• 36
  • 36
click to enable zoom
Ladataan karttaa...
Hakutuloksia ei löytynyt.
open map
Näkymä Tavallinen Satelliitti Hybridi Maasto Oma sijainti Koko näytön tila Edellinen Seuraava
Näet numeroina montako kohdetta kultakin alueelta löytyy. Jos haluat tutkia ilmoituksia tarkemmin, klikkaa kartasta haluamaasi kohtaa.

Sulje tämä neuvo klikkaamalla tätä ilmoitusta.
Edistyneempi haku
Tuloksia löytyi 0 kpl. Haluatko ladata tulokset nyt? Paina tästä.
Edistyneempi haku
löytyi 0 results

Ostetaan asunnot ja kiinteistöt

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Ostetaan asunto – Vapaa-ajan asunto tai tontti (Päijät-Häme)

Ostetaan vapaa-ajan asunto tai tontti Etelä-Päijänteen, Ruotsalaisen tai Konniveden rannalta. Yksityinen ostaja ja tulee omaan käyttöön.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – kaksio kehäradan läheisyydestä (Uusimaa / Helsinki)

Halutaan ostaa hyväpohjainen, mieluiten parvekkeellinen kaksio kehäradan läheisyydestä, (esim. Malminkartano, Malmi, Tapanila, Puistola, Pihlajisto jne,). Asunnossa pesukonepaikka ja astianpesukonepaikka. Ei suuria remontteja lähitulevaisuudessa.

145 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kaksio/kolmio länsiväylän varrelta (Uusimaa / Espoo)

Ostetaan kaksio tai kolmio länsiväylän varrelta. mieluiten lähellä metroasemaa. Hakusessa kerros/rivitalo

225 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan asuntoja, 32-45m3 keskustan alueelta/ tuntumasta. (Kymenlaakso / Kouvola)

Ostetaan remontoitavia tai remontoituja asuntoja kouvolan keskustan tuntumasta, Myös kuusankosken keskustan läheisyys sopivat, Omalla tontilla.

50 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Perhe asunto min. 90 m2 Tammisalo, Laajasalo, Kulosaari akselilta. (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme perheelle toimivaa 4h+k+ sauna. Minimi. pinta-ala 90m2. Mielellään rivitalo, paritalo, erillistalo/omakotitalo ratkaisua. Voi olla myös remontoitava kohde jossa hyvä avoin pohja. Alueina etsinnässä Tammisalo, Laajasalo, Jollas, Kulosaari, Vartiokylä. Muitakin alueita näiden viereltä saa ehdottaa.

390 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Haussa kaksio Töölöstä tai Meilahdesta (Uusimaa / Helsinki)

Etsitään n. 37-45m2 kokoista kaksiota Töölöstä tai Meilahdesta (00250-00280). Myös remontoitavat kohteet kiinnostavat.

330 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ok-talo, turku/lähikunnat, oma rauha (Varsinais-Suomi)

Etsinnässä omakotitalo Turun seudulta/lähikunnista. Turusta max 30km säteellä! Ensijaisesti etsimme rintamamiestyyppistä taloa, mutta muitakin voi tarjota. Talon koko min. 3h+k ja asuinpinta-ala min. 90 neliötä. Suurin toive, kiinteistöllä olisi oma rauha eli joko päättyvän tien päässä taikka ei yhtään naapureita. Mielellään ei remontin tarpeessa oleva kohde, mutta tätäkin asiaa voidaan harkita. Suuri plussa olisi, jos talon lisäksi olisi erillinen rakennus, jossa huone, jota voisi ...

170 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan iso kiinteistö (Satakunta / Pori)

Ostetaan iso kiinteistö,missä mahdollisuus max.kolmeen asuntoon tai asunnot jo valmiina Remonttikohteet huomioidaan myös. Tai talo ja asuntoja erillisessä piharakennuksessa.

