• 40
  • 40
click to enable zoom
Ladataan karttaa...
Hakutuloksia ei löytynyt.
open map
Näkymä Tavallinen Satelliitti Hybridi Maasto Oma sijainti Koko näytön tila Edellinen Seuraava
Näet numeroina montako kohdetta kultakin alueelta löytyy. Jos haluat tutkia ilmoituksia tarkemmin, klikkaa kartasta haluamaasi kohtaa.

Sulje tämä neuvo klikkaamalla tätä ilmoitusta.
Edistyneempi haku
Tuloksia löytyi 0 kpl. Haluatko ladata tulokset nyt? Paina tästä.
Edistyneempi haku
löytyi 0 results

Halutaan vuokrata

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Halutaan vuokrata – edullinen asunto/ pieni talo/ mummonmökki (Pirkanmaa)

Naisopettaja kahden koiran kanssa etsii pientä asuntoa /pikku taloa tai mummonmökkiä. Toistaiseksi mutta määräaikainenkin mahdollinen ja koko Pirkanmaa huomioidaan. Kuljen töissä omalla autolla. Olen luotettava ja luottotiedot kunnossa. Myös vaatimattomat kohteet kannattaa tarjota, en tarvitse kaikkia mukavuuksia. Toivoisin pääseväni muuttamaan maaliskuun alusta lähtien.

Lue lisää...

Halutaan vuokrata – Etsitään edullista pientä asuntoa (Pirkanmaa)

Naisopettaja kahden koiran kanssa etsii määräajaksi tai toistaiseksi edullista vaatimatonta pientä asuntoa/ pientä taloa / mummonmökkiä. Myös haja-asutusalueet huomioidaan, Kuljen töissä omalla autolla. Myös lyhyempi vuokrausmahdollisuus onnistuu. Olen luotettava ja luottotiedot kunnossa. Kaikkia mukavuuksiakaan ei ole tarpeen olla. Toivoisin pääseväni muuttamaan maaliskuun alusta. Koko Pirkanmaa huomioidaan.

Lue lisää...

Halutaan vuokrata – Asuttavaa tilaa Tampereelta +50km (Pirkanmaa / Tampere)

Tarvitsen asuntoa yhdelle hengelle ja varastotilaa Tampereeen alueella +50km max. Vakituinen työpaikka ja luottotiedot kunnossa. En tupakoi ja en käytä alkoholia. Rauhallinen, luotettava ja hyvä asuja. Asunnon tarve on noin kahdeksi vuodeksi koska tulen tekemään määräaikaisen työprojektin ja asunnon tarve on siksi aikaa ainakin. Muuttoaika on sovittavissa mutta näillä näkymin 03-04/2021. Otan huomioon omakotitalot joissa on erillinen asuinkerros, pääty tai huone. Asuttavat toimistot, työtilat ...

400 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – Halutaan vuokrata (Uusimaa / Lohja)

Haluan vuokrata Lohjan alueelta kaksion tai kolmion. Kunhan vuokra on max. 580e/kk. Luottotiedot menneet. Kelasta tulee 2 kk takuuvuokra. As. Tuki tulee suoraan vuokranantajalle. Olen 49v. ja kissa 14v. tulisi myös mukaan asumaan

580 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – Kaksio taikka kolmio (Uusimaa / Kerava)

Etsin kaksiota, tai kolmiota keravalta vuokralle. Olen 48 vuotias nainen, Olen raitis, en tupakoi, eikä minulla ole kotieläimiä. Kanssani muuttaisi 11 vuotias poikani.

950 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – Kaksio Tapiola tai Lauttasaari (Uusimaa)

Etsin uutta kotia mielellään Tapiolasta tai Lauttasaaresta. Muuttoajankohta mielellään maaliskuun ja kesäkuun välillä. Pieni kaksio olisi sopivin minulle. Olen vakituisessa työsuhteessa oleva sairaanhoitaja. Olen töissä Uudessa Lastensairaalassa. Minulla on kaksi vanhempaa tytärtä jotka asuvat osittain kanssani. Lisäksi äitini pieni, kiltti koira vierailee toisinaan luonani. Elän rauhallista elämää ja pidän kodistani hyvää huolta. Vuokrani maksan aina ajallaan ja minulla on luottotiedot kunnossa. Minusta saa hyvän ...

800 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – Omakotitalo/mummonmökki (Pirkanmaa / Ylöjärvi)

Halutaan vuokrata omakotitalo/mummonmökki Pirkanmaanalueelta, max 35km Pirkkalaan. Mieluiten (ylöjärvi, länsi-tampere, siuro, pinsiö). vähintään 70m2, rauhalliselta alueelta, mitä vähemmän naapureita sen parempi. Olen rauhallinen, omaa rauhaa arvostava 25v nainen. Vuokranantaja irtisanoi nykyisen sopimuksen, koska muuttaa itse nykyiseen talooni. Mukana muuttaa muutama rauhallinen ja sisäsiisti koira, joten lemmikkien tulisi olla sallittuja.

