• 564
  • 564
click to enable zoom
Ladataan karttaa...
Hakutuloksia ei löytynyt.
open map
Näkymä Tavallinen Satelliitti Hybridi Maasto Oma sijainti Koko näytön tila Edellinen Seuraava
Näet numeroina montako kohdetta kultakin alueelta löytyy. Jos haluat tutkia ilmoituksia tarkemmin, klikkaa kartasta haluamaasi kohtaa.

Sulje tämä neuvo klikkaamalla tätä ilmoitusta.
Edistyneempi haku
Tuloksia löytyi 0 kpl. Haluatko ladata tulokset nyt? Paina tästä.
Edistyneempi haku
löytyi 0 results


Compare properties

Myydään asunto – Rivitalo 4 huonetta ja keittiö, kylpyhuone, sauna, 2 wc (Uusimaa / Sipoo)

Myydään siisti, pintaremontoitu rivitaloatunto, omistusaasunto Sipoo, Nikkilä., Päätyhuoneisto, 4 huonetta ja keittiö, kylpyhuone, sauna ja 2 wc. Yksityinen, iso takapiha terassilla, varastolla ja leikkimökillä, Vihreä kookas etupiha. Ilmalämpöpumppu asennettu 2018. Rivitaloyhtiö hyvässä kunnossa, ei velkaa.ja ei isompia remontteja tulossa. Halpa yhtiövastike.. Kaksi ilmaista autopaikkaa sähkötolpilla. Luonnon rauhaa, ei liikennettä. Melkein kuin omakotitalo, mutta helpompaa hoidossa. Sopii esimerkiksi perheille tai niille jotka halua ...

242 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo (Keski-Suomi / Jyväskylä)

Ostetaan omakotitalo 2-3mh (100 -120 m2), max 15 kilometria Jyväskylästä. Omalla tontilla olevat talot huomioidaan.

260 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Erillistalo (okt) n. 185m2, huippuvarustelu ja iso talli, KIULUKANGAS (Pohjois-Pohjanmaa / Oulu)

Harkitsemme talon myyntiä vuoden 2020 aikana. Ole yhteydessä, niin kerron lisää. (Ei välittäjille). Harvinainen, edustava ja samalla kotoisa kokonaisuus Oulun yhdeltä parhaalta asuinalueelta Kiulukankaalta, Metsään rajoittuva piha.

449 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – omakotitalon muodossa! Haussa olisi siis kohtuuhintainen omakotita... (Pirkanmaa)

Lapseton kahta kissaa pitävä pariskunta etsii kohtuuhintaista omakotitaloa vuokralle Pirkanmaan maaseudulta (Kaikki kunnat käy)

Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Rivitalo 3h, keittiö, wc, kylpyhuone,sauna + pihavarasto + aut... (Varsinais-Suomi / Raisio)

Myydään vakavaraisesta ja hyvin hoidetusta yhtiöstä hyväkuntoinen kolmio. – Rauhallinen ympäristö ja hyvin hoidetut suojaisat pihat – Suojaisat terassit etu- ja takapihalla – Halvat asumiskustannukset – Siistikuntoinen asunto, ei remonttitarpeita – Avara ja toimiva pohjaratkaisu – Autokatos ja oma pihavarasto – Hyvät kulkuyhteydet (bussit Turkuun ja Naantaliin 10min välein) – Lapsille koulut ja päivähoito lähellä – Huoneistossa laadukas hälytysjärjestelmä Ei suunniteltuja remonttej ...

205 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – parvekkeellinen kaksio/ remontoitava yksiö (Uusimaa / Helsinki)

Etsin ensiasuntoa Helsingistä; Kantakaupunki, Munkkiniemi, Jätkäsaari, Lauttasaari tai metron varrelta; Matinkylä, Tapiola, Niittykumpu. Etsin mieluiten parvekkeellista kaksiota, jonka hinta maksimissaan 210 000 euroa. Voi olla myös remontoitava kohde. Olethan yhteydessä ja jutellaan lisää, jos sinulta löytyy asunto, josta haluaisit luopua.

Lue lisää...

Ostetaan asunto – OKT Kempele/Oulu (Pohjois-Pohjanmaa / Kempele)

Ostetaan omakotitalo omalla tontilla Kempeleestä/Oulusta. Väh. 3mh ja 90m2. Ei saa olla ns. valesokkelia ja rakennusvuosi mielellään 1990 tai uudempi. Lapsiystävälliseltä alueelta.