120 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – KANNELMÄKI 2-3h (Uusimaa / Helsinki)

Etsin itselleni asuntoa Kannelmäen alueelta: -Kaksio (tai kolmio) -Rakennuksen vuosimalli 1957-1963 tai 2003-> -Isot remontit tulee olla tehtynä (putket ja julkisivu) -Parveke

230 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Pari/rivitalokolmio Tampere (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan uudehko pari/rivitalokolmio omatonttisesta yhtiöstä Tampereelta. Asunnossa saisi olla (pieni) piha. Neliöitä tulisi olla alle 85. Ei mielellään sähkölämmitteinen. Alueina kiinnostavat muun muassa Koivistonkylä, Veisu, Muotiala, Hakametsä, Messukylä sekä Pirkkalan Partola. Hinta max 280 000 euroa. Kerro omastasi viestillä!

280 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Uudehko asunto (Kanta-Häme / Hämeenlinna)

Ostetaan uudehko kerrostalo-, rivitalo- tai erillistaloasunto. 3-4h+K+s. Alueelta Keskusta, Sairio, Myllymäki, Keinusaari.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 5h+ Koillis-Helsinki + ympäristö (Uusimaa / Helsinki)

Etsitään 5 huonetta (tai muokattavissa 4 makuuhuoneen + olohuoneen asunnoksi), rivi-, erillis-, pari-, tai omakotitaloa. Ei suuria pakollisia remontteja (esim. Putkiremontti) lähivuosille. Jos vuokratontti -> pitkä sopimus). Alueet: Pihlajamäki, Myllypuro, Nallemäki, Sepänmäki, Malmi, Viikki, Pihlajisto, Veräjälaakso, Oulunkylä, Pukinmäki yms

410 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Pieni omakotitalo / mummon mökki (Päijät-Häme)

Olen etsimässä taloa, rintamamiestaloa, mummon mökkiä etc. vakituiseen asumiseen haja-asutusalueelta, n. max 30 km Lahdesta. ISO plussa jos tontti rajoittuu metsään, keskellä asutustaajamaa olevat eivät ole nyt ensisijaisesti hakusessa, mutta kaikkia saa tarjota. Olen remonttitaitoinen, joten voin harkita myös pinnoistaan huonokuntoisempaa kohdetta, runko, katto ja lattia saisi mieluusti olla kunnossa.

100 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – rivitalo 3h+k+piha (Uusimaa / Espoo)

Alue: Kilo/Mäkkylä – Rivitalo omalla tontilla – Rakennusvuosi 1980 tai uudempi – Yhdessä tasossa oleva asunto 3h + k + piha – Kiinteistöstä pidetty huolta, hyväkuntoinen asunto. Otathan yhteyttä, jos sinulla on kuvauksen mukainen asunto myynnissä!

320 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Hyväkuntoinen kolmio Helsingin keskustasta (Uusimaa / Helsinki)

Halutaan ostaa hyväkuntoinen kolmio Helsingin keskustan tuntumasta (Etu-Töölö, Kamppi, Kruununhaka, Punavuori) seuraavin toivein: * n. 80-120 m2 * yhtiössä suuret remontit tehty * rauhallisen kadun varrelta, ei katutasosta * avokeittiö, kaksi makuuhuonetta, saunallinen kylpyhuone + erillinen wc * parveke, suuri huonekorkeus ja lautalattiat plussaa. Jos olet myymässä asuntoasi ja ainakin osa edellä mainituista kriteereistä täyttyy, otathan yhteyttä!

800 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – merinäköalalla Siltasaaresta, Hakaniemestä (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme kodiksemme noin 50-120 m2 huoneistoa Siltasaaren kaupunginosasta, Säästöpankinrannasta, Siltasaarenkärjestä tai Pitkänsillanrannasta merinäköalalla. Mieluummin neliöiltään isompi, mutta myös min. 50 m”:n huoneisto huomioidaan. Huoneisto saa olla huonossa kunnossa. Pitkä vapautumisaika mahdollinen. Hinta asunnon koon mukaan.