800 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – Omakotitalo tai rivitalo (Pirkanmaa / Tampere)

Olemme viisihenkinen yrittäjä perhe Tampereelta johon kuuluu 3 lasta Haluamme vuokrata tai ostaa rivitalon tai omakotitalon jossa vähintään 4 makuuhuonetta Länsi Tampereelta mielummin Lielahti – Lentäväniemi alueelta

Lue lisää...

Halutaan vuokrata – kaksio tai kolmio (Pirkanmaa / Pirkkala)

Siisti kaksio tai kolmio määräajaksi Pereeltä, Nuolialasy, Killosta tai Loukonlahdesta

800 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – asunto (Pirkanmaa)

4 henkiselle perheelle (aikuinen + 3 lasta) suht kookas asunto, jossa mielellään myös sauna. Makuuhuoneita saisi olla 4, koska kaksi lapsista tarvitsee jo omaa tilaa ja yksi tulee kovaa vauhtia perässä. Äidillekin se oma rauha omassa huoneessa ois ihan jees. Alueena toiveissa Nokia, Sastamala, Pirkkala tai Tampere. Myös muut Pirkanmaan alueen kunnat ja kaupungit eivät ole poissuljettuja.

1 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – ASUNTO MAASEUDULTA (Varsinais-Suomi / Salo)

Olen Keravalla asuva keski-ikäinen nainen. Etsin nyt maalta edullista vuokra-asuntoa (kaksio tms.), sillä luonto ja erityisesti linnut ovat vieneet luontokuvaajan sydämeni. Työtä toimittajana teen kotoa käsin, joten asuinpaikan sijainti ei ole niin tarkkarajainen. Minua kiinnostavat esimerkiki Lohjan ja Salon alueen maaseudut, kuten Nummi-Pusula, Lahnajärvi, Suomusjärvi, Kisko, miksei myös Siuntion, Kirkkonummen tai jopa vaikkapa Mäntsälän ja Porvoon suunnat. Asumismuotona käyvät kaikki muut paitsi kerrostalot. Kaksiota ...

600 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – Rivitalo 3h+k+s pienelle perheelle Tampere, Kangasala, Pirkkala, Lempäälä (Pirkanmaa)

3 henkinen perhe tarvitsee tilaa hengittää ja touhuta, eli rivitalokoti luonnon läheltä etsinnässä. Molemmilla vakituiset työt ja luottotiedot kunnossa eli varma vuokra ja takuuvuokrakin löytyy. Tarvitaan myös kahdelle autolle paikat, mutta toisen ei tarvitse olla lämmitystolpallinen. Asuntoa voi tarjota Tampereen itä ja eteläosista, Kangasalta, Pirkkalasta ja Lempäälän pohjoisosista. Ei suoralla sähkölämmityksellä olevista yhtiöistä.

980 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata Omakotitalo (Pirkanmaa / Tampere)

Vuokrataan omakotitalo Lempäälä, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi alueelta.

900 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Etsitään pitkäaikaista kotia maaseudun rauhasta (Keski-Suomi)

Unelmapaikassa asutaan metäsn keskellä hiljaisuudessa, mutta liian pieneksi käy tilat, joten etsinnässä isompi pitkäaikainen koti rauhallisella sijainnilla mehtän keskeltä. Vesistö lähellä. Ei naapureita ihan vieressä, koska omaa rauhaa ja hiljaisuutta haluamme. Vanha hirsinen maalaistalo. Väh. 3 makuuhuonetta+ työtilat. Navettarakennus sekä muut ulkorakennukset plussaa. Remointointitaitoa ja omakotitalon hoito on tuttua puuhaa, joten huonokuntoisempikin vanha torppa käy. Puuhella oltava ja muutenkin puulämmitysmahdollisuus toivelista ...

Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – pikaisesti vuokra omakotitalo (Uusimaa / Kirkkonummi)

halutaan vuokrata pikaisesti vuokralla omakotitalo asialla erittäin kiire toiveissa kirkkonummi

1 500 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata hiljaisessa myynnissä – Kuljusta (Pirkanmaa / Lempäälä)

3 lapsen kanssa muuttava työssäkäyvä äiti etsii kiireisesti vuokra-asuntoa ensisijaisesti Kuljun alueelta. 2-4 h. Olen savuton ja eläimetön. Luottotiedot kunnossa. Vuokra max 1000 e/kk.