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 4h+k rivitalo/kerrostalo Vartiokylä/Puotila/Laajasalo/Oulunkylä (Uusimaa / Helsinki)

Etsin puolisoni kanssa meille ja 3-vuotiaalle lapsellemme uutta kotia. Haaveissamme on 4h+k Vartiokylässä/Puotilassa/Laajasalossa/Oulunkylässä.

400 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Luhtitalon saunallinen kolmio (Pohjois-Pohjanmaa / Kuusamo)

Kolmio, 2 mh+olohuone, keittiö, sauna+pH ja erillinen wc. Keittiö remontoitu, lukuunottamatta lattia.

80 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Rivitalo, kolmio, Oulunkylä (3h, k, s, khh, kh, erillinen wc,... (Uusimaa / Helsinki)

Myyntiin tulossa rivitalokolmio Helsingin Oulunkylästä. Asunnossa 3h, keittiö, kylpyhuone, kodinhoitotila, erillinen wc, varastohuone, iso parveke ja oma piha. Olohuoneesta ja omalta pihalta näkymät yhtiön isolle pihalle. Oma autokatospaikka ulko-oven edessä ja varastokoppi ulkotavaroille. Kaikki remontit tehty. Edullinen kaukolämpö. Leikkipuistot, päiväkodit ja koulut vieressä. Hyvät liikenneyhteydet (mm. juna ja raidejokeri).

365 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan rivitalo/paritaloasunto Laajasalosta (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme kuumeisesti perheellemme uutta asuntoa rivitalomaisesta ympäristöstä Laajasalosta. Makuuhuoneita pitäisi olla vähintään 3 tai kolmas makuuhuone voi olla myös takkahuone/harrastustila. Emme säikähdä remontin tarvettakaan, kunhan hinta vastaa kuntoa.

450 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Haukilahti tai Tapiola 120-250m2 (Uusimaa / Espoo)

Rivitalo tai paritalo Espoon Haukilahdesta tai Tapiolasta. Oma tontti, omistusasunto. Pinta-ala yli 120m2

850 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Myydään omakotitalo (Varsinais-Suomi / Kaarina)

Aivan kaarinan keskustassa täystiilinen omakotitalo

180 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Tulossa myyntiin upea omakotitalo (Satakunta / Eurajoki)

Omakotitalo 2.kerroksinen metsään rajoittuvalla tontilla päättyvän tien loppupäässä. Pururata, frisbegolfrata, marja- ja sienimetsät alkavat takapihalta. Koulut, päiväkoti, kaupat, apteekki ja Alko kaikki kilometrin säteellä. Yläkerrassa iso mh, poreamme ja iso avoin tila. Alakerrassa 3 mh, avoin keittiö, ruokailutila ja oh, saunaosasto ja khh. Takapihalla terassi, muurattu savustusuuni ja grilliyhdistelmä. Autotalli 2:lle autolle +autokatos 80 m2. Oma tontti.

290 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Omakotitalo lapsiperheelle Simpeleellä (Etelä-Karjala / Rautjärvi)

1993 rakennettu ja remonttejakin läpikäynyt terve talo.Lämmönlähteenä ilmalämpöpumppu,takka ja sähköinen kattolämmitys.Khh ja pesutiloissa lattialämmitys.Iso hyvin hoidettu piha ja mukava rauhallinen asuinalue. Autotalli ja varasto talon yhteydessä,takapihalla autotalli/varasto. Keskustan palveluihin ja kouluun n. 3km. Talon ulkomaalaus aloitettu,kuvia myöhemmin tai tarvittaessa.

115 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Ylimmän kerroksen remontoitu huoneisto 105 m2 Punavuoressa (Uusimaa / Helsinki)

Hiljaisessa myynnissä on huoneisto Punavuoren sydämessä Viiskulman läheisyydessä. Asunto sijaitsee yhtiön ylimmässä neljännessä kerroksessa (ei hissiä). Asunnon koko on noin 105m2 ja kokoonpano on 2 mh + oh + khh + k + wc + 2 kph + eteinen. Khh on muunneltavissa tarvittaessa kolmanneksi makuuhuoneeksi. Huoneistoon on kaksi erillistä sisäänkäyntiä ja tarvittaessa huoneistosta on irrotettavissa noin 30m2 yksiö (erillinen osakesarja yhtiöjärjestyksessä, ei vaadi rakenuslupaa ...

