• 564
  • 564
  • 564
click to enable zoom
Ladataan karttaa...
Hakutuloksia ei löytynyt.
open map
Näkymä Tavallinen Satelliitti Hybridi Maasto Oma sijainti Koko näytön tila Edellinen Seuraava
Näet numeroina montako kohdetta kultakin alueelta löytyy. Jos haluat tutkia ilmoituksia tarkemmin, klikkaa kartasta haluamaasi kohtaa.

Sulje tämä neuvo klikkaamalla tätä ilmoitusta.
Edistyneempi haku
Tuloksia löytyi 0 kpl. Haluatko ladata tulokset nyt? Paina tästä.
Edistyneempi haku
löytyi 0 results


Compare properties

Ostetaan asunto – Lapsiperhe etsii perinteistä puutalo-unelmaa (Päijät-Häme / Lahti)

Etsitään muuttovalmista, tiedolla ja taidolla hyvin pidettyä puu-omakotitaloa lapsiperheen palveluiden lähettyviltä, korkeintaan 75 minuutin matkan päässä Helsingistä. Hyvien yhteyksien päästä ja kauniissa pihapiirissä. Vähintään 2-3 mh, sauna, tulisija. Alueilta esim. Nikkilä, Laune, Villähde.

190 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Rivitalo 4h+k+s (Keski-Suomi / Jyvaskylä)

Vaajakosken Varaslahdessa 2012 valmistunut rivitalon päätyhuoneisto isolla terassilla. 83 neliön huoneisto kolmella makuuhuoneella. Autokatos ja -paikka asunnon edessä.

215 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Vantaalla kaksio lähellä lentokenttää (Uusimaa / Vantaa)

Myydään siisti saunallinen paritalo kaksio , edulliset asumiskustannukset, hyvä sijainti, etu- ja takapiha.

205 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Paritalo (kuin erillistalo) 138m2 Vantaa – Vierumäki (Uusimaa / Vantaa)

Asunto on 138m2 suuruinen paritalohuoneisto Vantaan Vierumäellä. Taloyhtiössä on yhteensä neljä (4) vuonna 1994 rakennettua asuntoa. Virallisen paritalomääritelmän sijasta voidaan kuitenkin puhua erillistaloista, sillä asunnoissa ei ole yhteistä seinäpinta-alaa; vaan asunnot ovat kiinni toisissaan 1+1 muodostelmassa autokatosten ja varastojen kautta. Taloyhtiö sijaitsee päättyvän tien päässä. Asunto sijaitsee rauhaisella paikalla, ja sieltä on näkymät piha-alueelle ja metsään kohti Vierumäen ulkoilureittejä. Yksitasoisessa huoneistoss ...

272 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Halutaan ostaa huoneisto Meri-Naantalista (Varsinais-Suomi / Naantali)

Halutaan ostaa kerrostalohuoneisto Meri-Naantalista yli 100m2 4-5h.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo isolla tontilla n.30min Tampereelta (Pirkanmaa)

Halutaan ostaa omakotitalo isolla tontilla maaseudun rauhasta, n.30-45min Tampereelta. Saa olla remontoitavaakin, pihasauna ym piharakennukset plussaa. Hinta max 250 000e.

250 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Omakotitalo pienelle perheelle, josta myös helposti lisätilaa käyttöön (Keski-Suomi / Saarijärvi)

Rintamamiestalon 2009 valmistuneessa laajennusosassa ovat sauna- ja suihkutilat sekä erillinen wc, Laajennusosaan on rakennettu lisäksi yksi huone. Ulkovuoraus on uusittu ja tupakeittiöön tehty pintaremontti sekä sisäkatto uusittu 2009. 1949 rakennettuun vanhaan osaan on tehty peruskorjaus- ja lämmöneristysremontti. Talon peltikatto on uusittu v. 1997, aikaisempi kattomateriaali oli ehjä eikä vuotokohtia ollut. Takapihalla on 8 m2 huvimaja, joka on rakennettu betonialustalle. V. 2014 on valmistunut elementtirakenteinen ...

