• 564
  • 564
click to enable zoom
Ladataan karttaa...
Hakutuloksia ei löytynyt.
open map
Näkymä Tavallinen Satelliitti Hybridi Maasto Oma sijainti Koko näytön tila Edellinen Seuraava
Näet numeroina montako kohdetta kultakin alueelta löytyy. Jos haluat tutkia ilmoituksia tarkemmin, klikkaa kartasta haluamaasi kohtaa.

Sulje tämä neuvo klikkaamalla tätä ilmoitusta.
Edistyneempi haku
Tuloksia löytyi 0 kpl. Haluatko ladata tulokset nyt? Paina tästä.
Edistyneempi haku
löytyi 0 results


Compare properties

Ostetaan – YKSIÖ TAI KAKSIO (Uusimaa)

Ostan yksiön tai kaksion. Tarjoa, jos sulta tulossa myyntiin: – 30-50 neliötä – Putket tehty viimeisen 10v aikana – Töölö, Laru, Haagat, Munkkiniemi, Munkkkivuori,Ruskeasuo,Niemenmäki, Pikku-huopalahti ja Oulunkylä.

275 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – Omakotitalo/rivitalo (Kymenlaakso / Kouvola)

Pariskunta haluaa vuokrata omakoti/rivitalon ainakin puoleksi vuodeksi mahdollisesti pitempäänkin, vähintään 50 neliötä. Tarvitsemme asunnon heti.

800 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan paritalo/ rivitalo Porvoosta (Uusimaa / Porvoo)

Ostetaan saunallinen 2-3h paritalo tai rivitalo Porvoosta, mieluiten Hamarin, Haikkoon tai Tolkkisten alueelta.

180 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan Iisalmesta 4-6 huoneen hyväkuntoinen asunto tai uudisrakennus. Rahoitus va... (Pohjois-Savo / Iisalmi)

Ostetaan Iisalmesta 4-6 huoneen hyväkuntoinen asunto. Asunto voi olla omakotitalo, rivi/paritalo-osake, luhtitalo-osake, maatila tai uudisrakennus. Rahoitus on jo valmiina.

300 000 €
Lue lisää...

Myydään – Kaksio rivitalossa Lukonmäessä (Pirkanmaa / Tampere)

60 m2

Tulossa myyntiin 60 neliön saunallinen kaksio Lukonmäestä. Asunnossa tehty laajalti remonttia ja kosteiden tilojen remontti valmistunut 2019. Kylpyhuoneen pintamateriaalina mikrosementti. Etu- ja takapiha kokeneet myös uudistuksen ja takapihalle rakennettu iso terassi. Ratikka kulkee lyhyen kävelymatkan päästä

160 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Rivitalo kolmio (Uusimaa / Kerava)

Ostetaan rivitalo kolmio Keravan alueelta, mieluiten Saviolta.

230 000 €
Lue lisää...

Myydään – 2h+kk(tupakeittiö)+p, Forssa Turuntie 30 (Kanta-Häme / Forssa)

Myydään 2h+kk+p rauhallisesta taloyhtiöstä. Asunto on remontoitu lattiasta kattoon vuonna 2018, jolloin keittokomeron seinä poistettiin ja tila avattiin avonaiseksi olohuoneeseen. Remontin yhteydessä myös huoneiston sähköt- ja sähkökalusteet uusittiin. Kylpyhuoneesta löytyy paikka pyykinpesukoneelle ja lattiasta löytyy sähköinen lattialämmitys. Keittiössä kiertoilmainen kalusteuuni, neljä levyinen induktioliesitaso sekä astianpesukone. Tämän huoneiston osalta remonttihuolia ei ole tiedossa. Taloyhtiössä KVV-saneeraus ollut 2014, Tämän ...

60 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Rivitalo/kerrostalo Turku, Kaarina, Raisio (Varsinais-Suomi / Turku)

Ostetaan kerrostalo tai rivitalo (n. 70-80 neliötä) Turusta, Kaarinasta tai Raisiosta. Hyvät bussiyhteydet.

