• 564
  • 564
click to enable zoom
Ladataan karttaa...
Hakutuloksia ei löytynyt.
open map
Näkymä Tavallinen Satelliitti Hybridi Maasto Oma sijainti Koko näytön tila Edellinen Seuraava
Näet numeroina montako kohdetta kultakin alueelta löytyy. Jos haluat tutkia ilmoituksia tarkemmin, klikkaa kartasta haluamaasi kohtaa.

Sulje tämä neuvo klikkaamalla tätä ilmoitusta.
Edistyneempi haku
Tuloksia löytyi 0 kpl. Haluatko ladata tulokset nyt? Paina tästä.
Edistyneempi haku
löytyi 0 results


Compare properties

Ostetaan asunto – Roihuvuori 2-3 h + k (Uusimaa / Helsinki)

Etsin 2-3 h + K + parveke, Roihuvuoresta

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 3-4 h + k Tammelasta/Armonkalliosta (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan kolmio tai neliö Tammelasta tai Armonkalliosta.

300 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Omakotitalo (Pirkanmaa / Valkeakoski)

Omakotitalo ihanalla asuinalueella.

242 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Asunto 3-4h omalla pihalla Vuoreksesta (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan rivitalo, erillistalo, omakotitalo, paritalo, luhtitalon alakerta-asunto Vuoreksen alueelta. Asunnossa tulisi olla aidattavissa oleva piha ja autopaikat saatavilla vähintään yhdelle, mieluusti kahdelle autolle.

300 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Myydään kesämökki (Uusimaa)

45 m2

Myydään 1,1ha etelään avautuvalla merenrantatontilla oleva loma-asunto. Omaa rantaa noin 100 m. Tontilla on mökki (n. 45 m2), aittarakennus, jossa 2 kesähuonetta ja liiteri sekä rannassa sauna +saunakamari. Ulko-wc, kaksi kaivoa. Kunnallistekniikka tontilla. Kaikissa rakennuksissa on sähköt ja niihin on uusittu katot vuosi sitten. Sijaitsee 85 km päässä Helsingistä.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Pari, Rivi tai Omakotitalo (4-5h) Itä-Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Hei, uusi perhe hakee koti Kapylästä/Kumpulasta, Herttoniemesta, Laajasalosta tai Oulunkylasta. Plussaat: remontoitu, puutarha ja oma tontti. Ota yhteyttä, jos suunnittelet myyntiä.

550 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Pieni perhe etsii remontoitava kotia Etelä-Helsingistä, n. 60-75 neliötä (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme remonttia kaipaavaa asuntoa Etelä-Helsingin alueilta: Punavuori, Kaartinkaupunki, Ullanlinna, Kaivopuisto, Eira, Hernesaari. Mielellään vanhassa taloyhtiössä, joka on valmistunut ennen vuotta 1940. Toiveemme on löytää uusi koti mahdollisimman läheltä lasten koulua.

500 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kaksio Espoosta metron tai junan lähettyviltä (Uusimaa / Espoo)

Ostetaan kaksio Espoosta metron tai junan lähettyviltä (matkaa alle 1 km). Maksimihinta 220 000 e. Asunnon koko saisi olla 35-60 neliötä. Ostan asunnon kodiksi itselleni. Olen valmis tekemään asunnossa pientä pintaremonttia. Asunnon putkiremontti saisi kuitenkin olla jo tehty. Astianpesukone, tai sille liitännät, olisi myös hyvä olla. Olen valmis tulemaan katsomaan asuntoa lyhyelläkin varoitusajalla 🙂

220 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Kaunis uudehko omakotitalo (Varsinais-Suomi / Loimaa)

137 m2

Omakotitalo omalla tontilla, kaksikerroksinen lämpöharkoista v 2007 rakennettu matalaenergiatalo. 4 h +k+aula+khh+ph+s+2wc. Kahden auton autotalli, terassi, parveke, pihasauna, asfaltoitu piha. Tontti 1197 neliötä.

220 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – HYVÄ VUOKRALAINEN (Uusimaa / Vantaa)

Ulkomailta takaisin Suomeen muuton takia etsin yksiötä vuokralle mahdollisimman lähellä Aitanavainta Varistosta. Olen 70-vuotias yksinelävä erittäin siisti ja maksukyinen urheileva mies. En tupakoi enkä omaa kotieläimiä. Muuttopäivä sopimuksen mukaan.