110 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Kerrostalosta 4h + keittiö + kodinhoitohuone (Uusimaa / Vantaa)

Uniikki, remontoitu, uutta vastaava perheasunto Tikkurilan keskustassa.

359 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – 3H+K vanhassa Vuosaaressa, hyvä sijainti, erinomaiset yhteydet (Uusimaa / Helsinki)

66 m2

Myynnissä 1965 valmistuneessa talossa, 4/5 krs läpitalon huoneisto, 66 m2. Talossa on vain yksi rappu. Ikkunoista aukeaa avara, puistomainen maisema. Putki- ja hissiremontti tehty 3 vuoden sisällä. Hissillä pääsee suoraan asuinkerrokseen, samoin sauna- ja kellarikerrokseen. Alimmassa kerroksessa sijaitsee pesutupa, jonne käynti ulkokautta. Rauhallinen taloyhtiö. Lähellä koulut, kaupat, bussipysäkki, metrolle/Columbukseen n. 1 km. Velaton myyntihinta 198.000€, joka sisältää taloyhtiön remonttilainaa n. 31.000€. Ostaja voi joko ...

198 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kattohuoneisto Tampereen keskusta – kaikki huomioidaan. (Pirkanmaa / Tampere)

Kattohuoneisto vähintään 100 m2 Tampereen Keskustan alueelta – uusi tai vanha.

900 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Myydään saunallinen kaksio (Keski-Suomi / Jyvaskylä)

Hyvä kuntoinen saunallinen kaksio Jyväskylän Ristikivessä etsii uutta omistajaa. Aidattu takapiha.

139 500 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Yksiö tai pieni kaksio, noin 20-35 m^2, välillä Ruoholahti-Kalasatama. (Uusimaa / Helsinki)

Haluaisin ostaa yksiön tai pienen kaksion Helsingistä, Asunnon kunnolla ei ole niinkään merkitystä, mutta taloyhtiön yleinen kunto ja tarkempi sijainti ovat kaikki kaikessa. Metro tai ratikka saisi olla maksimissaan parin sadan metrin päässä, eikä asunto saa sijaita katutasolla, tai 2. kerroksessa ainoa ikkuna isolle tielle päin. Asunnossa on oltava paikka pesukoneelle, tai kylppäriremontin tarve, jolloin sen voi lisätä siinä samalla.

215 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – rivi- tai paritalo 3-4-h+k+s (Keski-Suomi / Muurame)

Järvenrannasta tai järvinäköalalla. Valmistusvuosi 1999-.

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – saunallinen kaksio (tai kolmio) Kannelmäen/Haagan/Lassilan alueelta. Myös re... (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan saunallinen kaksio tai kolmio Kannelmäen, Haagan, Lassilan alueelta. Plussaa olisi avokeittiö ja lasitettu parveke.

230 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – 2h+k+s paritalokaksio (Keski-Suomi / Jyvaskylä)

Myydään saunallinen paritalokaksio rauhalliselta alueelta Jyväskylän Mäyrämäestä. Matkaa keskustaan n. 6km. Asunto on hyvässä kunnossa eikä isompia remontteja ole tiedossa. Asunnon ylläpitokustannukset ovat erittäin edulliset. Asuntoon kuuluu mm. oma parkkipaikka, varastohuone sekä tilava takapiha.

100 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo väh. 5h, rakennettu 2000-luvulla (Uusimaa / Järvenpää)

Halutaan ostaa hyväkuntoinen 2000-luvulla rakennettu omakotitalo. Sijainti Järvenpää, Tuusula, Kerava, Sipoo, Vantaa, Mäntsälä, Nurmijärvi. Huoneita tulisi olla 5+. Toiveina koulujen + palvelujen läheisyys ja suojaisa tontti.

350 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Omakotitalo Tapanila (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan vanha omakotitalo Tapanilan alueelta. Laita rohkeasti lisätietoja viestillä.

