• 12336
  • 12336

Properties listed in Ylöjärvi

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Ostetaan – Okt alueelta Ylöjärvi, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere, Kangasala, H:kyrön Sasi/... (Pirkanmaa / Ylöjärvi)

Yhden lapsen ja kahden koiran perhe etsii laadukasta okt:a Pirkanmaalta max 40 min ajomatkan säteellä Tays. Min 120 m2, 3-4 mh, iso avara olohuone, toiminnalliset keittiö, pesuhuone ja kodinhoitotilat. Khh:sta tai sen läheisyydestä käynti suoraan ulos. 1-2 tasossa. Uudehko tai peruskorjattu vanhempi. Omatonttinen min 1000m2, metsään tai puistoalueeseen rajoittuva. Ikkunoista metsä- tai peltonäkymää. Hyvät ulkoilumaastot lähellä. Ei remonttikohdetta pintaremonttia lukuunottamatta. Kohtuulliset asumiskustannukset.

Tarjoa!

500 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan omakotitalo (Pirkanmaa / Ylöjärvi)

Ostetaan omakotitalo Hämeenkyröstä, Viljakkalasta tai Ylöjärveltä.

Asuinpinta-ala min. 120 neliötä ja tontti min. 1500neliötä (saa olla enemmänkin tilaa ja toiveissa puutarhaa ja ulkorakennuksia). Sijainti rauhallinen, ei isojen teiden vierestä, mielummin maalta kuin keskustasta. Ajomatka Tampereelle oltava kohtuullinen! Naapureita saa olla, muttei heti ikkunassa kiinni.
Hinta max 250000

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan okt Ylöjärvi ja lähikunnat (Pirkanmaa / Ylöjärvi)

Yhden lapsen ja kahden koiran perhe etsii laadukasta okt (tai paritalokohde isolla pihalla) Ylöjärvi ja lähikunnat, 40 min ajomatkan säteellä Tays. Min 140 m2, 3-4 mh, iso avara olohuone, toiminnalliset keittiö, pesuhuone ja kodinhoitotilat. Khh:sta käynti suoraan ulos. 1 mh oltava erillään muista. 1-2 tasossa. Uudehko tai peruskorjattu vanhempi. Omatonttinen min 1000m2, metsään tai puistoalueeseen rajoittuva. Ikkunoista metsä- tai peltonäkymää. Hyvät ulkoilumaastot lähellä. Ei remonttikohdetta. Kohtuulliset asumiskustannukset.

...

500 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Uusi tai uudehko asunto Ylöjärven Siivikkalasta tai Mettistöstä (Pirkanmaa / Ylöjärvi)

Olemme kolmihenkinen lapsiperhe ja haluamme ostaa Ylöjärven Siivikkalasta tai Mettistöstä 4-5h omakoti-, erillis-, pari- tai rivitalon. Lämmitysmuotona tulisi olla maalämpö tai poistoilmalämpöpumppu. Uusi tai uudehko koti, jonka rakennusvuosi väh. 2007 ja kooltaan min. 90m2. Ensisijaisesti yksikerroksinen talo etsinnässä, päiväkodin ja koulun läheisyys plussaa.

330 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – Omakotitalo/mummonmökki (Pirkanmaa / Ylöjärvi)

Halutaan vuokrata omakotitalo/mummonmökki Pirkanmaanalueelta, max 35km Pirkkalaan. Mieluiten (ylöjärvi, länsi-tampere, siuro, pinsiö). vähintään 70m2, rauhalliselta alueelta, mitä vähemmän naapureita sen parempi. Olen rauhallinen, omaa rauhaa arvostava 25v nainen. Vuokranantaja irtisanoi nykyisen sopimuksen, koska muuttaa itse nykyiseen talooni. Mukana muuttaa muutama rauhallinen ja sisäsiisti koira, joten lemmikkien tulisi olla sallittuja.

800 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – omakotitalo (Pirkanmaa / Ylöjärvi)

Etsitään omakotitaloa tai rivitaloa vuokralle max. 650€/kk, vain pitkäaikaiseen vuokraukseen. Muuttamaan pääsemme koska vain. Lemmikit oltava sallittu, koska mukana muuttaa kaksi koiraa. Luottotiedot kunnossa. Laitahan viestiä jos sinulla on jotain tarjolla!

650 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – halutaan vuokrata kolmio (Pirkanmaa / Ylöjärvi)

Haetaan 3h+k asuntoa Ylöjärveltä. Alimmainen kerros, rivitalo tai ok talo. Läheltä kauppoja ja palveluja.

750 €
Lue lisää...
VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot