• 564
  • 564
  • 564
  • 564
  • 564
click to enable zoom
Ladataan karttaa...
Hakutuloksia ei löytynyt.
open map
Näkymä Tavallinen Satelliitti Hybridi Maasto Oma sijainti Koko näytön tila Edellinen Seuraava
Näet numeroina montako kohdetta kultakin alueelta löytyy. Jos haluat tutkia ilmoituksia tarkemmin, klikkaa kartasta haluamaasi kohtaa.

Sulje tämä neuvo klikkaamalla tätä ilmoitusta.
Edistyneempi haku
Tuloksia löytyi 0 kpl. Haluatko ladata tulokset nyt? Paina tästä.
Edistyneempi haku
löytyi 0 results


Compare properties

Myydään asunto – Hirsitalo, mahdollisuus hevosten ja eläinten pitoon (Keski-Suomi / Hankasalmi)

274 m2

Myydään Sauvamäen kylässä oleva kaksi kerroksinen hirsitalo jonka pinta-ala on 274 m2. Tontti hehtaarin, ja pihassa rakennuksia , missä voi pitää hevosia, helposti 5 kpl. Talossa on sähkö- sekä osittain puu lämmitys. Yläkerrassa neljä isoa huonetta, Wc sekä vaatehuone. Alakerrassa aula, olohuone, makuuhuone sekä keittiö ja saunatilat, kaksi wc:t’ä . Sekä tila vaatehuoneelle ja kodinhoito huoneelle. Keittossä pintojen laittoa, remontti hieman kesken. Häkärinteet 5 ...

199 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Talo sijaitsee Hyttissä., Omakotitalo 4h+keittiö+kh+sauna vm2004, Valoisa /av... (Etelä-Karjala / Lappeenranta)

Myydään Omakotitalo 4h+keittiö+kh+sauna vm2004 Hytissä. Hytissä asuu paljon lapsiperheitä ja ihmiset viihtyvät täällä. Hytissä on useita omakotitaloja, mutta vain vähän on myynnissä. Asunto on kotoisa/valoisa ja avara Jukkatalo. Olohuone ja keittiö on sisältä korotettu, joka luo tilantuntua. Talo on suorasähkö, mutta sähkönkulutus on ollut nelihenkisellä perheellä alhainen noin 13000kwh/vuosi. Olohuoneen ja keittiön välissä on takka, joka voidaan täyttää puilla keittiön tai olohuoneen puolelta. Takassa ...

219 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Yksiö opiskelijalle (Uusimaa / Espoo)

Haetaan opiskelijalle yksiötä. Sijainti mielellään alle 10 km etäisyydellä Otaniemen Aalto-yliopistosta. Kaikenkuntoiset huomioidaan.

140 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Kaksio 2 h+k+p (Keski-Suomi / Keuruu)

Myydään toisen kerroksen valoisa kaksio rauhallisella paikalla ala-kivelässä lähellä koulua ja alle kilometrin päästä Keuruun keskustasta. Keittiön kaappien ovet ja vetimet uusittu 7/17. Parveke lasitettu 2013. Lattiat ovat parkettia. Vessassa pesukoneliitännät. Taloyhtiössä on uusittu käyttövesiputket ja lukostot. Vesimaksu: Oma mittari Vesimaksuennakko on 18,00 /kk ja tasaus kerran vuodessa. Taloyhtiössä on sauna. Huoneistossa on tilava vaatehuone.

62 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Iso hirsitalo (Kymenlaakso)

Nyt edullisesti nopeimmalle. Vanha hirsitalo mukavuuksin, puulämmitys löytyy.

55 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Kerrostalokolmio (Kanta-Häme / Hattula)

72 m2

Myydään rauhallinen kerrostalokolmio lähellä Parolan keskustan palveluita. Lasitettu parveke, taloyhtiössä sauna ja autopaikka mahdollisuus. tästä vaikka jouluksi uusi koti taikka heti vapaa sopimuksen mukaan. Näyttö sopimuksen mukaan.