350 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Upea saunallinen kolmio Korkinmäessä (keskustaan 4 km) (Pirkanmaa / Tampere)

Hieno kolmio, 3h+k+sauna+iso parveke (lasitettu), 69 neliötä. Pienkerrostalo, vain 2-kerrosta. Parkkipaikka. Bussipysäkit vieresä, keskutaan 10-15min.

193 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – vuokrataan omakotitalo (Pirkanmaa / Ruovesi)

Haluaisimme muuttaa lähemmäksi äitiäni Ruoveden keskustaan ja vuokraisimme omakotitalon kahdelle aikuiselle. Myöhemmin mahdollisesti ostamme talon. Remonttia saa olla mutta asumiskuntoinen oltava. Tarjoa rohkeasti ☺

300 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Yksilöllinen ja muuttovalmis arvokiinteistö Sinulle, joka haet jotain erila... (Varsinais-Suomi)

Sinä, joka olet muuttamassa kaupungista maalle tai et halua rakentaa omaa, vaan toivot löytäväsi kriteereitä vastaavan talon suoraan! Etsit selkeästi erilaista ja laadukasta kokonaisuutta, josta löytyy maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys, hälytinjärjestelmät jne. Haluat, että asiat on mietitty tarkasti ja talo täyttää vaaditut kriteerit helposti. Ehdoton vaatimus on valtava autotalli ja suuret varastotilat ja kaikki on uutta, siistiä, hyvin suunniteltua. Toivot taloltasi reilusti tilaa ja huoneita, ...

439 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – 2h, k, kph, parv (Uusimaa / Hyvinkää)

47 m2

Myydään Hyvinkään keskustan kaksio Laurean takana Salonkadulla. 47 m2, Ylin 6 krs asunto on tyhjä ja siinä on menossa putkiremontti joka valmistuu nyt helmikuussa (ml kylpyhuone, arvio 830eur/m2, jyvitys elokuussa). Näkymä pientaloalueen yli. Puutelli keittiö 2005, Hissit 2009, Ikkunat ja parvekeovi 2012, ym. Hoitovastike 209 eur/kk. Ei muita pääomavastikkeita. Lisätietoja viestillä.

109 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Haussa Pyynikiltä yksiö/kaksio (Pirkanmaa / Tampere)

Etsin Pyynikiltä yksiötä tai mieluiten kaksiota. Asunnossa saisi mielellään olla parveke ja sauna mutta toki kaikki kiinnostaa. Koko noin 50-65m2.

200 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Omakotitalo (Päijät-Häme / Lahti)

Omakotitalo rakennusvuosi 1956 Rauhallisella puistoonrajoittuvalla tontilla päätyvän kadun varrella Remontoitu 2000 luvulla, kaukolämlö, vesi-/viemärijohdot, sähköt. Uusittu vesikatto, ikkunat, ulko-ovet

170 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Muokattava yksiö, tai kaksio 28 neliöstä ylöspäin alle 15 min matkan päästä ... (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan yli 28 m2 yksiö (jota voi muokata kaksioksi) tai kaksio, alle 15 minuutin matkan (Julkiset) päästä Töölön alueesta. Alueina esim. Lauttasaari, Töölö, Meilahti, Ruskeasuo, Munkkiniemi, Etelä-Haaga, Vallila, Pasila, Alppila, Kallio, Sörnäinen ym… Kohde saa olla huonossakin kunnossa. Eli hintapyyntö sen mukainen. Viiden vuoden ajalle ei isoja remontteja tiedossa. Mielellään hissitalo. Ei katutasosta. Pesukoneliitäntä kylpyhuoneessa. Ulkoilumaastot/puisto lähellä. Kaupat ilman välittäjäpalkkioita sekä joustavalla vapautumis ...

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rivitaloasunto 4h+k+s (Kymenlaakso / Kouvola)

Perheellä etsinnässä saunallinen neliö rivitalosta, autotalli. Alueena Kouvola: Käpylä – Viitakumpu – Pikku-Palomäki. Myös luhtitalon alakerta mahdollinen. Pienet remontit ok.

