• 40
  • 40
  • 40
click to enable zoom
Ladataan karttaa...
Hakutuloksia ei löytynyt.
open map
Näkymä Tavallinen Satelliitti Hybridi Maasto Oma sijainti Koko näytön tila Edellinen Seuraava
Näet numeroina montako kohdetta kultakin alueelta löytyy. Jos haluat tutkia ilmoituksia tarkemmin, klikkaa kartasta haluamaasi kohtaa.

Sulje tämä neuvo klikkaamalla tätä ilmoitusta.
Edistyneempi haku
Tuloksia löytyi 0 kpl. Haluatko ladata tulokset nyt? Paina tästä.
Edistyneempi haku
löytyi 0 results

Halutaan vuokrata

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Halutaan vuokrata asunto – Aikuinen pariskunta etsii omakotitaloa vuokralle! (Uusimaa)

Aikuinen pariskunta (fiksu, siisti, luotettava) etsii omakotitaloa VUOKRALLE (mahdollisesti myöhemmin osto) noin UUSIMAA/KANTA-HÄME-alueelta. Koska päivittäin on käytävä Helsingin ytimessä, ratkaisevan tärkeää on suhteellisen siedettävä automatka lähimmälle rautatieasemalle tai bussin liityntäpysäkille. Muuten talo saa olla vaikka kuinka syrjässä. Talon kunto vähintään tyydyttävä, huoneita sen verran, että harraste/työtilat löytyisivät molemmille (siistejä sisähommia). Ulkorakennukset plussaa, mutta eivät pakollisia. Meillä ei toistai ...

Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Mukava perheasunto 33560 postinumeroalueelta (Pirkanmaa / Tampere)

Perheemme etsii 33560-postinumeroalueelta mukavaa perheasuntoa 4-5h tai suurta kolmiota. Mieluusti rivitalo, paritalo, omakotitalo tai luhtitalon alakerta, mutta kerrostalokin on mahdollinen jos asinto on kiva ja toimiva.

800 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata loma-asunto – Halutaan vuokrata kesäpaikka eläkeläispariskunnalle, n. 100 km... (Varsinais-Suomi / Turku)

Etsinnässä mieluiten järvenranta mökki kesän viettoon, myös pidempi aikainen vuokraus mahdollista. Toivomme hyväkuntoista mökkiä uinti- ja kalastusmahdollisuuksilla. Olemme mukavia ja puuhakkaita ihmisiä ja pidämme niin mökin kuin ympäristön kunnossa. Tarjoa ihmeessä omaasi, jos tällainen mökki olisi vapaana ja vuokrattavissa!

Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Talo maalta, myös vanhempi. Tontti min 0,5 ha (Pohjois-Pohjanmaa)

Talo maalta, pohjois-pohjanmaa. Myös Oulun kaupungin alueella haja-asutusalueet

Lue lisää...