fbpx
  • 564
  • 564
click to enable zoom
Ladataan karttaa...
Hakutuloksia ei löytynyt.
open map
Näkymä Tavallinen Satelliitti Hybridi Maasto Oma sijainti Koko näytön tila Edellinen Seuraava
Näet numeroina montako kohdetta kultakin alueelta löytyy. Jos haluat tutkia ilmoituksia tarkemmin, klikkaa kartasta haluamaasi kohtaa.

Sulje tämä neuvo klikkaamalla tätä ilmoitusta.
Edistyneempi haku
Tuloksia löytyi 0 kpl. Haluatko ladata tulokset nyt? Paina tästä.
Edistyneempi haku
löytyi 0 results


Compare properties

Ostetaan – Ostetaan Rivitalo 3h Tampere,Lempäälä,Pirkkala (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan rivitalo 3h Tampereelta tai lähikunnista läheltä Tampereen rajoja. Mieluisimmat alueet ovat Leinola, Linnainmaa, Pappila, Messukylä, Muotiala, Vuores, Viiala, Veisu, Ranta-Kaarila, Kulju, Kurikka ja Pere. Myös muut alueet huomioidaan! Toiveissa uuden veroinen tai pientä pintaremonttia kaipaava. Olethan yhteydessä, mikäli sinulla olisi tarjota meille koti. 🙂

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Rivi-, pari- tai erillistalo, väh. 3h + sauna (Pirkanmaa / Tampere)

Etsitään kolmiota tai isompaa rivi-, pari- tai erillistaloa omatonttisesta yhtiöstä. Huomioitavat alueet: Hyhky, Kaarila, Rahola, Villilä, Hakametsä, Taka-Huhti, Pappila, Janka.

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – rivi tai omakotitalo Vantaa – Veromäki-Kartanonkoski-Tammisto, 01520 (Uusimaa / Vantaa)

Ostetaan isompi rivi tai omakotitalo. Mielellään yli 100m2. 3-4mh+O+K+S. Nopeat kaupat mahdollista.

770 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – asunto Tammisto-Kartanonkoski alueelta (Uusimaa / Vantaa)

Ostetaan kerrostalo-/rivitalo-/luhtitalohuoneisto Tammisto-Kartanonkoski alueelta. Huonekoko 3-5 h, +autopaikka mahdollista ostaa tai vuokrata. Kun sopiva asunto löytyy, kaupat voidaan tehdä nopeasti. Lainalupaus on ja rahoitus järjestetty jo. Muutolla ei kiirettä.

400 000 €
Lue lisää...

Myydään – 3h + keittiö, sauna, iso lasitettu parveke ja vaatehuone. Pasilasta vajaassa vartiss... (Uusimaa / Helsinki)

72 m2

Toimiva pohjaratkaisu, paljon säilytystilaa, ikkunat kolmeen suuntaan. Pasilan Trio on valmistunut 2004-2005 vaihteessa, olemme asunnon ensimmäiset asukkaat. Teetimme jo rakennusvaiheessa pieniä arkea helpottavia ratkaisuja (kuten kylpyhuoneen mukavuuslattialämmityksen ja yksityiskohtia keittiöön). Keittiö ja kylpyhuone on pidetty hyvässä kunnossa. Runsaasti käytännöllistä säilytystilaa seinän levyisissä mittateetetyissä liukuovikaapistoissa ja vaatehuoneessa. Saunassa on Harvian hetivalmis kiuas (alkuperäinen kiuaskin on vaihdettavis ...

412 000 €
Lue lisää...

Myydään – Hieno pieni kerrostalokaksio (Uusimaa / Hanko)

Peni kerrostalokaksio,siisti,putkiremontit tehty, hyvässä kunnossa. Edullista asumista. Vuokrattuna 1.5 alkaen ainakin kesän. Hyvä vuokralainen. Hyvä sijoitus.

75 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – +5h asunto Tapiolasta. Myös vaihto (4h) haluttuun yhtiöön Tapiolassa mahdollinen! ... (Uusimaa / Espoo)

Nopeat kaupat suoraan tai vaihto (4h+k+p). Nyt olisi mahdollisuus vaihtaa pihallinen rivitalo, erillistalo tai omakotitalo pienempään kerrostaloasuntoon Tapiolassa. Haluttu taloyhtiö, lähellä Tapiolan keskustaa. Sopii myös iäkkäämmille. Suunnitteletteko vaihtoa pienempään? Etsimme suurempaa perheasuntoa kasvavan perheen tarpeisiin ja toiveissa olisi pihallinen asunto Tapiolassa. Pystymme sopivan kohteen kohdalle tullessa tekemään nopeat kaupat. Mikäli myös itse etsitte asuntoa Tapiolasta, on vaihto mahdollinen. Väliraha katsottaisiin ...