130 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan 60-90 m² asunto Helsingin kantakaupungista (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan 60-90 m² asunto Helsingin kantakaupungista, ennen v. 1960 rakennetusta talosta. Etsinnässä valoisa asunto, joten haaveena ensisijaisesti pääty- tai kulmahuoneisto. Alueina kiinnostaa erityisesti Kallio, Sörnäinen, Punavuori, Etu-Töölö ja Lauttasaari. Kaikenkuntoiset asunnot huomioidaan, mutta putkiremontti saisi olla jo takanapäin tai vaihtoehtoisesti toteutumassa parhaillaan.

420 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan 30-40m2 yksiö/kaksio Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan 30-40m2 yksiö tai kaksio Helsingistä. Kantakaupunki, Töölö, Meilahti, Vallila, Kallio, Hakaniemi, Kruunuhaka. Sekä remointoidut että remonttia vaativat kohteet onnistuu.

230 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Rivitalo 3h+k+s (Keski-Suomi / Jyvaskylä)

Siistikuntoinen rivitalo asunto Jyväskylän myllyjärvellä. Rauhallinen asuinalue ja palvelut kävely matkan etäisyydellä. Oma aidattu suojaisa takapiha, nurmialue sekä terassi jossa tilaa grillata ja nauttia auringon paisteesta. Asunto yhdessä tasossa. Autopaikka sijaitsee aivan asunnon edessä. Etupihalla asuntokohtainen ulkovarasto. Käyttövesiputket uusittu 2014.

139 000 €
Lue lisää...

Vuokrataan asunto – 3h+k+(lasitettu parveke) 74m2, heti vapaa (Keski-Suomi)

74 m2

Vuokrataan heti vapaa, siisti kerrostalokolmio (3h+k+p,74m2) Ylimmän, kolmannen-kerroksen läpitalon asunto, hyvien ulkoilumaastojen ääreltä, uimaranta ja lampi/mäntymetsä näköalalla. Lasitettu parveke. Tilava keittiö, jää-viileäkaappi, hella/uuni, asianpesukone. Suihku/Wc jossa pesukoneliitännät. Kaupat, apteekki ja päiväkoti vieressä. Erittäin rauhallinen taloyhtiö. Heti vapaa, laita viestiä niin sovitaan näyttö. 1-kuukauden vakuus. Luottotiedot tarkistetaan. Vuokra 650+käyttökulut/kk Vesimaksu 24/hlö/kk Autosähkötolppa 3/kk Saunamak ...

650 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Punainen tupa etsinnässä miel. Kanta-Hämeen seudulta (Kanta-Häme)

Etsimme itsellemme pikaisesti asunnoksi pientä omakotitaloa mieluiten Kanta-Hämeen alueelta. Neliöitä voisi olla 70-100, kahdella makuuhuoneella ja saunalla varustetussa talossamme. Pientä laittoa voi olla, mutta asumiskuntoinen kuitenkin ja mieluiten reilulla tontilla! Tarjoa pikaisesti, jos tiedossasi on ihana pieni talo meille!!

120 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – — Pariskunta etsii ensiasunnoksi kaksiota Kallio / Vallila / Sörnäinen... (Uusimaa / Helsinki)

Unelmanamme on löytää kodikas kaksio, jossa olisi erillinen keittiö, olohuone ja makuuhuone ja kokoa yli 50m2. Remontoitavat kohteet kiinnostavat myös, mutta aina parempi mikäli asunto olisi jo valmiiksi hyvässä kunnossa. Lainalupaus löytyy ja olemme hyvin joustavia kaupantekoajan suhteen.

340 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Omakotitalo keskustasta Vesijärven rannalta (Pirkanmaa / Kangasala)

Ainutlaatuinen tilaisuus ostaa rakennettu kiinteistö isolla rakennusoikeudella keskeltä kylää Vesijärven rannalta.

630 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo /rivitalo / paritalo (Etelä-Karjala / Lappeenranta)

Ostetaan asunto noin 100-120 m2. Mielellään keskustan läheisyydestä.