190 000 €
Lue lisää...

Myydään – Viehättävä puutalo (Varsinais-Suomi / Somero)

80 m2

Vasta maalattu puutalo Kultelan kylässä 4 km Someron palveluista. Asuinpinta-ala 80 m2. Yläkerrassa 2 h, alakerrassa 2 h ja keittiö, jossa sähkö- ja puuliesi. Leivin- ja pönttöuuni. Sähkösauna ja wc. Vanha viehättävä pihapiiri. Ulkorakennuksessa puusauna ja saunakamari. Pihalla autotalli, kompostikäymälä, leikkimökki ja pergola. Tontti 5350 m2. Omenapuu ja paljon marjapensaita. Sopii hyvin vapaa-ajan asunnoksi ja myös ympärivuotiseen käyttöön.

88 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Okt alueelta Ylöjärvi, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere, Kangasala, H:kyrön Sasi/... (Pirkanmaa / Ylöjärvi)

Yhden lapsen ja kahden koiran perhe etsii laadukasta okt:a Pirkanmaalta max 40 min ajomatkan säteellä Tays. Min 120 m2, 3-4 mh, iso avara olohuone, toiminnalliset keittiö, pesuhuone ja kodinhoitotilat. Khh:sta tai sen läheisyydestä käynti suoraan ulos. 1-2 tasossa. Uudehko tai peruskorjattu vanhempi. Omatonttinen min 1000m2, metsään tai puistoalueeseen rajoittuva. Ikkunoista metsä- tai peltonäkymää. Hyvät ulkoilumaastot lähellä. Ei remonttikohdetta pintaremonttia lukuunottamatta. Kohtuulliset asumiskustannukset. Tarjoa!

500 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Kaksio Tampereelta (Pirkanmaa / Tampere)

Halutaan ostaa saunallinen kaksio Tampereelta alueelta Tammela, Kaleva, Hakametsä… Autopaikka tarvitaan myös.

230 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Pieni asunto keskustasta (Etelä-Karjala / Lappeenranta)

Onko sinulla yksiö tai pieni kaksio (alle 45 m2) Lappeenrannan keskustan alueella, josta haluaisit nopealla aikataululla eroon, tai haluaisitko myydä omistusasuntosi ja jatkaa siinä itse vuokralla? Ensisijaisesti kiinnostaa asunnot, jotka kaipaavat jo vähintään pientä pintaremonttia. Ota yhteyttä niin katsotaan, voisimmeko auttaa toisiamme! 🙂

80 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo Sastamalan keskustan lähialueilta (Pirkanmaa / Sastamala)

Ostetaan hyväkuntoinen 4 mh omakotitalo. (Myös 3 mh voi tarjota) keskustan lähialueilta. Mielellään 2000-luvulla rakennettu, mutta muutkin hyväkuntoiset käyvät. Pientä pintaremontoitavaa voi olla. Plussaa jos pihassa vähän suojaisuuttakin.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan kerrostalo/rivitalo/omakotitalo/puutalo Turusta/lähiseudulta (Varsinais-Suomi / Turku)

Etsin ensiasuntoa Turun seudulta seuraavin tarpein: – 70-110 neliötä – 15min ajomatkan päässä Turun keskustasta – Teen töitä kotoata ja haluan erillisen työhuoneen, jossa on ikkuna – Sauna on plussaa, mutta ei pakollinen – Hinta 200 000 – 430 000€ – Asunto voi sijaita Turussa tai Kaarinassa. Voimme käyttää mahdollisessa kaupassa kiinteistövälittäjää tekemään paperit. Maksan siitä johtuvat kulut.