1 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Asunto hakusessa (Pirkanmaa / Tampere)

Etsimme avopuolisoni kanssa asuntoa Tampereelta tammikuun alusta alkaen olisi tarve. Asunnon tulisi olla kaksio tai iso yksiö, vähintään 40 neliöä. Mielellään parvekkeellinen. Mukana muuttaa 2 kissaa.

700 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – HYVÄ VUOKRALAINEN (Uusimaa / Vantaa)

Ulkomailta takaisin Suomeen muuton takia etsin yksiötä vuokralle mahdollisimman lähellä Aitanavainta Varistosta. Olen 70-vuotias yksinelävä erittäin siisti ja maksukyinen urheileva mies. En tupakoi enkä omaa kotieläimiä. Muuttopäivä sopimuksen mukaan.

Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Meille omakotitalo vuokralle. (Pirkanmaa)

Vakituisessa hoitotyössä oleva aviopari haluaa vuokrata omakotitalon tai erillistalon. Alue Nokia, Kulju, Tampere ym ym. Mitä lähempänä Tays:iä sitä paree. Autotalli aina plussaa. Olemme hyviä vuokralaisia ja meidän perään ei tarvitse soitella puuttuvista vuokrista. Vuokra oltava kohtuullinen ettei aivan riistetä ylihintaa. Mieluusti pitkäaikaiselle vuokralle.

800 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – omakotitalo (Pirkanmaa / Ylöjärvi)

Etsitään omakotitaloa tai rivitaloa vuokralle max. 650€/kk, vain pitkäaikaiseen vuokraukseen. Muuttamaan pääsemme koska vain. Lemmikit oltava sallittu, koska mukana muuttaa kaksi koiraa. Luottotiedot kunnossa. Laitahan viestiä jos sinulla on jotain tarjolla!

650 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Äiti ja tytär etsii omakotitaloa vuokralle (Pirkanmaa)

Olen 41-vuotias 4, 5 vuotiaan tytön äiti, joka etsii omakotitaloa vuokralle Pirkanmaalta. Elokuu olisi paras ajankohta muutolle, mutta syyskuussa viimeistään pitäisi olla uusi katto pään päällä. Haemme uutta kotia pitkäaikaiseen asumiseen, ja kenenkään kolmannen osapuolen vuoksi emme tule pois muuttamaan. Lapsen täytyy saada kasvaa samassa kodissa ja ympäristössä, ja mikäli laitat talosi joskus myyntiin, niin olen se ensimmäinen ostajaehdokas. Olen kotoisin Lapin mäntymetsistä, ja ...

800 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Haussa rauhallinen yksiö tai kaksio (Uusimaa / Helsinki)

Haluan vuokrata itselleni asunnon rauhallisesta taloyhtiöstä, yksiö tai kaksio. Parveke sekä paikka pyykinpesukoneelle ja astianpesukoneelle olisi enemmän kuin hyvä. Olen avoin erilaisille vaihtoehdoille, omakotitalon yläkerta tms. Työt Käpylässä joten Käpylä/Oulunkylän seutu kiinnostaa. Ei lemmikkejä enkä tupakoi. Vakityöt, varma vuokra sekä takuuvuokra.

750 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – halutaan vuokrata kolmio (Pirkanmaa / Ylöjärvi)

Haetaan 3h+k asuntoa Ylöjärveltä. Alimmainen kerros, rivitalo tai ok talo. Läheltä kauppoja ja palveluja.

750 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Omakotitalo itä-Tampere ( linnainmaa-Teisko akseli), Kangasala (Pirkanmaa / Tampere)

Nelihenkinen perhe etsii isoa omakotitaloa! Etsimme tositarkoituksella, myöhempi ostomahdollisuus plussaa. Arvostamme rauhallista ympäristöä ja luonnonläheisyyttä! Luottotiedot kunnossa.

1 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Omakotitalo (Kanta-Häme)

Halutaan vuokrata vanhempi omakotitalo jossa olisi ulkosauna ja sisällä takka ja puuhella Huoneita saisi olla 3h ja keittiö. Lemmikit saisi olla 1 kissa sallittu.

Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Länsi-Herttoniemi (Uusimaa / Helsinki)

Vuokrataan perhekoti Länsi-Herttoniemessä.

980 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Koiraystävällinen asunto (Uusimaa)

Moikka, Löytyisikö sinulta meille koti? Etsin pitkäaikaista vuokra-asuntoa (1-2h), jossa voisin elää koirani kanssa rauhassa ilman naapureiden valituksia. Koirallani on elämäntilanteen muuttumisesta johtuen eroahdistusta joka ilmenee haukkumisena(on sisäsiisti eikä tee mitään tuhoja). Kerrostalo asuminen ei siis sovi meille. Hyvä asunto voisi olla esim. Rivitalon pääty,luhtitalo,paritalo tai omakotitalo. Seinänaapureita yksi tai ei ollenkaan. Vuokralaisena olen rauhallinen ja maksan vuokran aina ajoissa. Olen vakituisesti töissä ja .. ...

