• 564
  • 564
click to enable zoom
Ladataan karttaa...
Hakutuloksia ei löytynyt.
open map
Näkymä Tavallinen Satelliitti Hybridi Maasto Oma sijainti Koko näytön tila Edellinen Seuraava
Näet numeroina montako kohdetta kultakin alueelta löytyy. Jos haluat tutkia ilmoituksia tarkemmin, klikkaa kartasta haluamaasi kohtaa.

Sulje tämä neuvo klikkaamalla tätä ilmoitusta.
Edistyneempi haku
Tuloksia löytyi 0 kpl. Haluatko ladata tulokset nyt? Paina tästä.
Edistyneempi haku
löytyi 0 results


Compare properties

Myydään asunto – Myydään rivitalosta 3h+k+sauna, Vehmainen (Pirkanmaa / Tampere)

Myydään YHDESSÄ TASOSSA oleva rivitalokolmio 71,5 m2: kaksi makuuhuonetta, keittiö ja olohuone avointa yhtenäistä tilaa, erillinen wc, sauna. Asunto on remontoitu kauttaaltaan viime vuosina, Oma autokatos ja ulkovarasto etupihalla. Toiselle autolle mahdollisuus ilmaiseen pysäköintipaikkaan talon päädyssä. Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla Vehmaisissa puiston vieressä. Puistossa mm. lasten leikkipuisto sekä urheilukenttä. Kaukajärvelle matkaa 400 metriä. Vehreä ja hyvänkokoinen takapiha etelään päin. Iso terassi. Takapihalta on käynt ...

185 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Myydään Omakotitalo Espoon Laajalahdessa. Vapautuu vuoden 2021... (Uusimaa / Espoo)

Omalla tontilla kaksikerroksinen kaukolämpöön liitetty talo.

620 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Rivitalo neliö Päijänne maisemilla Väinölässä (Keski-Suomi / Jyväskylä)

95 m2

Etsitkö perheellesi luonnonläheistä ja rauhallista kotia? Toivotko, että palvelut ovat lähellä? Nyt on vapautumassa sopimuksen mukaan lapsiperheelle unelma koti 4h + k + s, 95m2. Tule tutustumaan uuteen kotiisi!

209 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan rivitalo/paritalo/puutalo-osake (Varsinais-Suomi / Turku)

Alueena: Vasaramäki, Nummi, Pohjola, Kähäri. Vähintään 2 mh, s

310 000 €
Lue lisää...

Ostetaan hiljaisessa myynnissä – okt-tontti Sipoo – Porvoo alueelta (Uusimaa / Sipoo)

Ostetaan tontti n. 170m2 omakotitalon rakennuspaikaksi.

150 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Omakotitalo talousrakennuksilla (Varsinais-Suomi / Parainen)

Omakotitalo remontti vähän kesken on asuinkäytössä ,autotalli autovaja puuvaja pihasauna+takkahuone grillimaja venevaja+laiturioikeus ruopattu ranta tontti 14000 neliötä porakaivo pienpuhdistamo paljon on tehty vielä on tekemistä asuinkäytössä

280 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Heppa paikka (Pohjois-Pohjanmaa / Oulu)

Vuokraisin EDULLISESTI hevosten pitoon soveltuvan paikan, talli kolmelle hepalle, tarhoja/laitumia, sais olla isohko tontti, hyvin tilaa.. tallissa mielellään pesupaikka, varustehuone ja nyky standardien mukaiset karsinat ja tilat. Rats kenttä plussaa. Hyvät maastot olisi mieluisat joissa voi turvallisesti ajella ja ratsastella hevosilla, ilman vilkkaita autoteitä. Talo samassa pihassa olis kans kiva, pienempikin käy, terve, kissa tervetullut. Oulun seudulta, tällä hetkellä en etsi muualta kuin oulun ...

600 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan asunto Tampereelta (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan asunto Tampereelta. Etsinnässä 2h + k, saunasta plussaa. Etsitään mielellään keskustan lähettyviltä tai vaihtoehtoisesti hyvien kulkuyhteyksien vierestä.