900 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – Etsin 3h+k (Varsinais-Suomi / Turku)

Asun tyttären kanssa Turussa Pansiossa ja täällä tapahtuu niin paljon kaikkea kamalaa ettei ole enään turvallinen paikka asua lapsen kanssa. Luottotietoni on menny mutta vuokra rästejä ei ole. Asuinpaikka Toive olisi pääsyvuori ja varissuo. Tytär olisi lähempämä isäänsä.

850 €
Lue lisää...

Ostetaan – OMAKOTITALO Ritavuori, Lapua (Etelä-Pohjanmaa / Lapua)

Ostetaan omakotitalo Lapuan Ritavuorelta. Kriteerit: -2010 tai uudempi -120-160 neliötä -3-4 makuuhuonetta

305 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – Apua tarvitse pikaisessti asunnon (Uusimaa / Nurmijärvi)

olen yksin huoltaja äiti, 12 vuotias tyttö. Vuokra sopimus päätyy. Olen valmis muutamaan heti. Etsin nurmijärvellt tai hyvinkäällä.

900 €
Lue lisää...

Myydään – Omakotitalo rannan tuntumassa (Uusimaa / Porvoo)

130 m2

Kiinteistö upeassa vehreässä pihapiirissä Porvoon Kardragissa, n. 25 km Porvoosta. Kiinteistö koostuu kahden palstan kokonaisuudesta, joista toisella on vuonna 1963 rakennettu omakotitalo 3h+k+s ja autotalli, n. 130 m². Yläkerrassa asuintilat ja alakerrassa sauna ja pesutilat. Pihalla lisäksi erillinen autotalli, pieni vierasmökki (n. 24 m²), leikkimökki, varastotila, vanhaan navettaan rakennettu kaksi kesäasuntoa (n.70 m²), joista toisessa myös ikkunallinen puusauna. 4800 m² tontti on puutarhamainen, marjapensaita, ...

330 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Tontti tai omakotitalo noin 5 km etäisyydellä keskustasta (Pirkanmaa / Tampere)

Etsimme perheellemme ensisijaisesti tonttia (purettavia rakennuksia saa olla) noin viiden kilometrin etäisyydellä keskustasta. Esimerkiksi Koivistonkylä, Hakametsä, Kissanmaa, Huikas, Irjala. Otamme mielellämme tarjouksia vastaan!

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan omakotitalo (Päijät-Häme)

Etsinnässä on omakotitalo isolla tontilla, mieluiten maalta päijät-hämeen alueelta. Talossa saa olla pientä remontoitavaa, mutta asuttava ja terve talo täytyy olla. Mieluiten alueelta, jossa ei ole naapureita vieressä. Jos sinulta sattuu löytymään tämmöinen asunto ja haluat siitä luopua, niin laita viestiä ja keskustellaan lisää.

140 000 €
Lue lisää...

Myydään – Nätti saunallinen rt-yksiö (Päijät-Häme / Hartola)

39 m2

Edullista asumista järvi-Suomen sydämessä. Hartolassa, Koitin kylässä. Hyvin hoidettu taloyhtiö. Säästämällä asumiskuluissa voit ostaa vaikka sähköauton. Nopeasti vapautuva.

12 850 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan omakotitalo Vantaa, 01380 (Uusimaa / Vantaa)

Ostamme omakotitalon/erillistalon jossa minimissään 3 makuuhuonetta ja sauna. Kunto hyvä tai tyydyttävä. Alue Vantaan 01380 postinumeroalue.

400 000 €
Lue lisää...

Myydään – 36m2 yksiö (Keski-Suomi / Jyväskylä)

36 m2

Myydään valoisa 36m2 yksiö rauhallisesta taloyhtiöstä luonnon läheisyydestä. Asunnossa uusittu lattiamateriaalit (laminaatti) ja kylpyhuone remontoitu (laatta) Pienellä rempalla saat itsellesi joko hyvän sijoituskohteen taikka oman ensiasunnon.