1 000 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rivitalo/paritalo/omakotitalo Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan 4h + keittiö + piha Helsingistä. Remonttikohdetta emme säikähdä, jopa suotavaa. Emme etsi tyyliltään 90 -2000 luvun alkupuolen asuntoja. Persoonallisuus plussaa.

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kolmen makuuhuoneen yksitasoinen Rivitalo/Paritalo/Erillistalo (Pirkanmaa / Tampere)

Olisin halukas ostamaan yksitasoisen kolmen makuuhuoneen rivitalon, erillistalon tai paritalon (max 10km Tampereen keskustasta). Autolle tulisi olla autokatospaikka talon välittömässä läheisyydessä. Hoitovastike n. 300 €.

230 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan rivitalo (Varsinais-Suomi / Turku)

Ostetaan hyvin hoidetusta yhtiöstä mielellään yksitasoinen, ja kooltaan n. 75-85m3 rivitalo. Asunnon puolesta toiveena on sauna, sekä reilun kokoinen takapiha. Pintojen kunnolla ei ole merkitystä. Tarjoa rohkeasti Turku, Kaarina akselilta

180 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – halpa asunto mahd. rivitalosta/paritalosta/omakotitalo (Kanta-Häme)

Eli haluaisin ostaa rivitalo asunnon/ paritalosta tai omakotitalon jostain päin Suomea. Asun tällä hetkellä kerrostalossa eikä se huskyjen kanssa oikein ole ideaali.

20 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Länsi-Pakilasta ostetaan omakotitalo/erillistalo (Uusimaa / Helsinki)

Halutaan ostaa omakoti- tai erillistalo Länsi-Pakilasta. Tarjoa rohkeasti jos olet myymässä taloa. Mahdollisuus myös nopeisiin kauppoihin, mutta kiirekkään ei ole. Nelihenkinen perhe olisi muuttamassa.

500 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kaksio alueilta Haaga – Munkkiniemi – Munkkivuori ̵... (Uusimaa / Helsinki)

Hei, ostetaan siistikuntoinen tai pientä pintaremonttia kaipaava kaksio alueilta Etelä-Haaga, Pohjois-Haaga – Munkkiniemi – Munkkivuori – Ruskeasuo – Meilahti tai lähialueilta. Toivotaan, että asunnossa on oma tontti, taloyhtiössä on suuremmat remontit tehty tai niitä ei ole lähiaikoina tulossa (putkiremontti ja julkisivut), taloyhtiössä on sauna, asunnossa on avokeittiö tai erillinen keittiö ja kylpyhuoneeseen mahtuu pesukone. Ota rohkeasti yhteyttä! 🙂

280 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – halutaan vuokrata kolmio (Pirkanmaa / Ylöjärvi)

Haetaan 3h+k asuntoa Ylöjärveltä. Alimmainen kerros, rivitalo tai ok talo. Läheltä kauppoja ja palveluja.

750 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Myydään pihallinen asunto Luhtitalosta Tampereen Viialassa (Pirkanmaa / Tampere)

Kodikas 95,5 m2 alakerta-asunto rauhallisella omalla pihalla, 1984 rakennetussa luhtitalossa. Viialan halutulla asuinalueella lähellä Messukylää ja Turtolaa. Valoisassa kodissa 4 huonetta sekä keittiö, saunatilat, kodinhoitohuone, tilava vaatehuone ja wc. Liukuovellinen lasikuisti avautuu terassille ja pihaan. Turvallinen pihaleikkialue lapsille. Laadukas vakaa taloyhtiö, koulut, päiväkodit ja muut palvelut lähellä, helpot matkayhteydet Tampereen keskustaan sekä ohitusteille. Asunnon välittömässä läheisyydessä metsien rauhoittamat len ...

206 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Koti veden ääreltä (Pohjois-Savo / Kuopio)

Haluamme ostaa lapsiperheelle sopivan kodin veden ääreltä. Makuuhuoneita tarvitaan vähintään kolme. Ajomatka Kuopion keskustaan max. 35 min. Myös rivitalot huomioidaan. Oma ranta ei välttämätön, mutta järvinäkymä ja uimapaikka on.