170 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 3-4h kerros- tai rivitalossa (Keski-Suomi / Jyväskylä)

Haussa 3-4 huoneen kerros- tai rivitaloasunto seuraavilta alueilta: Keskusta, Mäki-matti, Viitaniemi, Nisula, Kortepohja, Lohikoski. Neliöitä vähintään 70, yhtiön isoimmat remontit joko tehty tai kaukana tulevaisuudessa.

180 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kolmio Nekala-Viinikan alueelta (Pirkanmaa / Tampere)

Kolmihenkinen perhe etsii kolmiota Nekalan tai Viinikan alueelta. Ensisijaisesti haemme asuntoa, jossa putkiremontti on jo tehty.

170 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Persoonallinen tila kahdessa kerroksessa (Pirkanmaa / Tampere)

75 m2

Tampereen Härmälässä tulossa myyntiin ihanassa hirsirunkoisen talon päädyssä, omalla sisäänkäynnilla oleva tila. N.75m2. Yläkerrassa huone+kk, iso sauna ja pesutilat sekä wc. Alakerrassa tunnelmallinen oleskelutila. Tila on toistaiseksi virallisesti liiketilana mutta mahdollisuus muuttaa asuinhuoneistoksi.

82 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Sijoitusasunto tai vastaava (Uusimaa / Hyvinkää)

Kerrostalokaksio

109 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Liikehuoneistotilat Joutsan keskustassa (Keski-Suomi / Joutsa)

Myydään (käytännössä annetaan) Joutsan keskustassa siistikuntoinen 85m2 liikehuoneisto. Hyvä kohde esim. sijoittajalle, liikehuoneistossa ollut vuokralla pitkään esim. hieroja ja fysioterapeutti. Tällä hetkellä ei vuokralaista. Vastike 404,60 euroa. Katutasossa. Keittiö, wc ym tilat löytyy. Paljon myös varastotilaa. Hinta: 100 euroa/ tarjous

100 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan 1h-2h remontoitava asunto Helsingin kantakaupungista (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan remontoitava yksiö tai kaksio Helsingin kantakaupungista. Neliöitä minimissään 30. Suurimmat remontit mielellään tehty (putket ja julkisivu jne). Olethan yhteydessä mikäli sinulta voisi löytyä minulle sopiva asunto. Ehdota myös rohkeasti jotain muuta, jos jokin kriteereistä osuu kohdalleen!

230 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – pienehkö 1-tasoinen omakotitalo Naantalista, Taimon alueelta tai lähialueelt... (Varsinais-Suomi / Naantali)

Oletteko myymässä 1-tasoista omakotitaloa Naantalin Taimon alueelta tai lähialueilta? Olemme pian eläköitymässä oleva pariskunta ja haemme pientä, kohtuuhintaista taloa eläkevuosien kodiksemme. Etsimme (remontoitavaa) omakotitaloa, jossa (2-) 3 mh + oh + keittiö + wc + takka + sauna + autotalli/autokatos, jossa pieni piha. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan asiasta!

210 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan asunto Itä-Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan min. 60 m2 rivi- tai paritaloasunto Itä-Helsingistä. 3h, k, erillinen wc, sauna, terassi. Aluetoive on joustava. Asunto mieluiten ainakin pintaremontoitu /pinnat siistissä kunnossa. Otamme laajasti ehdotuksia vastaan, sillä kriteerit ovat joustavat jos asunto tuntuu kodilta.

299 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Omakotitalo Illo Sastamala (Pirkanmaa / Sastamala)

160 m2

Maaseudun rauhassa iso rintamamiestalo isolla tontilla. Tehty laajat saneeraukset ja asunto on loistavassa kunnossa.. Pihassa 3 hevosen hyväkuntoinen tallirakennus, halli ja varastotilaa noin 400m2. Tallin vintillä järjestää vaikka häät. Aidattu tontti, koiratarhoja. Loistavat mahdollisuudet kotieläinten pitoon ja metsästykseen peurarikkailla alueilla. Suihku + Sauna + Lämminvesivaraaja ja vesiputket uusittu 2015 ja paljon muuta remonttia tehty. Ulkosaunan remontti kesken.