250 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Myydään Järvenpäässä kaksio (Uusimaa / Järvenpää)

Kaksio 58m2, lähellä Järvenpään keskustaa, 4:ssä kerroksessa. Hyvä pohjaratkaisu. Mielellään pieni käsiraha. Asialliset vastaukset palvelun kautta viestillä, kysy lisätietoja, neuvotellaan. Hinta 99 000 euroa.

99 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan yksiö Helsingin keskustasta (Uusimaa / Helsinki)

Ostan yksiön Helsingin keskustasta. Nopeat kaupat. Hinta max 240 000 euroa. Tarjoa viestillä!

240 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – 4h+k+s (Uusimaa / Vantaa)

88 neliömetrin 4h+K+S vuoden 2008 kerrostalossa, vapaa maaliskuussa. 1. krs, lasitettu parveke. puistoon päin. Peruskuntoiset vaaleat seinäpinnat, parkettilattiat.Sauna ja PH laatta. 2xWC. Asuntokohtainen IV-kone lämmön talteenotolla. Keraaminen liesi, erillisuuni ja astianpesukone. LG:n uusi lämpöpumpullinen pyykinkuivausrumpu ja uudehko 8 kg PPK neuvoteltavissa kauppaan mukaan. Dixi, Tikkurilan asema ja Hiekkaharjun asema alle 1000 m, linja-autopysäkki 200m. Taloyhtiöllä ei ole remontteja tulossa lähiaikoina. Oma hiekkapohjainen ton ...

302 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – 40 m2 yksiö avokeittiöllä Iso Roobertinkadulla (Uusimaa / Helsinki)

40 m2

Hyväkuntoinen ja valoisa yksiö sisäpihalla ja vastikään kunnostetulla kävelykadulla Helsingin sydämessä.. Kylpyhuone uusittu linjasaneerauksen yhteydessä (2013), keittiö pari vuotta vanhempi (jääkaappi, pakastin, astianpesukone ja pesukone). Ullakkokomero ja mahdollisuus saunavuoroon. 3/3 krs, ei hissiä. Lattialämmitys koko huoneistossa. Vuokrattuna, ensimmäinen mahdollinen irtisanominen 1.2.2017.

320 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Järvenpäästä edullinen yksiö tai kaksio (Uusimaa / Järvenpää)

Vaihdossa voi tulla kaksio, mielellään pienempään vaihto, voi olla käsiraha max 10%. Laita viestiä!

Lue lisää...

Myydään asunto – Myydään hevostila Hämeenkyrössä (Pirkanmaa / Hämeenkyrö)

185 m2

Myynnissä n. 4,1 ha suuruinen hevostila. Täysin remontoitu, viihtyisä ja valoisa okt vaaleilla pinnoilla, 175- 185 m2. Suuret ja korkeahkot huoneet, alakerrassa iso tupakeittiö, makuuhuone, olohuone, yksi makuuhuone ja saunatilat. (Iso pesuhuone ja sauna.) Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, lisäksi kellarihuone joka toiminut esim kuntosalina. Tallissa karsinoita ja pihattopaikkoja yhteensä noin 12 hevoselle, myös reilun kokoinen autotallirakennus johon halutessaan saa tehtyä vaikka 6 karsinaa lisää. Ratsastuskenttä ...

230 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Tampereen Hyhkystä luhtitalo- tai rivitaloasunto, kaksio tai kolmio (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan luhtitalo- tai rivitaloasunto hyhkyn alueelta. Hyväkuntoinen kaksio tai kolmio, sauna plussaa. Ota yhteyttä, jos harkitset myyntiä.

Lue lisää...