88 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Tampereelta 1- 3 h kerrostalo-osake tai okt (Pirkanmaa / Tampere)

Etsinnässä kerrostalosta osake 1-3h tai voi olla jopa omakotitalo omalla tontilla tai miksei rivitalosta oma koti. Koko noin 30-90 neliötä ja hinta noin 40t -140 000 euroa. Sijainti mielellään Tampere ja keskustan tuntumasta. Mielellään remonttia tarvitseva ja jos on täynnä tavaraa ei sekään haittaa. Tarjoa omaasi!

140 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Myydään Tampereella Ikurissa erillistalo (Pirkanmaa / Tampere)

Myynnissä avara ja hyväkuntoinen asunto hyvällä sijainnilla. 4h + k + s. Koko 86m2. Pinnat moderneja ja vaaleita. Sähkölämmitteinen, varaava vuolukivitakka luo tunnelmaa ja lämmittää tehokkaasti lähes koko talon. Talossa oma katettu etelänpuoleinen terassi ja aidalla rajattu takapiha. Autotalli ja lämmin varasto kytketty taloon. Omakotitalomaista asumista taloyhtiössä mukavalla asuinalueella, jossa oma suojainen leikkikenttä. Vastike 129 EUR/kk. Vapautuu 1.10.2017. Hinta 209 000 euroa.

209 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kotia etsitään (Uusimaa / Siuntio)

Omakotitalo Siuntio / Lohja alueelta, rauhaisa tontti, 3 mh, ei suuria remontti huolia. Sopivan kohteen löydyttyä nopeat kaupat. Tällä hetkellä kaikki netin ilmoitukset käyty läpi.

189 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Okt Söörmarkun Lehtolassa (Satakunta / Pori)

170 m2

2001 rakennettu , 130/170m2, sähkölämmitteinen(varaava lattialämpö/varaava takka) okt.4mh, oh, khh, Wc, Ph(wc), lämmin varasto, oma 1200 m2 tontti. Ulkorakennuksessa lämmin harrastetila/puuvarasto. 3*ilmalämpöpumppu, takapihalla kota, asfaltoitu piha, kylpyhuone ja sauna uusittu 2017. Rauhallinen alue pellon laidassa.

179 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Myydään tilava asunto rauhallisesta luhtitalosta, 5h+k+s (Uusimaa / Helsinki)

93 m2

Myydään tilava perheasunto Malminkartanosta rauhallisen luhtitalon yläkerroksesta. 5h+ k+ s, 93,0 m2. Läheltä löytyy mm. Piika-puisto, ala-aste ja päiväkoti.

235 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Okt 4mh (Satakunta)

Ostetaan iso omakotitalo (4mh). Iso tontti/ pientila. Piharakennukset plussaa. Nakkila-Ulvila-Pori-Luvia

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan perheasunto (Pirkanmaa / Tampere)

Rivitalo, paritalo tai omakotitalo. Omakotitaloista vain omalla tontilla olevat. Min 3 makuuhuonetta ja vähintään 100 m2. Kaikkien paitsi 1960- ja 1970-lukujen asunnot käyvät. Asunnon pitää olla terve ja hyväkuntoinen, hyvin rakennettu ja pidettty. Ei suuria remontteja edessä vähään aikaan, vedeneristykset ajantasalla yms. Ei asuintiloja kellarikerroksessa. Hyvät kulkuyhteydet mm Tampereen keskustaan TKL:n busseilla. Lapsiperheen tarvitsemat palvelut lähellä. Rauhallinen alue. Olemme kiinnostuneet erityisesti alueen Rahola- Villilä .. ...

270 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Jyväskylästä asunto (Keski-Suomi / Jyvaskylä)

Ostetaan saunallinen rivi-tai luhtitaloasunto, kaksio tai kolmio, pinta-ala vähintään 50m² . Sijainti max 10km Jyväskylästä. Hinta max 150 000 euroa. Tarjoa rohkeasti omaasi!

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan asunto Espoosta (Uusimaa / Espoo)

Ostamme ensiasunnoksi parvekkeellisen kaksion Espoosta. Sopiva koko noin 40 -50 m2, hinta mielellään alle 140 000 euroa. Eniten kiinnostavat seuraavat alueet: Kivenlahti, Olari, Soukka. Nopeat kaupat ilman välittäjiä! Tarjoa rohkeasti omaasi ja lähetä viestiä meille.