219 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 5h+ Haagasta tai Munkkiniemiestä, myös vaihto mahdollinen. (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme perheasuntoa Haagasta Huopalahden aseman lähistöltä, tai vaihtoehtoisesti Munkkiniemestä. Haussa vähintään 5h + k, kph ja erillis-wc. Myös vaihtokaupasta voidaan sopia: meille on vapautumassa perheenlisäyksen takia pieneksi jäävä v. 2016 valmistunut 4h+kt+kph+wc+s hitas-asunto hissitalosta Haagassa loistavalla hinta-laatusuhteella.

650 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan pieni maatila (Satakunta / Pomarkku)

Pieni maatila jossa asuinrakennus sekä navetta tai talli maata n. 2-3ha

60 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan yksitasoinen omakotitalo,rivitalo tai paritalo Espoosta tai Kirkkon... (Uusimaa / Espoo)

Ostetaan yksitasoinen omakotitalo,rivitalo tai paritalo Espoosta tai Kirkkonummelta. Mielellään yli 90 m2

450 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan luhtitaloyksiö (Uusimaa / Vantaa)

Ostan luhtitaloyksiön Vantaalta. Asunnon kunto uutta vastaava. Erityisesti kiinnostaa kakkoskerroksen asunnot, joissa on nukkumaparvi ja oma parveke. Mutta ilman nukkumaparvea olevat asunnot huomioidaan myös. Ensimmäisen kerroksen asunnot kiinnostavat myös, mikäli parveke/terassi on lasitettu.

150 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Myynnissä Hyhkyssä lähes uusi kolmio Pyhäjärven rantamaisemissa (Pirkanmaa / Tampere)

76 m2

Tulossa myyntiin halutulta Hyhkyn alueelta uuden veroinen arkkitehdin suunnittelema 2017 valmistunut kolmio kaksikerroksisen talon yläkerrasta. Kolmio on valoisa, parvekeellinen ja saunallinen huoneisto, jossa on walk in vaatahuone. Sisustusmeteriaalit ovat tasokkaat. Pihassa autopistokepaikka. Asumiskustannukset ovat edulliset. Aurinkoinen parveke on etelä/länsisunnassa ja siitä pilkahtaa Pyhäjärvi. Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla.

290 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 1-3h kävelymatkan päässä keskustasta (Uusimaa / Hyvinkää)

Etsitään sijoitukseen kerros -tai rivitaloasuntoa kävelymatkan päässä Hyvinkään keskustasta. Hyvin hoidettu, vakavarainen yhtiö, omalla tontilla ja mieluiten hissitalo, parvekkeellinen.

110 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Rustiikkipläjäys Porvoossa (Uusimaa / Porvoo)

Etsitkö aitoa vanhaa tunnelmaa ja uutta kotia? Tulossa myyntiin yli satavuotias hirsitalo. Reilut 140 neliötä, 2 krs, ulkorakennuksia, reilun kokoinen puutarhatontti. Hyvien yhteyksien ääressä, moottoritien liittymään 3 km, Porvoon keskustaan 3 km.

350 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Härmälä (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan hyväkuntoinen asuttava koti Härmälä/Rantaperkiö alueelta.

185 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Etsinnässä omakotitalo (Keski-Suomi)

Halutaan vuokrata omakotitalo jyväskylän läheisyydestä mahdollisimman pian. Olen 40v nainen ja etsin asuntoa itselleni ja kiltille koiralleni pitkäaikaiseen asumiseen, muuttamaan pääsisin pikaisestikin. Minulla on 11v tytär ja hän on luonani viikottain pari yötä ja jatkossa mahdollisesti muuttaisi luokseni vakituisesti asumaan. Minulla on merkintä luottotiedoissa, mutta olen ollut jo yli vuoden maksujärjestelyssä ja vuokrat olen hoitanut aina ongelmitta. Kaikki otetaan huomioon, koska mahdollisesti vuokraamme ystävättereni ...