39 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Maatila (Uusimaa)

Etsinnässä keski-uudenmaan alueelta/lähistöltä okt +min 3ha tontti hevostenpitomahdollisuudella

123 456 €
Lue lisää...

Myydään – Pieni hirsitalo ympärivuotiseen tai mökkikäyttöön (Kanta-Häme / Hämeenlinna)

Pieni hirsitalo, n.50 neliön asuintilat 2h+k, yläkerta avoin rakentamaton. Paljon uusittu talon ehdoilla. Hirret näkyvissä sisäpuolella, leveä lankkulattia yhdessä huoneessa, muissa lautalattia. Alkuperäiset lattiat, joten roroisuus näkyy. Aurinkopaneelit asennettu, ilmalämpöpumppu, takka. Kaikki sähköt uusittu 2009, Liitytty kaupungin jätevesi – ja vesiverkostoon 2017. Kaikki putket ja viemärit uusittu samalla. Piharakennus, jossa sauna, 2 varastoa ja atuotalli, rakennettu 1980. Sisä-wc ,jossa lattialämmitys. Oma hyvin hoidettu ...

95 000 €
Lue lisää...

Myydään – Meilahdessa kaksio 278 000 (Uusimaa / Helsinki)

Hei, olen myymässä Meilahdessa Pihlajatiellä 46 neliön kokoista kaksiota, jossa avokeittiö. Ensimmäinen kerros, mutta ei maan tasalla. Talossa on putkiremontti tehty 10 vuotta sitten, jolloin myös erillinen kylpyhuone ja WC remontoitiin sekä tehtiin avokeittiö. Myös julkisivu on tehty, eikä isoja remontteja ole tiedossa. Talo on rakennettu vuonna 1946 ja se on omalla tontilla. Huoneisto on kohtuullisessa kunnossa. Asunnossa ollut vuokralainen lähtee 30.4. jonka jälkeen ...

278 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Kerrostalo- tai rivitalokaksio (Varsinais-Suomi)

Haen rivitalo- tai kerrostalokaksiota alueelta Kaarina, Piikkiö, Parainen, Paimio, Lieto, Rusko, Vahto tai Masku. Max 25 vuotta vanha ja tarjoa vain hyväkuntoista. Etuovi- ja Oikotie kohteita ei tarvitse tarjota.

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Rivitalo- tai kerrostalokaksio (Varsinais-Suomi / Turku)

Haen rivitalo- tai kerrostalokaksiota alueelta Kaarina, Piikkiö, Parainen, Paimio, Lieto, Rusko, Vahto tai Masku. Max 25 vuotta vanha ja tarjoa vain hyväkuntoista. Etuovi- ja Oikotie kohteita ei tarvitse tarjota.

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – vanha talo (Pohjanmaa / Kaskinen)

Haluan ostaa vanhan talon tai mökin länsi-lounaisrannikolta väliltä Kokkola-Kemiönsaari. Etsin ensisijaisesti hirsirunkoista taloa, joka on perusrakenteiltaan kunnossa tai kohtuudella korjattavissa. Juokseva vesi, viemäri tai sähköt eivät ole tarpeen. Sijainti rannikkoalueella, ranta- tai kuivan maan tontti.

25 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Uudehko 4-5h omakoti- tai erillistalo (Pohjois-Pohjanmaa / Oulu)

Halutaan ostaa uudehko vähintään 4-5h omakotitalo tai erillistalo mahdollisimman läheltä keskustaa. Värttö, Kastelli, Hintta, Laanila alueet kiinnostavat eniten. Oma tontti ja autotalli plussaa.

400 000 €
Lue lisää...

Myydään – Myydään kerrostaloasunto (Satakunta / Rauma)

34 m2

Pientä pintaremonttia vaativa 1h+kk hyvällä sijainnilla lähellä merenrantaa. Vastikkeet ja käyttökorvaukset euroa/vastikeyksikkö/aikayksikkö Vastike Asunnot hoitovastike 3,5000 / m2 / kk Autokatospaikkavuokra 7,5000 I kpl/ kk Korjausvastike 0,2000 I m2 / kk Pääomavastike RL3 0,4500 / m2 I kk Käyttökorvaus Autopaikkavuokra 7,0000 I kpl/ kk Saunamaksu 8,0000 I kpl/ kk Vesimaksu 23,0000 /kpl/ kk 1990 piha asfaltoitu , 1992 parvekelinjat saneerattu, 1995 lämmönsiirrin uusittu, 1996 ...