140 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Myydään omakotitalo Jyväskylässä (Keski-Suomi / Jyvaskylä)

Hieno rintamiestalo Jyskässä. Paljon jo remonttia tehty ja vieä tekemättäkin, hengittävä talo, ei ole muovia käytetty remontoidessakaan. Neljä huonetta, kellaritilasta löytyy askartelutilat, 1200 m2 tontti jossa istutuksia, omenapuita, marjapensaita ym. Pihasauna, puuliiteri. Sähkölämmitys mutta takalla ja hellalla lämmität talvella vaikka ilmankin. Pihakaivosta vedet kasteluun, autonpesuun ja saunaan. Parhaista parhaimmat naapurit. hinta 147 000 euroa. Laita viestiä ja kerron mielelläni lisää!

147 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Espoosta remontointia tarvitsevaa asunto. (Uusimaa / Espoo)

Etsin Leppävaarasta remonttia kaipaavaa asuntoa, 2- 3h + k kokoluokassa. Haen pääasiassa kolmiota, mutta pienemmätkin kyllä huomioidaan. Samoin muuksi kuin asunnoksi luokitellut tilat kiinnostavat. Hinta max 200 000 euroa. Tarjoa ihmeessä omaasi!

200 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Viihtyisä ja tilava kaksio (Uusimaa / Helsinki)

Asunto on viihtyisä ja tilava. Eteinen, makuuhuone, keittiö, olohuone, vaatehuone ja kylpyhuone ovat mahtavan tilavia. Asunnon parveke on uusittu vuonna 2015. Asunto on muutenkin hyvässä kunnossa eikä vaadi remonttia. Asunto sijaitsee Tapulikaupungissa, Puistolan juna-aseman vieressä. Lähistöllä ovat lenkkipolut ja ulkoilualueet. Palvelut lähellä: Maatullin ala-aste (etäisyys n. 0.3 km), Päiväkoti Minttu (etäisyys n. 0.6 km), K-Marketit (etäisyys n. 0.35 km), Apteekki, kirjasto (etäisyys n. 0.3 ...

140 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Alppila (Uusimaa / Helsinki)

Halutaan ostaa lapsiperheelle kaksio 45-60 neliötä Alppilasta rauhalliselta alueelta.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Helsinki, kantakaupungin alue (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan asunto Helsingin kantakaupungin alueelta (Töölö, Kamppi, Punavuori, Ullanlinna, Kruna, kallio, Merihaka, Eira, Meilahti ym) Asunnon tulisi olla vähintään 44m2 sekä mielellään tyydyttävä tai huono kunnoltaan. Ei maantasalla. Emme pelkää tulevia remontteja mikäli se näkyy hinnassa.

450 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Tilava kaksio Espoon Olarista (Uusimaa / Espoo)

61 m2

Tästä seitsemännen kerroksen tilava kaksio hulppeilla maisemilla! Nyt myynnissä tilava kaksio keskeiseltä paikalta Espoosta, hyvien yhteyksien päässä myös Helsingin keskustasta! Peruspalvelut, kuten apteekki ja ruokakauppa löytyvät ihan kulman takaa. Lisäksi Iso Omenan kauppakeskus sekä Matinkylän metroasema ovat lyhyen bussi -tai pyöräilymatkan päässä. Keskuspuiston lenkkimaastot alkavat melkein kotioveltasi. Asunnossa reilun kokoinen olohuone, lasitettu parveke josta hyvät näkymät, avokeittiö, avara pohjaratkaisu, vaatehuone sekä mo ...

169 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Iso omakotitalo rantaoikeudella, kahden auton katos, lämmin pihavarasto, maak... (Pirkanmaa / Pälkäne)

2001 rakennettu 5-6h+ keittiö, alakerrassa kylpyhuone, sauna, wc+wc-varaus, varaava kermansaven kaakelitakka. Yläkerrassa pieni kylpyhuone, amme ja wc, takkavaraus. Rantaoikeis viereiseen vesistöön. Valokuitu laajakaista.

265 000 €
Lue lisää...