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kaksio Etelä-Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan ennen vuotta 1960 valmistunut kaksio Töölöstä, Punavuoresta tai Vallilasta.

350 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Kaunis uudehko omakotitalo (Varsinais-Suomi / Loimaa)

Omakotitalo omalla tontilla, kaksikerroksinen lämpöharkoista v 2007 rakennettu matalaenergiatalo. 4 h + k+aula+khh+ph+s+2wc. Kahden auton autotalli, terassi, parveke, pihasauna, asfaltoitu piha. Tontti 1197 neliötä.

220 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Kaunis ja tilava omakotitalo Helsingin Paloheinässä (Uusimaa / Helsinki)

Iso (210 m2/240 m2), kokonaan saneerattu omakotitalo erinomaisella ja rauhallisella sijainnilla Paloheinässä (rak.v. 1953/1989/2012). Kolme asuinkerrosta, 7-8 h (keittiö, rt, oh, 4-5 mh, th, 3 wc, 3 suihkua, sauna, pesuhuone, autotalli/varasto, ulko- ja sisäkuistit sekä pihaterassi ja pergola-alue). Mahdollisuus esim. kahden sukupolven asumiseen (kuistilta kaksi sisäänkäyntiä). Suora sähkölämmitys (sähköpatterit + lattia- ja kattolämmitys), lisäksi ilmalämpöpumppu. DNA kiinteä 5G -yhteys asennettu, Elisa –valokuituvalmius kadulla. Kau ...

597 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Vastaremontoitu 79m2 kolmio, Meri-Uittamolla. (Varsinais-Suomi / Turku)

Asunto remontoitu täysin alkuvuodesta, jolloin uusittiin: – Kaikki pinnat (katto/seinät/lattia) – Keittiö – Kiinteät kalusteet (vaatehuone/eteiskaapisto) – Sähköt (sähköjohdot, sähkökalusteet, sähköpääkeskus) Asunnossa on kylpyhuone, sauna sekä erillinen WC. Näitä ei remontoitu, sillä ne olivat niin hyvässä kunnossa. Kaikki kalusteet uusittiin. Asunto sijaitsee 1. kerroksessa (ei maan tasalla), näkymät rauhalliseen metsän suuntaan. Asunnossa on parveke, ja yksi vuokra-autopaikka. Taloyhtiö on erittäin vakavarai ...

179 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – 3h+k+s ja parveke (Kymenlaakso / Kotka)

Tulossa myyntiin hyväkuntoinen vuonna 2007 valmistunut 3h+k+s 77m2 merellisessä ympäristössä. Asunnossa loistava pohjaratkaisu. Asunto on tällä hetkellä vuokrattu. Ole rohkeasti yhteydessä!

172 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 1h tai 2h Turun itäisestä keskustasta. (Varsinais-Suomi / Turku)

Ostan yksiön, kaksion tai mahdollisesti pienen kolmion Turun itäisestä keskustasta. Saa olla remonttikuntoinen. Nopeat kaupat sopivan kohteen löydyttyä. Hinta alle 200 000 euroa.

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – OKT Liminka/Kempele (Pohjois-Pohjanmaa / Liminka)

Ostetaan omakotitalo Limingasta tai Kempeleestä: – vuoden 2008 tai uudempi – suojaisa tontti – min. 3mh – ei mielellään vuokratonttia – max. 320 000 €

320 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Turusta kaksio vanhasta kivitalosta (Varsinais-Suomi / Turku)

Ostetaan Turun keskustasta tai sen läheisyydestä kaksio vanhasta kivitalosta, jossa näyttävä huonekorkeus ja leveät ikkunalaudat. Mieluiten sijaintina Itäinen keskusta, mutta muut alueet ovat myös varteenotettavia. Plussaa avokeittiöstä. Ota yhteyttä!

230 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Halutaan ostaa kolmio pk-seudulta (Uusimaa)

Halutaan ostaa saunallinen iso kaksio/kolmio kerrostalosta tai rivitalosta, myös paritalot käy, alla listaus haluamistamme ehdoista: +yli 50 neliötä +oma tontti +sauna +parveke/pihaterassi +hyväkuntoinen (pienet pintaremonttikohteet käy) +n. 30-40 minuutissa julkisilla Helsingin keskustaan +rauhalliselta, lapsiystävälliseltä alueelta +autopaikkamahdollisuus +suuremmat remontit tehty tai vaihtoehtoisesti uudemmasta remonttivapaasta yhtiöstä +Helsinki /Espoo/Vantaa Tavoitteenamme on ostaa asunto vuoden 2021 alussa. Tarjotkaa rohkeasti, ...