430 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo (Varsinais-Suomi / Kaarina)

Vähintään 3 makuuhuonetta, pieni työtila puutöille joko kellarissa tai autotallissa. Sijainti mielellään lähellä Kaarinan keskustas tai skanssia

210 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan 1950-luvun tai vanhempi rivitaloasunto/omakotitalo (Uusimaa / Helsinki)

Viisihenkinen perhe etsii tositarkoituksella uutta, pitkäaikaista kotia. Etsimme erityisesti 50-luvun tai sitä vanhempaa rivitaloasuntoa tai omakotitaloa mm. Maunulasta, Herttoniemestä, Haagasta. Remonttitarpeet ok. Tykkäämme hyvästä suunnittelusta ja kylämäisestä tunnelmasta, sekä tietysti vehreästä asuinympäristöstä. Nopeat kaupat onnistuvat; muuttaa voimme melkeinpä koska tahansa ennen syksyä 2022.

700 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – rivitaloasunto Tampereen seudulta (Pirkanmaa)

Luotettava pariskunta ja pieni koira etsii rivitaloasuntoa (kaksio-kolmio) Tampereen, Nokian, Pirkkalan, Ylöjärven ja Kangasalan seudulta. Meistä saat pitkäaikaisen vuokralaisen.

750 €
Lue lisää...

Myydään – Tunnelmallinen hirsitalo (Kanta-Häme / Riihimäki)

Suositulla Petsamon alueella, keskustan läheisyydessä myynnissä hirsirakenteinen 2-kerroksinen 140m2:nen lähes 100 vuotta vanha, kaunis OK-talo. Pönttöuuni olohuoneessa ja leivinuuni keittiössä lämmittävät talvella kahden ilmalämpöpumpun lisäksi. 1020 m2 puutarhatontilla sijaitsee piharakennus, jossa sauna, pukuhuone, varasto ja autotalli. Suojaisa piha tarjoaa pation ja kylpytynnyrin lisäksi omistajalleen omenat,päärynät,luumut,kirsikat ja marjat. Kohteesta on tuore kuntotarkastus, jonka saa kysyttäessä luettavaksi. Myös lisäkuvia sa ...

240 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Vanha talo (Pirkanmaa / Kangasala)

Ostetaan vanha talo, rintamamies/ mummonmökki/ hirsitalo. Perustukset oltava kunnossa. Leivinuuni ja takkoja. Oma rauha, ei isoja teitä kovin lähellä. Myös muut lähialueet huomioidaan, max. 35 km Tampereelta Etelään.

130 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Haluan ostaa Maa-alue., metsää tai joutomaata Uudeltamaalta !!! (Uusimaa / Espoo)

Etsin maa-aluetta, tai metsämaata, jossa ei tarvitse olla rakennusoikeutta tms. Jos sinulla on sellainen ja haluat luopua, niin ilmoittele minulle, katsotaan kuinka pääsisimme kauppoihin? Rakentavin terveisin

Lue lisää...

Ostetaan – Rivitaloasunto 80-100 m2 (Pirkanmaa / Valkeakoski)

Ostetaan rivitaloasunto n. 80-100 m2.

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Maatila (Uusimaa / Vihti)

Osteataan min. 3 ha maatila alueelta Vihti, Karkkila, Lohja. Tilan tulisi soveltua eläintenpitoon jossa asuintalo ja navetta.. Tila voi olla huonokuntoinen, mutta korjattavissa oleva. Mikäli sinulla on tällainen kohde tyhjillään ja haluat päästä siitä eroon niin tarjoa rohkeasti.

120 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan Hakaniemi-Linjat akselilta remontoitava asunto (Uusimaa / Helsinki)

Olen kiinnostunut ostamaan remontoitavan asunnon (min pinta-ala 40 neliötä) Hakaniemiestä/Siltasaaresta. Myös linjojen alkupää kävisi. Maksimi hintapyyntö 350,000.

350 000 €
Lue lisää...

Myydään – Loistopaikalla Etelä-Haagassa 57 neliötä (Uusimaa / Helsinki)

Tammi-helmikuussa tulossa myyntiin tilava ja valoisa parvekkeellinen kaksio, 57 neliötä, josta voi halutessa rakentaa vaikka kolmion: tilavassa olohuoneessa on ikkunoita kahdella seinällä. Velaton hinta 330 000, yhtiölainaa noin 30 000 kaupantekopäivästä riippuen. Kyseessä on ylin, 3. kerros, rauhallisella ja puistomaisella omalla tontilla. Perinteinen putkiremontti tehtiin vuonna 2018. Taloyhtiössä on pesutupa, sauna ym varastotilaa. Raitiovaunu nro 10 pysäkki lähellä, samoin Munkkivuoren palvelut, Vapautumisen ajankohta ratkeaa ...