800 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Laajasalo 1-2h, max 225000e (Uusimaa / Helsinki)

Etsin itselleni asuntoa Laajasalosta -rakennuksen vuosimalli: 2005-> -parveke -vähintään 29 m2

225 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan 3h + k Tähkäpolku 2, 76,5 m2 (Varsinais-Suomi / Turku)

Ostetaan 3h + k Tähkäpolku 2, Petrelius, Turku.

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 3h+ k+ sauna (Uusimaa / Vantaa)

Kerrostaloasunto hissitalosta, Tammiston alueelta. Avara ja valoisa asunto parvekkeella tai terassilla.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kantakaupunki 2-3h (Uusimaa / Helsinki)

Etsitään kotia pienelle perheelle. Alue: Ullanlinna Eira Punavuori Kaartinkaupunki Kaivopuisto Merisatama Hietalahti Kruununhaka Kamppi SIltasaari Hakaniemi. Toiveissa löytää 2-4H / 40-100m2. Asunto voi olla remontoitava.

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kaksio Lauttasaaresta (Uusimaa / Helsinki)

Hei, ostetaan kaksio/iso yksiö Lauttasaaresta. Tarjoa!

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Uudehko omakotitalo suojaisalla pihalla / Lahti tai Hollola (Päijät-Häme / Lahti)

Etsimme uudehkoa, hyväkuntoista omakotitaloa Lahden tai Hollolan alueelta, ei kuitenkaan ihan syrjäseudulta. Pääkriteerit talolle: -uudehko, mielellään 2005 -> rakennettu, -suojaisa piha (puita, metsää ympärillä, kulmatontti tms.) -rauhallinen ympäristö, esim. päättyvältä kadulta -asuinneliöt 120-170 + autotalli/autokatos+varastotilaa -ulkoilumaastot lähellä -yksitasoinen, avara (kaksitasoisetkin huomioidaan, riippuen pohjaratkaisusta) -budjetti n. 300 000 -Lahteen max.20 km Jos harkitset kuvauksen mukaisen talosi myyntiä, ota rohk ...

310 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Yksiö Tampereen keskustan läheisyydestä (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan siisti/peruskuntoinen yksiö, kooltaan noin 29-37 neliötä Tampereen Keskustasta/sen läheisyydestä. Toiveena että lähikauppa ja bussipysäkki lähellä.

130 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – saunallinen rivitalokaksio Porvoosta (n. 60m2) (Uusimaa / Porvoo)

Etsin mielellään 2000-luvun puolella rakennettua rivitalokaksiota Porvoosta, sijainti ehkä muutaman kilometrin säteellä keskustan länsipuolelta, hyvien kulkuyhteyksien päässä moottoritieltä. Koko n. 50 – 60 neliötä. Toiveena, ettei taloyhtiössä olisi lähivuosina tulossa suurempia remontteja, ja asunto itsessään ei vaatisi välitöntä laittamista. Sähkötolpallinen autopaikka ehdoton. Kaukolämmöstä ja kuituliitännästä plussaa. Sopivan kohteen löytyessä nopeatkin kaupat mahdollisia. Huomioin mahdollisesti myös kolmiot.

180 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Vanha Kannelmäki, 2-3h, max. 220 000e (Uusimaa / Helsinki)

Etsin itselleni asuntoa Kannelmäestä (radan itäpuolinen osa, mutta myös Pasuunatie käy länsipuolella) Kaksio (tai kolmio) — Rakennuksen vuosimalli: 1955-1962 , tai 2003-> — Yhtiön isot remontit tulee olla tehtynä (putket ja julkisivu) — Asunto suht hyväkuntoinen — Parveke — Ei 1. kerros

220 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – max 45m2. yksiö/kaksio Kotkansaaresta (Kymenlaakso / Kotka)

Etsimme yksiötä/kaksiota (max.45m2) Kotkansaaresta esim. Rauhankadulta tai ruukinkadulta. Voit halutessasi jäädä asumaan asuntoon vuokralle.

70 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rivitaloasunto (Pirkanmaa / Ylöjärvi)

Etsinnässä rivitalokolmio Ylöjärveltä tai Tampereelta. Suojaisa takapiha ja sauna on tärkeä. Siivikkalan alue kiinnostaa.