Myydään asunto – Täysin remontoitu rt kolmio,109m2 (Pirkanmaa / Tampere)

109 m2

3h+k+takkasyvennys+s+kph+2xwc 109 m2 päätyasunto Rakennettu 1978 Remontoitu 2015: Kaikki pinnat Märkätilat Kodinkoneet Käyttövesiputket Sähkökalusteet Asunto on 1-tasoinen ja asunnon oven eteen mahtuu kaksi autoa vierekkäin. Kiva ja rauhallinen iso piha, suurella terassilla(rak. 2016). Omena- ja luumupuita sekä marjapensaita omassa pihassa. Yhtiö on pienimuotoinen,  omalla isännöinnillä sekä hyvin hoidetulla taloudella ja pihapiirillä. Taloyhtiössä on viisi asuntoa. Taloyhtiöllä on yhteinen talousrakennus jossa kylmiö,  jokaiselle asu ...

270 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo Kangasalasta (Pirkanmaa / Kangasala)

Ostamme omakotitalon Kangasalan keskustan lähettyviltä. Hinta max 250 000 euroa. Laita viestiä ja kerro omastasi.

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Vuokr/ostetaan omakotitalo maalta Myllypuro-Häijää (Pirkanmaa / Nokia)

Halutaan vuokrata/sopivan paikan sattuessa kohdalle ostaa omakotitalo maalta +/- 10km Porintien varresta väliltä Myllypuro-Häijää. Isohko tontti ja piharakennus josta remontoida jonain päivänä talli ehdotonta plussaa. Ota rohkeasti yhteyttä!

250 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Rivitalo 4h+k+s (Varsinais-Suomi / Turku)

Hyvä perheasunto lähellä keskustaa ja palveluita. Päätyasunto. Erittäin harvoin myynnissä. Jos kiinnostuit soita ja tule käymään.

239 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo Helsinki-Vantaa-Sipoo -akselilta (Uusimaa / Vantaa)

Etsimme kotia Helsingin, Vantaan tai Sipoon alueelta. Haussa ensisijaisesti omakotitalo tai erillistalo, mutta paritalotkin huomioidaan. Toiveena on oma suojaisa piha. Asunnon koko 80m2 – 150m2, rv. 1980 tai uudempi. Jos harkitset omasi myyntiä, ota viestillä yhteyttä!

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan puutalosta 1-2 huonetta remontoitava (Varsinais-Suomi / Turku)

Ostetaan 1-2 huonetta mielellään Portsa mutta muutkin käy. Remontoitava kohde on ensijainen tavoite

67 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kaksio ensiasunnoksi (Uusimaa / Espoo)

Hei, Etsin ensiasunnoksi kaksiota Tapiola-Matinkylä akselilta. Asunnon kunnolla ei ole väliä, eli olen kiinnostunut kuulemaan sekä muuttovalmiista että remppaa vailla olevista kohteista. Oma koti olisi kiva, eli jos olet myymässä asuntoasi, kuulen siitä mielelläni!

250 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Iso omakotitalo / paritalo isolla omalla tontilla (Uusimaa / Inkoo)

1990 rakennettu, puurakenteinen 4mh + oh + k + kkh + sh + s + 2x wc noin 140 m2 ja omalla sisäänkäynnillä tupakeittiö + mh + wc noin 40 m2. Kahden auton autotalli ja pihavarasto. Tontti noin 5600 m2 pääosin mäntypuita, kalliota, mustikamättäitä ja kanervikkoa. Helppohoitoinen piha. Päättyvän tien varressa, ei läpikulku liikennettä. Tontti rajoittuu yhdeltä sivulta metsään. Talo yksikerroksinen + käyttövintti. Isoon ...

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Tampereelta rt- tai krs-talo-asunto (Pirkanmaa / Tampere)

Haussa asunto Ttakahuhdin / Pappilan alueelta Tampereella. Tarjoa omaasi ja laita viestiä!

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Lahdesta rivi-/paritalo (Päijät-Häme / Lahti)

Ostetaan eteläisestä Lahdesta ( alueena esim Asemantausta, Laune, Patomäki, Renkomäki, Nikkilä) rt/paritalo tms vähintään kaksi makuuhuonetta (joista toinen väh12m2), autokatos / autotalli. Tarjoa omaasi viestillä!

200 000 €
Lue lisää...