330 000 €
Lue lisää...

Myydään – Vuonna 2017 valmistunut kolmio pienkerrostalosta Espoon Lintuvaarasta / Uusmäestä (Uusimaa / Espoo)

Kolmio sijaitsee Espoon Lintuvaarassa / Uusmäessä. Kohde on valmistunut vuonna 2017 . Taloyhtiön rakennukset ovat pienkerrostaloja omalla tontilla. Asunnossa on sauna, lasitettu parveke ja siihen kuuluu lämmin varasto sekä autopaikka erillisosakkeella. Parveke on lännen suuntaan, joten ilta-auringosta pääsee nauttimaan pitkään. Toinen puoli asunnosta sijaitsee pienen metsäkaistaleen suuntaan, joka on kaavoitettu puistoalueeksi. Loistavat ulkoilumahdollisuudet. Suora ja nopea bussiyhteys Leppävaaraan. Ruokakauppa, koulu ja päiväkoti kä ...

325 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan rivitalo (Päijät-Häme / Lahti)

Etsinnässä rivitalo. Ei Nastola tms. alue.

190 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan kolmio Tammela/Kaleva/Keskusta-alueelta (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan vähintään 70 m2 kolmio Tammela/Kaleva/Keskusta-alueelta hyvällä paikalla sijaitsevasta kerrostalosta. Asunnossa tulee olla parveke. Vapautumisella ei ole kiire.

330 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Värttö 3-4H (Pohjois-Pohjanmaa / Oulu)

Etsimme uutta kotia ja haluamme ostaa 3-4H asunnon Oulun Värtöstä. Hiljainen kauppa ilman että myyjän tarvii maksaa kalliita asuntovälittäjän kuluja taikka avata kotiaan nettimainoksiin ja asuntonäyttöihin. Sopivan asunnon löytyessä kaupat voidaan tehdä nopeasti ilman että tarvitsee odotella edellisen asunnon myyntiä taikka pankin lainapäätöksiä. Aikataulu voidaan sopia joustavasti. Ota yhteyttä niin jutellaan tarkemmin

Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan yksiö tai pieni kaksio Tampereen keskustan tuntumasta (Pirkanmaa / Tampere)

Ensiasunto etsinnässä. Yksiö tai pieni kaksio Tampereen keskustasta tai lähialueilta. Myyntihinta max 150000.

150 000 €
Lue lisää...

Myydään – Talo (Kymenlaakso / Kouvola)

100 m2

Rintamamiestyyppinen talo. Tontin pinta-ala 3000m2, asunnon 160m2, joista asuintilojen n. 100m2. 4h + keittiö ja kylpyhuone, joka sijaitsee kellarissa. Kaksi kylmää pihavarastoa. Asunto sijaitsee haja-asutusalueella Ummeljoella.

81 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan OKT (Uusimaa / Hyvinkää)

Ostetaan okt tai rivitalo 4-5 huonetta Hyvinkäältä; Vehkoja, Hyvinkäänkylä, Puolimatka, Kruununmaa Remontin tarve ei haittaa Vapautuminen sovittavissa hyvin joustavasti myyjänkin tilanne huomioiden

280 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Yksiö / pieni asunto (Pirkanmaa / Tampere)

Etsimme Tampereelta yksiötä / muuten pientä asuntoa. Mieluinen alue on keskusta ja siitä länteen. Myös Lielahtea voimme harkita sopivan kohteen osuessa kohdalle. Mieluinen hinta alle 100 000, mutta alueesta ym riippuen enemmän. Plussaa: Oma tontti Parkkipaikka tai tieto sen mahdollisuudesta Isot remontit takana tai huomioitu hinnassa Asunnon kunto saa olla laittamista vailla, sillä osaamme itse remontoida. Asunto tulisi osin vuokra- osin omaan käyttöön ja ...