320 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Ok talo/mummonmökki (Pirkanmaa / Sastamala)

Peruskorjattu 1920 vuoden pieni ok talo. Neliöitä n.45 ja parvella 30m2. Ulkovarasto. Vanha hirsirakennus ja tynnyrisauna/2 hengen palju. Tontti 1366m2. Muutettu vakituiseksi asunnoksi, mutta sopii myös vapaa-ajan asunnoksi. Sastamalan kauniissa Salmin kylässä. Nokian rajan tuntumassa. Tre 35km. Nokia 20km. Häijää 6km. Järvi ja veneenlaskupaikka n.1km. Otamuksen retkeilyreitit melkein takapihalla. Peruskorjattu 2017-2019 -vesikatto -ovet ja ikkunat -alapohja -eristeet ala ja yläpohja -Vesi ja viemäriputket tehty ...

79 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Yksitasoinen 4h+k+s, 90,5m2 rivitaloasunto (Uusimaa / Vantaa)

Ihana perhekoti lähellä Tikkurilan palveluita! Myydään hyvässä kunnossa oleva rivitaloasunto, jossa osittain katettu terassi sekä aidattu piha. Asunnossa on 90,5m2, 3 mkuuhuonetta, kylpyhuone, 2 wc ja sauna. Keittiö on remontoitu vuonna 2014 ja kylpyhuone ja sauna on saneerattu viimeisen päälle viime vuonna. Myös erillinen pieni vessa on on remontoitu. Vakavarainen taloyhtiö, missä ei ole isompia remontteja suunnitteilla ja lämmitys tapahtuu edullisesti kaukolämmöllä. Yhtiövastike on ...

289 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo Vantaalta (Uusimaa / Vantaa)

Perheemme etsii Vantaalta 2000-luvulla rakennettua omakotitaloa, jossa olisi 4 makuuhuonetta. Hintahaitari n. 450.000€-580.00€. Olemme valmiit tekemään reilun tarjouksen hyvästä talosta ja tarvittaessa noepatkin kaupat.

580 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakoti/erillistalo tai paritalo SuurEspoonlahden alueella (Uusimaa / Espoo)

Etsinnässä olisi omakoti/erillistalo tai paritalo Espoosta. Talossa pitäisi olla 4 makuuhuonetta ja toivotut alueet ovat: Saunalahti, Laurinlahti, Soukka, Nöykkiö, Tillinmäki, Kurttila, Kaitaa.

700 000 €
Lue lisää...

Vuokrataan asunto – Siistille asunnoksi yksiö (Varsinais-Suomi / Salo)

Pinta-ala 36 m2 1h+avok.+alkovi+kph/wc+et ja terassi Huoneiston kunto siisti. Varusteet; sähköliesi, jää-pakastinkaappi, sammutuspeite, valaisimet, kaapelitv. Lounean kuitunetti 10 M. Pyykinpesukone huoneistossa. Muut vuokrattavat tilat: Verkko- ja pyörävarasto erill. rakennus pihassa. Pesutupa ja kuivaushuone. .Verkkovarasto ja sauna. Ei tupakointia eikä lemmikkejä.

Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Suuremmoinen maatilakeskus sijoituskohteena vuokranattajalle ... (Pirkanmaa / Sastamala)

1 000 m2

Tämä uniikki Tilakeskus useine talviasuttavine rakennuksineeen sijaitsee 1,5 ( puolitoista hehtaaria) alueella maamme yhdestä kaunneimasta maaseutumiljööstä Sastamalan maisemakylien läheisyydessä. Tampereelta tänne on noin 30 minuutin ajomatka Porin suuntaan.. Ympärivuotisessa käytösssä olevista talviasuttavista taloista vanhin on rakennettu 1750-luvulla erikoisella pölkkyhirsirakennustavalla (runsaat 200m2) ja jokin aika sitten entisöity. Tilan päärakennus ( yli 350m2) on puolestaan rakennettu pystyhirteen 1800-luvun lopun ja sittemm ...

550 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Omakotitalo itä-Tampere ( linnainmaa-Teisko akseli), Kangasala (Pirkanmaa / Tampere)

Nelihenkinen perhe etsii isoa omakotitaloa! Etsimme tositarkoituksella, myöhempi ostomahdollisuus plussaa. Arvostamme rauhallista ympäristöä ja luonnonläheisyyttä! Luottotiedot kunnossa.

1 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo 4h+k (Pirkanmaa / Pirkkala)

Lapsiperheelle talo Pirkkalasta 4h+k. Mielellään yhdessä tasossa ja omalla tontilla. Koulu ja päiväkodi lähellä. Myös remonttikohteet sopii!

330 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo (Satakunta / Pomarkku)

Ostetaan keskustan tuntumasta 4 mh omakotitalo.