1 400 €
Lue lisää...

Myydään asunto – hiljaisessa myynnissä Pienelle perheelle, tilava ja valoisa kerrostalo asunto... (Varsinais-Suomi / Loimaa)

94 m2

Pienelle perheelle, valoisa kerrostalo asunto Loimaalla. 4h + keittiö, Kph+2 wc, Lasitettu parveke etelään. Huoneistossa 2 sisäänkäyntiä. Hissitalon 3. kerros. Vuosina 2009 tehty keittöremontti jolloin, kaapistot vaihdettu. Keittiön tasot, lattiat, seinät maalattu/tapetoitu 2010 koko asunnossa. Kulmahuoneisto. Taloyhtiö on vuosien varrella tehnyt paljon uudistuksia mm. viemärit sukitettu, vesikatto, ikkunat ja parvekeovet uusittu. Lähellä Loimaan keskustaa, sekä rautatie- ja linja-autoasemaa lähellä. Autokatosvuokra 10 euroa / kk, ...

82 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Metsäpalsta Kuhmoisten kirkonkylässä taajaman lähellä (Keski-Suomi / Kuhmoinen)

Myyn tarpeettomana metsäpalstan noin 1,3 ha Kuhmoisten kunnassa aivan kirkonkylän vieressä (Padasjoen suuntaan noin 3 km valtatie 24). Palsta sijoittuu aivan valtatien varteen, eli on erinomaisten yhteyksien päässä. Palstalla kasvaa sekapuustoa ja soveltuu mainiosti OK asujan tai mökkiläisen omatarvepolttopuumetsäksi ja puuta riittää.

6 500 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 3h+k Haagasta, Munkkiniemestä tai Ruskeasuolta (Uusimaa / Helsinki)

Hakusessa on 3h+k Haagan, Munkkiniemen tai Ruskeasuon alueelta. Myös remontoitavat kohteet käy. Tarjoa!

400 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Espoon Odilammella OK-talo 120 m2 omalla tontilla. (Uusimaa / Espoo)

120 m2

Täysin muuttovalmis pintaremonttia kaipaava persoonallinen ok-talo tulee myyntiin toukokuussa 2020 Odilammen idyllisellä omakotialueella. Vehreä helppohoitoinen tontti 1300 m2. Harjakattoinen puutalo muodostuu kahdesta osasta, jotka voi asua yhtenäisenä tai kahtena itsenäisenä asuntona. Rakennuksen vanhempi osa (n.45 m2) on rintamamiestalo ja rakennettu alunperin v.1958, mutta kokonaan peruskunnostettu v.1987 (mm. putket, sähköt, kattorakennelmat, savupiippu, seinärakenteet, lattiat, perustukset salaojituksineen, terassi jne.). Siihen ...

240 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Iso kerrostaloasunto näköalalla (Päijät-Häme / Lahti)

Etsimme väljää kerrostaloasuntoa, mielellään keskusta tai Ankkuri, vapaat näköalat. Ylin tai ylimmät kerrokset plussaa. Neliöitä >100m2.

450 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – omakotitalo Pirkkalan Toiviosta (Pirkanmaa / Pirkkala)

Ostetaan omatonttinen omakotitalo Pirkkalan Toiviosta. Lämmitysjärjestelmä mieluiten maalämpö/ilmalämpöpumppu tai öljylämmitys vesikiertoisilla pattereilla. Neliöitä vähintään 120. Makuuhuoneita vähintään 3 ja mielellään mahdollisuus neljänteen.

Lue lisää...

Ostetaan asunto – 3-4 h Ankkuri, Ruoriniemi, Jalkaranta (Päijät-Häme / Lahti)

Etsin korkealaatuista tai pintaremontilla sellaiseksi saatettavaa, avaraa asuntoa ensisijaisesti yo alueelta. Autopaikka. Sopivasta nopea kaupp.