820 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Halutaan vuokrata omakotitalo (Varsinais-Suomi / Salo)

Hei! Etsin perheeni kanssa omakotitaloa vuokralle (4henkilöä) luottotiedot kunnossa, ja vuokrat aina maksettu ajallaan. Minimi 3h, max 20km salon keskustasta.

1 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Asunto siistille aikuisopiskelijalle (Pohjois-Savo / Kuopio)

Muutan takaisin kotiseudulleni päivittämään opintojani tutkinnoksi ja työelämäänkin. mikäli aika sallii. Olen siisti naishenkilö, minulla on 13 -vuotias kultainennoutaja, joka muuttaa mukana ja on iasukkina vielä niin kauan kun Luoja suo. Luottotietoni ovat puhtaat. Etsin rivitaloa tai pientä omakotitaloa, rivitaloa rauhalliselta alueelta. Voi olla syrjemmässäkin, jos kulkuyhteydet hyvät. Ole yhteydessä, jos asunto on tarjota.

Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Etsin yksiötä tai pientä kaksiota Alppilasta tai sen lähialueilta (Uusimaa / Helsinki)

Hei Olen 44-vuotias kirjoittamisen opettaja. En tupakoi enkä omista lemmikkejä. Etsin vuokra-asuntoa. Minimikoko 27 m ja maksimivuokra 750 e. Mieluiten Alppilasta tai sen lähistöltä. Plussaa ylin kerros ja parveke.

750 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Talo maaseudulta (Keski-Suomi / Jyväskylä)

100 m2

Etsin vuokralle taloa, maaseudulta tai lähiön ulkopuolelta. Mitä vähemmän naapureita, sen parempi. Max. 30 km säteellä Jyväskylän keskustasta. Terveet rakenteet, kunnollinen tie, perusmukavuudet, sauna. Alle 100 nel. riittää. Tulot ovat säännölliset ja luottotiedot kunnossa. savuton. Pihahommat yms. tulisjojen käyttö sujuvat näppärästi näin maaseudulla kasvaneelta ja eläneeltä ihmiseltä. Tarve viimeistään elokuun alusta alkaen.

650 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Westend, Tapiola, Haukilahti noin 200 m2 (Uusimaa / Espoo)

Halutaan vuokrata Westend, Tapiola, Haukilahti alueelta noin 200 m2 perheasunto. OKT, PT, RT, KT käy. Avarat tilat. Isommatkin huomioidaan. Kahdelle autolle paikat, mieluiten talli/halli.

Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Varasto/säilytys (Kanta-Häme)

Etsinnässä olisi lämmintä säilytys, harraste, varastointitilaa,omakotitalot, mökit, mummonmökit, hallit, tallit, kaikki huomioidaan.

1 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Heppa paikka (Pohjois-Pohjanmaa / Oulu)

Vuokraisin EDULLISESTI hevosten pitoon soveltuvan paikan, talli kolmelle hepalle, tarhoja/laitumia, sais olla isohko tontti, hyvin tilaa.. tallissa mielellään pesupaikka, varustehuone ja nyky standardien mukaiset karsinat ja tilat. Rats kenttä plussaa. Hyvät maastot olisi mieluisat joissa voi turvallisesti ajella ja ratsastella hevosilla, ilman vilkkaita autoteitä. Talo samassa pihassa olis kans kiva, pienempikin käy, terve, kissa tervetullut. Oulun seudulta, tällä hetkellä en etsi muualta kuin oulun ...

600 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Etsinnässä omakotitalo (Keski-Suomi)

Halutaan vuokrata omakotitalo jyväskylän läheisyydestä mahdollisimman pian. Olen 40v nainen ja etsin asuntoa itselleni ja kiltille koiralleni pitkäaikaiseen asumiseen, muuttamaan pääsisin pikaisestikin. Minulla on 11v tytär ja hän on luonani viikottain pari yötä ja jatkossa mahdollisesti muuttaisi luokseni vakituisesti asumaan. Minulla on merkintä luottotiedoissa, mutta olen ollut jo yli vuoden maksujärjestelyssä ja vuokrat olen hoitanut aina ongelmitta. Kaikki otetaan huomioon, koska mahdollisesti vuokraamme ystävättereni ...

1 400 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Halutaan vuokrata asunto pohjois-Helsingistä 2-3 huonetta (Uusimaa / Helsinki)

Halutaan vuokrata 60 maksimissaan 80 neliön asunto Pohjois-Helsingistä aikuiselle ja lapselle. Mieluisia alueita Suutarila, Tapaninvainio, Tapaninkylä. Tarjoa.

850 €
Lue lisää...