120 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – omakotitalo isolla varasto/autotallilla (Uusimaa / Raasepori)

188 m2

myynissä omakotitalo maaseudunrauhassa isolla tontilla . pihalta löytyy iso varasto/autotalli rakennu mistä voi muokata oman tarpeensa mukaan vaikka koti toimisto,kuntosali,autoharrastus,veneen säilytys,hevostalli tai vaikka kenneli toimintaan jne… tontilla on myös iso aidattu koirapiha. ollut käytössä kahdelle ulkona asuvalle metsästys koiralle. naapureiden kanssa ei ole ongelmia vaikka koirat haukuisi. pihalta on tosi hyvät ulkoilu mahdollisuudet maastoon/metsään. ei mitään vilkasliikenteisiä teitä lähettyvillä. mahdollista my ...

249 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – omakotitalo Akaasta, Vesilahdesta, Valkeakoskelta tai Lempäälästä (Pirkanmaa)

Halutaan ostaa omakotitalo Akaasta, Vesilahdesta, Valkeakoskelta (Rantoo, Kärjenniemi ja Metsäkansa) tai Lempäälästä. Kriteerit on aika kovat, mutta aina pitää yrittää. Hakusessa siis rintamamiestalo, joka olis vähän niinkun ”keskellä ei mitään”, eli naapureita ei kovin lähellä ja kaikki parhain, jos ympärillä olis jonkin verran peltoa. Jos talosta löytyis tulisijoja, takkaa, pönttöuunia yms, niin olis mahtavaa. Lisäks leivinuuni olis mieletön. Pihapiirissä toiveena olis vanha navetta, josta ...

120 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Laadukas omakotitalo mahtavalla näkymällä. (Uusimaa / Porvoo)

Laadukas ja hyvin varusteltu omakotitalo mahtavalla näkymällä ja vaalealla sisustuksella. Talo omalla rinnetontilla ja lämmityksenä toimii huoleton ja edullinen maalämpö + lattiakierto kaikissa tiloissa. ( sähkönkulutus n. 9000-9500 kwh/v) Rinneratkaisu missä sisääntulo yläkerrassa, jossa kaksi makuuhuonetta, wc, oh, keittiö ja iso katettu parveke. Alakerrassa kaksi makuuhuonetta, oh, khh, wc, pesuhuone ja sauna. Alakerrasta pääsy osittain katetulle terassille, pihalle ja erilliseen tekniseen tilaan. Varastointitilaa on ...

490 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo itä-vantaalta (Kerava, Järvenpää myös huomioidaan) (Uusimaa / Vantaa)

Ostetaan omakotitalo itä-vantaalta, myös Keravan ja Järvenpään alue huomioidaan, jos on junapysäkki lähettyvillä. Huoneita pitää olla 4-5, vähintään 100m2, 2000-luvulla rakennettu, autokatos tai autotalli, päiväkodit sekä koulut lähettyvillä ja lapsiystävällinen ympäristö. Myös erillistalo tai paritalo voi tulla huomioon, jos ne ovat omalla tontilla tai sellaisessa, jonka voi ostaa sekä yhtiövastiketta ei kerätä vaan jokainen osakas huolehtii omista kustannuksista..

400 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Okt Äänekosken keskusta (Keski-Suomi / Äänekoski)

Rauhallinen sijainti Äänekosken keskustan tuntumassa, koulut, päiväkodit, urheilupuisto, ja palvelut lähellä. Hyvin tilaa työskennellä kotona. Iso kahden auton talli varastolla ja vehreä piha.

245 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Laadukas kivitalo (Pohjois-Pohjanmaa / Ii)

143 m2

Laadukas puuverhoiltu kivitalo ja autotallirakennus omalla tilavalla tontilla joen läheisyydessä. Laadukkaat materiaalit ja ajaton, hillitty värimaailma. Nopeat kulkuyhteydet moottoritietä pitkin niin etelään kuin pohjoiseenkin. Ouluun reilun puolen tunnin ajomatka henkilöautolla.

299 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – omakotitalo (Pohjois-Pohjanmaa)

Halutaan ostaa uudehko omakotitalo (tai vakituiseksi asunnoksi muutettavissa oleva loma-asunto) omalla isolla tontilla. Kiinteistön alueella mielellään autotalli ja/tai varastorakennus. Siisti ja omarauhainen ympäristö. Ei naapureita ihan vieressä. Oma ranta katsotaan eduksi.