135 000 €
Lue lisää...

Myydään – hyvä kaksio Varissuolla (Varsinais-Suomi / Turku)

Toisen kerroksen 64 m2 kaksio Suurpäänkatu 4. Vapautuu vuokralaisen lähdettyä

Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo Turun ruotsalaistaloalueelta (Varsinais-Suomi / Turku)

Etsinnässä ensisijaisesti remontoitava talo ruotsalaistaloalueelta tai läheltä Kupittaan Citymarkettiia. Myös muut remontoitavat talot kiinnostavat n. kolmen kilometrin säteellä keskustasta. Matalalla kynnyksellä saa ottaa yhteyttä ! 🙂

Lue lisää...

Ostetaan – omakotitalo (Päijät-Häme)

Etsinnässä omakotitalo rauhalliselta alueelta tai maaseudulta Päijät-Hämeen alueelta, mieluiten Lahti-Vierumäki-Heinola-Nastola -alueilta. Tarjoa rohkeasti muitakin. Min. 3 huonetta.

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Vuoreksesta omakotitalo,erillistalo,paritalo tai isompi rivitaloasunto (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan Vuoreksesta omakotitalo,erillistalo,paritalo,isompi rivitaloasunto,jossa: – vähintään 3 makuuhuonetta – väh.100m2

460 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo Lappeenrannan keskustasta (Etelä-Karjala / Lappeenranta)

Halutaan ostaa omakotitalo Lappeenrannan keskustasta. Tarjoa rohkeasti!

300 000 €
Lue lisää...

Myydään – Hirsimökki (Keski-Suomi / Saarijärvi)

24 m2

Kesämökki loppu tarkastettu 2021 noin 24 m2 oma Tontti 5050m2.oma rantaa noin 60m alenettu hinta 34900e

34 900 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan iso ja vanha hirsitalo satakunnan alueelta (Satakunta / Pori)

Etsinässä vähintään 130neliöinen hirsirunkoinen omakotitalo satakunnasta. Mieleisempiä paikkoja asunnon sijaintia nähden on noormarkku-ahlainen-merikarvia-pomarkku tms akselilta. Ehdoton vaatimus myös navetta/iso tallirakennus sillä paljon kotieläimiä, autotalli sekä vähintään 1,5ha tontti. Paljon plussaa veden läheisyydestä sekä vanhaa kunnioittaien remontoidusta ilmeestä kuten alkuperäisiä lankku/lautalattioita yms

170 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo Mikkelistä (Etelä-Savo / Mikkeli)

Perhe etsii omakotitaloa Mikkelistä palveluiden läheltä, etenkin koulun läheisyys on plussaa. Tärkeintä olisi, että talo olisi “terve” ei kosteusvahinkoja tms. Neliöitä saisi olla 120-200 väliltä ja pihalle olisi hyvä mahtua vähintään iso trampoliini. Asuinalueina kiinnostaa eniten Rantakylä, Lähemäki, Emola, Rouhiala, mutta muiltakin alueilta voi tarjota.

Lue lisää...

Ostetaan – Keskustasta kaksio (Keski-Suomi / Jyväskylä)

Etsitään ensiasunnoksi parvekkeellista kaksiota max. muutaman kilometrin säteellä Jyväskylän keskustasta. Mäki-Matin, keskustan ja Nisulan alue kiinnostaa erityisesti. Rauhallinen sijainti, hyvillä kulkuyhteyksillä.

130 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Yksitasoinen omakotitalo (Kanta-Häme)

Etsitään yksitasoista omakotitaloa rauhallisella tontilla joko Hämeenlinnasta tai Janakkalan suunnalta. Vanhaa ei ole pakko myydä, mutta jos kiinnostaa niin voidaan vaihtaa rivitalo kolmioon saunalla.

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – iso kaksio tai pieni kolmio, 1 kerros (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme alueelta Maunula, Oulunkylä, Etelä-Haaga, Tali, Munkkivuori, Munkkinniemi

Lue lisää...