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo (Pirkanmaa / Tampere)

Hei. Etsimme Hirvikallio/Levonmäki alueelta 5h+k omakotitaloa.

390 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Erillistalo Itä-Tampereelta, 3h+k+rh+s, 85 m² (Pirkanmaa / Tampere)

Omakotitalomaista asumista yhtiömuotoisessa erillistalossa. Hyvä sijainti, jossa Koiliskeskuksen kaikki palvelut, koulut ja päiväkoti ovat muutaman kilometrin säteellä. Uimaranta, sekä hyvät ulkoilumaastot ovat myös lähietäisyydellä. Talo sijaitsee päättyvän tien päässä ja kulku kotipihaan on kävelytieltä. Viisto sisäkatto luo huonekorkeutta, sekä varaava takka talon keskellä luo mukavaa tunnelmaa ja lämpöä kylmemmilläkin ilmoilla. Ilmalämpöpumppu auttaa pienentämään lämmityskuluja. Hyvät kulkuyhteydet Jyväskyläntietä ja Aitolahdentie ...

219 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Tunnelmallinen erillistalo Kaarilassa (Pirkanmaa / Tampere)

Päättyvän kadun päässä, vehreällä ja suojaisalla tontillaan seisova erillistalo Tampereen Kaarilassa etsii uusia asukkaitaan. Omatonttiseen taloyhtiöön kuuluu neljän asunnon pienkerrostalo, sekä tämä ihana, rintamamiestalohenkinen erillistalo. Taloyhtiössä on tehty runsaasti remontteja, esimerkkinä putki- ja kattoremontit. Lisäksi asuntoa on pintaremontoitu. Asunto alkuperäisine lautalattioineen henkii kaunista vanhan ajan tunnelmaa, kuitenkin siistein ja nykyaikaisin ratkaisuin. Lämmitys tapahtuu sähköllä, mutta kuluja helpottaa ilma ...

172 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan huonokuntoinen/remontoitava yksiö etelä-Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme remontoitavaa yksiötä ennen vuotta 1970 rakennetuista kerrostaloista alueilta: Lauttasaari, Kamppi, Punavuori, Kluuvi, Eira, Ullanlinna, Kaivopuisto, Kaartinkaupunki, Katanokka, Kruununhaka, Etu-Töölö, Taka-Töölö, Meilahti, Ruskeasuo, Laakso, Kallio, Sörnäinen, Alppiharju, Hermanni, Munkkiniemi, Munkkivuori ja Niemenmäki. Asunnon koko 15-30m2.

160 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 4-5h Suutarila/lähialueet (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan 4h tai enemmän Helsingin Suutarilasta tai lähialueilta. Mielellään omaa pihaa ja sauna. Voi olla täysin remontoitava! Jos etsit itse pienempää asuntoa, niin tarvittaessa vaihto rivari kolmioon Suutarilassa onnistuu.

350 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo Itä-Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Hakusessa omakotitalo Itä-Helsingistä omalla tontilla. Ota yhteyttä, jos suunnittelet myyntiä.

350 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 1-2h Iivisniemi, Soukka, Espoonlahti (Uusimaa / Espoo)

Ostetaan 1-2h asunto Iivisniemi, Soukka, Espoonlahti alueelta. Tarjoa myös remontoitavaa. Nopeat kaupat.

170 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Pariskunta etsii kotia (Pirkanmaa / Tampere)

Nuori pari etsii Tampereelta kotia pari-/rivi-/omakotitalosta. Toiveena olisi noin 80-110 m^2 kokoinen, remontoitu, saunallinen asunto. Arvostamme Taysin ja luonnon läheisyyttä sekä kotia, jolla on tunnearvoa. Alueena pidämme erityisesti Takahuhdista. Odotamme yhteydenottoasi!

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Etsimme rivitalosta tai kerrostalosta 2h – 3h + keittiö (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme siis rivitaloa tai kerrostaloa missä oma piha. Voi myös tarjota kerrostalo asuntoa ja myös käy remontoitavakin. Koko 45m2 – 100m2. Alue pohjois helsinki sekä lähialueet.