40 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Rivitalo (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan rivi-, pari-, tai erillistalo osake väh. 90 neliötä. Alueelta Lukonmäki, Annala, Hervanta, Turtola, Viiala, Hallila, Messukylä.

240 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo (Päijät-Häme / Lahti)

Etsimme omakotitaloa Lahdesta. Talo olisi hyvä olla omalla tontilla ja mielellään 2000 luvun puolella rakennettu.

250 000 €
Lue lisää...

Myydään – asunto 1 hehtaarin tontilla (Etelä-Pohjanmaa / Alavus)

Tontilla asunto ja varastoja, kasvimaa 2kpl, erittäin rauhallinen sijainti, sähköliittymä ja porakaivo. Heittäkää tarjousta.

10 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – 1-2 h+k + parveke (Varsinais-Suomi / Turku)

Etsitään kerrotaloasuntoa alueelta Ilpoinen, Petrelius, Uittamo alueelta. 1-2 h + k ja parveke

110 000 €
Lue lisää...

Myydään – Loistosijainnilla omatonttinen omakotitalo (Pirkanmaa / Ylöjärvi)

108 m2

Halutulla Vuorentaustan rauhallisella ja lapsiystävällisellä alueella 1-kerroksinen viehättävä puurakenteinen muuttovalmis omakotitalo. Tasainen aidattu puutarhakulmatontti 1164 m2, paljon marjapensaita: pensasmustikkaa, vadelmaa, karviaista, mustia- ja punaisia herukoita, omena- ja luumupuita, kukkia, perennoita, pesaita ja suojaisia puita. Ylöjärven palvelut, kaupat, koulut, päiväkodit ja loistavat ulkoilumaastot kävelyetäisyydellä. Avarat, valoisat ja monien mahdollisuuksien sisätilat, puulämmitteinen sauna ja pesuhuone lattialämmi ...

159 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan okt Mäntsälästä (Uusimaa / Mäntsälä)

Ostetaan lapsiperheen tarpeisiin omakotitalo max. 5 km Mäntsälän keskustasta. 4 makuuhuonetta, jonkin verran omaa pihaa. Saa olla pientä remonttitarvetta. Mielellään 2000 jälkeen rakennettu, mutta vanhempiakin voidaan harkita. Hinta alle 300 000 e. Päästään tarvittaessa muuttamaan nopeastikin.

300 000 €
Lue lisää...

Myydään – Omakotitalo Patamäki (Pohjois-Pohjanmaa / Oulu)

Talo sijaitsee kadun päässä, valmistunut v.1991, vaalea tiiliverhoiltu/ valk.puu. Kolme makuuhuonetta ( yhdestä makuuhuoneesta ovi ulos), olohuone, keittiö, kodinhoitohuone, sauna, pesuhuone, erillinen wc suihkutilalla. Koneelllinen ilmastointi. Keskuspölyimuri. Talo hyvin pidetty, siisti, suurempia remontteja ei ole tehty; seinien maalausta ja tapetointia, sauna uusittu muutama vuosi sitten. Olohuoneen + keittiön korotetut puukatot maalattu valkoisiksi. Sähkölämmityksen lisänä varaava takka + leivinuuni. Autokatos ja 9 m2 lämmin vara ...

212 000 €
Lue lisää...

Myydään – Saunallinen rivitalokolmio Oripäässä (Varsinais-Suomi / Oripää)

71 m2

Tilava hyväkuntoinen rivitalokolmio Oripään keskustan tuntumassa. Rivitalon piha on asfaltoitu. Ulkoseinissä tiili/puuverhous. Asuntoon kuuluu autotalli sähkötoimisella ovella sekä erillinen lämmin varasto. Asunnon ympäriaidatulta takapihalta löytyy terassi (öljytty kesällä 2020), jossa voi nauttia varsinkin ilta-auringosta. Keittiössä runsaasti kaappitilaa, induktioliesi ja tilaa mm. 6hengen ruokapöydälle. Pintoja sekä kodinkoneita uusittu 2016 ja asennettu ilmalämpöpumppu. Omakotitalo saattaa myös kiinnostaa ns. vaihdossa, joten älä ...

110 000 €
Lue lisää...