Myydään – Omakotitalo (Pohjois-Pohjanmaa / Oulu)

Kiimingin Alakylässä arkkitehtien suunnittelema talo 300 m2 Kiiminkijoen törmällä. Tontti 2 0000

450 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Talo, mökki tai rakentamispaikka ympärivuotiseen vapaa-ajan viettoon. (Kanta-Häme)

Talo, mökki tai rakentamispaikka ympärivuotiseen vapaa-ajan viettoon. Koko 35-100 m2. Hinta max 100 t. euroa. Saa olla edullisempikin 🙂 Sijaintitoive tunti Tampereelle ja puolitoista Helsinkiin.

100 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Kaksio Niittykumpu/Tapiola alueelta (Uusimaa / Espoo)

Hei, Etsin itselleni asuntoa Tapiolan/Niittykummun seudulta seuraavin tiedoin: -Rakennuksen vuosimalli: 2005-> -Koko: 41m2-> -Kerros: 3. tai ylempi -Oma tontti Max. hintaluokka n.350 000eur

350 000 €
Lue lisää...

Myydään – Kalevassa 2h, kt, ph/wc, s, lasitettu parveke, 44,5 m² (Pirkanmaa / Tampere)

44 m2

Kalevan upealle uudisalueelle on valmistunut joulukuussa 2017 viihtyisä taloyhtiö Tampereen Kalevan Vuokko. Tässä sopiva koti valoisuutta, tehokkaita neliöitä ja keskeistä sijaintia arvostavalle! Asunnon lattia on vaaleaa tammiparkettia ja seinät maalattu vaalein sävyin, joten koti on helppo sisustaa mieleisekseen. Keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä avaraa tilaa. Makuuhuoneessa on runsaasti kaappitilaa. Kylpyhuone on tilava ja oman saunan löylyistä pääsee nauttimaan aina halutessaan. Isolle lasitetulle parvekkeelle voit ...

251 500 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo (Uusimaa / Nurmijärvi)

100 m² -> , 4h , suojasa piha plussaa, osataan tehdä remonttia joten pienet remonttikohteet eivät tuota ongelmia

280 000 €
Lue lisää...

Myydään – Omakotitalo, ulkorakennuksia, halli (Pirkanmaa / Sastamala)

1934 rakennettu, 1979 laajennettu omakotitalo. 2000 -luvulla tehty iso remontti: avattu lattiat ja levytetty seinät, eristetty yläkerta asuinkäyttöön. Kattomateriaali vaihdettu pelliksi. Pikku remontteja sen jälkeen, esim vessaan, lattioihin laminaattia, seinien maalausta, uusi puuhella/leivinuuni. Kaunis piha ja vesi lähellä. Ulkorakennuksia, mm. uudehko 120 m² hallirakennus. Autotalli/varasto/ulkosaunarakennus. Puuliiteri. Rannassa grillimökki. Palju saunan vieressä. Oma kaivo puutarhan kasteluun, vesiliittymä. Valokuitu. Hyvät kulk ...

135 000 €
Lue lisää...

Myydään – 3h+k+s+las.parv. 80,5m2 (Pohjois-Pohjanmaa / Oulu)

81 m2

Myytävänä tilava kolmio Haukiputaan keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella ja palvelujen äärellä. Taloyhtiössä on tehty tärkeitä remontteja ja huoltotoimenpiteitä, esim. ovi- ja ikkunaremontti sälekaihtimineen, iLoq-lukitusjärjestelmä, kaukolämpökeskuksen uusiminen ja taloyhtiön siirtyminen Oulun Energian valvontapiiriin, roskakatoksen uusiminen sekä ilmanvaihtokanavien puhdistus ja paineensäätö. Suunnitelmissa ei isoja remontteja. Asunto on lähes kauttaaltaan remontoitu vuosina 2011-2012 ja hyvin pidetty. Tervetuloa tutustumaan!

79 000 €
Lue lisää...
VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot