• 40
  • 40
  • 40
click to enable zoom
Ladataan karttaa...
Hakutuloksia ei löytynyt.
open map
Näkymä Tavallinen Satelliitti Hybridi Maasto Oma sijainti Koko näytön tila Edellinen Seuraava
Näet numeroina montako kohdetta kultakin alueelta löytyy. Jos haluat tutkia ilmoituksia tarkemmin, klikkaa kartasta haluamaasi kohtaa.

Sulje tämä neuvo klikkaamalla tätä ilmoitusta.
Edistyneempi haku
Tuloksia löytyi 0 kpl. Haluatko ladata tulokset nyt? Paina tästä.
Edistyneempi haku
löytyi 0 results

Halutaan vuokrata

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Halutaan vuokrata asunto – OMAKOTITALO hakusessa pikaisella aikataululla (Kanta-Häme)

Yrittäjänainen kolmen pienen koiran kanssa etsii pikaisesti kohtuuhintaista omakotitaloa vuokralle (ostomahdollisuudella myöhemmässä vaiheessa).. Toimitilani sijaitsevat nykyään Hämeenlinnassa ja työmatkojen pituus Porvoon ja Hämeenlinnan välillä on kohtuuttoman pitkä. Jos sinulta löytyy tarpeettomana tai vuokralaista vailla oleva pienehkö omakotitalo metsän keskeltä niin otathan yhteyttä mahdollisimman pian.

Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – 5h perhe etsii kotia (Varsinais-Suomi)

Hei. Olemme 5h perhe ja etsimme isompaa vuokra asunto turusta tai sen läheisyydestä. Tämän hetkinen asunto käy meille pieneksi ja on myynnissä. Omakotitalo, rivari, kerrostalo kaikki käy. Ota yhteyttä jos sinulta löytyis koti meille.

900 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – vuokrataan omakotitalo (Pirkanmaa / Ruovesi)

Haluaisimme muuttaa lähemmäksi äitiäni Ruoveden keskustaan ja vuokraisimme omakotitalon kahdelle aikuiselle. Myöhemmin mahdollisesti ostamme talon. Remonttia saa olla mutta asumiskuntoinen oltava. Tarjoa rohkeasti ☺

300 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Aikuinen pariskunta etsii omakotitaloa vuokralle! (Uusimaa)

Aikuinen pariskunta (fiksu, siisti, luotettava) etsii omakotitaloa VUOKRALLE (mahdollisesti myöhemmin osto) noin UUSIMAA/KANTA-HÄME-alueelta. Koska päivittäin on käytävä Helsingin ytimessä, ratkaisevan tärkeää on suhteellisen siedettävä automatka lähimmälle rautatieasemalle tai bussin liityntäpysäkille. Muuten talo saa olla vaikka kuinka syrjässä. Talon kunto vähintään tyydyttävä, huoneita sen verran, että harraste/työtilat löytyisivät molemmille (siistejä sisähommia). Ulkorakennukset plussaa, mutta eivät pakollisia. Meillä ei toistai ...

Lue lisää...