotitalo voi olla 1,5 kerroksinen, rivi- / paritalo yksikerroksinen. Asunnossa pitää olla sauna, sekä hyvät kulkuyhteydet julkisilla. Asunnossa ei saisi olla tulossa suurempia remontteja esim. putkiremontti, julkisivuremontti, kattoremontti yms. Pientä remontointia olen valmis tekemään. Olen ...

190 000 €
Lue lisää...