130 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Okt Ilmajoelta/Koskenkorvalta (Etelä-Pohjanmaa / Ilmajoki)

Ostetaan kohtuuhintainen omakotitalo Ilmajoelta/Koskenkorvalta. Pitäisi olla vähintään 100neliötä, kohtuullisen iso tontti, ulkorakennuksia/autotalli ja syrjäisellä sijainnilla. Netin tarjonta selattu läpi. Kaikkea saa tarjota, mieluiten sähköpostilla/viestillä tiedot ja kuvat.

130 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo (Pirkanmaa)

Ostetaan perinnehirsitalotyyppinen omakotitalo isolla yli 2000 m2 tontilla alle tunnin ajomatkan päässä Tampereen yliopistolliselta sairaalalta.

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Leppävaara kt 3h+k+s + lasitettu parveke (Uusimaa / Espoo)

Etsinnässä Espoon Leppävaarasta: Hyväkuntoinen saunallinen kerrostalokolmio (vähintään 65 m2), jossa lasitettu parveke. Vaatehuoneesta plussaa. Mielellään 2000-> rakennettu talo. Autopaikalle on myös tarvetta. Mitään akuuttia muuttokiirettä ei ole, vaan etsin, kunnes löydän sopivan.

350 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kolmio keskustasta (Pohjois-Pohjanmaa / Oulu)

Ennen 1950 rakennettu ja omalla tontilla. Kaiken kuntoiset huomioidaan.

210 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Etsin 2h+k rivitalo Porvoon itäpuolelta (Uusimaa / Porvoo)

Rivitalo 2h + k. Porvoon itäpuolelta

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rivitalo 2h(tai 3h) + k + s (Varsinais-Suomi / Turku)

Ostetaan rivitalokaksio Turusta, kolmiotakin saa tarjota. Bussiyhteydet keskustaan oltava hyvät, eli pyhäpäivisinkin pääsee bussilla kulkemaan keskustan suuntaan useammin kuin kerran tunnissa. Erillinen keittiö olisi plussaa, mutta ei pakollinen. Toiveena pääosin jo remontoitu kohde. Rivitalo voi myös sijaita Kaarinan Piispanristillä tai Auranlaakson/Littoisten alueella. EI alueilta Varissuo, Lauste, Vaala, Runosmäki, Perno, Pansio tmv.

185 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rivitalokolmio Tampere, Kangasala, Pirkkala (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan 90-luvun tai uudempi hyväkuntoinen rivi/pari/luhtitalokolmio Tampereelta, Pirkkalasta tai Kangasalta. Myös Sääksjärvi ja Höytämö huomioidaan. Asunnossa saisi olla pieni piha. Hinta max 190 000€. Ota yhteyttä!

190 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Perkkaalta 35-55 neliötä (Uusimaa / Espoo)

Hakusessa 35-55 neliöinen asunto Perkkaalta, asunnon kunnolla ei väliä.

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakoti tai paritalo pihalla (Uusimaa)

Väh. kolmen huoneen omakoti -tai paritalo pääkaupunkiseudulta (max 30 min Helsingin keskustaan), omalla pihalla rauhallisella alueella. Edulliset asumiskustannukset. Ei huolia suurista remonteista lähivuosina.

350 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – ostetaan perheelle omakotitalo saarijärvi-jyväskylä (Keski-Suomi)

ostetaan omakotitalo. pohjoinen keski.suomi toiveena. eli saarijärvi-jyväskylä välistä. vain hyvä kuntoiset huomioidaan. pintaremontti ei haittaa muuten oltava terve. ja kuntokartoitus tehdään. sopiva etäisyys nelostiestä plussaa, suolahti eikä äänekosken keskustan alue ei käy. laukaa tietyltä osin mutta ei Lievestuoreen alue.

70 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – neliö Herttoniemestä tai lähialueelta (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan kerros- tai rivitalosta neliö Herttoniemestä tai lähialueelta. Myös remonttikohteet sopivat hyvin. Lähestyvä putkiremonttikaan ei pelota. Bonusta, jos asunnossa olisi 2 WC:tä ja parveke.