320 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kolmio Iso Omenan läheisyydestä (Uusimaa / Espoo)

Ostetaan kerrostalokolmio Iso Omenan läheisyydestä. Mieluiten Matinkatu 14, Anjankuja 2 tms lähellä oleva sijainti. Myös remontoitava käy, jolloin luonnollisesti hinta alhaisempi.

290 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Tontti talolle (Uusimaa / Hyvinkää)

Hyvinkään keskustasta vajaan 2 km päässä sijaitsevalle Solistintie 5 tontille on suunniteltu rakennettavaksi viisi omakotimaista erillispientaloa. Tavoitteena ovat omakotimainen asuminen sekä rakennusvaiheen aikataulu- ja materiaalihankinnan mittakaavaetujen hyödyntäminen hankkeessa. Tälle puistoon rajoittuvalle alueelle rakennettavat talot tulevat olemaan naapuruston ilmeeseen sopivia ja ne tullaan toteuttamaan vähintään maatöiden osalta yhtenevällä aikataululla. Tontille tullaan tekemään hallinnanjakosopimus. Ota yhteyttä niin voida ...

60 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – LAAJASALO 2h (Uusimaa / Helsinki)

Etsin itselleni asuntoa Laajasalosta -Rakennuksen vuosimalli 2001-> -Parveke -40m2->

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – KANNELMÄKI 2-3h (Uusimaa / Helsinki)

Etsin itselleni asuntoa Kannelmäen alueelta: -Kaksio (tai kolmio) -Rakennuksen vuosimalli 1957-1963 tai 2003-> -Isot remontit tulee olla tehtynä (putket ja julkisivu) -Parveke

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Tilava OK-talo isolla tontilla ja tilavalla piharakennuksella (Pirkanmaa / Tampere)

Isolla tontilla oleva hyväkuntoinen omakotitalo mielellään haja-asutusalueelta enintään 25km Tampereen keskustasta. Lämmin tilava piharakennus/talli olisi myös oltava. Etuoven ym. palveluiden kohteet tiedossa, joten älä tarjoa niitä!

300 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Valoisa avara omakotitalo perheystävällisellä alueella (Pirkanmaa / Tampere)

Halutaan myydä arkkitehdin suunnittelema kaunis omakotitalo. Sijaitsee rauhallisella omakotialueella. Päiväkoti, koulut ja palvelut lähellä. Miellyttävä kyläyhteisö. Hyvät ulkoilumaastot ja hyvät yhteydet Tampereen kaupungin keskustaan. Kuvia lähetetään mielellään sähköpostilla tai lisätään tähän ilmoitukseen.

365 000 €
Lue lisää...

Ostetaan hiljaisessa myynnissä – Lapsiperheelle uudehko omakotitalo (Varsinais-Suomi / Turku)

Olemme 3 hengen pieni perhe ja etsimme Turusta mieluiten uudehkoa omakotitaloa, jossa on maalämpö tai vesikiertoinen lattialämmitys. Toiveena 120-220m2 kokoinen talo max muutamana kilometrin päässä keskustasta. Olemme myyneet vanhan asuntomme, joten pystymme tarv tekemään nopeat kaupat!

550 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Asunto Osakeyhtiö Wanhan Raahen Helmi (Pohjois-Pohjanmaa / Raahe)

126 m2

Uniikki arkkitehti Mattiveikko Salon suunnittelema neljän omakotitalon (126-133 m2) yhtiö upealle paikalle Wanhaan Raaheen. Meri ja kaikki palvelut kävelymatkan päässä. Lisätietoa https://www.viksea.fi/myytavat-asunnot/as-oy-wanhan-raahen-helmi/

389 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – tontti Itä-Hakkila (Uusimaa / Vantaa)

Teerimäenpuistoon rajoittuva tontti, tulossa myyntiin

100 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Pienehkö omakotitalo (Varsinais-Suomi / Lieto)

Haluaisin ostaa pienen ja hyväkuntoisen omakotitalon mielellään Liedon Ilmaristen, keskustan tai muun taajaman suunnalta. Toivomuksena olisi 2-3 makuuhuonetta ja tilat yhdessä kerroksessa ja pienehkö tontti. Kauppa ja linja-autopysäkki lähellä plussaa. Hinta max 250 th, tähän pitäisi sisältyä myös oma tontti.