Myydään loma-asunto – Mökki Olostunturissa (Lappi / Muonio)

45 m2

Hirsimökki, johon kuuluu myös autotalli ja erillinen varasto. Mökki on 45 neliöinen, parvellinen hyvässä kunnossa oleva. Lähellä laajaa latuverkostoa ja laskettelurinnettä. Iso piha-alue, tunturinäkymä, rauhallinen sijainti. Keskustan palvelut 7 km päässä.

102 500 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Myydään Jämsässä omakotitalo (Keski-Suomi / Jämsä)

Talo p.a. 143m2, yhdessä kerroksessa. Sijainti rauhallisella tontilla kadun päässä. Rakenteeltaan talo on puurunkoinen, ulkoseinissä on valkorapattu tiiliverhous. Talossa on viii huonetta, keittiö, kylpyhuone ja sauna. Kellarissa varastotilaa on 35 m2. Rakennusvuosi 1962 Tontti oma, koko 1743 m2. Tontilla kahden auton autokatos ja varastorakennus sekä leikkimökki. Talossa lämmitysjärjestelmänä on öljy- tai puulämmitteinen keskuslämmitys, vesipatterit ja osin vesikiertoinen lattialämmitys. Lisäksi on varaava takka-leivinuuni sekä ilmal ...

129 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Täysin peruskorjattu talo 2015-2016 (Kymenlaakso / Hamina)

170 m2

täyden peruskorjauksen läpi käynyt oktalo 170neliöö Haminan Reitkallissa tontti liki 6000neliöä 1/2kerroksinen pieni kellari n.10n2 oma vesi porakaivosta jäte hommat ok. Haminan keskustaan 8km uuperin rinteet 2km moottoritielle 4,5km vapautuu sop.mukaan

174 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Myydään uudehko paritalohuoneisto (rv 2007) Espoossa 4h+k+s+erill.wc+vh+ulkov... (Uusimaa / Espoo)

96 m2

Olemme muuttamassa toiselle paikkakunnalle, ja tästä syystä käytännöllinen, kaksikerroksinen paritalokotimme Espoon Niipperissä on nyt myynnissä. Asunto sopii niin lapsiperheelle kuin pariskunnallekin, joka tarvitsee työ- tai vierashuoneita: yläkerrassa on kolme makuuhuonetta (master bedroom ranskalaisella parvekkeella ja kaksi pienempää huonetta puistonäkymin), tilava ikkunallinen vaatehuone ja kylpyhuone saunoineen. Kylpyhuoneeseen mahtuu myös pesutorni ja kiinteissä kylpyhuoneen kaapeissa on tilaa pyykkikoreille. Alakerrassa laaduk ...

324 700 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan rivitaloasunto Valkeakoskelta (Pirkanmaa / Valkeakoski)

Ostetaan rivitaloasunto, koko 3 – 4h +k Valkeakosken eteläpuolelta. Hinta max 150 000 euroa. Tarjoa omaasi!

150 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Omakotitalo 3mh+oh+k+takkah+khh+sauna (Kanta-Häme / Hämeenlinna)

150 m2

Omalla, rauhallisella 2170 m2:n vehreällä tontilla, jossa talon lisäksi huvimaja, leikkimökki sekä kaksi ulkovajaa. Piha-alue aidattu, joten myös lemmikeillä on hyvä tila temmeltää. Paikkakunnan muuton vuoksi talo tulee myyntiin ja vapautuu tarvittaessa jo 10/2017 aikana. Talo ja ympäristö on todella siisti ja perheystävällinen.

237 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo tai maatila Lahdesta (Päijät-Häme / Lahti)

Hakusessa omakotitalo Lahden Kujalasta. Maatila sopii myös. Kerro omastasi niin otan yhteyttä. Hinta max 300 000 euroa.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Pirkkalasta koti lapsiperheelle (Pirkanmaa / Pirkkala)

Viisihenkinen perhe (lapset 7v, 4v ja 1 v) haluaa ostaa kodin Pirkkalan Toiviosta. Hinta max 350 000 euroa. Ota rohkeasti yhteyttä ja tarjoa omaasi!

350 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetetaan Vantaalta Kivistöstä asunto (Uusimaa / Vantaa)

Etsin uudehkoa (2003 rakennettu tai uudempi) 3 h + k asuntoa, mieluiten Maitorpan alueelta. Hinta max 340 000 euroa. Tarjoa omaasi!