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Vähintään 4h+k rivitaloasunto Pirkkalan ja Tampereen rajan tuntumasta (Pirkanmaa / Pirkkala)

Etsitään 2000-luvulla rakennettua, vähintään 4h+k rivitaloasuntoa Pirkkalan ja Tampereen rajan tuntumasta (Rantaperkiö, Härmälä, Pere, Toivio, Pakkalankulma, Killo, Kurikka, Haikka, Nuoliala, Partola). Suojaisa sekä reilun kokoinen takapiha ja lähellä olevat leikkipuistot ovat plussaa..

320 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo Hml/Janakkala /Hattula (Kanta-Häme / Hämeenlinna)

Ostetaan omakotitalo alueelta Hämeenlinna/Janakkala/Hattula. Vähintään 4 mh, vähintään 135 m², iso tontti, ei naapureita ihan lähellä. 2000-luvulla rakennettu.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Koti ison vesistön rannalta haussa (Pirkanmaa)

Etsin mieheni kanssa kotia vähintään noin puolen hehtaarin tontilla ison vesistön rannalta. Tärkeää olisi että ajomatkaa Tampereelle ei kertyisi hurjan paljon yli tuntia. Mielellämme kuulisimme talosta kuin talosta, uudesta tai vanhasta pääasia on ettei riesana ole vilkasta tietä tontin kyljessä (eikä läpikään) eikä home -tai muita sisäilmaongelmia. Alueena muutkin kuin Pirkanmaa käy (Keski-Suomi, Päijät-Häme, Kanta-Häme), ilmoitukseen pystyy laittamaan vain yhden…

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – , yksiö tai kaksio kodikseni (Päijät-Häme / Lahti)

Hei, Etsin ensiasuntoani, yksiötä tai kaksiota Lahdesta. Minulle käy myös remontoitava kohde koska budjettini on aika alhainen. Jos sinulla on yksiö tai kaksio Lahdessa ja haluaisit myydä sen minulle, ota yhteyttä.

45 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Rivitalo kolmio (Keski-Suomi / Jyväskylä)

Rivitalokolmio, 75m2 autokatos, ilp, takka,

215 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Liiketila – rakennuslupa 4 asuinhuoneistolle (Uusimaa / Porvoo)

Esim sijoittajalle tai rakentajalle. Entinen 240m2 liiketila Porvoon Hamarissa. Poikkeamislupa ja rakennuslupa 4 asuinhuoneistolle sekä arkkitehtipiirustukset valmiina 4 kylpyhuoneelle ja 4 saunalle. Sisäpinnat uusittu 2019.

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Tapiolasta 2 x pihallinen n. 150m2 (5h+) tai paritalotontti (Uusimaa / Espoo)

Etsimme yhdessä ystäväperheen kanssa lapsiperheille soveltuvia pihallisia omakoti-/erillis-/paritaloja Tapiolasta. Asuntojen tulisi olla mielellään naapuritalot, uudiskohteita/2000-luvulla valmistuneita ja kooltaan n. 150m2 (5h+). Tonttikauppa myös mahdollinen. Oletteko aloittamassa rakennusprojektia tai myymässä tonttia lähitulevaisuudessa? Olkaa yhteydessä!

1 000 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 3h+ k + (s) (Uusimaa / Nurmijärvi)

Ostetaan 3 h+ k (s) kerros- tai rivitalosta Nurmijärven kirkonkylältä tai Rajamäeltä. Myös vanhemmat remontoitavat pienet omakotitalot kiinnostavat. Pikaiset kaupat onnistuvat!

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo Espoo-Kirkkonummi -alueelta (Uusimaa / Espoo)

Ostetaan 6h+k OKT. Kaikki huomioidaan.

500 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Ihana Haukilahti, 3h + k + sauna, kt (Uusimaa / Espoo)

Haukilahden paraatipaikalta v. 2018 täysin remontoitu vaalea ja valoisa kolmio (64,5 neliötä) hiljaisessa myynnissä! Avokeittiö, sauna, lasitettu parveke ja tilavat huoneet ovat tämän asunnon plussia. Bussi oven edestä vie Isoon Omenaan, Niittykumpuun ja Tapiolaan. Ensimmäinen kerros, ei kuitenkaan maan tasalla, ei hissiä. Hyvin hoidettu yhtiö ja mukavat naapurit. Polkupyörävarasto talossa, asunnolle kuuluu kaksi varastotilaa (tilava kanahäkki ja ”viileämpi” varasto). Haukilahden satamaan 200 metriä ja ...