260 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – omakotitalo tai vakituiseksi asunnoksi muutettavissa oleva loma-asunto (Kainuu)

Halutaan ostaa uudehko omakotitalo (tai vakituiseksi asunnoksi muutettavissa oleva loma-asunto) omalla isolla tontilla. Kiinteistön alueella mielellään autotalli ja/tai varastorakennus. Siisti ja omarauhainen ympäristö. Ei naapureita ihan vieressä. Oma ranta katsotaan eduksi.

260 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Pieni omakotitalo (Pirkanmaa)

Haluaisin ostaa pienen omakotitalon noin 30-40min ajomatkan päästä Tampereen keskustasta. Haussa talo mieluiten hieman syrjäisemmältä seudulta, mutta myös taajama-alue käy kunhan tontti on suojaisa ja paikka rauhallinen. Talon tulisi olla terve, siisti ja hyväkuntoinen. Pieni pintaremontin tarve ei haittaa. Myös metsänlaidalla olevat rivarit/paritalot huomioidaan.

180 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan 120-140m2 Töölöstä (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan 120-140m2 asunto Töölöstä, 3mh ja 2wc.

950 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 120 m2 okt, paritalo, rivari (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan Tampereelta, Pirkkalasta, Tre-Kangasala rajalta tai Lempäälästä omakotitalo, paritalo, erillistalo tai rivarin pääty. Koko noin 120 m2. Pientä remontoitavaa saa olla. Tarjoa omaasi!

300 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Kaksio vehreässä Matinkylässä Täysin remontoitu (2020) kerros... (Uusimaa / Espoo)

50 m2

Myyntihinta: 175 000 euroa Hoitovastike: 237 euroa/kk (luultavasti pienenee myöhemmin mm. huoltoyhtiö- ja vakuutusyhtiökilpailutuksen myötä) Todella hyväkuntoinen ja tarkkojen asukkaiden toimesta hyvin siistinä pidetty kerrostalokaksio, joka on kokonaan pintaremontoitu ammattitaitoisesti rakennusmestarin johdolla 2013-2014 ja linjasaneerattu 2020 (mm. vesijohtojen, viemäreiden, sähkö-, antenni- ja tietoverkkojen sekä osittain keittiön ja kokonaan kylpyhuoneen uusiminen). Asuntoa ei käytetä linjasaneerauksen valmistuttua, joten osittai ...

175 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Korvensuora 3h+k+wc/kph/sauna+vaatehuone (Pohjois-Pohjanmaa / Oulu)

Viihtyisä paritalokolmio, kaksi makuuhuonetta, tupakeittiö, kylpyhuone/Wc, sauna, vaatehuone, iso lasikattoinen terassi ja viihtyisä piha, jossa kasvihuone ja vaja sekä paljon istutuksia. Autokatos ja lämmin varasto. Lattialämmitys ja leivinuuni. Lyhyt matka kouluun, kauppaan ja bussipysäkille.

156 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Kaksio Peltolammilla (Pirkanmaa / Tampere)

53 m2

Kolmannen kerroksen valoisa läpitalon kaksio. Hyvin hoidetussa taloyhtiössä. Hyvät kulkuyhteydet, upeat ulkoilumaastot ja uimaranta kävälymatkan päässä. Kaikki isot remontit (LVIS) tehty. Hoitovastike 226.46eur/kk Vesi 22 eur/kk/hlö Ei hissiä.

93 500 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rivi-tai paritalo Oulunkylä, Tapanila, Puistola (Uusimaa / Helsinki)

Etsinnässä olisi rivi- tai paritalo Oulunkylästä, Puistolasta tai Tapanilasta. Myös kerrostalo asunnot Oulunkylästä, joissa lasitettu parveke sopisivat. 3 makuuhuonetta pitäisi vähintään olla. Minimi 64neliötä. Alueina voi käydä myös Maunula, Arabia, Käpylä, Malmi, Veräjämäki, Tikkurila

340 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Laadukas kivitalo, edulliset asumiskulut (Uusimaa / Espoo)

150 m2

Parveke, terassi, suojainen, aidattu piha, jonne mahtuu palju ja kasvihuonekin. Takka. Lämmitetty varasto, 2 autopaikkaa. Vastike 140€ Hyvä sijainti, kävelymatka juna-asemalle, bussit Espooseen ja Helsinkiin vierestä. Kehä 1 kävelymatka.

620 000 €
Lue lisää...