Myydään – Omakotitalo 3h, k ja s n. 75m2 Nilsiä (Pohjois-Savo / Kuopio)

75 m2

Nilsiässä. Omalla, hieman yli puolen hehtaarin tontilla. Omakotitalo, jossa 2 makuuhuonetta, 1 wc, olohuone, keittiö ja sauna tilat (sähkökiuas ) . Talo lämpiää sähköllä ja leivinuunilla. Talossa myös vaatehuoneeksi soveltuva varasto. Olohuoneessa kaappisänky (parisänky), josta helposti vierassänky vieraille, kiinni ollessaan vie vain komeron verran tilaa. Omalla pihalla kasvaa omenapuita, vattua, herukoita ja raparperia. Omalta tontilta löytyy myös tatit ja kanttarellit. Tontilla myös hirsinen piharakennus, ...

100 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo imatra (Etelä-Karjala / Imatra)

Omakotitalo ilman valesokkelia. Meltola-onnela alue. Neliöitä n.100 ja iso piha joka rajoittuu metsään/puistoon. Myös talot joissa ei kellari kerrosta huomioidaan.

100 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – Etsitään omakotitaloa/ mökkiä kodiksi (Uusimaa / Porvoo)

Kesällä avioituva pari etsii omakotitaloa/ ympärivuotista (mummon)mökkiä/paritaloa. Asunto saisi käsittää vähintään 3H ja n. 60m2. Ei lemmikkieläimiä, mutta tulevaisuudessa suunnitelmissa hankkia koira, mikäli vuokraisäntä sen sallii. Luottotiedot kunnossa. Ota yhteyttä, mikäli sinulla voisi olla meille sopiva koti ja me kerromme lisää itsestämme.

850 €
Lue lisää...

Ostetaan – asunto tai talo min. 100 m2 ja 3mh (Pirkanmaa / Tampere)

Etsimme kotia vanhasta talosta tai vanhaa taloa alueelta Viinikka, Nekala, Pyynikki, keskusta. 3 makuuhuonetta on minimi. Remontoitava kohde käy myös hyvin.

530 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan 1-2 h etelä-Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Etsin itselleni asuntoa etelä-Helsingistä. Mieluisimpia alueita ovat Töölö, Meilahti, Lauttasaari ja Alppila. Talonyhtiössä saisi olla isoimmat remontit tehtynä, mutta asunnon kunnolla ei väliä. Vähintään 30 neliötä.

270 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – Lapsiperhe etsii vuokrakotia Kiiminki/Maikkula/Iinatti (Pohjois-Pohjanmaa / Oulu)

3-4mh. Kouluun max 2km.

900 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan kiimingistä tai maikkula/iinatti omakotitalo (Pohjois-Pohjanmaa / Oulu)

Min 4mh tai 3mh +th. 2km säteellä Kiiminkijoenkoulusta tai maikkulan koulusta.

200 000 €
Lue lisää...

Myydään – Tehokaksio unelmasijainnilla (Uusimaa / Vantaa)

48 m2

Tämä erinomaisen pohjaratkaisun tehokaksio tarjoaa kaikki ne asumisen elementit jota voimakkaasti kasvavan Tikkurilan sykkeessä asuva voi kaivata. Kaikki palvelut ovat ihan vieressä ja kuitenkin saat nauttia vehreästä asuinympäristöstä hyvin hoidetussa taloyhtiössä. Juna-asemalle on matkaa 600m, Tikkurilan keskustaan 500m ja lentokenttä on vain 6km päässä. Asunnossa on juuri valmistunut kylpyhuoneremontti ja pinnat on päivitetty v. 2018. Tämä koti on siis valmis uudelle asukkaalle vaikka heti. ...

187 000 €
Lue lisää...

Myydään – 1927 valmistunut talo maaseudulla (Keski-Suomi / Joutsa)

Aikojen saatossa rempattu sisältä ja ulkoa, viimeisin isompi remontti -80 luvun alusta. Tällä hetkellä vakituisesti asuttu. Kunto joko purkukuntoinen tai tyydyttävä. Osaavalle remontoijalle mahdollisuus. Vesiosuuskunnan vesi- ja viemäriliittymä.

35 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – Kaksio Oulusta (Pohjois-Pohjanmaa / Oulu)

Halutaan vuokrata kaksio Oulusta (Etu-Lyötty, Heinäpää, Taka-Lyötty, Karjasilta, Värttö, Oulunsuu). Luottotiedot kunnossa, en tupakoi. Tarvittaessa suositukset edelliseltä vuokranantajalta.