340 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Tampereelta tai Pirkkalasta kunnostettava asunto (Pirkanmaa / Pirkkala)

Hakusessa remonttia vaativa kerrostaloasunto Tampereen Kaleva – Pyynikki alueelta. Myös mahd. rivitalot (Rivitalo voi olla kauempaakin tai Pirkkalan puolelta) Ei tarvitse loppusiivousta tai tyhjentää. Hinta max 190 000 euroa. Jos tällainen löytyy kerro lisätietoja ja laita viestiä

190 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Keuruulta asunto (Keski-Suomi / Keuruu)

Ostan 3 makuuhuoneen saunallisen asunnon, rivi-tai kerrostalosta, myös autotalli tai autokatos saisi kuulua mukaan. Sijainti läheltä Keuruun keskusta-aluetta. Tarjoa rohkeasti omaasi!

Lue lisää...

Myydään asunto – Myydään Tampereella kaunis omakotitalo (Pirkanmaa / Tampere)

Myynnissä Tahmelassa kaunis omakotitalo! Tontti n. 512 m2 (rak.oikeutta jäljellä reilut 100 m2). Kiinteistö n. 140 m2. Rakennusvuosi 1910. Olohuone, kolme makuuhuonetta, kaksi wc:tä, kodinhoitohuone, kylpyhuone, sauna. Tornista huikeat näkymät Pyhäjärvelle ja Pispalaan. Kuntokartoitus juuri tehty. Talo vaatii kattavan saneerauksen. Tontinjako hallinnanjaolla mahdollinen. Hinta 380 000 euroa. Ota yhteyttä ja tule katsomaan!

380 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Helsingistä tai Espoosta yksiö tai kaksio sijoitusasunnoksi (Uusimaa / Espoo)

Ostan Espoosta tai Länsi-Helsingin tuntumasta hyväkuntoista ja hyvätuottoista pientä kaksiota tai yksiötä. Nopeat kaupat mahdollista! – Rakennusvuosi 2015 tai uudempi – Hinta max n. 160.000 euroa – 1 tai 2 huonetta ja mielellään parveke – Asuinpinta-ala n. 28-45 m2 – Oma tontti – Hyvät kulkuyhteydet Tarjoa rohkeasti omaasi!

160 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Myydään omakotitalo Sastamalassa (Pirkanmaa / Sastamala)

Myynnissä Sastamalassa v. 1966 rakennettu omakotitalo. Huoneita yläkerrassa: keittiö, wc , olohuone ja yksi huone. Alakerrassa: takkahuone, huone, sauna ja wc. Talossa uudet ikkunat, saunassa remontoitavaa. Pihaa on jonkin verran. Keskustaan noin 2km, kirjasto, koulu, jäähalli sekä päiväkoti lähellä. Kauppaan matkaa vain noin kilometri. Kysy ihmeessä lisää ja tule katsomaan!

Lue lisää...

Myydään asunto – Myydään kaksio Vantaan Koivukylässä (Uusimaa / Vantaa)

Myynnissä 49,5 m2 kaksio hissitalon 3. :ssa kerroksessa. Rak. 1977. Avokeittiö, vaatehuone, tilava lasitettu parveke etelään. Vantaan Koivukylässä hyväpohjainen kaksio 49,5 neliötä, avokeittiö, tilava lasitettu eteläparveke. Myydään vuokrattuna, vapautumassa marraskuun lopulla. Hinta 110 000 euroa. Kysy lisää!

110 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Lahden seudulta hirsitalo (Päijät-Häme / Lahti)

Ostamme vanhan hirsitalon, etäisyys Lahdesta max. 20 -30 km. Asuinpinta-ala mielellään yli 100 neliötä. Hinta max 300 000 euroa. Jos sinulta löytyy tällainen myynnistä, ota yhteyttä!

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Okt Kivistö, Kannisto, Ylästö (Uusimaa / Vantaa)

Kriteerit; Oma tontti 3-4 mh Autotalli tai -katos+lämmin varasto Alle 20v vanha/ hyvä kunto

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kaksio tai kolmio Helsingin alueelta (Uusimaa / Helsinki)

Ostamme 2-3 h Helsingistä: Taka-Töölö/Etu-Töölö/Hietalahti/Kamppi Asunto oltava omalla tontilla Pinta-ala minimi 50 m2. Tarjoa omaasi!