420 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Etsitään min. 5h+k+s asuntoa Lintuvaara-Leppävaara -alueelta (Uusimaa / Espoo)

Nelihenkinen perheemme etsii okt-, paritalo- tai kerrostaloasuntoa ensisijaisesti Lintuvaaran ja Leppävaaran alueelta. Neliöitä tulisi olla noin 110-160m2 ja mielellään minimissään 5h + keittiö + sauna. Asunnossa saa olla jotain pientä pientäremonttia. mutta ei mielellään kovin suuria remontteja vaativa kohde. Oltava kohtuulliset asumiskustannukset. Piha-alueen ei tarvitse olla kovin suuri.. Muutto aikaisintaan joulukuu 2019 alkaen, viimeistään kesäkuussa 2020.

490 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – rivi-/paritalo 4h+k+s Tuusula (Uusimaa / Tuusula)

Ostetaan Etelä-Tuusula alueelta, Hyrylä, Hyökkälä, Kirkonkylä, Lahela, rivi-/paritaloasunto 4h väh. 80m2 omalla tontilla. Sauna ja erillinen wc. Takka tai takkavaraus plussaa. 1980-> rakennettu

230 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan rivitalo/paritalo/erillistalo-asunto Nuottaniemi/Koukkuniemi (Uusimaa / Espoo)

Ostetaan asunto (rivitalo/paritalo/erillistalo) Nuottaniemen/Koukkuniemen alueelta Matinkylästä, 4-5h, 100-130m2.

550 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kaksio Tampereelta (Pirkanmaa / Tampere)

2000 vuodesta ylöspäin

145 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rivitalo Tammistosta (Uusimaa / Vantaa)

Etsimme rivitaloa Vantaan Tammistosta. Koko n. 65- 80 m2.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kaksio/kolmio Leppävaarasta tai lähialueelta (Uusimaa / Espoo)

Olemme ensiasuntoa etsivä pariskunta, jolla olisi tarkoituksena muuttaa pääkaupunkiseudulle vuodenvaihteen jälkeen, joko talvella tai alkukeväästä. Etsinnässä olisi kaksio tai kolmio, mielellään omalla saunalla ja parvekkeella Leppävaarasta tai sen lähettyvilltä. Tärkeää hyvät kulkuyhteydet ja kävelymatka lähimmälle juna-asemalle. Pystymme töiden puolesta muuttamaan kummatkin joustavasti aikataulujesi mukaan, joten jos tiedät jo nyt että sinulla on asunto tulossa myyntiin, otathan yhteyttä!

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 28-45m2 (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan omaksi kodiksi. Putki- tai julkisivuremonttia ei saisi olla muutaman vuoden sisään.

170 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – kaksio Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Etsin hyväkuntoista kaksiota hissillisestä talosta

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Nelihenkisen perheen koti (Uusimaa / Espoo)

Haussa ensisijaisesti omakoti- tai erillistalo, mutta muutkin vaihtoehdot käyvät. Leppävaaran seutu, mutta myös lähialueet. Kaupat marraskuun loppuun mennessä.

260 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Koti veden ääreltä (Pohjois-Savo / Siilinjärvi)

Etsimme noin. kolmen makuuhuoneen kotia veden ääreltä. Hyvät kulkuyhteydet Kuopioon.

300 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo ja rantasauna meren rannalta (Varsinais-Suomi / Turku)

Etsimme hyvältä paikalta hyväkuntoista omarantaista omakotitaloa. Talon ikä noin 10v. Turun seuduta laajasti ajateltuna.

900 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Okt /paritalo itä-tampere/kangasala (Pirkanmaa / Tampere)

Etsinnässä itä-tampereelta /Kangasalalta (Vatiala) omatonttinen okt tai paritalo ( paritalo mielummin omatontti mutta vuokra käy myös). 4mh toive , maks.2 kerroksinen. Kulkuyhteydet lähellä (bussi). Tarjoa rohkeasti omaasi.

360 000 €
Lue lisää...