700 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan rivitalo/paritalo 4-5h Töyrynummen alueelta (Uusimaa / Helsinki)

Halutaan ostaa saunallinen rivitalo/paritalo 4-5h Töyrynummen alueelta.

350 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Parvekkeellinen kaksio länsi Tampereelta (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan noin 50m2 parvekkeellinen kaksio mieluiten länsi Tampereelta virontörmänkatu olisi täydellinen sijainniltaan. Asunnon tulisi olla heti vapaa ja velattoman hinnan maksimissaan 90 000€.

90 000 €
Lue lisää...

Myydään – Arkkitehdin suunnittelema omakotitalo (Pirkanmaa / Tampere)

Erinomainen sijainti, päiväkoti, koulut ja palvelut lähellä. Oma tontti. Alkuperäisessä kunnossa oleva talo myydään neuvottelumenettelyllä rakennusalan tai talotekniikan tuntemusta omaavalle ostajalle. Hinta on suuntaa-antava.

350 000 €
Lue lisää...

Myydään – Nyt myydään talo, jonka seinät huokuvat historiaa. (Satakunta / Eurajoki)

175 m2

Kartanomainen hirsitalo itsessään on läpileikkaus paikallisesta ja Suomenkin historiasta, talo on ollut ns. yksinäistila eli se on muodostanut yksinään kylän. Maatila on ollut sijoillaan jo 1700-luvulta. Vuosisatojen vieriessä muutoksia on tietenkin tapahtunut mutta koskaan ei ole tehty mitään, mitkä syrjäyttäisivät historian tunteen. Taloa on päivitetty tähän päivään hillitysti. Vesi ja viemäröinti on uusittu 2000-luvulla. Rakenteissa ei ole muoveja ja korjaukset on tehty luonnollisilla materiaaleilla. ...

580 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo 3mh (Uusimaa / Porvoo)

Etsimme lapsiperheen taloa Porvoosta, alueet erityisesti Haikkoo, Tolkkinen, Hornhattula, Pappilanpelto, Järnböle, Tarmola… Vähintään 3mh, k, s, khh. Olemme valmiita ostamaan heti kun oikea kohde löytyy, oma talo myyty ja oikeaa kohdetta on etsitty jo kauan.

350 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – Talonmiehinä toiminut pariskunta vuokraa talon tai vastaavan (Uusimaa / Espoo)

Olemme kiinnostuneita pitkäaikaiseen talon, paritalon, pietalon tms. vuokraamiseen. Talossa olisi hyvä olla sauna ja nikkarointitila Talon sijainti voisi olla Pohjois-Espoon alueella tai melko lähellä. Olemme työssäkäyviä jo keski-ikäisiä. (Myöhemmin voisimme harkita jopa talon ostamista). Vuokrakustannukset toivoisimme olevan kohtuulliset. Jos tarvitsette taloonne asukkaat, jotta talo säilyy, olemme nyt viimeistään kesäkuussa asunnon tarpeessa. Vakituisen työpaikan johdosta lähemmäs. Ystävällisin terveisin Varpu Pekasti

800 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan uudehko omakotitalo (Pirkanmaa / Kangasala)

Etsimme lapsiperheelle omakotitaloa neljällä makuuhuoneella Kangasalan Vatialasta. Uudehko koti eli mielellään 2010-luvulla rakennettu tai jo vähän remontoitu.

470 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – Halutaan vuokrata, vanha maatila/pientila/omakotitalo (Kanta-Häme)

Haluaisimme vuokrata vanhan maatilan /pientilan tai omakotitalon pitkäaikaisella vuokrasuhteella. Mahdollinen ostokin myöhemmässä vaiheessa. Emme etsi mitään luksus taloa vaan vaatimattomiakin voi tarjota. Nelijalkaisia karva kavereita meillä on joten eläimet pitäisi olla sallittu. Olisi hyvä jos talossa olisi tilaa ainakin 3 makuuhuoneen verran. Ja jos tonttiakin olisi silleen että siellä mahtuu traktori olemaan. Etsimme pääsääntöisesti Kanta-Hämeen alueelta mutta muualtakin lähikunnista voi tarjota. Jos sinulla siis ...

700 €
Lue lisää...