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Helsingistä yksiö tai pieni kaksio (Uusimaa / Helsinki)

Etsinnässä yksiö tai pieni kaksio. Sijainnilla ydinkeskusta / Etelä-Helsinki, max Lauttasaari – Etelä-Haaga – Käpylä. Koko max 45 m2, saa olla huono- tai hyväkuntoinen, saa olla vuokrattuna tai vapaana. Tarjoa rohkeasti!

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo Espoosta (Uusimaa / Espoo)

Etsinnässä omakotitalo Espoon alueelta. Sijainnilla ei väliä. Minimi 80 m2 ja hinta n. 230 000 euron luokkaa. Tarjoa rohkeasti jos tällainen tarjolla!

260 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kaksio tai kolmio Tampereelta (Pirkanmaa / Tampere)

Etsin hiljaisen markkinan asuntoja, Lentävänniemestä Tampereelta. Kaksio tai kolmio. Ei uudiskohteita. Jos tällainen on sinulla myynnissä, ota ihmeessä yhteyttä!

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Pohjois-Savosta yhden tason asunto (Pohjois-Savo / Varkaus)

Halutaan ostaa Varkauden alueelta yksitasoinen noin 100m2 asunto, esim: rivitalo/paritalo/erillistalo. Tarjoa omaasi!

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Varkaudesta asunto (Pohjois-Savo / Varkaus)

Halutaan ostaa yksiö, kaksio tai kolmio Varkaudesta. Sijainti 3k säteellä torilta. hinta max 15 000 euroa. Tarjoa omaasi ja laita viestiä yhteydenottolomakeen kautta

15 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – maatilan talouskeskus (Varsinais-Suomi / Loimaa)

Maatilan talouskeskus n. 2 ha rauhallisessa maalaismaisemassa hyvin yhteyksien varrella (n. 3 km vt2:lle). – soveltuu esim. pieneläintilaksi, harrastus- ja yritystoimintaan – alueella mm. konehalli, konesuoja, kanalarakennus (esim. korjaamotoimintaan); vanha navettarakennus, jossa myös pihasauna; sikalarakennus (korkea, esim. hevosille); piharakennus, jossa elintarviketila (kylmiö) ja harrastustila – talo hirsirunkoinen + laajennus 1970-luvulla (n. 150 m2) , 3 mh+k+oh+s, leivinuuni, puuliesi, ilmalämpöpumppu – ...

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Okt Maununneva-Kannelmäki-Hakuninmaa-Kaarela (Uusimaa / Helsinki)

Etsitään tiili/kivi Okt rak.v. 1980-2017, väh. 4 huonetta, alueella Maununneva-Kannelmäki-Hakuninmaa-Kaarela. Uima-allas olisi hyvä.

540 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Maatila (Satakunta / Pori)

Halutaan ostaa maatila tai okt tai mökki n 10km säteellä Noormarkusta (Pori, Satakunta)

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Halutaan ostaa 3 h+k (Keski-Suomi / Jyvaskylä)

Halutaan ostaa kolmio Jyväskylästä uudehkosta kerros- tai rivitalosta tai luhtitalosta alakerran huoneisto. Koko max 70 m2. Sauna olisi hyvä plussa. Etsin ns. uuden veroista asuntoa max 4-5 km keskustasta.

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – ostan ensiasunnon , kirkkonumi, espoo, helsinki, vantaa, järvenpää, hyvinkää (Uusimaa / Kirkkonummi)

olen saanut lainalupauksen pankilta ensiasunnon ostoa varten. velaton, ja ei tulevia kalliita remontteja se oli pankin ehto. minulla on kaksi koiraa joten oma piha olisi paras mahdollinen. muutkin otetaan huomioon. ei huonokuntoista remontti kohdetta. alueena uusimaa. kirkkonummella asun nyt se olisi paras mutta olen avoin muuttamaan muuallekkin. rivari ensisijainen vqihtoehto. 2-3h +k

150 000 €
Lue lisää...