349 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo – Vartioharju, Marjaniemi, Vuosaari (Uusimaa / Helsinki)

Haussa 1990 jälkeen rakennettu omakotitalo omalla tontilla. Yli 150m2, vähintään 5 huonetta. Alueet: Vartioharju, Marjaniemi, Vuosaari Ole yhteydessä, jos olet harkinnut talosi myymistä, niin katsotaan asiaa lisää. Myös yli 600m2 tontit kiinnostaa.

800 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Puotila 3h asunto (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan puotilasta 50-60 luvun 3h asunto. Asunnossa tulee olla parveke. Isommat rempata tehtynä, putket yms.

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rivitalo 3-4 h+k, sauna ja piha (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan rivitaloasunto (paritalo) jossa 3-4 h+k+sauna+piha. Alueina Haukiluoma, Lintuviita, Tohloppi, Ikuri, Kalkunvuori, Ristimäki (mahdollisesti myös Rahola, Kaarila ja Lamminpää). Putket ja kylpyhuone+sauna mielellään tehty 2000-luvulla, muuten kunnon ei tarvitse olla huippu. Toivottavasti uusi koti löytyisi vihdoin tätä kautta. Tarjoa!!

165 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kaksio Nekalasta (Pirkanmaa / Tampere)

Etsin Nekalasta 2h+k, vähintään 45m2 ja putki- ja julkisivuremontit tehty.

125 000 €
Lue lisää...

Vuokrataan asunto – Vuokrataan yksiö (Etelä-Pohjanmaa / Seinäjoki)

Vuokrataan siisti ja valoisa rivitalo yksiö 32 neliötä Ylistaron keskustasta .Vuokrapyyntö 350 e sekä vesi ja sähkö, ei lemmikkejä.

350 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Remonttikuntoinen asunto (Pirkanmaa / Tampere)

Hakusessa täyden remontin vaativa asunto 2,5km säteellä Tampereen keskustasta. Erityisesti ennen 50-lukua rakennetut talot kiinnostaa. Ota rohkeasti yhteyttä!

135 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – OKT (Pirkanmaa / Sastamala)

Mielellään uudehko/muutaman vuoden vanha OKT Vammalasta, vähintään 4 mh. Ensisijaisesti alueet Vareliuksen alakoulun piiristä.

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Etsinnässä talo neljän hengen perheelle Halssilasta (Keski-Suomi / Jyväskylä)

Etsimme neljän hengen perheelle taloa Halssilan alueelta. Talon rakenteet tulee olla kunnossa. Tarjoa rohkeasti!

260 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo max .90 000 (Varsinais-Suomi)

Etsin hyväkuntoista taidolla remontoitua omakotitaloa metsän reunasta (tai keskeltä). Puuliesi tai varaavatakka toivottavaa. Sisä wc, suihku ja pesukone liitäntä oltava. Arvostan vanhoja kauniita taloja ja omaa rauhaa.

90 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan 4-5h tai vastaava kerrostalosta Käpylästä (Uusimaa / Helsinki)

Etsin 4h-5h kerrostaloasuntoa Käpylän alueelta. Asunnon kunnolla ei ole väliä eli voi olla remontoitavassa kunnossa.

470 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Etsinnässä 2000luvun omakotitalo (Keski-Suomi)

Etsitään perheelle uudehkoa omakotitaloa alueelta kinkomaa, muurame, säynätsalo. – + 140 m2 – 4 mh olisi kiva – oma tontti plussaa – autotalli plussaa – suojaisa piha – hinta max 340 000eur. Tarjoa rohkeasti jos sinulta tulossa myyntiin.

350 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 2000-luvulla rakennettu 4-5h+k (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan 2000-luvulla rakennettu omakotitalo/rivitalo/paritalo/erillistalo 4-5h+k. Alueina Nekala, Viinikka, Koivistonkylä, Veisu, Korkinmäki, Turtola, Nirva ja Muotiala.

400 000 €
Lue lisää...