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo Heinävaara (Pohjois-Karjala / Joensuu)

Halutaan ostaa omakotitalo heinävaara-särkivaara alueelta. 3-4 makuuhuonetta, autotalli tai vastaava rakennus pihapiirissä. Oma tontti ja tilaa ympärillä.

170 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – TONTTI Omakotitalolle (Uusimaa / Espoo)

Tontti 503 m2 Espoon Lippajärvellä Auroran kartanon läheisyydessä päättyvän kadun varrella pientaloauleella. Kattavat kulkuyhteydet kuten bussit, juna ja taksi, Jorvin sairaalaan 2,2 km Lentokentälle kehä III autolla noin 20 minuuttia. Ruokakauppa ja koulu sekä tarha kuuden sadan metrin etäisyydellä tontista. Rakennusoikeutta on jäljellä 93,5 m2. Tontti 503 m2 sisältää tontille rakennetun vesi-viemäriliitynnät sekä hulevesiliitynnän kunnan runkoverkkoon sekä tien tontin sivulla. Tonttiin kuuluu myös vesioikeudet ...

145 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Metsätila (Pohjois-Pohjanmaa / Oulu)

Myydään Oulussa Saviharjussa 21 ha metsäpalsta. Palstalle on tie. Havupuusto istutettu 1985. Kaksi harvennusta tehty.

65 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Kaunis rivarikaksio järvimaisemissa (Pirkanmaa / Nokia)

Nokian maaseudulla, 63 m2 hyväkuntoinen kaksio saunalla. Asunnossa hyvä vuokralainen valmiina. Tampereelle 28 km, Nokialle 10 km, Ellivuoren laskettelukeskukseen 36 km. Asunnossa on hyvä pohja ja tilavat huoneet. Paljon kaappitilaa. Taloyhtiössä tehty putkiremontti ja yhtiö on saneerattu kauttaaltaan (julkisivu, katto, sähköt). Olohuone ja keittiö järvinäkyvin, sillä järvi on tien toisella puolella. Alueen paras sijainti ja rauhaisa piha, patio , ulkovalaistus ja sähköt terassilla. Kauppa ...

72 800 €
Lue lisää...

Ostetaan hiljaisessa myynnissä – Ostetaan kaksio Vantaalta (Uusimaa / Vantaa)

Sijainti kehäradan varrella tai muutoin suora julkisen liikenteen yhteys lentokentälle olisi enemmän kuin suotavaa, kun siellä työpaikkani sijaitsee. Haussa myös tilaa, joten kaksio (tai todella tilava yksiö). Pieni pintaremontti onnistuu mutta putkiremontti ei, olen sen touhun kanssaelänyt jo niin monta kertaa.. Parveke ja sauna aina plussaa!

165 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Ok talo (Pohjois-Savo / Suonenjoki)

Myydään n.150m2 talo autotallilla ja omalla tontilla. Tästä remonttitaitoiselle tilaisuus. Soittaessa kerron lisää.

47 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Tästä remonttitaitoiselle muuttovalmis talo (Päijät-Häme / Hollola)

Talo rakennettu 1930-luvulla. Tontti on puutarhatontti, mutta vielä on laitettavaa. Tontilta löytyy piharakennus, kota ja kasvihuone. Tontin koko 4040m2. Talossa 5h+khh. Talossa uusittu katto, ikkunat ja käyttövesiputket. Lämmitysmuoto ilmavesilämpöpumppu. Talo remontoitu sisältä melkein kokonaan.

115 000 €
Lue lisää...